SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- gnjev
#21576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebi ga brate mora se nekad djevojka i oteti . Ti ko da nikad nisi bio u vezi 
- seoBIH
#21577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Neka vas ni sekunde ne iznenade saobracajne nesrece, niti da osudjujete neoga u istoj, ma kako god izgledala, jer su seljačine i papčine i sa jedne i druge strane!
Veceras vidjeh 2 prelaska auta kroz DEBELO CRVENO i uz to 2 prelaska pješaka VAN JEBENOG PJEŠAČKOG I NA CRVENO! Ovaj drugi je mogao zapltiti glavom, jer ga je motociklista mogao pokupiti na socijalnom gdje se desio veći broj saobraćajnih.
Veceras vidjeh 2 prelaska auta kroz DEBELO CRVENO i uz to 2 prelaska pješaka VAN JEBENOG PJEŠAČKOG I NA CRVENO! Ovaj drugi je mogao zapltiti glavom, jer ga je motociklista mogao pokupiti na socijalnom gdje se desio veći broj saobraćajnih.
- thekupus
#21578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja sam poceo da trubim kad vidim da se 30 metara od mene pripremaju da predju ulicu nepropisno
Pocnu da mi psuju, cak su me jednom kamenom gadjali.
Ja otvorim prozor i fino kazem: "Ja da te udarim, u zatvor bih isao, a ti kriv."
Kod mene je dzip, vec nakon 2 sata bi me objesila javnost da nesto bude, bez ikakvih informacija. A kad vozis 60 km na sat glavnom ulicom, dakle po propisima, mozes ubiti nekoga ko nepropisno prelazi ulicu.
Ja otvorim prozor i fino kazem: "Ja da te udarim, u zatvor bih isao, a ti kriv."
Kod mene je dzip, vec nakon 2 sata bi me objesila javnost da nesto bude, bez ikakvih informacija. A kad vozis 60 km na sat glavnom ulicom, dakle po propisima, mozes ubiti nekoga ko nepropisno prelazi ulicu.
- vješalica
#21579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da to je sve tačno što si napisao,ali kad pješaka kazni policija on dođe na forum otvori profil i psuje državu što je spala na njega a ne fataju krupne ribe koje su opljačkale miliona i zavili državu u crno 
-
todd_smith
#21580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i ovaj i ovaj upravuvješalica wrote:da to je sve tačno što si napisao,ali kad pješaka kazni policija on dođe na forum otvori profil i psuje državu što je spala na njega a ne fataju krupne ribe koje su opljačkale miliona i zavili državu u crno
-
Bodkin
#21581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Rjesenje ce biti stavljanje kanere naprijed da se snima voznja uvijekthekupus wrote:ja sam poceo da trubim kad vidim da se 30 metara od mene pripremaju da predju ulicu nepropisno
- O'zone
- Globalni moderator
#21582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
15. septembar 2015. u 08:30
Sarajevo: Nepoznati napadači nanijeli teške povrede strancu
Sinoć, oko 21.30, u sarajevskom naselju Stup napadnut je strani 23-godišnji student koji je u našu zemlju tek stigao iz Jordana.
Napala su ga četvorica nepoznatih mladića, a student je trenutno u bolnici – ima frakturu vilice i morat će biti operisan.
O incidentu nas je obavijestila čitateljica portala Radiosarajevo.ba (podaci poznati Redakciji), a mi njeno pismo objavljujemo u cjelosti:
„Naime, sinoć u 21.30, prijatelj mog supruga (porijeklom iz Jordana) je krenuo kod nas.
Ispred naše zgrade su sjedila četvorica mladića za koje je on mislio da su komšije, koji inače običavaju tu sjediti, te ih je pozdravio na šta mu je jedan odmah tražio telefon. Nakon što mu je naš prijatelj odgovorio da nema kredita, odmah ga je jedan "zaskočio" te udario u glavu.
Poslije tog udarca, momak se skoro onesvijestio te je pao na zemlju, a druga dvojica su 'priskočila' i nastavila ga udarati nogama. Četvrti je samo stajao i gledao. Pri padu su našem prijatelju ispale cigarete i novac koji su oni uzeli, a u međuvremenu se prema ulazu približavala žena s bebom, pa su pobjegli.
Kada je uspio da nam pozvoni i kada smo sišli, odmah smo pozvali policiju koja je došla nakon nekih 20-tak minuta. S obzirom na to da su došla dva vozila, jedni su uzimali izjavu, a drugi su odmah otišli tražiti gore pomenutu četvorku jer su (kao odavno) poznati policiji i ovo je njihov regularni "posao". Također su nam rekli da oni planirano ciljaju i napadaju strance.
Moram Vam reći da ja živim na Stupu, ulaz u zgradu nije zavučen već baš osvijetljen i okrenut prema ulici; u vrijeme napada sve radnje su radile, nije bilo ni kasno pa da nema ljudi...
Momak koji je napadnut se zove Basil Zahran, došao je u Bosnu da studira i tek treba da upiše prvu godinu, njemu su 23 godine.
Slomljena mu je vilica i sada leži u bolnici gdje mu je odmah rečeno da će liječenje koje uključuje i operaciju koštati preko 3000KM.“
U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo nisu imali zabilješke o ovom incidentu. To ne znači da se nije desilo, rekao nam je dežurni, već da će informacije pristići tokom jutra.
- Skyfox
#21583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gadan udes na brzoj cesti. Vatrogasna kola i hitna su oba smjera zauzeli po jednu traku. Vidio sam samo da rezu vrata... grozno

U suprotnom smjeru u zaustavnoj traci jedno 40 posmatraca samo im jos kokice fale... Ne znam zasto u ovakvim situacijam ne zatvore cestu!!!

