UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#21501 Re: UEFA Champions League
Po meni je najmjerodavnija Guardianova lista top 100 fudbalera na kraju svake godine... Ako i oni stave Luku na broj jedan, onda ću reći da je zasluženo 
-
Crvena Tifoza
#21502 Re: UEFA Champions League
Bravo!bersK wrote:Crvena Tifoza wrote:I u takvoj LA Ligi, među takvim velikanima, Real Madrid meda ne može godinama. Koliko su ono bili bodova u minusu na kraju prošle sezone, 17, 19???bersK wrote:Ja fakat ne znam čime da smatram ljude koji dovode u pitanje Modrićevu nagradu noćas. Lik je preštijao sezonu. Ko vam je kriv kad samo dvojicu igrača pratite.
90% hr. repke na SP, Madridov motor godinama. Fudbalska inteligencija, znanje, borba, muda kad treba i povučenost. Nešto najbolje što se desilo ove godine fudbalu.
Al' Messi peti.![]()
![]()
Gdje su ti ljudi što misle da čovjek zvani "grupna faza" trebao uopšte da se razmatra za top 3? Može se jedino pohvaliti statistikom u La Ligi protiv Alavesa i Malage. Na SP ga jedan tuljan Bjarnasson strpa u džep, a u LP postane nevidljiv protiv najnegledljivije ekipe u historiji takmičenja.
Nokaut fazu SP-a ne bi ni dočekao da nisu bezočno Nigerijce pokrali.
Za Ronalda se znalo da neće osvojit, on je to sam i znao. Nije zaslužio i adio amore.![]()
Evo nabaci peticu!
Navijačima Barse mjerodavnija je La Liga od Lige prvaka i Svjetskog prvenstva. To je ono "lisica ne dohvati stablo, pa kaže da je nezrelo"
Evo još jednom nabaci peticu!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21503 Re: UEFA Champions League
vama preko bare je sve racist tako da se moram odmah ograditi, šta ćuomar little wrote:osjecas se kao rasista pa odma to vidis u postu?Velkoski wrote:jarane, ne smeta mi republika, smeta mi glas za jebenog Benzemu. Nemoj im odmah o rasizmu Allaha ti
i nije RSA nego N1gdje ja spominjem rasizam? ja rekoh da nema razlike izmedju njih i debila sa bosanskih radija. kako su oni glasali zadnjih pet godina de da vidimo? okej, nije vise radio sarajevo sada je N1.
i nema šanse da smo mi imali ikada ovako retardiran glas. Benzema?????? Bilo je i delegata kojima je prvo mjesto zauzero Courtois.
- sve_ovo_ja
#21504 Re: UEFA Champions League
Velkoski wrote:
E'o ko bira ovaj cirkus
Krste brat najveći
- skafiskafsnjak
#21505 Re: UEFA Champions League
Eto Bosna nesto bolja....
ma hajte molim vas
ma hajte molim vas
- AmiĐa_Idriz
#21506 Re: UEFA Champions League
Znači Messi je kriv za loš Mundijal Argentine?
-
Mustang1
#21507 Re: UEFA Champions League
Ovaj nas neki fanboy Barce ali je imao pritisak okoline pa morao Modrica bar na drugo mjesto 
-
Vitoo
#21508 Re: UEFA Champions League
Hladno Kane balon d orocyprus wrote:Po meni je najmjerodavnija Guardianova lista top 100 fudbalera na kraju svake godine... Ako i oni stave Luku na broj jedan, onda ću reći da je zasluženo
-
Vitoo
#21509 Re: UEFA Champions League
Modric
Srusi Mesija Cristinu
A Cristina dok je igrala u Realu je mogla biti Balon d oro ovako
za Mesija ima nade ovisno od LP..
