Logovan wrote:"Kapiten sam reprezentacije BiH, za koju igram već 13 godina. Naravno da ću nastaviti da igram za svoju reprezentaciju. BiH je moja zemlja i uvijek sam ponosan kada nastupam za nju. Kada se god moje ime nađe na spisku, ja ću biti tu", rekao je Mirza Teletović.![]()
![]()
Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#21526 Re: Mirza Teletovic all about
- Edin H.
#21527 Re: Mirza Teletovic all about
Musa doesn't like this.Logovan wrote:"Kapiten sam reprezentacije BiH, za koju igram već 13 godina. Naravno da ću nastaviti da igram za svoju reprezentaciju. BiH je moja zemlja i uvijek sam ponosan kada nastupam za nju. Kada se god moje ime nađe na spisku, ja ću biti tu", rekao je Mirza Teletović.![]()
![]()
- haris0032
#21528 Re: Mirza Teletovic all about
Jesul otisli ovi sto se probase popisat po Mirzi?
Mirza ima sve i dodje da ga citav mejdan pljuje...
Mirza sretno u novoj sezoni! Nek se ponovi stara i ja presretan
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
-
nema me tamo
#21529 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza je ok momak, realno može hladno odjebat repku..
A ustvari zna da je manji od makova zrna i spustio se gdje i treba...
Pravi kapiten.
A ustvari zna da je manji od makova zrna i spustio se gdje i treba...
Pravi kapiten.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21530 Re: Mirza Teletovic all about
Sitnih dusa ce uvijek biti.
- Arminovski
#21531 Re: Mirza Teletovic all about
Hmmm ima li ovde iko da gleda govor tijela? Na intervjuu jezik u momentima kod Mirze kao da kaze jedno a glava drugo. Ugasite zvuk i slusajte odgovore.
Nesto nisam ubijedjen da Mirza misli da je napravio pravu stvar u incidentu sa Musom a i kako bi kad mora o tim glupostima odgovarati na drugoj strani globusa.
Za ovo oko repke nisam siguran, ponosan definitivno jeste. Hoce ali meni se cin da je ljut ko ris. Onda uslovno?
Kako god, nadam se da ce se rijesiti sve. Trebaju nam i Mirza i svi ostali koji hoce.
Nesto nisam ubijedjen da Mirza misli da je napravio pravu stvar u incidentu sa Musom a i kako bi kad mora o tim glupostima odgovarati na drugoj strani globusa.
Za ovo oko repke nisam siguran, ponosan definitivno jeste. Hoce ali meni se cin da je ljut ko ris. Onda uslovno?
Kako god, nadam se da ce se rijesiti sve. Trebaju nam i Mirza i svi ostali koji hoce.
- shake69
#21532 Re: Mirza Teletovic all about
Hm, kakav ''bodylanguage''!? Ocigledno je u pitanju sujetan momak, sto vecina velikih ljudi kako u sportu tako i drugim bransama - jeste! Sujeta ga gura da i iz ove bitke izadje kao pobjednik jer mu se polusvijet narugao kada je to najmanje zelio. Izvinio se, ali ga opet nisu vodili u Svecku i sada, iako zna da je zbog pravila fakticki vise nedostupan za ozbiljniji nastup u reprezentativnom dresu, pokusava zadati posljednji udarac i kazati skvadri iz Saveza - ja sam i dalje kapiten moje reprezentacije a vi bujrum pa me odbacite i nemojte pozvati!Arminovski wrote:Hmmm ima li ovde iko da gleda govor tijela? Na intervjuu jezik u momentima kod Mirze kao da kaze jedno a glava drugo. Ugasite zvuk i slusajte odgovore.
- Thorgerson
#21533 Re: Mirza Teletovic all about
Znaci ako kazes da je ocajno odigrao za reprezentaciju, da je napravio nepotreban eksces - to je pisanje, jel?haris0032 wrote:Jesul otisli ovi sto se probase popisat po Mirzi?
