Ne može, previsok ivičnjak.bitanga_sa_otesa wrote:moze se preko trave proc
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sarajlija120
#21526 Re: "Majstori" parkiranja
- muz66
#21527 Re: "Majstori" parkiranja
Ne postoji neosvojiva tvrdjava, samo losi osvajaci.sarajlija120 wrote:Ne može, previsok ivičnjak.bitanga_sa_otesa wrote:moze se preko trave proc
- beni-bu-man
#21528 Re: "Majstori" parkiranja
Davno rekoh, pjesaci ...itd. neka nauce ljetetimuz66 wrote:Ne postoji neosvojiva tvrdjava, samo losi osvajaci.sarajlija120 wrote:Ne može, previsok ivičnjak.bitanga_sa_otesa wrote:moze se preko trave proc
-
sarajlija120
#21529 Re: "Majstori" parkiranja
Da nije možda tvoj Golf, pa ga tako srčano braniš?muz66 wrote:Ne postoji neosvojiva tvrdjava, samo losi osvajaci.sarajlija120 wrote:Ne može, previsok ivičnjak.bitanga_sa_otesa wrote:moze se preko trave proc
Šta ćeš sa starijom osobom koja koristi invalidska kolica? Je li i on loš osvajač ili je vozač Golfa teški invalid?
- vješalica
#21530 Re: "Majstori" parkiranja
Mislim da je najveci problem u cinjenici da nisu se proizvela kolica kako dječija tako i invalidska koja mogu preci preko obog đubreta koje blokira prolaz
Nabiti dereze na noge i preći mu preko auta pa neka zijeva
Nabiti dereze na noge i preći mu preko auta pa neka zijeva
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21531 Re: "Majstori" parkiranja
nemam ja para ni za dvojku,a kamoli za trojku...sarajlija120 wrote:
Da nije možda tvoj Golf, pa ga tako srčano braniš?
-
kakavdanakneiskustvu
#21532 Re: "Majstori" parkiranja
poseban oblik debilizma je parkirati tako da onemogucis normalno kretanje osobama u kolicima,da nema druge nego da covjek pozeli tom koji tako parkira da zavrsi u kolicima
-
adodbr
#21533 Re: "Majstori" parkiranja
Ja bi ga kaznio da je neko drugo auto , s obzirom da je golf onda kazna svakom pjesaku koji se pobuni
-
sarajlija120
#21534 Re: "Majstori" parkiranja
Nisam tebi rekao.bitanga_sa_otesa wrote:nemam ja para ni za dvojku,a kamoli za trojku...sarajlija120 wrote:
Da nije možda tvoj Golf, pa ga tako srčano braniš?
- thekupus
#21535 Re: "Majstori" parkiranja
Sinoć na novom trgu ispred Pozorišta Mladih i hotela Bosna ova dvojica specijalaca ovako parkirala. Izvadio kameru, slikam, kad iz Vannile (naravno) izlaze dvojica, jedan je konobar sigurno, i počinju da viču. "Hoćeš da ti uguram u usta taj telefon, kosonja, šta glumiš, odakle ti dozvola da slikaš, pederu". Okrenuo se ja u kontra smjeru s jaranima, i lagano hod. Kako hodam zovem policiju, objasnio da su blokirali invalidsku rampu i da su na travu parkirali. Kaže policajac ne brinite, šaljemo patrolu odmah. Kad fakat, 30 sekundi poslije skreće pored Narodnog auto s dva saobraćajca, i parkiraše se tu kod ove dvojice da pišu kazne. Eh sad, nisam ostao da vidim šta se desilo, ali siguran sam da su reagovali. Hvala policiji
I hvala Bogu da nisam krkan, inače bih se odmah potukao s onom dvojicom.

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21537 Re: "Majstori" parkiranja
Aferim druze....thekupus wrote:Sinoć na novom trgu ispred Pozorišta Mladih i hotela Bosna ova dvojica specijalaca ovako parkirala. Izvadio kameru, slikam, kad iz Vannile (naravno) izlaze dvojica, jedan je konobar sigurno, i počinju da viču. "Hoćeš da ti uguram u usta taj telefon, kosonja, šta glumiš, odakle ti dozvola da slikaš, pederu". Okrenuo se ja u kontra smjeru s jaranima, i lagano hod. Kako hodam zovem policiju, objasnio da su blokirali invalidsku rampu i da su na travu parkirali. Kaže policajac ne brinite, šaljemo patrolu odmah. Kad fakat, 30 sekundi poslije skreće pored Narodnog auto s dva saobraćajca, i parkiraše se tu kod ove dvojice da pišu kazne. Eh sad, nisam ostao da vidim šta se desilo, ali siguran sam da su reagovali. Hvala policiji![]()
-
Throttle
#21538 Re: "Majstori" parkiranja
Jel mu ono majketi tablica vezicama svezana a okviri za tablice 5KM?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21539 Re: "Majstori" parkiranja
sreca pa su izmislili vezice inace bi bila paljenom zicom svezanaThrottle wrote:Jel mu ono majketi tablica vezicama svezana a okviri za tablice 5KM?
