Tolisso, kad je bio dječarac
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mišo_Kovač wrote:Prije cu ja zaigrat za Bayern nego Ronaldo
pola love bi se vratilo kroz dresoveBosanski_kralj wrote:Trebaju ga dovesti samo da pokažu moć.
I plus bi popularizirao Bayern u svijetu, te ga doveo blizu Reala, Uniteda i Barce po tom pitanju.simonese wrote:pola love bi se vratilo kroz dresoveBosanski_kralj wrote:Trebaju ga dovesti samo da pokažu moć.
Haj ti provjeri brojke koje donesu dresovi jednog jedinog igraca, pa se vrati i opet to reci. Nijedan transfer nece isplatiti dresovi.simonese wrote:pola love bi se vratilo kroz dresoveBosanski_kralj wrote:Trebaju ga dovesti samo da pokažu moć.
Pa Ibra doso za dzabe i pola londona nosi njegov dres prodalo se za par mjeseci preko 100 milja klupskih dresovadiablobih wrote:Haj ti provjeri brojke koje donesu dresovi jednog jedinog igraca, pa se vrati i opet to reci. Nijedan transfer nece isplatiti dresovi.simonese wrote:pola love bi se vratilo kroz dresoveBosanski_kralj wrote:Trebaju ga dovesti samo da pokažu moć.
Nisu prazni toliko, za to dobijes sve. Prazni bez imena i ostalog su jeftiniji po 30 procenata.Mišo_Kovač wrote:3 miliona dresova je 300 miliona eura prihoda od toga, godisnje. Znaci taze praznih dresova, bez znacki, imena i ostalih djidjamidja. Nisu male pare
Ma nije on njima dao marketing prava oni se ograde i veliku vecinu uzmu sebi a klub sta dobijeMišo_Kovač wrote:Bayernov je 90€ prazan, nebitno. Idalje su to milioni i milioni, godisnje, samo od dresova. Ko uzima koliki procenat u cijeloj to cifri, ne znam, al da se Ronaldo isplatio preko dresova za vrijeme koje je proveo u Madridu, u to sam ubijedjen
Ma kako god, opet smijesnoMišo_Kovač wrote:Pa nije Honda sam prodao pola miliona dresovaOn je samo najprodavaniji Milanov igrač, i durgi su prodali nešto valjda
nKrkan wrote: