SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
O'zone
Globalni moderator

#21601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

BadBoy wrote:Vjerujte da sam sinoć jedva živu glavu izvukao dok sam došao kući. Iza 22 sata je na ulici opšta anarhija od ovih silnih trčaka, to se mobiteli za volanom hladno koriste, prolazi se kroz crveno, upadaju u makazice, jurcaju, sinoć sam zgrožen ostao.

Dvojica zamalo da me zgnječe u srednjoj traci jer su proletili sa obje strane trkajući se, neka ženska zamalo da me otjera na ogradu tramvajske stanice jer je kucala na mobitel i prelazila iz trake u traku, na Pofalićima kreten kroz crveno prođe sekundu prije mene...
Isto ti je i u toku dana barem što se mobilnih tiče
zateznistub

#21602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Samo sijač sa optikom i kratkim rafalima...
Logovan

#21603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

insaneinthebrain wrote:jebo li mu motor majku, nadam se da ce se djevojka izvuci :roll:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150917112
Jebo li ga motor da ga jebo.
Ommadawn

#21604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ommadawn »

Logovan wrote:
insaneinthebrain wrote:jebo li mu motor majku, nadam se da ce se djevojka izvuci :roll:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150917112
Jebo li ga motor da ga jebo.
Predpostavljam da je liku svejedno.
holowey

#21605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by holowey »

sta ono bi danas popodne kod cocacole na mostarskom? vidio sam hitnu sa rotacijom, zguvanog cini mi se golfa cetvorku sa ispaljenim airbagovima... s obzirom da na tom mjestu cesto izlijecu oni iz kruznog toka ne cudi me udes ali ne vidjeh drugo auto...
mali Ninja

#21606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali Ninja »

nesto odjeknulo nocas oko pola 9, ja sam na grbavici cuo, sad nisam siguran ali cini mi se oko sopinga, tamo sam vidio maricu i hitnu...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#21607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chmoljo »

holowey wrote:sta ono bi danas popodne kod cocacole na mostarskom? vidio sam hitnu sa rotacijom, zguvanog cini mi se golfa cetvorku sa ispaljenim airbagovima... s obzirom da na tom mjestu cesto izlijecu oni iz kruznog toka ne cudi me udes ali ne vidjeh drugo auto...
"poljubio" grasov zglobni bus :) meščini bez posljedica po fizički integritet.

sto metara niže bila je još jedna saobraćajka, možda najviše pola sata prije te :-)
braca

#21608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by braca »

BadBoy wrote:Vjerujte da sam sinoć jedva živu glavu izvukao dok sam došao kući. Iza 22 sata je na ulici opšta anarhija od ovih silnih trčaka, to se mobiteli za volanom hladno koriste, prolazi se kroz crveno, upadaju u makazice, jurcaju, sinoć sam zgrožen ostao.

Dvojica zamalo da me zgnječe u srednjoj traci jer su proletili sa obje strane trkajući se, neka ženska zamalo da me otjera na ogradu tramvajske stanice jer je kucala na mobitel i prelazila iz trake u traku, na Pofalićima kreten kroz crveno prođe sekundu prije mene...
Nisu krivi oni koji prave prekrsaje i krivicna djela, njihovo je da to rade, krivi su oni koji to treba da sprijece i sankcioniraju, a njih boli qurac, zasto svi ovi idioti brzaneri po gradu to isto ne rade po Hrvatskoj ili u Njemackoj (ako ikada dobace do tamo, a poneki i dobace)? Zato sto ih hapse radi ugrozavanja drugih, a posebno zato sto ih rebnu sa zestokim kaznama u eurima i sto je najvaznije ovakvo ponasanje NE MOZE PROCI NE PRIMIJECENO od strane policije.

Kako sam napisao u drugom postu, totalna je erozija svakog morala, pa i poslovnog (policija), tako da biti ce ovdje jos svega i svacega cemu se i ne nadamo, naravno - negativnog.
Last edited by braca on 18/09/2015 09:13, edited 1 time in total.
braca

#21609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by braca »

Dupli
Naslovnica

#21610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

Samo ne znam dokle će ova anarhija ići.
Gdje je tome kraj?
Da li će ikada nešto krenuti na bolje?!
zateznistub

#21611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Naslovnica wrote:Samo ne znam dokle će ova anarhija ići.
Gdje je tome kraj?
Da li će ikada nešto krenuti na bolje?!
Dok su ovi uhljupi na vlasti? Čisto sumnjam...
Naslovnica

#21612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

holowey wrote:sta ono bi danas popodne kod cocacole na mostarskom? vidio sam hitnu sa rotacijom, zguvanog cini mi se golfa cetvorku sa ispaljenim airbagovima... s obzirom da na tom mjestu cesto izlijecu oni iz kruznog toka ne cudi me udes ali ne vidjeh drugo auto...
Neki dan seljačina sa G2 zadnji put opranim prije 6 godina, neobrijan, ulojen, cigareta u ustima, pored hanuma, ide iz pravca Hadžića, i na onom nadvožnjaku na mostarskom, hladno skrenu u suprotnu traku i ode lijevo prema Vlakovu! :shock: :shock: :shock:
Ja, ono, PAF! :shock: :shock: :shock:
I vidim da mu nije prvi put, jer je malo usporio, pogledao ima li auta , vidio situaciju, i skrenuo. Znači, svjesno je to uradio.
Ne mogu da vjerujem čim se ljudi bave!
animus

#21613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by animus »

