Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bambino Blu

#21526 Re: Utakmice.

Post by Bambino Blu »

moze li neko kontaktirati pavlovica i dati mi broj njegovog dilera hvala
Cienfuegos

#21527 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

Utrpasmo ga nekako, vise srece nego znanja ali dobro je. Sporo brate igramo, presporo.
cpu_fan

#21528 Re: Utakmice.

Post by cpu_fan »

Cienfuegos wrote:Utrpasmo ga nekako, vise srece nego znanja ali dobro je. Sporo brate igramo, presporo.
svi ko da su radili na šalteru pa navikli da pečataju. To ne zna odigrati na 1-2 dodira, mora ono loptu opečatati po 26 puta
velaxsa

#21529 Re: Utakmice.

Post by velaxsa »

sencobih

#21530 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Valjda ce se malo opustiti sada kad su poveli
Nadzorna_ploca

#21531 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Nista sto necemo gledati ove sezone u dosta slucajeva, nema ideje i tecnosti u igri ali dosta borbenosti i srcanosti. Da li će nam to donositi pobjede i trofeje ko zna.. Lose je sto visimo ovdje do zadnje minute ali samo da zavrsi.
Last edited by Nadzorna_ploca on 26/02/2017 14:45, edited 1 time in total.
sencobih

#21532 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Evo Saida oploditelja :mrgreen:
Logovan

#21533 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Igra... :lol: :lol: :roll: :run: Vitez bio bolji. Isto kao da su imali 2-3 igrača više.

Ako ništa, makar se prednost smanjila. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#21534 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Suti i vici kanaFa :mrgreen:
Dali smo gol ni iz cega, imali nafake kad je neki levat promasio loptu na prazan gol sa dva metra i stativa :oops:
Al dobro je :thumbup:
Bice bolje, dok se uigramo :) :mrgreen:
leškarenje

#21535 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Rustem cuva sudiju citavu utakmicu :lol: nije mu dao oka otvoriti,flaster :D
north

#21536 Re: Utakmice.

Post by north »

Presmiješna igra, jedna od gorih u ovom desetljeću na AFH :oops: ...Postavlja se pitanje može li gore od ovoga, može da smo izgubili, ali ako ćemo igru komentarisati ne znam kako to odigrati a da je puno lošije od ovoga :D ......Sa Duljevićem na klupi, ili ako će igrati na manjem nivou nego kad je bio najbolji, treba jasno dati do znanja da je plafon izlazak u Evropu a I to bi bilo upitno da su nam Sloboda ili Široki na bod-dva :-) ...Ovdje kod ekipe ne fali borba, ovdje jedino fali više znanja ili ti kvaliteta, "samo" :D ....Dobro je odmah se u startu opredijeliti da se puno ne očekuje pa si kasnije mirniji....čekam samo da neki napišu prava je utakmica, polako :D ...Imaš 3 mjeseca pauze, zadržiš ekipu na okupu, prva utakmica kući protiv ekipe koja nema prevelikih ambicijao osim opstati a tu su za sada sigurni, solidna posjeta ema zvižduka, barem ne toliko :D ko prije, I ti kući ne možeš dva puta opucati po golu :D ....Optimistično nema šta :oops: ......ali dobro, ne osuđujem igrače toliko ni trenera, osuđujem situaciju da ti Vitez na AFH ne da parira nego bude u bolji I samo ludoj sreći našoj nismo rezultatski kiksali, dakle situaciju što nemaš jaču ekipu koja bi ovakvog Viteza sa tricom ili petardom ispratila kući....Nasrah se puno znam, ali popišan nekakav osjećaj, nisam očekivao rasposidiju ni da deremo, ali vise od ovoga je moralo, pa mi je zato ovo sve smiješno :oops: ....
leškarenje

#21537 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Smijesno ti,a nidje smajlija koji se smije :lol: joj northe :zzzz:
north

#21538 Re: Utakmice.

Post by north »

Ma kažem popišan neki osjećaj, jednostavno ne znaš bi li se smijao ili plakao, bi li stavljao smajlije, ljutka, zbunjenost ili šta već,,, jer je ono qrton jedan obični :oops: ...Nadam se da što se tiče analize nemaš previše zamjerki ili ako imaš samo repliciraj ako si ti vidio nešto pozitivno I ohrabrujuće :D ....ili sam samo možda pljuvač obični :D ?
leškarenje

#21539 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

north wrote:Ma kažem popišan neki osjećaj, jednostavno ne znaš bi li se smijao ili plakao, bi li stavljao smajlije, ljutka, zbunjenost ili šta već,,, jer je ono qrton jedan obični :oops: ...Nadam se da što se tiče analize nemaš previše zamjerki ili ako imaš samo repliciraj ako si ti vidio nešto pozitivno I ohrabrujuće :D ....ili sam samo možda pljuvač obični :D ?
Ne znam sto ti treba ovo zadnje :( odakle ti u toj prici ,al eto...

