Kako nemamo, kad pojedini forumasi Denija vec trpaju u repku nakon po sata igre protiv Maribora, dok je Duljevic vec trebao imati nekoliko utakmica kod Meshe, hhh.Mirza007 wrote:Cimirot, Besic, Pjanic - ko je od ove trojice ofanzivni vezni?SkyLimit wrote:Ja i dalje mislim da je Cimirot, Besic, Pjanic trio u veznom redu s kojim mozemo sa obrazom protiv svakoga. Nisu Xabi Alonso, Xavi i Iniesta, ali tri ozbiljna veznjaka od kojih je najstariji 1990. godiste.
Krila ljudi, krila su nam problem. Ivica Osim se inace ne razbacuje velikim rijecima, a kad je on izjavio da onakvih ko Visca ima i u nasoj ligi, nema se tu sta dodati. Lulic je zadnji put za reprezentaciju odigrao na velikom nivou prije 4 godine protiv RumunijeCesto se povlaci argument kako je bio u vrhu po broju asistencija zadnjih kvalifikacija, namjerno izostavljajuci da je pola asistencija imao u dvomecu protiv Andore
Da ovakvih ko sto je Visca ima I u nasoj ligi igrali bi oni sigurno u prvoj turskoj ligi a ne nasoj. Po nekima ovdje I ne treba forum, treba samo ponavljati sta Osim kaze I nema dalje. Visca nije Riberi ali je opet najbolje sto imamo u ovom trenutku na toj poziciji. Ako nije, dajte navedite konkretno ko je bolji.
Lulicu I da oduzmes asistencije protiv Andore opet je nas najbolji asistent u proslim kvalifikacijama.
Duljevic je mozda i jedan od rijetkih krila iz PL koji bi mogao uci u nasu repku ako do kraja sezone uhvati pravu formu, ali bas pravu formu. Ovo ostalo je za tuki, sve u pet deka.
Ja kao navijac Slobode bih onda trebao spominjati i Veselinovica da treba zamijeniti Lulica jer je odlicno odigrao ovih 18 kola, ima 4 asistencije i tek mu je 23 godine, ma daj ba. Visca je doktor za nasu ligu i takvog igraca jos izvjesno vrijeme necemo izbaciti.
Sve u svemu, prilican broj nasih igraca ulazi u formu, Vranjes se ozbiljno nametnuo kao rjesenje za desnog beka, to me raduje, taman da u dogledno vrijeme Memija (ili neko drugi ko napravi boom) se ubaci na klupu, Mujdzino prolazi.
Jedino eto ta krila zabrinjavaju, osim Visce svi ostali igraci su na izdisaju, Lulic jos i igra, ali moze i mora on to bolje. Hajrovica i Medunjanina bih zaboravio neko vrijeme, pa nek se bore u klubu. Treba traziti neka rjesenja za buducnost, ganjati nove momke, isprobavati na prijateljskim i Dulju i ostale, neko ce zadovoljiti sigurno. I Dzekson na skrge dise u zadnje vrijeme, mada nema ni lopti u Romi (taj klub i nema AMF odvajkada).