Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Mega Man X
#21526 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nek Beta traje godinu, ne igram Ubisoft vnago.
- Raigor Stonehoof
#21527 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zato sto neko ko pocinje igrati ne moze uzeti sve heroje koje mogu drugi. odnosno moze ali mora platiti. isto vrijedi i za rune.
-
RLewis
#21528 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma sve onda postaje p2w eto ti primjer i fps-a Bf1 na pocetku dobijes pocetna oruzja pa grindas dalje ali omas mogucnost odmah kupiti sve i to za masne pare.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
-
Mega Man X
#21529 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Black Ops 3, Infinite Warfare, pa čak i Modern Warfare Remastered ima p2w "kutije" ili kako ono oni zovu one gluposti da dobiješ oružje koje je nekad i bolje od već postojećeg u igri.
Treba zabranit Pay2Win u AAA igrama. Dosta što neko plati $60 i onda još traže da trošiš pomalo da bi dobio neku bolju glupost od već postojeće.
Treba zabranit Pay2Win u AAA igrama. Dosta što neko plati $60 i onda još traže da trošiš pomalo da bi dobio neku bolju glupost od već postojeće.
- Maharadza
#21530 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koliko znam, u BF1 sada možeš kupiti samo hrpu onih battlepack-ova gdje je bukvalno "lutrija" šta ćeš dobiti (ali i tu imaš samo skinove za puške/vozila i pokoji boost za exp.) ali puške ne možeš ni "kupiti" dok ne napucaš određeni lvl (za svaku klasu pojedinačno), ja mislim!RLewis wrote:Ma sve onda postaje p2w eto ti primjer i fps-a Bf1 na pocetku dobijes pocetna oruzja pa grindas dalje ali omas mogucnost odmah kupiti sve i to za masne pare.

Dok je ovaca bit' će i vune!
-
RLewis
#21531 Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imas na originu za svaku klasu posebno ili bundle svih klasa 99% sam siguran. Provjerit cu kad budem domaMaharadza wrote:Koliko znam, u BF1 sada možeš kupiti samo hrpu onih battlepack-ova gdje je bukvalno "lutrija" šta ćeš dobiti (ali i tu dobiješ samo skinove za puške/vozila i pokoji boost za exp.) ali puške ne možeš ni "kupiti" dok ne napucaš određeni lvl (za svaku klasu pojedinačno), ja mislim!RLewis wrote:Ma sve onda postaje p2w eto ti primjer i fps-a Bf1 na pocetku dobijes pocetna oruzja pa grindas dalje ali omas mogucnost odmah kupiti sve i to za masne pare.
- Maharadza
#21532 Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U pravu si! Evo zarovio sam malo po onome originu (očajno napravljen btw, kako shop tako i client), i našao ih:RLewis wrote:Imas na originu za svaku klasu posebno ili bundle svih klasa 99% sam siguran. Provjerit cu kad budem domaMaharadza wrote:Koliko znam, u BF1 sada možeš kupiti samo hrpu onih battlepack-ova gdje je bukvalno "lutrija" šta ćeš dobiti (ali i tu dobiješ samo skinove za puške/vozila i pokoji boost za exp.) ali puške ne možeš ni "kupiti" dok ne napucaš određeni lvl (za svaku klasu pojedinačno), ja mislim!RLewis wrote:Ma sve onda postaje p2w eto ti primjer i fps-a Bf1 na pocetku dobijes pocetna oruzja pa grindas dalje ali omas mogucnost odmah kupiti sve i to za masne pare.

E ovako izgleda pay-to-win!
-
RLewis
#21533 Re: RE: Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eto uskrati me trazenja, znam da sam se ibretio cijeni, sve zajedno kosta vise negoli sama igraMaharadza wrote:U pravu si! Evo zarovio sam malo po onome originu (očajno napravljen btw, kako shop tako i client), i našao ih:RLewis wrote:Imas na originu za svaku klasu posebno ili bundle svih klasa 99% sam siguran. Provjerit cu kad budem domaMaharadza wrote: Koliko znam, u BF1 sada možeš kupiti samo hrpu onih battlepack-ova gdje je bukvalno "lutrija" šta ćeš dobiti (ali i tu dobiješ samo skinove za puške/vozila i pokoji boost za exp.) ali puške ne možeš ni "kupiti" dok ne napucaš određeni lvl (za svaku klasu pojedinačno), ja mislim!
E ovako izgleda pay-to-win!
- Maharadza
- ferratilis
#21535 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
2017. godina, i dalje postoje ljudi koji tvrde da League of Lesbians nije pay to win
U kakvom to svijetu zivimo? 
- Maharadza
#21536 Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jest teško skupiti za heroja, ma haos. [emoji14]ferratilis wrote:2017. godina, i dalje postoje ljudi koji tvrde da League of Lesbians nije pay to winU kakvom to svijetu zivimo?
-
Mega Man X
#21537 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U istom svijetu u kojem konzolaši misle da je PS4 Pro i Xbox Scorpio čak jači od bilo kojeg PC-a. A hudi nemaju pojma da im Sony i Microsoft uzimaju pare na osnovu reklama.ferratilis wrote:2017. godina, U kakvom to svijetu zivimo?