Ma sta da kazem,teske noge :lol: prva utakmica,pobjedi se ne gleda u zube....tri bobe su tu,idemo dalje.Pregledah juce dvije tekme i danas nas,ni na jednoj nisam vidio potez da je vrijedan da se prica o njemu.Odavno ja govorim da je cijela liga u dvije deke,ne u pet....ko misli drugacije i ko ima veca ocekivanja neka batali nas fudbal jedno stoljece dok se sta ne promijeni :thumbup:
trener-profesionalac

#21540 Re: Utakmice.

Post by trener-profesionalac »

najlosija igra u zadnjih 3 ili 4 godine..nikada slabija igra, nikada slabija kretnja igraca, nikada bezidejniji igraci na terenu.cala brate nije hodzic lijevii bek dzaba je.andzusic nije fudbaler uopste.hebibu hvala za gol ali ostatak nula.rustemovic...jednostavno covjek nije za ovog posla.na hajr na dobro jer ovakvom igrom necemo evrope vidjeti.bilo koja ozbiljnija ekipa bi nas uzela danas.jedino sreca u svemu je da ni zeljo ni zrinjski nisu nista bolje odigrali
leškarenje

#21541 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Cuj ovoga :lol: necemo vidjeti evrope,pa mi smo danasnjom pobjedom 99% osigurali evropu....o cemu ti mlatis :roll:
north

#21542 Re: Utakmice.

Post by north »

leškarenje wrote:
north wrote:Ma kažem popišan neki osjećaj, jednostavno ne znaš bi li se smijao ili plakao, bi li stavljao smajlije, ljutka, zbunjenost ili šta već,,, jer je ono qrton jedan obični :oops: ...Nadam se da što se tiče analize nemaš previše zamjerki ili ako imaš samo repliciraj ako si ti vidio nešto pozitivno I ohrabrujuće :D ....ili sam samo možda pljuvač obični :D ?
Ne znam sto ti treba ovo zadnje :( odakle ti u toj prici ,al eto...

Ma sta da kazem,teske noge :lol: prva utakmica,pobjedi se ne gleda u zube....tri bobe su tu,idemo dalje.Pregledah juce dvije tekme i danas nas,ni na jednoj nisam vidio potez da je vrijedan da se prica o njemu.Odavno ja govorim da je cijela liga u dvije deke,ne u pet....ko misli drugacije i ko ima veca ocekivanja neka batali nas fudbal jedno stoljece dok se sta ne promijeni :thumbup:
Ma generalno u fazonu kako to neki mogući zaključiti, nisam mislio da ti to tvrdiš, mada eto tako ispade....ništa lično ;-) Pa jeben je malo osjećaj prihvatiti realnost da si sa Vitezom kad si domaćin u pet deka, nije to baš za reći tako je ne može bolje, i kao ništa tu nema strašno i tako olako prihvatiti :D .. e pa može ako si sposoban, ne tražim duplu, ne tražim grupe EL, ne tražim evro golove sa 30 metara niti škarice, ali tražim kad igraš sa Vitezom kući da se zna ko je domaćin ko gost :? , ko se grčevito brani a ko svim silama juriša prema golu, pa nije problem ni da završi samo 1-0 ali kad nešto vidiš...Ako to nismo u stanju protiv svih ekipa kući izuzev ovih koji su pri samom vrhu onda nas treba dobro jebati :oops: .
omega369

#21543 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Sta reci?! Bice svega do kraja prvenstva... kad je nama andjusic alternativa za duljevica a hodzic "vizionarski" prebacen lijevo da se kadusicu osigura minutaza...bice svega do kraja :roll:

Nego, koja je ovo pobjeda u nizu?
bjelave

#21544 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

omega369 wrote:Sta reci?! Bice svega do kraja prvenstva... kad je nama andjusic alternativa za duljevica a hodzic "vizionarski" prebacen lijevo da se kadusicu osigura minutaza...bice svega do kraja :roll:

Ukljucujuci kup, cini mi se 8. U prvenstvu 6.

Al fakat tanko. Nije da sam nesto ocekivao ali sam se bar nadao na su kondiciono jaki da ce kako utakmica bude odmicala barem na snagu odnositi prevagu a ni to se nije desilo. Istina, bilo je borbenosti na momente...
Nadam se da ce biti bolje. Prva tekma, nervoza,teske noge,falilo par vaznih igraca....
Awakened

#21545 Re: Utakmice.

