BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tyke

#21526 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Mirza007 wrote:
SkyLimit wrote:Ja i dalje mislim da je Cimirot, Besic, Pjanic trio u veznom redu s kojim mozemo sa obrazom protiv svakoga. Nisu Xabi Alonso, Xavi i Iniesta, ali tri ozbiljna veznjaka od kojih je najstariji 1990. godiste.

Krila ljudi, krila su nam problem. Ivica Osim se inace ne razbacuje velikim rijecima, a kad je on izjavio da onakvih ko Visca ima i u nasoj ligi, nema se tu sta dodati. Lulic je zadnji put za reprezentaciju odigrao na velikom nivou prije 4 godine protiv Rumunije :D Cesto se povlaci argument kako je bio u vrhu po broju asistencija zadnjih kvalifikacija, namjerno izostavljajuci da je pola asistencija imao u dvomecu protiv Andore :roll:
Cimirot, Besic, Pjanic - ko je od ove trojice ofanzivni vezni?
Da ovakvih ko sto je Visca ima I u nasoj ligi igrali bi oni sigurno u prvoj turskoj ligi a ne nasoj. Po nekima ovdje I ne treba forum, treba samo ponavljati sta Osim kaze I nema dalje. Visca nije Riberi ali je opet najbolje sto imamo u ovom trenutku na toj poziciji. Ako nije, dajte navedite konkretno ko je bolji.
Lulicu I da oduzmes asistencije protiv Andore opet je nas najbolji asistent u proslim kvalifikacijama.
Kako nemamo, kad pojedini forumasi Denija vec trpaju u repku nakon po sata igre protiv Maribora, dok je Duljevic vec trebao imati nekoliko utakmica kod Meshe, hhh.
Duljevic je mozda i jedan od rijetkih krila iz PL koji bi mogao uci u nasu repku ako do kraja sezone uhvati pravu formu, ali bas pravu formu. Ovo ostalo je za tuki, sve u pet deka.
Ja kao navijac Slobode bih onda trebao spominjati i Veselinovica da treba zamijeniti Lulica jer je odlicno odigrao ovih 18 kola, ima 4 asistencije i tek mu je 23 godine, ma daj ba. Visca je doktor za nasu ligu i takvog igraca jos izvjesno vrijeme necemo izbaciti.

Sve u svemu, prilican broj nasih igraca ulazi u formu, Vranjes se ozbiljno nametnuo kao rjesenje za desnog beka, to me raduje, taman da u dogledno vrijeme Memija (ili neko drugi ko napravi boom) se ubaci na klupu, Mujdzino prolazi.
Jedino eto ta krila zabrinjavaju, osim Visce svi ostali igraci su na izdisaju, Lulic jos i igra, ali moze i mora on to bolje. Hajrovica i Medunjanina bih zaboravio neko vrijeme, pa nek se bore u klubu. Treba traziti neka rjesenja za buducnost, ganjati nove momke, isprobavati na prijateljskim i Dulju i ostale, neko ce zadovoljiti sigurno. I Dzekson na skrge dise u zadnje vrijeme, mada nema ni lopti u Romi (taj klub i nema AMF odvajkada).
Tyke

#21527 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Ti Leskarenje ko s Marsa da si tek pao, jebo ga ti. Gdje sam napisao da Dulja mijenja Viscu, cak sam i napisao da je Viscina pozicija sigurnija (desna strana), a da Lulic je opao. Uostalom, Duljevic je desnjak, nije li on igrao u Sarajevu ranije po desnoj strani pa prebacen lijevo?
Tomahawk11
Globalni moderator

#21528 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tomahawk11 »

Tyke wrote:Ti Leskarenje ko s Marsa da si tek pao, jebo ga ti. Gdje sam napisao da Dulja mijenja Viscu, cak sam i napisao da je Viscina pozicija sigurnija (desna strana), a da Lulic je opao. Uostalom, Duljevic je desnjak, nije li on igrao u Sarajevu ranije po desnoj strani pa prebacen lijevo?
Duljevic je oficijelno Left Wing, a jeste desnjak.
MOSALJOZE