Musa jest usro stvar, ali je usrao i Mirza. Onakvo ponasanje je nedopustivo, da si Jordan. A nisi Jordan. Ne mozes brate pred 5-6000 ljudi ono raditi jbt zivot. Jos govori kao eto on iznerviran jer se imalo vremena da se izjednaci, a Musa se svadjao? Ok, Musa se jeste svadjao i sigurno mu nije bilo mjesto u timu u tim prelomnim trenucima. Ali pobogu vrijeme staje u kosarci koliko ja znam. I nije bilo nikakve jebene sanse da mi stignemo rezultat 2 minute prije kraja. O tome se trebalo razmisljati 10 minuta prije kraja. 20 minuta prije kraja.
Jok, glavni problem sto nismo stigli Rusiju jeste to sto se Musa malo pokoskao sa Mozgovom i sto je u jednom trenutku pao na parket. Ma daj ba...
I da...ono kad te PR savjetuje. Reci ti MIrza, ja sam za sve kriv...to odmah reci, a onda ostalih 20 minuta kenjaj po svima redom.
Da se razumije svi grijese. Mirza je covjek. Ja mu zelim puno srece sada u novom timu, a sto se tice reprezentacije, nadam se da ce uspjeti potrefiti termini da ga mi opet gledamo. Mada kako je krenulo tesko da cemo moci vidjeti NBA igrace u kvalifikacijama za SP. Tako da se treba okrenuti i pokusati napraviti tim bez Mirze i Jusufa. A ako oni budu tu, naravno jos bolje - ali kazem male su sanse za to.
Naredno EP je daleko, Mirza ce imati 36 godina i boga pitaj hoce li tada uopste biti aktivan igrac.
-
nema me tamo
#21534 Re: Mirza Teletovic all about
Thorgerson wrote:Znaci ako kazes da je ocajno odigrao za reprezentaciju, da je napravio nepotreban eksces - to je pisanje, jel?haris0032 wrote:Jesul otisli ovi sto se probase popisat po Mirzi?
Musa jest usro stvar, ali je usrao i Mirza. Onakvo ponasanje je nedopustivo, da si Jordan. A nisi Jordan. Ne mozes brate pred 5-6000 ljudi ono raditi jbt zivot. Jos govori kao eto on iznerviran jer se imalo vremena da se izjednaci, a Musa se svadjao? Ok, Musa se jeste svadjao i sigurno mu nije bilo mjesto u timu u tim prelomnim trenucima. Ali pobogu vrijeme staje u kosarci koliko ja znam. I nije bilo nikakve jebene sanse da mi stignemo rezultat 2 minute prije kraja. O tome se trebalo razmisljati 10 minuta prije kraja. 20 minuta prije kraja.
Jok, glavni problem sto nismo stigli Rusiju jeste to sto se Musa malo pokoskao sa Mozgovom i sto je u jednom trenutku pao na parket. Ma daj ba...A to sto su svi imali ocajnu sutersku noc, a ponajvise on sam Mirza...to eto nije bitno.
I da...ono kad te PR savjetuje. Reci ti MIrza, ja sam za sve kriv...to odmah reci, a onda ostalih 20 minuta kenjaj po svima redom.
Da se razumije svi grijese. Mirza je covjek. Ja mu zelim puno srece sada u novom timu, a sto se tice reprezentacije, nadam se da ce uspjeti potrefiti termini da ga mi opet gledamo. Mada kako je krenulo tesko da cemo moci vidjeti NBA igrace u kvalifikacijama za SP. Tako da se treba okrenuti i pokusati napraviti tim bez Mirze i Jusufa. A ako oni budu tu, naravno jos bolje - ali kazem male su sanse za to.
Naredno EP je daleko, Mirza ce imati 36 godina i boga pitaj hoce li tada uopste biti aktivan igrac.
Da, da zadnji odlomak je najvazniji jebote jos 4 godine..
Steta stvarno, zato i jeste ludnica bila u dvorani valja cekat te 4 godine..
Inace ako Musa izraste u prosjecnog igraca + Jusuf..
Neki crni play dobar i imamo baš vrhunsku repku..
Još naravno ako Mirza bude priblizno dobar...
Uglavnom svake 2 godine Evropsko je bila ljepota nekako baš brzo prođu te 2 godine, sad je vec smor.
- Arminovski
#21535 Re: Mirza Teletovic all about
Pozz.shake69 wrote: Hm, kakav ''bodylanguage''!?
