Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sa_u_srcu
#21501 Re: Sarajevski derbi
Aaaaa 
Last edited by Sa_u_srcu on 11/04/2017 15:08, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#21502 Re: Sarajevski derbi
Nije to samo slučaj na derbiju, na svakom stadionu je isto.
Sve je stvar dogovora.Nakon izjednačujućeg pogotka došlo je do prekida utakmice tokom kojeg su gostujući navijači iščupali veći broj stolica, a kako nam je potvrđeno iz kluba s Koševa, svu nastalu štetu će prema ranijem dogovoru platiti FK Sarajevo.
-
kudrilo
#21504 Re: Sarajevski derbi
Meni je sasvim normalno da svako plaća svoj ceh. Ako tvoji navijači odu i razvale nešto na drugom stadionu, logično je da platiš to. Ako ne želiš i imaš logiku "ko ih jebe", pretrpi onda i posljedice.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#21505 Re: Sarajevski derbi
Sto onda lomite?leškarenje wrote:Što onda lomite ?mali_milojica wrote:Ne treba nicije lomiti,sta onda ocekivati od drugoga kad dodje na tvoj stadion.
- leškarenje
#21506 Re: Sarajevski derbi
Platis unisteno,zar nije to ono što hoćete?hostapler wrote:Pa sta se brines za njega.leškarenje wrote:Plati Alaimu![]()
Čuj plati stolicekakav debilizam,kako ovih što traze tako i onih koji su pristali na to.
Kad srusimo Bordo Arenu onda pametuj
-
tutku
#21507 Re: Sarajevski derbi
Nešto ne znam da se vas više skupljalo - a počeo si da porediš Željinu posjetu na Koševu i vašu posjetu - pametnom dosta.refffko wrote: Jadovi, jednom vas se samo skupilo iznad 20 000 u zadnjih 15 godina.
kad imaš svoj stadion, kako li je, kako li je?
- SmokingMan
#21508 Re: Sarajevski derbi
Dosta više,nego hoće li biti kakvih geografija.

Last edited by SmokingMan on 11/04/2017 15:09, edited 2 times in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#21509 Re: Sarajevski derbi
Upozorio sam jednog bordo forumaša, prije par minuta, za ovo boldirano. Da ne pravim razliku, i tebe ću samo upozoriti.refffko wrote:Jadovi, jednom vas se samo skupilo iznad 20 000 u zadnjih 15 godina.
Svako naredno vrijeđanje, poslije svih upozorenja, opraštanja i slično, vodi u banoviće na 14 dana.
-
Sa_u_srcu
#21510 Re: Sarajevski derbi
Samo dokazujete koliko ste mali i kolikistrah imate od HZ i od FK Sarajeva... :lol: :lol:
Zabranit nego sta... :lol: jos ovi podrzavaju, jao navijaca i mentalita manijacs
Zabranit nego sta... :lol: jos ovi podrzavaju, jao navijaca i mentalita manijacs
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#21511 Re: Sarajevski derbi
NIje to stolica koju je rahmetli Tito ostavio u amanet nego koju sam ja platio svojim novcem. I jebem mater u pičku onom koje slomi. I ne treba ga pustiti na stadion.
-
hostapler
#21512 Re: Sarajevski derbi
Mi nemamo nikakav dogovor sa Alaimom,imamo sa vama. Kad slomimo stolicu na vasem stadionu (za nekih 100 godina) platit cemo jeleškarenje wrote:Platis unisteno,zar nije to ono što hoćete?hostapler wrote:Pa sta se brines za njega.leškarenje wrote:Plati Alaimu![]()
Čuj plati stolicekakav debilizam,kako ovih što traze tako i onih koji su pristali na to.
Kad srusimo Bordo Arenu onda pametuj
-
Rilkoni
#21513 Re: Sarajevski derbi
Joj kad krenu lik pisati o caru derbija..
Car derbija je unistavati stadion, namjerno ali bas namjerno to raditi i onda nakon toga imas obraza pametovati nesto a klub za koji navijas jos nije platio stetu koju su prouzrokovali ti huligani koji su to uradili..
Car derbija je unistavati stadion, namjerno ali bas namjerno to raditi i onda nakon toga imas obraza pametovati nesto a klub za koji navijas jos nije platio stetu koju su prouzrokovali ti huligani koji su to uradili..
-
tutku
#21514 Re: Sarajevski derbi
nije stvar zabrane, ja bih volio da dodju i pitari i da mogu gledati svoj klub. problem je u vasoj upravi koja nije ispostovala dogovor - nisu platili stetu koju su napravili vasi huligani. jasno ko dan.Sa_u_srcu wrote:Samo dokazujete koliko ste mali i kolikistrah imate od HZ i od FK Sarajeva...![]()
![]()
Zabranit nego sta...jos ovi podrzavaju, jao navijaca i mentalita manijacs
- leškarenje
#21515 Re: Sarajevski derbi
Platio si ti da ne kazem šta.....Slo Burner wrote:NIje to stolica koju je rahmetli Tito ostavio u amanet nego koju sam ja platio svojim novcem. I jebem mater u pičku onom koje slomi. I ne treba ga pustiti na stadion.