Srusi Mesija Cristinu
A Cristina dok je igrala u Realu je mogla biti Balon d oro ovako
-
omar little
#21510 Re: UEFA Champions League
ali ljudi glasaju kako im kurcu cejf jer je to poenta sistema. neki glasaju navijacki, neki glasaju po nacionalnoj liniji, neko jer su bivsa francuska kolonija i nemaju predstavnika iz svoje zemlje pa biraju benzemu, neko za dzeku jer fak messi and ronaldo onih godina kad su gorili obojica, neko bez veze bira. sve je to dozvoljeno. zasto svake godine ista prica i isto ibrecenje sa ballon d'or? ali svake godine ista ibret prica.Velkoski wrote:vama preko bare je sve racist tako da se moram odmah ograditi, šta ćuomar little wrote:osjecas se kao rasista pa odma to vidis u postu?Velkoski wrote:jarane, ne smeta mi republika, smeta mi glas za jebenog Benzemu. Nemoj im odmah o rasizmu Allaha ti
i nije RSA nego N1gdje ja spominjem rasizam? ja rekoh da nema razlike izmedju njih i debila sa bosanskih radija. kako su oni glasali zadnjih pet godina de da vidimo? okej, nije vise radio sarajevo sada je N1.
i nema šanse da smo mi imali ikada ovako retardiran glas. Benzema?????? Bilo je i delegata kojima je prvo mjesto zauzero Courtois.![]()
totalno proizvoljno glasanje i po prirodi subjektivno. najbolji nogometas. nema matrice niti formulara koji se ispunjava, nema kategorija, nista se ne boduje i ne rangira, znaci nikakva naucna metoda. puko zbrajanje skracenog subjektivnog spiska. skupina ljudi iz dizajn i modne struke izabere ljubicastu kao njima najbolju boju ove godine i ti onda ides okolo i dramis kako ti ljubicasta moze biti najbolja boja, zelena je najbolja boja. to je taj level.
- Point.
#21511 Re: UEFA Champions League
El Cholo objasnio.
Novinari su Simeonea upitali da li smatra da se Atleticovi fudbaleri cijene premalo, na šta je imao spreman i interesantan odgovor.
"Nemojte me nasmijavati, želite da kažem ono što već znate. Courtois ode u Real Madrid i odjednom postane najbolji golman na svijetu, a kada je bio kod nas, tu nagradu je dobio Keylor Navas. Ima tu nekih stvari koje nemaju smisla".
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21512 Re: UEFA Champions League
BENZEMA??????omar little wrote:ali ljudi glasaju kako im kurcu cejf jer je to poenta sistema. neki glasaju navijacki, neki glasaju po nacionalnoj liniji, neko jer su bivsa francuska kolonija i nemaju predstavnika iz svoje zemlje pa biraju benzemu, neko za dzeku jer messi and ronaldo onih godina kad su gorili obojica, neko bez veze bira. sve je to dozvoljeno. zasto svake godine ista prica i isto ibrecenje sa ballon d'or? ali svake godine ista ibret prica.Velkoski wrote:vama preko bare je sve tako da se moram odmah ograditi, šta ćuomar little wrote:
osjecas se kao rasista pa odma to vidis u postu?gdje ja spominjem rasizam? ja rekoh da nema razlike izmedju njih i debila sa bosanskih radija. kako su oni glasali zadnjih pet godina de da vidimo? okej, nije vise radio sarajevo sada je N1.
i nema šanse da smo mi imali ikada ovako retardiran glas. Benzema?????? Bilo je i delegata kojima je prvo mjesto zauzero Courtois.![]()
![]()
totalno proizvoljno glasanje i po prirodi subjektivno. najbolji nogometas. nema matrice niti formulara koji se ispunjava, nema kategorija, nista se ne boduje i ne rangira, znaci nikakva naucna metoda. puko zbrajanje skracenog subjektivnog spiska. skupina ljudi iz dizajn i modne struke izabere ljubicastu kao njima najbolju boju ove godine i ti onda ides okolo i dramis kako ti ljubicasta moze biti najbolja boja, zelena je najbolja boja. to je taj level.