Ne moras, ne tjeram te ali ako hoces ugasi zvuk i gledaj kad glava mrda "ne" i sta kazu usta u tom momentu. Meni zanimljivo i upadljivo.
Ovo ostalo me ne interesuje. Svi grijese. Sve se zna izgladiti ako se stvarno hoce. Ceh placamo svi.
- Thorgerson
#21536 Re: Mirza Teletovic all about
Ma bice utakmica, to je najvaznije. Vec naredne godine mi krecemo sa kvalifikacijama za SP. Jos jedna bitna stvar je ta da ce na SP 2019 biti 32 tima, umjesto dosadasnja 24.nema me tamo wrote: Da, da zadnji odlomak je najvazniji jebote jos 4 godine..
Steta stvarno, zato i jeste ludnica bila u dvorani valja cekat te 4 godine..
Inace ako Musa izraste u prosjecnog igraca + Jusuf..
Neki crni play dobar i imamo baš vrhunsku repku..
Još naravno ako Mirza bude priblizno dobar...
Uglavnom svake 2 godine Evropsko je bila ljepota nekako baš brzo prođu te 2 godine, sad je vec smor.
Nego eto, FIBA gura sistem da kvalifikacije budu kao u fudbalu, a ne ove da kazem turnirske, gdje se sve zavrsi za sedam-deset dana. E sad skontaj kakve su sanse da ti Juka ili Mirza igraju kvalifikacionu utakmicu u jeku NBA sezone. To je ravno nuli. Sad kada su na odmoru jedva ih doveli.
Jednostavno, od njih se moze ocekivati da nastupe na zavrsnom turniru. Ali neki drugi momci ce morati iznijeti kvalifikacije, ne znam jedino da se neki termini bas potrefe pa da i oni mogu doci.
Mada eto, nece ni druge reprezentacije imati NBA igrace.
- haris0032
#21537 Re: Mirza Teletovic all about
@Thorgerson
Incident se moze komentarisati, igra takodjer. Je*avati majke i zeljeti sve najgore ne moze! Na takve sam mislio.
Incident se moze komentarisati, igra takodjer. Je*avati majke i zeljeti sve najgore ne moze! Na takve sam mislio.
- Thorgerson
#21538 Re: Mirza Teletovic all about
Slazem se.haris0032 wrote:@Thorgerson
- relativno84
- jasko_ba
#21541 Re: Mirza Teletovic all about
Dobar dobarsnake c3 wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21542 Re: Mirza Teletovic all about
Meni se cini da ce u Bucksima najbolje proci.
-
snake c3
#21543 Re: Mirza Teletovic all about
Ima solidnog prostora na trici stalno, ako bude ovako u sezoni biće dobro.jasko_ba wrote:Dobar dobarsnake c3 wrote:
- Logovan
#21544 Re: Mirza Teletovic all about
Rešeta, dobar. 
-
nema me tamo
#21545 Re: Mirza Teletovic all about
Ma jel ono moje oci primjetise na prvu odma Metjua, pametan momak što je otisao..
Jebo klupu..
Bice drama dobrih lopti za Mirzu od njega, jos 20 dana do pocetka..
Samo da bude zdrav i bice ga spica pratiti..
Usudicu se i reci da mogu do play offa.
Jebo klupu..
Bice drama dobrih lopti za Mirzu od njega, jos 20 dana do pocetka..
Samo da bude zdrav i bice ga spica pratiti..
Usudicu se i reci da mogu do play offa.
-
Tuzla111
#21546 Re: Mirza Teletovic all about
Hoce li mi Mirz moci upasti u prvu petorku, kakva se minutaza ocekuje?
-
kakavdanakneiskustvu
#21547 Re: Mirza Teletovic all about
tesko da ce biti starter pored parkeraTuzla111 wrote:Hoce li mi Mirz moci upasti u prvu petorku, kakva se minutaza ocekuje?
-
kakavdanakneiskustvu
#21548 Re: Mirza Teletovic all about
sinoć u startnoj petorci,praktički na poziciji 3,sa parkerom,monroem,dellavedovom i grkom u petorci
-
Tuzla111
#21549 Re: Mirza Teletovic all about
Vidim poceo sinoc, nije ovo lose.
- relativno84