Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#21551 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Logovan wrote:
ganjeta wrote:
Sa_u_srcu wrote:Ja ne rusim stolice realno ali znam da ce ih nasi rusiti sto posto...i zasto onda ne skines taj dio stolica dok ne prodju derbiji i to je to...pustis karte, zaradis, svima fino....ovako to ce biti uvijek isto...

Ti ne rušiš, ruše tvoji ahbabi, to nije naš problem. Ne rušim ni ja.

Sad bi vam ostavio stolice kao test, čisto da vidim, ako budete dobre komšije, sljedeći derbi dati vam pola sjevera. Ako nastavite rušiti, kavez kao na Rujevici i 675 ulaznica.
Ruše i tvoji ahbabi stolice, pa ni slova nisi napisao o ovome. :wink:

I vama treba ostaviti stolice kao test, čisto da vidimo, bla, bla, ako nastavite rušiti, bla, bla.

Niko obraza nema jebo te.

Ti nekom pričaš o obrazu :facepalm: . Odogovoriću ti, mada tvoje postove ne čitam.

Ako smo rušili treba klub platiti dok ne bude video nadzor, kao i što vi trebate. Vi ste rušili zadnji derbi na Grbavici, ja se ne sjećam da smo mi u zadnje vrijeme rušili. Imali smo odma derbi na gradskom stadionu poslije vašeg rušenja, jesmo li rušili? Ako jesmo dajte nam 5% skinite stolice, česme i vodu zatvorite naredni derbi.
spree

#21552 Re: Sarajevski derbi

Post by spree »

joj kao da smo u srednjem vijeku pa treba skidati stolice :-) . fino kamere i ko slomi stolicu 5 god zabrane i sve tako. ako vec nema kamera cim se vidi da neko lomi stolicu murija nek uleti i vozdra. i jos da dodam ako ce se vec skidati stolice i to se placa, pa bi se to trebalo dodati na cijenu karte te tribine. (ova prica vazi za sve ne samo za pitare sada)
BlueBlood

#21553 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

leškarenje wrote:Ne treba ići i gotova stvar :skoljka: uzvratiti skupom kartom,ko hoće bujrum.
tako je i pocelo 2004. cini mi se kad je jug bio 20KM a sjever 3KM
omega369

#21554 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

kudrilo wrote:Meni je npr žao moja dva najbolja jarana pitara, koji su normala i idu na utakmice Sarajeva, ali ne u tom "huligan stilu" što ispaštaju radi idiota koji su počupali stolice i prije početka utakmice, a kamoli poslije. Napomenimo i da je postojao dogovor između uprava da se šteta namiri ukoliko je bude, te da su stolice ostale na tom dijelu samo zbog inicijative FKS. Šteta se platila nije, tako da mi je žao svih normalnih navijača koji će osjetiti posljedice svoje uprave i idiota kojim je cilj rušiti. To je to.
Morate shvatiti da ako pustite i 100 ljudi opet ce se cupati stolice. I zbog budala iz nasih redova ali i zbog revolta jer ste bezobrazni malo je reci. Znaci nema tekme na grbavici da vi ne prosipate ciganluk oko karata i prostora. Znaci, ne vjerujm da se 20 godina isto prica kad je utakmica na Grbavici. stvarno vise :cry: :cry: :cry:

Kako nijedna stolica na otoci nije stradala?!
Last edited by omega369 on 11/04/2017 15:51, edited 1 time in total.
LSD

#21555 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ganjeta wrote: Ako jesmo dajte nam 5% skinite stolice, česme i vodu zatvorite naredni derbi.
Jest kad bi Derek Chin i Ken Cho tako razmišljali, yebe se njima za forumske prijetnje i želje pojedinaca.
Očuh hoce da se opari i naravno da ce citavo koševo biti otvoreno.
MOSALJOZE

#21556 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

Svake godine ista priča
Zlehorde dodju,počupaju stolice,bace oni par baklji na sjever,apeluje se na djecu koja su tu,ovi sa sjevera ne osta nu dužni,zlehorde izdominiraju svaki derbi jer 1500-2000 ljudi bez problema može parirati 8-10k
Igra kurčina,jel bio faul nije,jest jebi mu mater fEmeliju,dobij ban eto te kroz 2 sedmice i tako.

Eh da igra kurčina
BlueBlood

#21557 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Sa_u_srcu wrote:Bude li karta 20 km, i budu li stolice na nasem dijelu...mislim da ce ovaj put da se obori rekord kada je kidanje stolica u pitanju...jer ove tenzije, nervozu, stvara vasa uprava i niko drugi, odnosno jug sa prijedlozima prema upravi...ne podrzavam to...ali bice tako siguran sam. Zivi bili pa vidjeli...bez ikakve potrebe se ovo desava
najbolje bi bilo da vam se izadje u susret da dobijete vise prostora ali da eventualnu stetu morate nadoknaditi ?
kudrilo

#21558 Re: Sarajevski derbi

Post by kudrilo »

Pa evo prošli derbi ste dobili i slovo O, pa odavno više počupali niste.
ganjeta

#21559 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

LSD wrote:
ganjeta wrote: Ako jesmo dajte nam 5% skinite stolice, česme i vodu zatvorite naredni derbi.
Jest kad bi Derek Chin i Ken Cho tako razmišljali, yebe se njima za forumske prijetnje i želje pojedinaca.

