Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
kamen spoticanja

#21577 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamen spoticanja »

Emir suljagic u prirodnom elementu...kakav politicki neandertalac
The BEN10

#21578 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by The BEN10 »

kamen spoticanja wrote:Emir suljagic u prirodnom elementu...kakav politicki neandertalac
Koliko je twitova nakucao danas... :shock:
don vito

#21579 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

Pedja,
zasto ikako komuniciras sa ovim neandertalcem i siledzijom koji je dosada promijenio tri stranke?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21580 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Velkoski »

Čoban otkrio Twitter :mrgreen:
Breathless

#21581 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Breathless »

I prodje "Papkov zakon", i to bas demokratski, a stranacki aparatcici NS i SDA likuju.
Last edited by Breathless on 31/07/2015 23:38, edited 1 time in total.
starisalko

#21582 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

don vito wrote:Pedja,
zasto ikako komuniciras sa ovim neandertalcem i siledzijom koji je dosada promijenio tri stranke?
Pomaze mu u terapiji,sevap je bolesnom pomoci
Saka

#21583 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Saka »

Dr. Emir Suljagić ‏@suljagic2014
Jer, danas smo svjedočili političkoj smrti nekad najambicioznijeg projekta u ovoj zemlji, inače poznatog kao @NasaStrankaBiH.
Gdje ovaj živi? Pa evidentno svuda narod čestita NS-u, čak i oni što prvi put čuju za NS. Raste im rejting jedno 300% nakon ovoga. A razočarani glasači DF-a proklinju sami sebe što ukazaše povjerenje Križaju. Uostalom sve će se vidjeti na lokalnim izborima.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#21584 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

MuaDib wrote:
Ovdje je samo raskrinkana Naša stranka i njeno dugogodišnje lutanje između dvije nespojive ideologije. Današnjom politikantskom igrankom, zapakovanom u celofan amandmana i podrškom smrdljvcima (kako su kolokvijalno zvali SDA). NS je stala na stranu snaga koje je godinama kritikovala i to u onom najgorem obliku, obliku koji nastoji amnestirati vešegodišnje igranje aparatčika SDA, SBiH i HDZ-a s kolektivnim ugovorima. I umjesto da tražite odgovornost nekompetentnih ministara i premjera zbog sklapanja štetnih i spram ekonomskih kretanja nepovoljnih kolektivnih ugovora, vi ste otvorili vrata koja vode ka ukidanju istih. Pri čemu će radnicima biti u jednom paketu poništena prava i srozana cijena rada, uz stvaranje prostora poslodavcima da na principu ultimatuma kreiraju nove kolektivne ugovore. Koji sa ovakvom zakonskom pozadinom, ne donose ništa dobro i radnike pritisnute egzistencijalnim pritiskom uvode u golu borbu za radna mjesta, sa kojom neminovno dolazi do potiskivanja svijesti o pravima radnika. Čime ste draga gospodo iz NS postali šipka na bubnju federalne vlade u njenom najcrnjem neoliberalnom ekspermentu, koji se lomi preko leđa radnika. Tu pada sva vaša priča o "društvu blagostanja" i neophodnim sistemskim reformama.
Kakva gomila licemjerno nepovezanih rečenica. S obzirom da vodstvo Demokratske Fronte nikako ne želi da napusti udobne i preplaćene ministarske fotelje te različite pozicije na različitim nivoima , loptica se prebacuje na Našu Stranku kako bi se pokušali opravdati pred svojim biračima koji konstantno uskraćuju podršku ovoj samozvanoj "revolucionarnoj"organizaciji a gle paradoksa , upravo Našoj Stranci podrška - raste.

Poredi se JEDAN poslanik Naše stranke sa DESET , DVADESET ILI PEDESET MINISTARA Demokratske fronte na svim nivoima vlasti u Bosni i Hercegovini i poziva na odgovornost. NS je "stala na stranu snaga SDA-SBIH i HDZ" a Demokratska fronta je sa njima U KOALICIJI i nikako da to RASKINE i napusti preskupo plaćena neradnička mjesta. , Naša Stranka treba da traži "odgovornost" ministara kao da Demokratska Fronta NEMA MINISTRE U ISTIM VLADAMA za čije se (ne)prozivanje proziva - Naša Stranka.

