Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Ne bih se slozio da je pljacka, barem nije za Juve. Iz nekog razloga, igraci mentaliteta k'o Costa uspijevaju u Juventusu. Tevez, Vidal, Alves...sve su to juznoamericke nedisciplinovane gedze kojima nije mjesto u strozijim ekipama (pogotovo Njemackim), al' takvi igraci prosto cvjetaju u Juventusu, pa i u Italiji generalno. 50 miliona je sasvim prihvatljiva cifra za Costu, koji stvarno ima talenta na pretek, a Juve dobro zna kako ce s njim.
Nego ima li sta za Bayern? Neki potencijalni transfer, glasine, nesto?
Nema glasina, Bayern to radi u tajnosti. Pa i ovoga su jučer potpisali, a skoro da se nije ni znalo da pregovaraju.
Neka Bayern zaganja Bejla, dobro bi im došao ko onomad Roben.
Najnovije glasine se tiču Boatenga prema Realu.
Ovo sa Sanchezom mi izgleda sve ozbiljnije.
Costu treba prodati, pokazao je ozbiljne limite vs Real Madrid.
Mali Renato- i njega, nisam vidio onako skupo pojačanje i rastresenijeg momka.Lik ne da ne zna igrati, nego ne zna gdje se nalazi.Kad god je igrao-kreće se kao muha bez glave,ne zna gdje mu je mjesto na terenu, procenat izgubljenih lopti preko 80%- a očekivalo se od njega da bude zvijer.
Mali Gaudino (ako ga nismo zaboravili), vraća se s pozajmnice.Volio bih da ga zadrže,puno bolja opcija od Renata.
Uglavnom, biće dobrog remonta ove sezone.
klopan wrote:NIšta novo, samo imam osjećaj da su zepeli.I ako ne bude ništa od toga-sigurno će biti nešto od alternativnih varijanti,a to bi možda bilo i bolje.
Apropo Carasca, skeptičan sam, s obzirom na to da Atletico ima transfer zabranu. Nemaju ga čime zamijeniti. Jedino ako ima otkupnu klauzulu koja se moze aktivirati
Kramarica hoce. Jbt cijeli Hofenhajm ce bit u Minhenu jos trener kad predje. Sad im je jebeno kad nije konkurencija samo jedan klub sad moraju udarat po BvB po RB po Hofenhajmu sva 3 kluba se dobro razvijaju