Mene apsolutno boli vršnjak, šta će njihovi kinezi odlučiti. Ne idem više gore, to sam reko sebi zadnji derbi, kad su sve strpali na jedan ulaz i zapad i jug, blato do koljena.

Zadnji derbi na Grbavici su počeli rušiti stolice bez ikakvog povoda, čim su počeli ulaziti, stolice bile ko trofeji na ogradi. Da ne pričamo o cvaji za jug a sjever 3 keke.
Logovan

#21560 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

ganjeta wrote:
Ti nekom pričaš o obrazu :facepalm: . Odogovoriću ti, mada tvoje postove ne čitam.

Ako smo rušili treba klub platiti dok ne bude video nadzor, kao i što vi trebate. Vi ste rušili zadnji derbi na Grbavici, ja se ne sjećam da smo mi u zadnje vrijeme rušili. Imali smo odma derbi na gradskom stadionu poslije vašeg rušenja, jesmo li rušili? Ako jesmo dajte nam 5% skinite stolice, česme i vodu zatvorite naredni derbi.
Rušili ste 2014. godine, to nije tako davno. Kup utakmica, koliko znam. Osim što ste rušili, uradili ste sranje kod kontejnera gdje se karte prodaju, ali jebo ovo sve, problem su samo pitari i samo pitari i samo pitare treba napadati i nazivati ih huliganima.

Koliko se sjećam niste poslije našeg rušenja ništa napravili, možda u wc-u, ali zar je bitno tako ti Boga dragog?
Je l' ono naše rušenje po prvi put viđeno na derbiju? Nije.
Jeste li rušili dosta puta? Jeste.
Jesu li pokidane stolice iz zadnjih redova? Jesu.
Možete li se vi nazvati huliganima? Možete.

Kako vi nama, tako mi vama. Ako vi uništavate derbi nekim procentima, onda mislim da nama ne preostaje ništa drugo nego da vas pratimo u uništavanju. Valjda će se oni naši iz uprave malo "probuditi".
Sa_u_srcu

#21561 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Neugodne horde zla dolaze...
LSD

#21562 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ganjeta wrote:
LSD wrote:

Mene apsolutno boli vršnjak, šta će njihovi kinezi odlučiti. Ne idem više gore, to sam reko sebi zadnji derbi, kad su sve strpali na jedan ulaz i zapad i jug, blato do koljena.

Zadnji derbi na Grbavici su počeli rušiti stolice bez ikakvog povoda, čim su počeli ulaziti, stolice bile ko trofeji na ogradi. Da ne pričamo o cvaji za jug a sjever 3 keke.
:thumbup: 100% si u pravu za sve.

Samo otici ces ti opet na koševo predzadnje kolo, kad proradi crv :per: i ja sam tako govorio sebi, al opet odem gore kad igra Željo.
Ako ne na jug, onda na zapad.
Anestezija

#21563 Re: Sarajevski derbi

Post by Anestezija »

zavadimo se dok mozemo
kudrilo

#21564 Re: Sarajevski derbi

Post by kudrilo »

Kako je to znalo nekad biti zdravo, pravo rivalstvo, onako navijačko baš. Sjećam se kad sam stanovao kod Fisa, ogromne grupe navijača zajedno išle na utakmicu, negdje oko 2000. godine.

Odjednom dođoše neke, za Sarajevo nepoznate, beogradske "furke".
BlueBlood

#21565 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Ne znam kako vas nije stid traziti vise mjesta nakon onog divljanja i paljenja stolica :roll:
Bambino Blu

#21566 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

E ba ljudi da se ne lazemo, evo da vam damo istok unistili bi ga ne kazem vecina ali pojedinci bi ponijeli masu i vi bi demolirali istok, da vam damo sjever desila bi se ista stvar. Jedino skinuti stolice i dati vam, ali i to vam je puno...
Logovan

#21567 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

kudrilo wrote:Kako je to znalo nekad biti zdravo, pravo rivalstvo, onako navijačko baš. Sjećam se kad sam stanovao kod Fisa, ogromne grupe navijača zajedno išle na utakmicu, negdje oko 2000. godine.

Odjednom dođoše neke, za Sarajevo nepoznate, beogradske "furke".
I prije nije bilo tampon zona, a onda kako su godine prolazile, pojaviše se tampon zone i samo se povećavaju.