U suprotnom smjeru u zaustavnoj traci jedno 40 posmatraca samo im jos kokice fale... Ne znam zasto u ovakvim situacijam ne zatvore cestu!!!
- vješalica
#21584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
danas meni ćuskija seljačka na mojmilu upada,meni otvoreno zeleno pošla prema džamiji lijevo,ulazim u raskrsnicu ona hladno izbija pod auto sa djecom,jebala sam joj sve na kamaruBodkin wrote:Rjesenje ce biti stavljanje kanere naprijed da se snima voznja uvijekthekupus wrote:ja sam poceo da trubim kad vidim da se 30 metara od mene pripremaju da predju ulicu nepropisno
nije se ni okrenula
-
VjecitiStudent
#21585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prije pet godina izrezaše oni traku i tako je ostaviše, pola udesa na brzoj cesti je zbog toga.Skyfox wrote:Gadan udes na brzoj cesti. Vatrogasna kola i hitna su oba smjera zauzeli po jednu traku. Vidio sam samo da rezu vrata... grozno![]()
- mali Ninja
#21586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovdje negdje sam ja opuco ovcu (zaklo kruban prije vremena sto neko rece), nesto nije u redu sa ovom brzom cestom.
sihiri?
sihiri?
- jao_situacije
#21587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja bi prije rekao loš asfalt 
- zli_hordas
#21588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
brza cesta ogranicenje 60
-
VjecitiStudent
#21589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Treba ponoviti otvaranje, ovaj put sa nekom mubareć rukicommali Ninja wrote:ovdje negdje sam ja opuco ovcu (zaklo kruban prije vremena sto neko rece), nesto nije u redu sa ovom brzom cestom.
sihiri?
"Ma, kakav autoput. Pa za ceteres’ miliona maraka mogli su ga mermerom poplocati. A ne ‘vako, da mi auto skace.” Komentar sarajevskog taksiste vjerovatno je ponajbolja sublimacija kritika koje su uslijedile nakon sto je predsjedavajuci Predsjednistva BiH Alija Izetbegovic 10. augusta svecano otvorio 4.420 metara dugacki zapadni prilaz Sarajevu.
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... t16904.htm
- ultima_palabra
#21590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I tad se autoputevi otvarali pred izbore 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bravo kraljuthekupus wrote:ja sam poceo da trubim kad vidim da se 30 metara od mene pripremaju da predju ulicu nepropisno
- O'zone
- Globalni moderator
#21592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Drugi put u krakom vremenskom razmaku odrađuju istu poslovnicu
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 50916050#4
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#21593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne bi se čudio da je ista ekipa. Skontali da nisu ništa poboljšali i mogu.O'zone wrote:Drugi put u krakom vremenskom razmaku odrađuju istu poslovnicu
- zateznistub
#21594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/bih/advokat- ... /150916065
uhapsen Faruk a zastupa ga Mirnes...
ma ovo je garant skrivena kamera, just for gags, sta li...
uhapsen Faruk a zastupa ga Mirnes...
ma ovo je garant skrivena kamera, just for gags, sta li...
- supercali
#21595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Uzeli ljudi pretplatuarman1 wrote:Ne bi se čudio da je ista ekipa. Skontali da nisu ništa poboljšali i mogu.O'zone wrote:Drugi put u krakom vremenskom razmaku odrađuju istu poslovnicu
- JThomas
#21596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa mirnes je pripravnički radio kod njega, ne znam rade li još zajedno ili se i sa njim posvađao... 
- jao_situacije
#21597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
biće ovo zanimljivo pratiti

- insaneinthebrain
#21598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jebo li mu motor majku, nadam se da ce se djevojka izvuci
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150917112
- vješalica
#21599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
insaneinthebrain wrote:jebo li mu motor majku, nadam se da ce se djevojka izvuci![]()
neki E.A.
jel je ovo lupio na ulici pa mu je motor odletio na trotoar ili je na trotoaru je udario?
-
BadBoy
#21600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjerujte da sam sinoć jedva živu glavu izvukao dok sam došao kući. Iza 22 sata je na ulici opšta anarhija od ovih silnih trčaka, to se mobiteli za volanom hladno koriste, prolazi se kroz crveno, upadaju u makazice, jurcaju, sinoć sam zgrožen ostao.
Dvojica zamalo da me zgnječe u srednjoj traci jer su proletili sa obje strane trkajući se, neka ženska zamalo da me otjera na ogradu tramvajske stanice jer je kucala na mobitel i prelazila iz trake u traku, na Pofalićima kreten kroz crveno prođe sekundu prije mene...
Dvojica zamalo da me zgnječe u srednjoj traci jer su proletili sa obje strane trkajući se, neka ženska zamalo da me otjera na ogradu tramvajske stanice jer je kucala na mobitel i prelazila iz trake u traku, na Pofalićima kreten kroz crveno prođe sekundu prije mene...