Naslovnica wrote:
Neki dan seljačina sa G2 zadnji put opranim prije 6 godina, neobrijan, ulojen, cigareta u ustima, pored hanuma, ide iz pravca Hadžića, i na onom nadvožnjaku na mostarskom, hladno skrenu u suprotnu traku i ode lijevo prema Vlakovu! :shock: :shock: :shock:
I vidim da mu nije prvi put, jer je malo usporio, pogledao ima li auta , vidio situaciju, i skrenuo. Znači, svjesno je to uradio.
To skretanje sam i ja primjetio prije mjesec dana. Lik fino stao i posmatra suprotne trake koje inace voze preko 60 u tom dijelu i ceka priliku da proleti za Vlakovo. Koji debili da ne mozes povjerovati.
jao_situacije

#21614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

animus wrote:
Naslovnica wrote:
To skretanje sam i ja primjetio prije mjesec dana. Lik fino stao i posmatra suprotne trake koje inace voze preko 60 u tom dijelu i ceka priliku da proleti za Vlakovo. Koji debili da ne mozes povjerovati.
a zajebavate se :lol:
Naslovnica

#21615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

Ja ti najozbiljnije kažem, ne lažem.
karanana

#21616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

pa zar onde nema razdvojna ograda cim se sa nadvoznjaka spusti?
Naslovnica

#21617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

karanana wrote:pa zar onde nema razdvojna ograda cim se sa nadvoznjaka spusti?
Image
Nema.
Ima kojih 50-100m dalje, ali taman dovoljno da ostavi debilima prostora da naprave belaj.
jao_situacije

#21618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

tim luđacima treba zaplijeniti auto
pazi ti načina razmišljanja, kako su oni to fino smislili :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#21619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

primitivci
supercali

#21620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

ne bi me cudilo da iz pravca rakovice dodju ovom cestom gdje kamerman ide da bi skrenuli na vlakovo dokle je to doslo
emko1234

#21621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

Naslovnica

#21622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

A viđao sam debile koji urade polukružno baš ovdje gdje je slikano.
Znači, umjesto da uđe u kružni i izađe prema Ilidži, ono uradi polukružni odmah poslije bankine, i okrene ga prema Ilidži. :shock:
Nedavno je bio i udes, debil baš to uradio, naišao odozgo lola i pokupio ga. Meščini nije niko gadno nastradao, ali eto, zbog budala izgubiti život.
thekupus

#21623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by thekupus »

emko1234 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/239 ... jagic.html
ovo će biti zanimljivo ispratiti
ovo su dva najodvratnija ljudska bica koja sam u zivotu sreo
prije nekih 5,6 godina ado sa drugom dobacivao prostote djevojcici od 13 godina u kinu (potrefilo se da su neke soft scene seksa u filmu), kad ga je lik koji je rod djevojcici ispred kina nakon filma upozorio da ne radi takve gluposti, i da se izvine djevojcici, ovaj ga hinjski udario dok nije gledao, zajedno sa drugom ga sutirao, izvadio pistolj (posto se radilo o liku od 2 metra, inace javnoj licnosti) i drskom slomio momku vilicu dok je lezao na ulici, onda pobjegao u dzip koji ga je cekao iza BBI centra.
Prvo BBI i policija zajedno tvrdili da ne postoje snimke, zatim da su mutne, a kad se nekim kanalima ipak saznalo da postoje savrseno jasne snimke dogadjaja, policija je ovom pretucenom momku rekla da ne vrijedi ni pokusavati krivicno goniti Adnana jer je poznat po nanosenju teskih povreda, nakon cega prijeti porodicama ovih koje je pretukao sve dok ne povuku optuzbe. Rekli su da ne preza ni od cega, da se tako izvukao od optuzbe za silovanje i za dva bacanja bombe, i niz nanosenja teskih tjelesnih povreda.
Pretpostavljam da kakav je sin, takav je i otac.
ranger

#21624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

thekupus wrote:
prije nekih 5,6 godina ado sa drugom dobacivao prostote djevojcici od 13 godina u kinu (potrefilo se da su neke soft scene seksa u filmu), kad ga je lik koji je rod djevojcici ispred kina nakon filma upozorio da ne radi takve gluposti, i da se izvine djevojcici, ovaj ga hinjski udario dok nije gledao, zajedno sa drugom ga sutirao, izvadio pistolj (posto se radilo o liku od 2 metra, inace javnoj licnosti) i drskom slomio momku vilicu dok je lezao na ulici, onda pobjegao u dzip koji ga je cekao iza BBI centra.
Prvo BBI i policija zajedno tvrdili da ne postoje snimke, zatim da su mutne, a kad se nekim kanalima ipak saznalo da postoje savrseno jasne snimke dogadjaja, policija je ovom pretucenom momku rekla da ne vrijedi ni pokusavati krivicno goniti Adnana jer je poznat po nanosenju teskih povreda, nakon cega prijeti porodicama ovih koje je pretukao sve dok ne povuku optuzbe. Rekli su da ne preza ni od cega, da se tako izvukao od optuzbe za silovanje i za dva bacanja bombe, i niz nanosenja teskih tjelesnih povreda.
ovo iznad je definicija danasnje bosnjacke elite i njihovog potomstva. zbog ovoga sve manje vjerujem u buducnost BiH.
dezurni_ucenik

#21625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

ranger wrote:
thekupus wrote:
ovo iznad je definicija danasnje bosnjacke elite i njihovog potomstva. zbog ovoga sve manje vjerujem u buducnost BiH.

Zaostavstina dobrog nam dede.
Locked