BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#21576 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Eto ote mi post iz usta ,ali sta ce nama ovaj ovo nesto mlado tek 18 godina.Daj nam kakvog starohana na njima lezi buducnost BiH fudbala. :-) :(
VAHID SELIMOVIĆ BiH odbacila velikog talenta Metza koji će zvanično igrati za Srbiju! 12. 02. 2016 - 14:10 ČITATE BiH odbacila velikog talenta Metza koji će zvanično igrati za Srbiju! ji: Stevanović jutros radio individualno (FOTO)
Vahid Selimović će nastupati za omladinsku selekciju Srbije u budućnosti, potvrđeno je danas od FSS-a.

"Za njega pričaju da može da bude novi Nemanja Vidić. Riječ je o Vahidu Selimoviću, momku rođenom 1997. u Luksemburgu, defanzivcu sjajnih fizičkih karakteristika, igraču francuskog Metza. Dobio je poziv i vidjet ćemo ga u jednoj od dvije provjere s Bugarskom i Španijom", rekao je za sajt FSS-a direktor mlađih selekcija Mitar Mrkela.
Ned071

#21577 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ned071 »

pesmu peva marakana za vahida muslimana :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#21578 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

Vranjes veceras igra desnog beka za Sporting.
Igrao i prethodne dvije, remi i pobjeda. Veceras vode protiv Raya na domacem.
Dosao u ekipu i odmah prva postava. Jbg, ipak je Primera, nemam bas 50 igraca po top ligama.
Point.

#21579 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Jeko je ovaj Vahid izrod? Sandzo?
smijesni_ste

#21580 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smijesni_ste »

Najbolje od Sandžaklija i Sandžaka uvijek ide Srbima tako da vjerovatno jeste sandžo :roll:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#21581 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

Prcić pocrvenio :oops:
luckylaka

#21582 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

leškarenje wrote:Tino zabija za vodstvo Hajduka .
Dobar Tin hadzija u Hajduku
missko

#21583 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by missko »

Ima u Padebornu neki Mirnes Pepic al crnogorac
Koshpa

#21584 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Koshpa »

Lulic 90 min ( srijeda )

Dzeko 90 min gol

Pjanic 45 min

Zukanovic klupa

Vranjes 90 min

Kolasinac 90 min

Ibisevic 90 Min

Bicakcic 90 min

Sunjic klupa

Dzuric 90 min

Prcic 41 min crveni karton

Besic povrijedjen

Begovic klupa

TS Susic 90 min gol

Bajic 90 min

Vrsajevic 90 min

Vrancic 21 min s klupe

Stilic 21 min s klupe

Spahic,Mujdza, Hajrovic,Grahovac,Cimirot i Medunjanin igraju sutra
batara

#21585 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by batara »

leškarenje wrote:Zasto se Suljic degradira,ja koliko vidim da on ima jos uvijek nase drzavljanstvo...jedan od najboljih igraca Videotona,dijete Srebrenice...pomalo nepravedno,ali nejse.Momak nezaobilazan kad je igra Videotona u pitanju.

Image

Image
Navijac sam Sarajeva, moram iskreno reci da ova ubleha od igraca ne zasluzuje poziv u reprezentaciju ;-)
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#21586 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

leškarenje wrote:Tino zabija za vodstvo Hajduka .
I to zabija na dan kada je njemu rođendan, a i rođendan Hajduku.
Dobio je ovacije kada je izlazio :thumbup: :bih:
ultima_palabra

#21587 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Hajd ako nista sad malo bolje igraci stoje sa minutazom.
Logovan

#21588 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

batara wrote: Navijac sam Sarajeva, moram iskreno reci da ova ubleha od igraca ne zasluzuje poziv u reprezentaciju ;-)
Pa kakve to veze ima što si navijač Sarajeva? Ostavite se više te priče ljudi dragi. :roll: :-)

Suljić je zaslužio da odigra 2-3 prijateljske i da se nađe na širem spisku selektora. A i kada mogu Hajrovići, Medunjanini, Hadžići i slični, onda vala može i Suljić.
missko

#21589 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by missko »

batara wrote:
leškarenje wrote:Zasto se Suljic degradira,ja koliko vidim da on ima jos uvijek nase drzavljanstvo...jedan od najboljih igraca Videotona,dijete Srebrenice...pomalo nepravedno,ali nejse.Momak nezaobilazan kad je igra Videotona u pitanju.

Image

Image
Navijac sam Sarajeva, moram iskreno reci da ova ubleha od igraca ne zasluzuje poziv u reprezentaciju ;-)
Ovo samo moze lupit neko ko nije Asmira ni na dlici vidio zadnje 2 godine
malakh

#21590 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

Image

Image
Nemoj hvatati na emocije zato što je dijete Srebrenice, pa i mora igrati u reprezentaciji. Pogledaj malo individualni kvalitet pa ćeš skontati da u našoj ligi ima igrača koju su bolji od Suljića.
Last edited by malakh on 13/02/2016 19:48, edited 1 time in total.
luckylaka

#21591 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Meni nikako nije jasan ovaj status Sunjica u Stuttgartu.Jednu igra ,jedna ,klupa,kup odigrao cijelu,danas klupa
malakh