#21529 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Milicevic igra odlicno,GENT je prošao dalje u LŠ,protiv Lyona je dao gol i asistirao za pobjedu,tako da momak sigurno zasluzuje poziv.Ja bi volio vidjeti D.Milosevica u veznom redu,paklen igrač
Tyke

#21530 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

leškarenje wrote:
Tyke wrote:Ti Leskarenje ko s Marsa da si tek pao, jebo ga ti. Gdje sam napisao da Dulja mijenja Viscu, cak sam i napisao da je Viscina pozicija sigurnija (desna strana), a da Lulic je opao. Uostalom, Duljevic je desnjak, nije li on igrao u Sarajevu ranije po desnoj strani pa prebacen lijevo?
Ne znam sta se palis,ovo sam samo konstatovo da ne bude zabune da ga ja trpam umjesto Visce,samo lijevo :thumbup: bez obzira sto je desnjak :kiss:
Ti si lutka moja, gdje cu se na tebe zaibretiti :kiss:

Nego, fakat jel se dobro sjecam da je Dulja igrao po desnoj strani, maltene donedavno? Rekoh, mozda me senilnost sustize pa bauljam, tripujem. :D
luckylaka

#21531 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Ja bi volio jednom u sastavu vidjeti sve ove potencionalne reprezentativce Milosevic,Milicevic,Grahovac,Vrancic,Anicic,Djurica,Pavelica,S.Vranjes,Krunic.Garantujem da bi u vip lozi vidjeli dodika u dresu BiH Reprezentacije.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#21532 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

luckylaka wrote:Ja bi volio jednom u sastavu vidjeti sve ove potencionalne reprezentativce Milosevic,Milicevic,Grahovac,Vrancic,Anicic,Djurica,Pavelica,S.Vranjes,Krunic.Garantujem da bi u vip lozi vidjeli dodika u dresu BiH Reprezentacije.
Aleksandar Subić prijatelju. Univerzalan igrač koji može igrati i lijevog beka i lijevo krilo. Momak je standardan u Partizanu i sigurno zaslužuje poziv u reprezentaciju, jer nešto ne vjerujem da su Cessena, Astana, Rapid, Legija ili Waasland-Beveren puno ili uopće bolji od Partizana. :thumbup:
Logovan

#21533 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

malakh wrote:
luckylaka wrote:Ja bi volio jednom u sastavu vidjeti sve ove potencionalne reprezentativce Milosevic,Milicevic,Grahovac,Vrancic,Anicic,Djurica,Pavelica,S.Vranjes,Krunic.Garantujem da bi u vip lozi vidjeli dodika u dresu BiH Reprezentacije.
Aleksandar Subić prijatelju. Univerzalan igrač koji može igrati i lijevog beka i lijevo krilo. Momak je standardan u Partizanu i sigurno zaslužuje poziv u reprezentaciju, jer nešto ne vjerujem da su Cessena, Astana, Rapid, Legija ili Waasland-Beveren puno ili uopće bolji od Partizana. :thumbup:
Sumnjam da će Subić htjeti igrati za nas, po meni tanke šanse, haman nikakve.
luckylaka

#21534 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Logovan wrote:
malakh wrote:
Hoce li Salatic dobiti poziv,sta mislis.Ko stvoren za nas 30 godina.
Logovan

#21535 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

luckylaka wrote: Hoce li Salatic dobiti poziv,sta mislis.Ko stvoren za nas 30 godina.
Eh on bi trebao, jedva čekam da dobije poziv. :bih: Pravi igrač.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#21536 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

Logovan wrote: Sumnjam da će Subić htjeti igrati za nas, po meni tanke šanse, haman nikakve.
Igrao je za mladu reprezentaciju, ne razumijem zašto ne bi igrao za A selekciju. :?
malakh