A policija sve manje i manje sposobna i sve više lijena, valja raditi svoj posao, jebi ga.
BlueBlood

#21568 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Last edited by BlueBlood on 11/04/2017 16:20, edited 2 times in total.
Anestezija

#21569 Re: Sarajevski derbi

Post by Anestezija »

Sad kad se ide na Grbavicu 15 puta specijalci zaustavljaju ,pa cekaj po 15 minuta ,treba 9 sati da se dođe do tribine,jos ulazimo jedan po jedan,nervoza ,belaj odma :-)
Logovan

#21570 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

BlueBlood wrote:Ne znam kako vas nije stid traziti vise mjesta nakon onog divljanja i paljenja stolica :roll:
Ne znam kako vas nije stid dolaziti na derbi na Koševo pored kidanja stolica, razvaljivanja česmi i sve ostalog. :roll:
Bambino Blu wrote:E ba ljudi da se ne lazemo, evo da vam damo istok unistili bi ga ne kazem vecina ali pojedinci bi ponijeli masu i vi bi demolirali istok, da vam damo sjever desila bi se ista stvar. Jedino skinuti stolice i dati vam, ali i to vam je puno...
Moguće, ali isto i za vas važi. Ista sranja pravite.

Skinut stolice na jugu i dati vam, ali i to vam je puno.

Moram ovako pisati vašim riječima, da bolje razumijete da ste isti klinac, ali izgleda i ovo slabo pali.
Anestezija

#21571 Re: Sarajevski derbi

Post by Anestezija »

Puno su se zavadili svi,nije derbi ni za jedne ni za druge :izet:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#21572 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
ganjeta wrote:

Rušili ste 2014. godine, to nije tako davno. Kup utakmica, koliko znam. Osim što ste rušili, uradili ste sranje kod kontejnera gdje se karte prodaju, ali jebo ovo sve, problem su samo pitari i samo pitari i samo pitare treba napadati i nazivati ih huliganima.

Koliko se sjećam niste poslije našeg rušenja ništa napravili, možda u wc-u, ali zar je bitno tako ti Boga dragog?
Je l' ono naše rušenje po prvi put viđeno na derbiju? Nije.
Jeste li rušili dosta puta? Jeste.
Jesu li pokidane stolice iz zadnjih redova? Jesu.
Možete li se vi nazvati huliganima? Možete.

Kako vi nama, tako mi vama. Ako vi uništavate derbi nekim procentima, onda mislim da nama ne preostaje ništa drugo nego da vas pratimo u uništavanju. Valjda će se oni naši iz uprave malo "probuditi".
Pa kao i ovdje na forumu ja se ne sjecam da je ovdje i jedna manijak nekome psovao majku, porodicu, stadion Kosevo nazivao odvratnim nazivima kao sto su krmetnjak, sugavica itd itd. Ali ako sebe nayoves DIVOM i ponasas se iy te perspektive (ali samo ponasas) onda budi hadzija pa trpi kritike.
bleee_sa

#21573 Re: Sarajevski derbi

Post by bleee_sa »

Jebaćemo vas svakako :D
Melbourne_Australia

#21574 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Ne kontaju pitari nista.....Da vi mozete stadion kosevo napuniti sami na derbiju i
mi dobili samo Jug. Ali posto ne mozete zbog velikog kapaciteta onda i zapad se otvori za nas...Grbavicu mi i bez vas napunimo tako da je logicno da je veci intres da bude nas vise nego vas...Znaci vi ce te uvjek imati onaj cosak i tako ce vjecno biti....Vi sto mozete je samo zapad zatvoriti za gostujuce navijace, ja ne volim ici na kosevo jer je atmosfera kurac ali odem zbog ljubavi prema svom klubu....Tako da ne znam sta hocete vi??? Vi bi mozda komplet sjever :lol: A opet kazem mi svoj stadion napunimo i bez vas i normalno da se nama jebe za vama....Isto bi vi radili na kosevu ali gore dodje 12 milja plafon za derbi a stadion prima 35...
Last edited by Melbourne_Australia on 11/04/2017 16:36, edited 1 time in total.
leškarenje

#21575 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

ganjeta wrote:
Sa_u_srcu wrote:Sta god da odlucite bice revans, tako da vas ceka isti scenario...kome je ovo u interesu ne kontam al eto...sto se mene licno tice, neka rade sta hoce...ali bice revans...nije ovo zadnji derbi...pa izvolite

Ma nikakav problem. Na stranu podjebavanja, raji je mučno gledati da neko ruši, lomi i pali a on za to odvajao od usta. Eto stavi se u tu poziciju. Ne možemo ljudski, nećemo nikako, samo po pravilima i vozdra.
Pa jebo te kralj sta ja pricam :D po pravilima i vozdra.

Ovo za placanje stolica je cisti debilizam....
Post Reply