#21592 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

leškarenje wrote:To sam spomenuo ono reda radi,jer momak zasluzuje poziv igrama prije svega.Jedan od najboljih igraca svog kluba,kako Videotona tako je bio i u Ujpestu.Mozes li molim te reci koji su bolji iz nase lige,i sta mislis hoce li dobiti poziv ?
Pa po ko zna koji put govorim da je Duljevic bolji od njega i Dulja bi trebao dobiti poziv, ako ga on me dobije, a dobiju grijači klupa, onda jebala ih i reprezentacija i sve.
malakh

#21593 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

leškarenje wrote:
malakh wrote:
leškarenje wrote:To sam spomenuo ono reda radi,jer momak zasluzuje poziv igrama prije svega.Jedan od najboljih igraca svog kluba,kako Videotona tako je bio i u Ujpestu.Mozes li molim te reci koji su bolji iz nase lige,i sta mislis hoce li dobiti poziv ?
Pa po ko zna koji put govorim da je Duljevic bolji od njega i Dulja bi trebao dobiti poziv, ako ga on me dobije, a dobiju grijači klupa, onda jebala ih i reprezentacija i sve.
Dulju ne pikam u to nabrajanje,on mora dobiti poziv....nema se tu sta pricati,a i Dulja igra lijevo,Suljic desno :bih:
Šta ti misliš je li Videoton puno ili uopće jači od želje, sarajeva, zrinjskog ili širokog?
malakh

#21594 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

leškarenje wrote:Je li to kriterij za pozive,ako jeste onda cemo diskutovati o tome :roll:
pitanje nije retoričko, a ti shvati kako hoćeš. Suljić je u ovoj sezoni zabio samo jedan go i imao samo jednu asistenciju, a krili napadač. Peti su na tabeli, a Ferencvaros im bježi 22 boda.
malakh

#21595 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

leškarenje wrote:Ma neda mi se,vjeruj....kad vidim kako se statistika itekako trazi za neke igrace,dok neki mogu presjediti po godinu dana ali imaju mjesto (Medunjanin,Mujdza).
Medunjanin i Mujdža su dali svoje u reprezentaciji i kad su oni bili u periodu od 24-29 godina bili su puno bolji i kvalitetniji nego što je to Suljić danas. Igrali su u solidnim klubovima koji su dvije klase iznad Videotona i u jakim ligama koje su puno jače od Mađarske lige. Toliko.
Point.

#21596 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

leškarenje wrote:Ma neda mi se,vjeruj....kad vidim kako se statistika itekako trazi za neke igrace,dok neki mogu presjediti po godinu dana ali imaju mjesto (Medunjanin,Mujdza).
Pa ti stalno stavljas ovosezonsku statistiku Dzeke da bi ga nazvao klocem, red bi bio da postavis i statistiku Suljica, panda vidimo je li zasluzio poziv.
Logovan

#21597 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

malakh wrote:
Medunjanin i Mujdža su dali svoje u reprezentaciji i kad su oni bili u periodu od 24-29 godina bili su puno bolji i kvalitetniji nego što je to Suljić danas. Igrali su u solidnim klubovima koji su dvije klase iznad Videotona i u jakim ligama koje su puno jače od Mađarske lige. Toliko.
Frajer ti govori da Medunjanin i Mujdža mogu presjediti na klupama, a dobijati pozive za reprezentaciju, a ti mu navodiš da su bili u periodu 24-29 puno bolji od Suljića i igrali u boljim klubovima. :-) :-)
malakh

#21598 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

Logovan wrote:
malakh wrote:
Frajer ti govori da Medunjanin i Mujdža mogu presjediti na klupama, a dobijati pozive za reprezentaciju, a ti mu navodiš da su bili u periodu 24-29 puno bolji od Suljića i igrali u boljim klubovima. :-) :-)
Kontas li ti da sam ja napravio poređenje Medunjanina i Mujdze iz doba kada su bili u Suljicevim godinama? Gdje su bili i kako su igrali.

Zaključak: da bi sada igrao za reprezentaciju morao bi biti u malo boljem klubu od Videotona, jer po meni Videoton nije bolji od ovih naših jačih klubova.
Olako se zaboravlja kako je Željo natambur'o Ferencvarosa. :lol:
Last edited by malakh on 13/02/2016 20:40, edited 2 times in total.
malakh

#21599 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

Point. wrote:
Pa ti stalno stavljas ovosezonsku statistiku Dzeke da bi ga nazvao klocem, red bi bio da postavis i statistiku Suljica, panda vidimo je li zasluzio poziv.
1 go i 1 asistencija. Krilni napadač. :roll: Suljić i Hajrovic imaju istu statistiku ove sezone. :lol:
Logovan

#21600 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

malakh wrote: Kontas li ti da sam ja napravio poređenje Medunjanina i Mujdze iz doba kada su bili u Suljicevim godinama? Gdje su bili i kako su igrali.

Zaključak: da bi sada igrao za reprezentaciju morak bi biti u malo boljem klubu od Videotona, jer po meni Videoton nije bolji od ovih naših jačih klubova.
Olako se zaboravlja kako je Željo natambur'o Ferencvarosa. :lol:
Praviš bezvezna poređenja.
Pa Željo ih izbacio i šta sad? Hoćemo li sad u narednih 5, 10, 15 i više godina zanemariti sve igrače koji će igrati u Mađarskoj samo zato što su ih ovi izbacili?
malakh wrote: 1 go i 1 asistencija. Krilni napadač. :roll: Suljić i Hajrovic imaju istu statistiku ove sezone. :lol:
Ista statistika, ali razlika je što je Suljić u usponu, a Hajrović u padu. Jedan napreduje koliko toliko, drugi nazaduje, propada k'o žeton.
Post Reply