Ko god amandane gledao"u celofanu" neka ih "raspakuje" i pročita , PROČITA a ne POLITIKANTSKI PALAMUDI (moderacijo oprostite) o njima u skupštini i na tviteru zarad sticanja prejeftinih političkih poena.
Amandmani su KO(N)KRETNI i suštinski MIJENJAJU I POPRAVLJAJU predloženi Zakon o radu.
To što je SDA-ovska klika MORALA prihvatiti amandmane da joj ne bi pao Zakon je samo pobjeda građana i srećom tu je bio poslanik NS-a koji je DJELOVAO PRAGMATIČNO I KONKRETNO a ne politikantski kao poslanici Demokratske fronte koji su na FORUMIMA opozicija a suštinski debela neradnička svita kojoj se osladila pozicija i lova.

Dennis Gratz - u sridu sa svakom tačkom i rečenicom.

Ove izjave i komentari Demokratske fronte i prišivanje optužbi Našoj Stranci za politikanstvo predstavljaju srećom samo pokušaj političke manipulacije sličan onom od prije pola godine kada je po "logici Demokratske Fronte" i Naša Stranka trebala u vlast sa njima i njihovim koalicionim partnerom - Strankom demokratske akcije..
Stoga je nužno RASKRINKATI te fantomske "revolucionare" i "nosioce građanske svijesti" do lokalnih izbora kako stanovništvo ne bi ponovo nasjelo njihovim jeftinim marketinškim trikovima !!!

(samo da vidiš da mogu pisati na isti način kao i ti , jedino što ja ne pišem floskule nego - istinu)
Last edited by sabina1 on 31/07/2015 23:56, edited 3 times in total.
Mister Yes

#21585 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Mister Yes »

don vito wrote: Sa druge strane, u ovih nekoliko dana dobili ste dosta pristalica, mozete racunati na podrsku dosadasnjih glasaca SBB, SDP i DF koji nisu na budzetu.
Samo naprijed
Apsolutno. Ja sam doduše na lokalnim izborima glasao za NS. A i na opštim za kanton. Ali za sve ostalo glasao sam za SDP. Ubuduće glasam za NS na svim nivoima :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#21586 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by It_is_a_Leclerc »

Držite se Naša Stranka !
Vi ste sačuvali obraz ljevici danas.
de balzac

#21587 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by de balzac »

Anabella wrote:
Saka wrote:
Jer, danas smo svjedočili političkoj smrti nekad najambicioznijeg projekta u ovoj zemlji, inače poznatog kao @NasaStrankaBiH.
Gdje ovaj živi? Pa evidentno svuda narod čestita NS-u, čak i oni što prvi put čuju za NS. Raste im rejting jedno 300% nakon ovoga. A razočarani glasači DF-a proklinju sami sebe što ukazaše povjerenje Križaju. Uostalom sve će se vidjeti na lokalnim izborima.

Kad sam ovo procitao shvatio sam da kod doticnog nedostaje elementarne veze sa stvarnoscu i sa svijetom u kojem zivi...ludilo

Bolestan lik, opasno bolestan. Čudi me da mu Peđa i Dennis uopće odgovaraju. OVO treba u luđačku košulju spakovati.

Edit: Zao i bolestan.
Last edited by de balzac on 31/07/2015 23:48, edited 1 time in total.
gospodja profiterka

#21588 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by gospodja profiterka »

