Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chisum wrote:
Tvoji postovi na ovoj temi od prije godinu, i ovo sto pises danas, su, malo je reci, nebo i zemlja, i ne pises ti ovo jer "ne zelis da propadnemo samo zato sto je SDA najjaca stranka u BiH" - gradjanska se zabrinutost drugacije artikulise i ispoljava - nego te je neko dobro osamario s deset u pola s lukom, pa si postao lik iz viceva koje si ovdje nekada rado pricao.
Opet ti kažem. Moj stav prema SDA se nije promijenio (jest donekle samo u tome što su se u cijeloj situaciji sa DF-om ponašali kao ozbiljna partija, što je malo više do DF-a, nego do njih).
Da li sam sretan što je 200 000 mojih sunarodnjaka glasalo za SDA ? Ni najmanje. Ali poštujem to. Svaki narod sebi bira sudbinu, pa tako i Bošnjaci.
Opet kažem, dabogda se mi sutra probudili kao Švicarska, zahvaljujući SDA-u i SBB-u. Ja im to od srca želim.
Ma dajte ljudi,
čovjeka kao i većinu promjenio popis stanovništva i rezultati istoga - samo neće da Vam kaže.
Čuj "šprdaju se". Mislim da to i preostaje onima koji izgube u argumentovanoj raspravi i kojima čovjek dokaže da osim jeftinih kvalifikacija, nekulturnih provokacija i spominjanja oralnog seksa, uistinu nemaju šta ponuditi na ozbiljnim političkim temama.
Što se H&M tiče, taj je meni na bloku, ima i godina dana, tako da me njegovo mišljenje zanima kao i mišljenje Amera Jerlagića otprilike.
It_is_a_Leclerc wrote:Čuj "šprdaju se". Mislim da to i preostaje onima koji izgube u argumentovanoj raspravi i kojima čovjek dokaže da osim jeftinih kvalifikacija, nekulturnih provokacija i spominjanja oralnog seksa, uistinu nemaju šta ponuditi na ozbiljnim političkim temama.
Što se H&M tiče, taj je meni na bloku, ima i godina dana, tako da me njegovo mišljenje zanima kao i mišljenje Amera Jerlagića otprilike.