Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#21551 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?

- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.

Da li je na defanzivca Schalkea u vašim planovima, bilježnici?

- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.

Duga procedura

Tehnički direktor N/FSBiH Denijal Pirić je prije sedam dana u razgovoru za "Sport" potvrdio da su se Sead i njegov otac nedavno ponovo izjasnili da će igrati za naš državni tim...

- To je duga procedura... Normalno, mladi fudbaler koji sve više i više igra za Schalke, da ne postoji administartivna barijera, sigurno bi bio u grupi igrača koji konkurišu za našu reprezentaciju, za kraj kaže selektor Sušić.
Iz cijele priče zaključujemo da se Safet "znalac" Sušić nije udostojio da pozove Kolašinca. Nije se udostojio ni da pogleda utakmicu koju je odigrao, u snimku ako ništa. Gluho bilo da najavi posjetu igraču. Safet Sušić, egotriper i dieselaš.

Fol se ja pitam šta će Sušić uraditi povodom Kolašinca, evo šta će uraditi. Ja idiota majko draga. Mi smo stvarno proklet i glup naroda. Ne možeš dva dobra sastaviti, al nikako. Imaš igrače, debil trener.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
luckylaka

#21552 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Image :bih: :bih: zajedno u Brazil ABD
Pismonosa

#21553 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

shalla wrote:
šta onda Papetu fali da malo zareda neku 15-dnevnu turu po Evropi (ima naših vala svugdje, nek krene od Engleske pa nek se spušta prema Njemačkoj, Belgiji pa onda do Austrije i Italije)...
Evo, de budi pošten, da to zaista uradi Pape, da li bi prvo na ovoj temi, pa onda od strane novinarčića, krenule salve pljuvanja, bilo bi te troši našu lovu na zajebanciju, te jel poveo i hanumu, te mogao je pogledati utakmicu na TV-u uz Spahin komentar itd. Hoću reći, onaj kome Pape smeta će uvijek naći argumente da ga pljuje. Treba kritikovati, ali u ovom slučaju sam na Papetovoj strani.
ultima_palabra

#21554 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Opa, stara raja je ponovo na temi... biće vatreno do Grčke :D
MOSALJOZE

#21555 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

luckylaka wrote:Image :bih: :bih: zajedno u Brazil ABD
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21556 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

dinty2 wrote:Niko ovde jarane ne pljuje Susica.

pluvaće ga svi ,,ako izgubi od grčke,,pa čak i ako bude neriješeno..polovina sa foruma će ga pljuvati
i to bi bila žešća glupost...npr. ja bih sad potpisao nerješeno...na kraju i ako zijanimo nije sve gotovo u borbi za Brazil
vicious

#21557 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vicious »

BHF_Manijak wrote:Kad moze Loew gledati Bayernove igrace, koje vise napat zna ili Dortmundove, ili Hodgson svoje pulene, ne vidim zasto Pape ne bi gledao Dzeku ili Ibisevica, cudi me fakat od tebe taj rezon Sarajevo1946. :? Mada ruku na srce draze bi mi bilo da posjeti neke manje dokazane, sto jest jest!
Izvini, ali ovo poređenje ti je totalna fula. Pa Loew kad gleda Bayerna gleda više od pola svoje reprezentacije, i ne mora proputovati pola Evrope da ih vidi.
Pape može otići da gleda jednog ili eventualno dvojicu, kad se potrefi da igraju jedan protiv drugog, recimo Pjanić i Lulić (a ni tu nema garancije da će zaigrati bilo koji od njih :) )
Misliš li da treba potrošiti par hiljada iz kase saveza na to?
Kad su u pitanju potencijalni reprezentativci, tu se slažem, treba ih pogledati. Tu je problem što mi ustvari i ne znamo kad i gdje je nekog gledao, tako se eno tek neki dan saznalo da je dva puta gledao onog Hadžića. :D
jazzer

#21558 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jazzer »

vicious wrote:Izvini, ali ovo poređenje ti je totalna fula. Pa Loew kad gleda Bayerna gleda više od pola svoje reprezentacije, i ne mora proputovati pola Evrope da ih vidi.
Pape može otići da gleda jednog ili eventualno dvojicu, kad se potrefi da igraju jedan protiv drugog, recimo Pjanić i Lulić (a ni tu nema garancije da će zaigrati bilo koji od njih :) )
Kad su u pitanju potencijalni reprezentativci, tu se slažem, treba ih pogledati. Tu je problem što mi ustvari i ne znamo kad i gdje je nekog gledao, tako se eno tek neki dan saznalo da je dva puta gledao onog Hadžića. :D
Ako je Pape gledao nekog potencijalnog reprezentativca a nije prijavio forumasima, to je isto
kao da ga nije ni gledao :)
ultima_palabra

#21559 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Jel ono Hadžić Sejin pulen? :D
Mračajski proto

#21560 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mračajski proto »

jazzer wrote:
vicious wrote:Izvini, ali ovo poređenje ti je totalna fula. Pa Loew kad gleda Bayerna gleda više od pola svoje reprezentacije, i ne mora proputovati pola Evrope da ih vidi.
Ako je Pape gledao nekog potencijalnog reprezentativca a nije prijavio forumasima, to je isto
kao da ga nije ni gledao
:)
:lol: :lol: :thumbup:
Pismonosa