-
tempuser
#21540 Re: "Majstori" parkiranja
Brao majstore!thekupus wrote:Sinoć na novom trgu ispred Pozorišta Mladih i hotela Bosna ova dvojica specijalaca ovako parkirala. Izvadio kameru, slikam, kad iz Vannile (naravno) izlaze dvojica, jedan je konobar sigurno, i počinju da viču. "Hoćeš da ti uguram u usta taj telefon, kosonja, šta glumiš, odakle ti dozvola da slikaš, pederu". Okrenuo se ja u kontra smjeru s jaranima, i lagano hod. Kako hodam zovem policiju, objasnio da su blokirali invalidsku rampu i da su na travu parkirali. Kaže policajac ne brinite, šaljemo patrolu odmah. Kad fakat, 30 sekundi poslije skreće pored Narodnog auto s dva saobraćajca, i parkiraše se tu kod ove dvojice da pišu kazne. Eh sad, nisam ostao da vidim šta se desilo, ali siguran sam da su reagovali. Hvala policiji![]()
- JavierBosnia
#21541 Re: "Majstori" parkiranja

Zao mi je sto ne slikah sinoc, bilo ih je 3-4, jedan i na pjesackom/lezecem parkiran.
Napokon su ovi ocrtali mjesta okolo, i sjetili se nacrtati X oko prijelaza. Ovdje malo vise zbog skole.
Al ne jebu to ovi debili. Koliko bezobrazan mozes biti?
Mrak je, djeca izlaze iz skole. Lezeci propao kao da ne postoji. Opet kazem slika je ovo za primjer, redovno se desava da od ove dvojke pa sve do kraja budu popunjeni automobili, dijete se iza ovoga vjerujte ne vidi.
U ponedjeljak dijete preslo pjesacki, sjetio se da je opremu zaboravio i okrenu se i potrca nazad. Da nisam sa druge strane izletio pred auto svasta bi mozda bilo
- drug_profi
#21542 Re: "Majstori" parkiranja
Treba traziti da se na svim ovakvim mjestima umjesto krizica farbe postave čvrste fizicke barijere. Zardinjere, stubovi, bilo sta.
- JavierBosnia
#21543 Re: "Majstori" parkiranja
Da znam da ce policija reagovati na poziv i popisati ih zvao bih redovno.drug_profi wrote:Treba traziti da se na svim ovakvim mjestima umjesto krizica farbe postave čvrste fizicke barijere. Zardinjere, stubovi, bilo sta.
Takvim debilima nista drugo i ne treba sem po dzepu
- drug_profi
#21544 Re: "Majstori" parkiranja
Pa probaj i zovi. Kazi zamalo dijete neije udareno. Nek pauka dovedu.JavierBosnia wrote:Da znam da ce policija reagovati na poziv i popisati ih zvao bih redovno.drug_profi wrote:Treba traziti da se na svim ovakvim mjestima umjesto krizica farbe postave čvrste fizicke barijere. Zardinjere, stubovi, bilo sta.
Takvim debilima nista drugo i ne treba sem po dzepu
- JavierBosnia
#21545 Re: "Majstori" parkiranja
Zvat cu cim ih bude kao sto zna biti po 3-4. Nego pitam koliko su ovi X relevantni kao zabrana parkiranja?drug_profi wrote:
Pa probaj i zovi. Kazi zamalo dijete neije udareno. Nek pauka dovedu.
Trebalo bi kao znak da bude, al kodb nas to izgubilo znacaj
- drug_profi
#21546 Re: "Majstori" parkiranja
Probaj. Ako ne ide, obrati se mjesnoj zajednici da ona trazi od opstine da se tu postave fizicke zapreke.JavierBosnia wrote:Zvat cu cim ih bude kao sto zna biti po 3-4. Nego pitam koliko su ovi X relevantni kao zabrana parkiranja?drug_profi wrote:
Pa probaj i zovi. Kazi zamalo dijete neije udareno. Nek pauka dovedu.
Trebalo bi kao znak da bude, al kodb nas to izgubilo znacaj
Mi smo parkiranje pred spomenikom ubijenoj djeci rjesili tako, pa valjda se i za zive moze uraditi isto.
- JavierBosnia
#21547 Re: "Majstori" parkiranja
Moze, samo sto vecina okrene glavu i kritikuje i roditelje i djecu i sve ostale samo one sto treba jok..
-
kakavdanakneiskustvu
#21548 Re: "Majstori" parkiranja
thekupus wrote:Sinoć na novom trgu ispred Pozorišta Mladih i hotela Bosna ova dvojica specijalaca ovako parkirala. Izvadio kameru, slikam, kad iz Vannile (naravno) izlaze dvojica, jedan je konobar sigurno, i počinju da viču. "Hoćeš da ti uguram u usta taj telefon, kosonja, šta glumiš, odakle ti dozvola da slikaš, pederu". Okrenuo se ja u kontra smjeru s jaranima, i lagano hod. Kako hodam zovem policiju, objasnio da su blokirali invalidsku rampu i da su na travu parkirali. Kaže policajac ne brinite, šaljemo patrolu odmah. Kad fakat, 30 sekundi poslije skreće pored Narodnog auto s dva saobraćajca, i parkiraše se tu kod ove dvojice da pišu kazne. Eh sad, nisam ostao da vidim šta se desilo, ali siguran sam da su reagovali. Hvala policiji![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#21549 Re: "Majstori" parkiranja
parkirati se iza njega i onemoguciti mu izlazFast Driver wrote:
- zateznistub
#21550 Re: "Majstori" parkiranja
Ljudi danas ocrtali parking mjesta, ali dzaba kad seljaka ne možeš u suru utjerati