-
LSD
#21513 Re: UEFA Champions League
Modrić najbolji igrac svijeta
ova zlatna lopta je postala prava sprdnja i dobra zabava za šire narodne mase... strucnjaci iz Bocvane, Trinidad-Tobaga, Kukovih otoka i Papua Nove Gvineje su rekli svoje - Modrić je bolji igrac od Messija
al ne samo on, vec i Mbappe, Griezmann, Ronaldo 
-
omar little
#21514 Re: UEFA Champions League
Velkoski wrote:BENZEMA??????omar little wrote:
ali ljudi glasaju kako im kurcu cejf jer je to poenta sistema. neki glasaju navijacki, neki glasaju po nacionalnoj liniji, neko jer su bivsa francuska kolonija i nemaju predstavnika iz svoje zemlje pa biraju benzemu, neko za dzeku jer messi and ronaldo onih godina kad su gorili obojica, neko bez veze bira. sve je to dozvoljeno. zasto svake godine ista prica i isto ibrecenje sa ballon d'or? ali svake godine ista ibret prica.![]()
totalno proizvoljno glasanje i po prirodi subjektivno. najbolji nogometas. nema matrice niti formulara koji se ispunjava, nema kategorija, nista se ne boduje i ne rangira, znaci nikakva naucna metoda. puko zbrajanje skracenog subjektivnog spiska. skupina ljudi iz dizajn i modne struke izabere ljubicastu kao njima najbolju boju ove godine i ti onda ides okolo i dramis kako ti ljubicasta moze biti najbolja boja, zelena je najbolja boja. to je taj level.![]()
ti vec pet dana kako igramo prvo uzimas zelenu kuglu i nju ubacujes. a, to nije slucajno, hamo, ti si musliman i to pravi onaj.
- aveos
#21515 Re: UEFA Champions League
LSD wrote:Modrić najbolji igrac svijeta![]()
ova zlatna lopta je postala prava sprdnja i dobra zabava za šire narodne mase... strucnjaci iz Bocvane, Trinidad-Tobaga, Kukovih otoka i Papua Nove Gvineje su rekli svoje - Modrić je bolji igrac od Messija
![]()
Covjek objasnio!bersK wrote:
Ja fakat ne znam čime da smatram ljude koji dovode u pitanje Modrićevu nagradu noćas. Lik je preštijao sezonu. Ko vam je kriv kad samo dvojicu igrača pratite.
90% hr. repke na SP, Madridov motor godinama. Fudbalska inteligencija, znanje, borba, muda kad treba i povučenost. Nešto najbolje što se desilo ove godine fudbalu.
Al' Messi peti.![]()
Gdje su ti ljudi što misle da čovjek zvani "grupna faza" trebao uopšte da se razmatra za top 3? Može se jedino pohvaliti statistikom u La Ligi protiv Alavesa i Malage. Na SP ga jedan tuljan Bjarnasson strpa u džep, a u LP postane nevidljiv protiv najnegledljivije ekipe u historiji takmičenja.
Nokaut fazu SP-a ne bi ni dočekao da nisu bezočno Nigerijce pokrali.
Za Ronalda se znalo da neće osvojit, on je to sam i znao. Nije zaslužio i adio amore.
- Point.
#21516 Re: UEFA Champions League
Čuj Luka najbolji 
- pizarro
#21517 Re: UEFA Champions League
a nema ni müllera u top 10

- animals
#21518 Re: UEFA Champions League
Nema veze jel najbolji uopce..LSD wrote:Modrić najbolji igrac svijeta![]()
![]()
bira se najbolji igrac ove godine..
i to je on..
a sto je vama pojedincima krivo, sta se tu moze
- AmiĐa_Idriz
#21519 Re: UEFA Champions League
Ali ali jedva je Nigeriju izbacio...#FCB
45 appearances
41 goals
20 assists
W30 D11 L4
3 hat-tricks
#ARG
5 appearances
4 goals
3 assists
W2 D1 L2
1 hat-trick
Mislim, da se razumijemo, ko je prvi manje - više, al je smiješno da je lik tek 5-ti.