- ferratilis
#21538 Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Maharadza wrote:Jest teško skupiti za heroja, ma haos. [emoji14]ferratilis wrote:2017. godina, i dalje postoje ljudi koji tvrde da League of Lesbians nije pay to winU kakvom to svijetu zivimo?
Zasto uopce skupljati za heroja?
Zato sto je Riot pohlepna kompanija, eto zasto
- Averus
#21539 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probao for Honor...
Prelijepo urađena igra, grafika i okoliš odlična, borbe veoma zabavne, kompletna ideja je super i prezanimljiva
Međutim, nekako imam osjećaj da bi mi igra dopizdila nakon par dana igranja. Glorified DOTA
Pogotovo cijena
Da je recimo do 20€, rekao bih - 'ajde, može proći, ali 60€ za faktički MOBA igru... Neka hvala
Prelijepo urađena igra, grafika i okoliš odlična, borbe veoma zabavne, kompletna ideja je super i prezanimljiva
Međutim, nekako imam osjećaj da bi mi igra dopizdila nakon par dana igranja. Glorified DOTA
Pogotovo cijena
Da je recimo do 20€, rekao bih - 'ajde, može proći, ali 60€ za faktički MOBA igru... Neka hvala
- Raigor Stonehoof
#21540 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
averuse nesto se ne sjecam, jesil ti igrao dotu?
- Averus
#21541 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Davno 
Posljednji put je pokrenuo u Februaru 2016. i nikad više
Posljednji put je pokrenuo u Februaru 2016. i nikad više
-
Korisnikk
#21542 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tako je jaro. Neka ostane pay to win u AAA titlovima što se mene tiče. Neka majmunima uzmu što više novca kad su tako glupi da ovo kupuju.Maharadza wrote:Koliko znam, u BF1 sada možeš kupiti samo hrpu onih battlepack-ova gdje je bukvalno "lutrija" šta ćeš dobiti (ali i tu imaš samo skinove za puške/vozila i pokoji boost za exp.) ali puške ne možeš ni "kupiti" dok ne napucaš određeni lvl (za svaku klasu pojedinačno), ja mislim!RLewis wrote:Ma sve onda postaje p2w eto ti primjer i fps-a Bf1 na pocetku dobijes pocetna oruzja pa grindas dalje ali omas mogucnost odmah kupiti sve i to za masne pare.
Dok je ovaca bit' će i vune!
Najjače mi je što sam čitao o nekom Need for Speed-u, ne znam sad tačno koji. Ako ti u igri nestane goriva možeš EA-u da platiš i odmah ti je rezervoar pun. Doduše to je mikrotransakcija, ne pay to win ali ne mogodoh da ne spomenem.
- ferratilis
#21543 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izgleda da je ovih dana postalo popularno mrzit Dotu 
btw, Battlefield i EA generalno su mala maca za Segu. Company of heroes 2 pored jedno 100 dlc-eva ima i ingame store sa komandantima i skinovima. Cijena svega sto se nudi, zajedno, izadje negdje oko 1000 eura
btw, Battlefield i EA generalno su mala maca za Segu. Company of heroes 2 pored jedno 100 dlc-eva ima i ingame store sa komandantima i skinovima. Cijena svega sto se nudi, zajedno, izadje negdje oko 1000 eura
- Raigor Stonehoof
#21544 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ovo je doduse bilo u free igri, ali opet moras bas glup bit pa da platis za virtuelno gorivoKorisnikk wrote: Tako je jaro. Neka ostane pay to win u AAA titlovima što se mene tiče. Neka majmunima uzmu što više novca kad su tako glupi da ovo kupuju.
Najjače mi je što sam čitao o nekom Need for Speed-u, ne znam sad tačno koji. Ako ti u igri nestane goriva možeš EA-u da platiš i odmah ti je rezervoar pun. Doduše to je mikrotransakcija, ne pay to win ali ne mogodoh da ne spomenem.
-
imperator01
- Averus
#21546 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ferratilis wrote:Izgleda da je ovih dana postalo popularno mrzit Dotu![]()
Nije da je mrzim, samo definitivno nije igra za mene
LoL i slične nisam ni probao
Da mi je 15ak godina, da imam vremena, vjerovatno bih se zadao da postanem pro
Ali sad sa 3 banke u dupetu, polako plovim ka "Tetris je najbolja igra" mentalitetu
-
imperator01
#21547 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Novi mjesečni g2a deal, pet igara:
Syberia
Syberia II
Lords of the Fallen
Superhot
Dirt 3
Sve za 2.50 €
https://goo.gl/ZC7EKk
Syberia
Syberia II
Lords of the Fallen
Superhot
Dirt 3
Sve za 2.50 €
https://goo.gl/ZC7EKk
-
shazz
#21548 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hello u potrazi za ekipom za H1Z1 jel igra ko? 
-
Mega Man X
#21549 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Haha ma kakav G2A. Ne vjerujem im ni sekunde.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21550 Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pravilo broj jedan: ne raspravljaj se s dotašima...Maharadza wrote: Jest teško skupiti za heroja, ma haos. [emoji14]