Post by Awakened »

Gledao sam samo zadnjih pola sata i sve se svodilo na to da li ce Duljevic ili Hodzic izdriblati koga. Nigdje timske igre, nigdje povezanosti. Mislim da Ahmetovic nije kako treba dotakao loptu u tom periodu. U jednom trenutku Hodzic, cini mi se, trazi kome da doda u sredini, a niko ziv se ne otkriva. Sta je najgore u svemu tome, bili smo totalno defanzivno neorganozovani, pa se pitam sta su ti igraci radili dok su ona dvojica driblali. Ne znam da li se igrao visoki presing do tada pa popadali od umora, ali zadnjih pola je bilo jako tanko.
north

#21546 Re: Utakmice.

Post by north »

bjelave wrote:
omega369 wrote:Sta reci?! Bice svega do kraja prvenstva... kad je nama andjusic alternativa za duljevica a hodzic "vizionarski" prebacen lijevo da se kadusicu osigura minutaza...bice svega do kraja :roll:

Ukljucujuci kup, cini mi se 8. U prvenstvu 6.

Al fakat tanko. Nije da sam nesto ocekivao ali sam se bar nadao na su kondiciono jaki da ce kako utakmica bude odmicala barem na snagu odnositi prevagu a ni to se nije desilo. Istina, bilo je borbenosti na momente...
Nadam se da ce biti bolje. Prva tekma, nervoza,teske noge,falilo par vaznih igraca....
Možeš li ovo molim te pojasniti? :D Sve tri stvari su mi nejasne, prva tekma :? , pa šta, znači ako je prva ne očekuj puno....teške noge :D , od čega, pa tri mjeseca pauza bila pobogu, i falilo par važnih igrača, kojih :? , Mihojević I Balić koji u igri prema naprijed I kreativnosti ne bi ništa donijeli, I ko još :? ...Mislim da ovo nisu valjani alibiji, kamo sreće da jesu..
leškarenje

#21547 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Prva utakmica.....valjda se tu misli da je to prva takmicarska takmica nakon tri mjeseca pauze i par prijateljskih gdje se nije igralo ko kad se igra za bodove.
Falilo igraca....mozda ne bi bilo propuha da su doticni igrali,tad bi npr.Ivetic igrao svoju poziciju,Dulja usao da se preznoji jer je imao temperaturu.

Jebo ga ti niko ne pise da je zadovoljan igrom,naprotiv....bitna je pobjeda,psihicki najvise.Vidjeli smo koliko im znaci kad su svi ko jedan otrcali prema klupi da proslave zajedno.
Ja bih samo izdvojio Rustemovica :sad: pa sta je ono 'nako majko mila....frajer stoji cijelu utakmicu deset metara od igraca,nijednom nije bio ni blizu igraca koji je sa loptom....trce ko muha bez glave po sredini :skoljka:
bjelave

#21548 Re: Utakmice.

Post by bjelave »

north wrote:
Možeš li ovo molim te pojasniti? :D Sve tri stvari su mi nejasne, prva tekma :? , pa šta, znači ako je prva ne očekuj puno....teške noge :D , od čega, pa tri mjeseca pauza bila pobogu, i falilo par važnih igrača, kojih :? , Mihojević I Balić koji u igri prema naprijed I kreativnosti ne bi ništa donijeli, I ko još :? ...Mislim da ovo nisu valjani alibiji, kamo sreće da jesu..

Vjerovatno nisu valjani argumenti.U pravu si, najvecim dijelom. Osim ovog treceg argumenta da je falilo par igraca, uz ovu dvojicu jer falio i Duljevic, koji je igrao malo i pod temperaturom.
Iako nije neki izgovor jer bice puno utakmica, uvijek ce neko faliti.

Ova ista ekipa je znala odigrati jako dobro kad je u najacem sastavu. Danas nije. Nadam se da ce se vratiti na standard od pred kraj jeseni.

S tim da je ovaj tim objektivno limitiran, ima boljih u ovoj ligi, cisto igracki.Roster nam je tanak, dakle ako ne igra najboljih jedanest u problemu smo. Mislim da je to jasno.

I ne znam sta bi s tim da sad konstatujemo da smo propali ko kauc nakon jedne lose tekme. Sta cemo s tim? Tjerat Calu, neka druga ideja?

Trudim se biti pozitivan. To je sustina, jer osim strpljenja ne znam sta nam moze pomoci.
trener-profesionalac

#21549 Re: Utakmice.

Post by trener-profesionalac »

leškarenje wrote:Cuj ovoga :lol: necemo vidjeti evrope,pa mi smo danasnjom pobjedom 99% osigurali evropu....o cemu ti mlatis :roll:
posto si sigurno pjan ovo pisao jos 13 kola do kraja ima...samo eto onako...
leškarenje

#21550 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Mis mekinjas :lol: sto se ne javis bolan da se upoznamo,danas sam se olesio sa jednim forumasem :pijani: trebo si se javiti da nas odvedes do stadiona :skoljka:
Post Reply