tvsabina wrote:
MuaDib wrote:
Ovdje je samo raskrinkana Naša stranka i njeno dugogodišnje lutanje između dvije nespojive ideologije. Današnjom politikantskom igrankom, zapakovanom u celofan amandmana i podrškom smrdljvcima (kako su kolokvijalno zvali SDA). NS je stala na stranu snaga koje je godinama kritikovala i to u onom najgorem obliku, obliku koji nastoji amnestirati vešegodišnje igranje aparatčika SDA, SBiH i HDZ-a s kolektivnim ugovorima. I umjesto da tražite odgovornost nekompetentnih ministara i premjera zbog sklapanja štetnih i spram ekonomskih kretanja nepovoljnih kolektivnih ugovora, vi ste otvorili vrata koja vode ka ukidanju istih. Pri čemu će radnicima biti u jednom paketu poništena prava i srozana cijena rada, uz stvaranje prostora poslodavcima da na principu ultimatuma kreiraju nove kolektivne ugovore. Koji sa ovakvom zakonskom pozadinom, ne donose ništa dobro i radnike pritisnute egzistencijalnim pritiskom uvode u golu borbu za radna mjesta, sa kojom neminovno dolazi do potiskivanja svijesti o pravima radnika. Čime ste draga gospodo iz NS postali šipka na bubnju federalne vlade u njenom najcrnjem neoliberalnom ekspermentu, koji se lomi preko leđa radnika. Tu pada sva vaša priča o "društvu blagostanja" i neophodnim sistemskim reformama.
Kakva gomila licemjerno nepovezanih rečenica. S obzirom da vodstvo Demokratske Fronte nikako ne želi da napusti udobne i preplaćene ministarske fotelje te različite pozicije na različitim nivoima , loptica se prebacuje na Našu Stranku kako bi se pokušali opravdati pred svojim biračima koji konstantno uskraćuju podršku ovoj samozvanoj "revolucionarnoj"organizaciji a gle paradoksa , upravo Našoj Stranci podrška - raste.

Poredi se JEDAN poslanik Naše stranke sa DESET , DVADESET ILI PEDESET MINISTARA Demokratske fronte na svim nivoima vlasti u Bosni i Hercegovini i poziva na odgovornost. NS je "stala na stranu snaga SDA-SBIH i HDZ" a Demokratska fronta je sa njima U KOALICIJI i nikako da to RASKINE i napusti preskupo plaćena neradnička mjesta. , Naša Stranka treba da traži "odgovornost" ministara kao da Demokratska Fronta NEMA MINISTRE U ISTIM VLADAMA za čije se (ne)prozivanje proziva - Naša Stranka.

Ko god amandane gledao"u celofanu" neka ih "raspakuje" i pročita , PROČITA a ne POLITIKANTSKI PALAMUDI (moderacijo oprostite) o njima u skupštini i na tviteru zarad sticanja prejeftinih političkih poena.
Amandmani su KO(N)KRETNI i suštinski MIJENJAJU I POPRAVLJAJU predloženi Zakon o radu.
To što je SDA-ovska klika MORALA prihvatiti amandmane da joj ne bi pao Zakon je samo pobjeda građana i srećom tu je bio poslanik NS-a koji je DJELOVAO PRAGMATIČNO I KONKRETNO a ne politikantski kao poslanici Demokratske fronte koji su na FORUMIMA opozicija a suštinski debela neradnička svita kojoj se osladila pozicija i lova.

Dennis Gratz - u sridu sa svakom tačkom i rečenicom.

Ove izjave i komentari Demokratske fronte i prišivanje optužbi Našoj Stranci za politikanstvo predstavljaju srećom samo pokušaj političke manipulacije sličan onom od prije pola godine kada je po "logici Demokratske Fronte" i Naša Stranka trebala u vlast sa njima i njihovim koalicionim partnerom - Strankom demokratske akcije..
Stoga je nužno RASKRINKATI te fantomske "revolucionare" i "nosioce građanske svijesti" do lokalnih izbora kako stanovništvo ne bi ponovo nasjelo njihovim jeftinim marketinškim trikovima !!!

(samo da vidiš da mogu pisati na isti način kao i ti , jedino što ja ne pišem floskule nego - istinu)
Yeah babe!
:thumbup:
kamen spoticanja

#21589 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamen spoticanja »

Iiiii emir suljagic na aparatima :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#21590 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Anabella wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Držite se Naša Stranka !