#21537 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

luckylaka wrote: Hoce li Salatic dobiti poziv,sta mislis.Ko stvoren za nas 30 godina.
Jebo Veroljuba, imamo mi našeg Muhameda
luckylaka

#21538 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

malakh wrote:
Pa mi se trebamo polako kotarisati ovi mladji igraca i da reprezentaciju preuzmu ovi iskusniji.Nema fajde od Muhameda,Sea,Mireta.Ja sam za opciju Milicevic(30)Milosevic(30)Salatic(30)Spaha(30)Vedo(30)Mahmutovic(30)Mujdza (30)Miske (30)...
malakh

#21539 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

luckylaka wrote:
malakh wrote:
Pa mi se trebamo polako kotarisati ovi mladji igraca i da reprezentaciju preuzmu ovi iskusniji.Nema fajde od Muhameda,Sea,Mireta.Ja sam za opciju Milicevic(30)Milosevic(30)Salatic(30)Spaha(30)Vedo(30)Mahmutovic(30)Mujdza (30)Miske (30)...
Milošević?
Ajatolah_

#21540 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ajatolah_ »

Logovan wrote:
malakh wrote:
Što da ne, igrao je i za mlade, a u Srbiji nema mjesta. Mada, realno, i kod nas bi morao čekati da se Kolašinac i Zukanović povrijede, tako da mi njegov poziv nije od pretjerane važnosti...
jeza u ledja

#21541 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

SSemir wrote:
jeza u ledja wrote:I tako opet, Stojcev, igrac za kojeg je "neminovno bilo da ce otici u ovom prelaznom roku", juce je ponovo odigrao 90 minuta. :oops: Cimirot je takodje odigrao 90 minuta protiv Olympiakosa.
kakve veze Stojcev ima sa naslovom teme?
Nikakve. Prijavi me moderatoru.
DonEmir

#21542 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Tesko je potencijalnim rep. BIH ujedno biti bolji igrac, bolji covjek.. jedan je Vrsket, TinketDM, pjevac Hadzic.
Logovan

#21543 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

malakh wrote:
Logovan wrote: Sumnjam da će Subić htjeti igrati za nas, po meni tanke šanse, haman nikakve.
Igrao je za mladu reprezentaciju, ne razumijem zašto ne bi igrao za A selekciju. :?
Ne miriše mi na to da će zaigrati za nas. Bliži mi je Srbiji, nego nama.
jeza u ledja

#21544 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Eto vidis, a do prije mjesec je njegov odlazak iz Grcke bio neminovan. Sa Slobodom pregovarao cak! :oops:

Usput, on ima i nase drzavljanstvo i nikad nije nastupao ni za jednu seniorsku reprezentaciju.
Džast sejin. :oops:

https://www.youtube.com/watch?v=_lXHcjCq2P8
Golcina. :izet:
mega_mashcine

#21545 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mega_mashcine »

Besiktas-Konyaspor, Bajic i Hadziahmetovic igraju od pocetka.

link: http://livetv.sx/rs/eventinfo/385405_be ... 0|193|1|rs
SSemir

#21547 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

medunjanin treba potpisivati ugovore na 6 mjeseci, i mijenjat ekipo obavezno. bio bi u vrhunskoj formi uvijek
Mirza007

#21548 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

MOSALJOZE wrote:Milicevic igra odlicno,GENT je prošao dalje u LŠ,protiv Lyona je dao gol i asistirao za pobjedu,tako da momak sigurno zasluzuje poziv.Ja bi volio vidjeti D.Milosevica u veznom redu,paklen igrač
Ukoliko bi Milicevic prihvatio poziv makar na kratki rok bi rijesili pitanje fantaziste ali na duzi rok bi svakako trebalo naci nekoga mladjeg I dati mu priliku (zasto ne i Denija).
mega_mashcine

#21549 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mega_mashcine »

Zabi ga Riki iz slobodnjaka Besiktasu. :izet:
Post Reply