- Fajcion
#21520 Re: UEFA Champions League
Vidim stara priča. Kmeče oni koji su i navikli. 
- Logovan
#21521 Re: UEFA Champions League
Ovdje ljudi griješe.animals wrote:Nema veze jel najbolji uopce..LSD wrote:Modrić najbolji igrac svijeta![]()
![]()
i to je on..
Ako mrtvi Benzema u jednoj sezoni ostvari učinak od 50-60 zabijenih golova, 20-tak asistencija, najzaslužniji za osvajanje lige, kupa i LP, osvoji nagrade za najboljeg strijelca/igrača, onda će on i osvojiti, a ne Messi ili Ronaldo ili Mbappe koji su bolji igrači od njega.
-
LSD
#21522 Re: UEFA Champions League
Znam šta se bira, ali Modrić je smiješan izbor za najboljeg igraca svijeta. Valjda je dobio nagradu zbog SP, kojeg svakako nije osvojioanimals wrote:Nema veze jel najbolji uopce..LSD wrote:Modrić najbolji igrac svijeta![]()
![]()
i to je on..
Zbog te ublehe su hrvati trebali ispasti na SP još u osmini finala protiv Danske, ali Subašić ga je vadio sa svojim odbranama u penal seriji.
Da su ispali tada, taj kloc bi bio proglašen za nacionalnog tragicara....sad odjednom postao najboli igrac svijeta, a i neki Ceballos bolje igra od njega
- B6Redhell
#21523 Re: UEFA Champions League
A sta ih najvise handri neko im ispred mesija.Fajcion wrote:Vidim stara priča. Kmeče oni koji su i navikli.
Neko nego 5 igraca
Hahahaahha
Uvenuceeeeeeeeeee
Narcisssssssss bijeliiiiiiiiii
- animals
#21524 Re: UEFA Champions League
Ma nije bitno uopce,LSD wrote:Znam šta se bira, ali Modrić je smiješan izbor za najboljeg igraca svijeta. Valjda je dobio nagradu zbog SP, kojeg svakako nije osvojioanimals wrote:Nema veze jel najbolji uopce..LSD wrote:Modrić najbolji igrac svijeta![]()
![]()
i to je on..
a sto je vama pojedincima krivo, sta se tu mozea Varane koji je osvojio sa Realom isto što i Luka + SP, dobio kar.inu
![]()
Zbog te ublehe su hrvati trebali ispasti na SP još u osmini finala protiv Danske, ali Subašić ga je vadio sa svojim odbranama u penal seriji.
Da su ispali tada, taj kloc bi bio proglašen za nacionalnog tragicara....sad odjednom postao najboli igrac svijeta, a i neki Ceballos bolje igra od njega
bitno je da se ti ne pitas..
ako si skontao poentu..
birali su isti oni koji su birali i Ronalda i Messija..
tada su bili znalci, a sad su karine...
da je biran Dzeko, koji je sa Romom osvojio tri puta uzastopce Ligu prvaka, i sa BIH,
dosao do finala SP, bi li tada bilo pravedno..
za mene bi, za tebe vjerovatno isto bi..
jel tako..razlika je sto je tebi krivo sto je Hrvat..
-
Korisničkoime
#21525 Re: UEFA Champions League
Jbt u 45 nastupa imas ukupno 61 gol i asistenciju i onda kazu nisi ti za nagrade, kontam ja da je lik ljudima dosadio ali brate brojevi ne lazuAmiĐa_Idriz wrote:Ali ali jedva je Nigeriju izbacio...#FCB
45 appearances
41 goals
20 assists
W30 D11 L4
3 hat-tricks
#ARG
5 appearances
4 goals
3 assists
W2 D1 L2
1 hat-trick
Mislim, da se razumijemo, ko je prvi manje - više, al je smiješno da je lik tek 5-ti.