Ti si ovog Suljagica branio, mislim i da si glasao za njega...sta kazes na sve ovo???
Razočaran sam, kao i u cijeli DF. Pisao sam već na temi DF-a.
gospodja profiterka

#21591 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Anabella wrote:

Ti si ovog Suljagica branio, mislim i da si glasao za njega...sta kazes na sve ovo???
Ma nije, glasao je za SDA, kao i ona pumica. Ovdje su mantrali za DF samo da Fahro ne prođe. To su ti kompleksne malverzacije. :mrgreen:
Last edited by gospodja profiterka on 01/08/2015 00:06, edited 1 time in total.
Mister Yes

#21592 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Mister Yes »

Mene je stid umjesto @PedjaKojovic i @DennisGratz zbog toga što će glasati za #ZoR. Koliko zbog zakona, toliko i zbog društva u kojem su.
Tebe i treba da bude stid maloumniče. Tvoja stranka je u tom društvu na državnom nivou (a ti zamjenik ministra) i u kantonu Sarajevo na primjer.
@PedjaKojovic @DennisGratz I danas je. Ma jok. Nek vas zove Bakir. Ili Dino Konaković.
Ti si sa Bakirom u koaliciji na državnom nivou a sa Dinom u kantonu. Maloumniče besramni
Objektivno moraš biti teški diletant, kompletan kreten ili prodana duša da budeš 50-a ruka za radnički zakon reakcionarne Vlade SDA i HDZ.
Ti si sa tim reakcionarima u koaliciji na državnom i kantonalnom nivou a bio si i u federalnom. Maloumniče
Last edited by Mister Yes on 31/07/2015 23:58, edited 1 time in total.
gospodja profiterka

#21593 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Mister Yes wrote:
Mene je stid umjesto @PedjaKojovic i @DennisGratz zbog toga što će glasati za #ZoR. Koliko zbog zakona, toliko i zbog društva u kojem su.
Tebe i treba da bude stid maloumniče. Tvoja stranka je u tom društvu na državnom nivou (a ti zamjenik ministra) i u kantonu Sarajevo na primjer.
@PedjaKojovic @DennisGratz I danas je. Ma jok. Nek vas zove Bakir. Ili Dino Konaković.
Ti si sa Bakirom u koaliciji na državnom nivou a sa Dinom u kantonu. Maloumniče besramni
Objektivno moraš biti teški diletant, kompletan kreten ili prodana duša da budeš 50-a ruka za radnički zakon reakcionarne Vlade SDA i HDZ.
Ti si sa tim reakcionarima u koaliciji na državnom i kantonalnom nivou a bio si i u federalnom. Maloumniče[/quote]
Zaista, svašta smo vidjeli, ali ovo nam je prvi put. :roll:
de balzac

#21594 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by de balzac »

Čovječe... ovom manijaku dati da odlučuje i upravlja tvojim životom, u bilo kojem segmentu!
Novak20

#21595 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

gospodja profiterka wrote:
Anabella wrote:

Ma nije, glasao je za SDA, kao i ona pumica. Ovdje su mantrali za DF samo da ne Fahro ne prođe. To su ti kompleksne malverzacije. :mrgreen:
:thumbup: dodao bih i priču da prođe Raguž umjesto Čovića. :D
It_is_a_Leclerc

#21596 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Ne lupajte.

Ja sam uvijek na strani države i interesa države. Zakon o radu je interes države. To je slijepcu jasno.
gospodja profiterka

#21597 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Raguža da ne spominjem. :mrgreen:
gospodja profiterka

#21598 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

It_is_a_Leclerc wrote:Ne lupajte.

Ja sam uvijek na strani države i interesa države. Zakon o radu je interes države. To je slijepcu jasno.
To je, garant. :lol:
MMM1977

#21599 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MMM1977 »

Čestitke NSu na odgovornosti i hrabrosti koja itekako nedostaje liku sa mog avatara. Do sada sam vas smatrao malo previše neozbiljnim ali od danas sam totalno promjenio sliku o vama.

Zakon je mogao biti bolji ali očito da je ovo maksimum koji se mogao postići.
gospodja profiterka

#21600 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

MMM1977 wrote:Čestitke NSu na odgovornosti i hrabrosti koja itekako nedostaje liku sa mog avatara. Do sada sam vas smatrao malo previše neozbiljnim ali od danas sam totalno promjenio sliku o vama.

Zakon je mogao biti bolji ali očito da je ovo maksimum koji se mogao postići.
Pa mijenjaj sliku baksuze.
Locked