Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dadoka84 wrote:Neku noć se vozim kući i pored dvije slobodne trake oko mene lik se zaleti i jedva stade ni pola metra iza mene na semaforu... Lagano stisnem kočnicu a on i treba počeše da se krevelje i bauljaju po autu (fabričke led su fakat jake na malo novijim autima). Ubaci lik u rikverc i fino se odmaknu.
ja u desnoj traci, neki dedo sa fabijom u lijevoj. crveno, obojica prvi na semaforu. iza fabije debil sa alfom turira. i on stoji da bude jos smjesnije. traje crveno kad spuca debil u fabiju
carpathia wrote:Izbjegavanje svakog jebenog šahta. Ide 30 na sat, ispred šaht savršeno poravnat sa cestom, jok, on ga obiđe.
a leshina stara 15-20 godina ...chunerska posla
Baš tako. Ima i ja auto staro 20 godina i eno ga žena počela vozat da se nauči. Šta ga sad ja imam pazit i mazit, nek je tehnički ispravno, a jeste jer pazim na to, a ostalo manje više, i da ga zagrebe šta ima veze.
A ovo oko šahtova redovna pojava majke mi, nevjerovatno šta raja izbjegava
JoeyTribbiani wrote:U Drinskoj ga Tito ne može izbjeć'. Bježiš jednim točkom, upadne ti drugi ako imaš auto iz kontra smjera. Ako i zaobiđeš dva, treći te dočeka
Nerviraju me neuki vozači koji ne poznaju saobraćajne znakove. I još oduzme prednost i pokazuje na kameru u autu, kao snima on nešto, a hajvan ne vidi da svoje gluposti snima.
Nerviraju me vozaci koji vise gledaju u mobitel nego u cestu.. danas vozim guzva, oteglo se pravo, auta se pomjeraju mic po mic.. i gledam u retrovizoru zensku iza mene bulji u mobitel preko mobitela baca pogled i prati saobracaj, glava joj maltene medju koljenima i par puta se bas ono iznenadi otkud ja iz picke materine stojim ispred nje, bas joj svaki put vidim izraz iznenadjenja na licu. Upalim sva 4 izadjem i kazem, hajde ziva bila zaobidji me, ona me iznenadjeno pita zasto?! rekoh zato sto vise buljis u mobitel vec tamo gdje vozis.. i pustim je da me zaobidje.
Guzva nekidan, auto ispred mene sporo ide, al ne mogu u drugu traku kolona auta prolazi nemam se gdje ubaciti. Aj uspijem nekako prolazim, kad se trebica šminka
To jos nisam vidio, na semaforu da, al u voznji ne..