Veoma. Rijetke su šanse.nlt wrote:@man_464 se osjeća veoma sretno, kao što se da vidjeti
Sace Cengic do Izbora uvest opet kombije pa ce me onda ovaj auditorijom pljuvat. Malo razonode do tad.
Kanton se ne brine za to a duzan je. Duzan. Jer je gras njegovo preduzeće. I pokušava pogacom preko hljeba da rijesi problem. Umjesto da ubrza nabavku 17 novih minibusa za gras on kao uvodi centrotrans komercijalno i pljacka svoje gradjane iako ima kantonalno preduzeće.Tvrtko II Kotromanić wrote: ...
kao neko ko placa redovno mjesecnu kartu, ocekujem valjda da imam redovan prevoz
...
hocu da imam svakodnevni redovan javni gradski prevoz u 21.vijeku, bilo bi lijepo da to bude gras, al na kraju krajeva meni je a i obicnim kojima puca neka stvar i za gras i za centru, bitno da imamo cime da se vozimo
Drugi dio posta je pogodak u srz. Meni uopste ne bi smetalo da privatnik vozi po redovima koje je donijelo ministarstvo i po cijeni 1.60 i da vaze jedinstvene karte kod oba opetarora. Ovako napadacki upadati i registrovati redove neke od 6 do 9 ujutro svako sat i od 13 do 18 sati svako sat ili svako 2 sata je u najmanju ruku drsko i bezobrazno.
Sta vikendom niko ne ide nigdje i prijepodne od 9 do 13... I iza 18 sati narod je prisiljen na klasican policijski sat.