#21561 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

ultima_palabra wrote:Opa, stara raja je ponovo na temi... biće vatreno do Grčke :D
A još Laki obukao maskirnu uniformu. Bit će krvi do koljena :D
DonVito

#21562 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

MOSALJOZE wrote:
luckylaka wrote:Image :bih: :bih: zajedno u Brazil ABD
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Image
Safet Susic - Pape najbolji selektor BIH.
DonVito

#21563 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

BHF_Manijak wrote:Kad moze Loew gledati Bayernove igrace, koje vise napat zna ili Dortmundove, ili Hodgson svoje pulene, ne vidim zasto Pape ne bi gledao Dzeku ili Ibisevica, cudi me fakat od tebe taj rezon Sarajevo1946. :? Mada ruku na srce draze bi mi bilo da posjeti neke manje dokazane, sto jest jest!
Nije Loew selektor BIH strance ostavite se strane i ostale arape koji samo iz pozadine dobacivaju za BIH.

Svaka cast Papetu skim se sve bakće.
vicious

#21564 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vicious »

ultima_palabra wrote:Jel ono Hadžić Sejin pulen? :D
Ne znam, ali ako šta valja i ako nam može pomoći nek je i lično Papetov pulen :D
BHF_Manijak

#21565 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

DonVito wrote: Nije Loew selektor BIH strance ostavite se strane i ostale arape koji samo iz pozadine dobacivaju za BIH.

Ha ja, najlakse se pametan napraviti, kao jebo to sta rade mnogo uspjesniji od nas, nas recept je najbolji iako ga tako godinama pusimo. Ali ti si pametan, a ja sam budala. E pa ti tako nastavi, a ja cu i dalje da se ugledam i gledam kako to rade mnogo uspjesniji od nas i uzimam te primjere.
bilo koje

#21566 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bilo koje »

dinty2 wrote:Niko ovde jarane ne pljuje Susica.

pluvaće ga svi ,,ako izgubi od grčke,,pa čak i ako bude neriješeno..polovina sa foruma će ga pljuvati
Nikad ama bas nikad ne bih pljuvao nekoga pa da je ne znam ti ko. Mogu samo kritikovati ili hvaliti poteze koje povuce ako to zasluzi. Ko normalan moze pluvati Safeta legendu BiH fudbala. Izgubimo od Grcke jbg zao bi mi bilo- pobjedimo super. Ali bice zivota i fudbala i poslije tih jebenih grka. I bas radi toga poslije treba nesto uraditi SADA. Evo da vas pitam nesto. Ko bi pristao nato da sada izgubimo od grka i ne odemo u Brazil ali da poslije toga budemo redovni na svakom takmicenju i da nas se svi pribojavaju. :bih:
shalla

#21567 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /130226066
Ok, Pape je sa ovim poprilično završio svoj dio posla, prebacio je lopticu na savez i po meni je ovo što se u suštini od njega i tražilo tj ono što sam očekivao da je do njega. Izjavi da je dečko u ozbiljnim kombinacijama, nek i on to zna, a dalje je do Kolašinca i ljudi u savezu koji će mu pomoći da to što prije sredi...
Sve u svemu, lijepa vijest :thumbup:
phillie

#21568 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Ovo je odlicna vijest, jos ako se stvarno sav posao moze zavrsiti do slovacke (a ne cekati do Brazila ili duze), to je perfektno. Pape, izjava :thumbup:
DonVito

#21569 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

BHF_Manijak wrote:
DonVito wrote: Nije Loew selektor BIH strance ostavite se strane i ostale arape koji samo iz pozadine dobacivaju za BIH.

Ha ja, najlakse se pametan napraviti, kao jebo to sta rade mnogo uspjesniji od nas, nas recept je najbolji iako ga tako godinama pusimo. Ali ti si pametan, a ja sam budala. E pa ti tako nastavi, a ja cu i dalje da se ugledam i gledam kako to rade mnogo uspjesniji od nas i uzimam te primjere.
Nista osobno 8)

Uspješniji od nas imaju šuškicu a recimo Loew sigurno nema 5 000e helem mu faktički svi igrači u domaćoj BL doduše skokne on i do Madrida jednoč u godini ali baš da ima neki veliki razlog, nema ga.
BHF_Manijak

#21570 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Posteno. Slazem se.

Valjda i mi poslije Brazila nafatamo kakvih sponzora. :mrgreen:
luckylaka

#21571 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Posto se necemo cuti uskoro a mozda nikada vise da podsjetim :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: Group G
Teams P Pts
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0 P.S.Za iskrene navijace BiH reprezentacije -vidimo se u Brazilu ABD :bih:
BHF_Manijak

#21572 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote:Posto se necemo cuti uskoro a mozda nikada vise da podsjetim :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: Group G
Teams P Pts
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0 P.S.Za iskrene navijace BiH reprezentacije -vidimo se u Brazilu ABD :bih:
A gdje's to ako se smije znati? :mrgreen:
ultima_palabra

#21573 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Krenuo pješke u Brazil :mrgreen:
luckylaka

#21574 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
luckylaka wrote:Posto se necemo cuti uskoro a mozda nikada vise da podsjetim :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: Group G
Teams P Pts
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
A gdje's to ako se smije znati? :mrgreen:
Evo odgovorio,,ultima,,on zna sve :oops: :x
bilo koje

#21575 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bilo koje »

Sad bi mu Safet reko pozuri da ne zakasnis. :bih:
Locked