-
DonaldDuck
#21516 Re: Sarajevski derbi
Zašto neko od vaših predspostavljenih, kluba ili navijača, ne pošalje konkretan prijedlog Želji kako oni misle da je moguće dati više karti i gdje, kako i na koji način smjestiti goste na stadionu malog kapaciteta kojeg domaćini mogu vrlo lako napuniti. Ovo je samo prosipanje iz šupljeg u prazno sa diskusijama po forumima. Niko nije objektivan od ovih koji traže više ulaznica, u prevodu, vi tražite da se smanji kapacitet domaćim navijačima da bi više gostiju moglo doći.
Priznaćete, to je smiješno! Ja mislim da ovo što se dešava ima samo kod nas i nigdje više. Lično sam za da ima više navijaća gostiju ali kada bi se to moglo da domaći navijaći ne trpe, to je trenutno neizvodljivo. Porediti Koševo sa 3x kapacitetom većim sa Grbavicom nije nikakav primjer, kao mi vama dajemo. Dali bi nam vi k... kada bi ga mogli sami napuniti, dobili bi 5% i mogli bi se nogom u guzicu udarati. Samo stvarate tenzije sa nekim eventualnim budućim postiupcima kao odgovor na nešto za šta objektivno i realno nemati nikakav razlog ni osnove.
- leškarenje
#21517 Re: Sarajevski derbi
Ne treba ići i gotova stvar
uzvratiti skupom kartom,ko hoće bujrum.
- ganjeta
#21518 Re: Sarajevski derbi
leškarenje wrote:Plati Alaimu![]()
I treba platiti Alaimu, svaku polomljenu na gradskom stadionu.
Naravno da trebate vi platiti polomljene stolice na Grbavici, koje ste polomili iz inata a mi od usta odvajali za iste. Platićete naravno kao i što platite kaznu savezu za baklje, jer su to učinili navijači vašeg kluba.
Niste do sada platili uništene?! Za kaznu smanjujemo broj ulaznica u duhu dobrosusjednih odnosa
Kraj priče
Last edited by ganjeta on 11/04/2017 15:15, edited 1 time in total.
-
tcz
#21519 Re: Sarajevski derbi
platio sam je i ja.Slo Burner wrote:NIje to stolica koju je rahmetli Tito ostavio u amanet nego koju sam ja platio svojim novcem. I jebem mater u pičku onom koje slomi. I ne treba ga pustiti na stadion.
sta sad? trebam da se ugusim u zdenci?
jebesli i onim na Koševu sto ih slomiše?
- leškarenje
#21520 Re: Sarajevski derbi
Ko još u bilo kojoj državi plaća ono što navijači polome?ganjeta wrote:leškarenje wrote:Plati Alaimu![]()
Naravno da trebate vi platiti polomljene stolice na Grbavici, koje ste polomili iz inata a mi od usta odvajali za iste. Platićete naravno kao i što platite kaznu savezu za baklje, jer su to učinili navijači vašeg kluba.
Niste do sada platili uništene?! Za kaznu smanjujemo broj ulaznica u duhu dobrosusjednih odnosa. Ako odlučite da nikako ne platite, nije problem, predamo na UEFU i nema licence.
Kraj priče![]()
.
- studiorum_tuzlaensis
#21521 Re: Sarajevski derbi
5%
Strah nas je,
Vi ste divovi,
Mi smo vaš plijen
Strah nas je,
5%
Ćao vozdrica.
Strah nas je,
Vi ste divovi,
Mi smo vaš plijen
Strah nas je,
5%
Ćao vozdrica.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#21522 Re: Sarajevski derbi
Isto tako !tcz wrote:platio sam je i ja.Slo Burner wrote:NIje to stolica koju je rahmetli Tito ostavio u amanet nego koju sam ja platio svojim novcem. I jebem mater u pičku onom koje slomi. I ne treba ga pustiti na stadion.
sta sad? trebam da se ugusim u zdenci?
jebesli i onim na Koševu sto ih slomiše?
Kitadon je onaj navijac za kojeg ce voljeni klub placati kazne, ljubav se pokazuje na drugaciji nacin a mi smo pokazali kako.
-
Sa_u_srcu
#21523 Re: Sarajevski derbi
Bude li karta 20 km, i budu li stolice na nasem dijelu...mislim da ce ovaj put da se obori rekord kada je kidanje stolica u pitanju...jer ove tenzije, nervozu, stvara vasa uprava i niko drugi, odnosno jug sa prijedlozima prema upravi...ne podrzavam to...ali bice tako siguran sam. Zivi bili pa vidjeli...bez ikakve potrebe se ovo desava
- ganjeta
#21524 Re: Sarajevski derbi
U BIH je tako, niste ispoštovali dogovoreno, vozdrica.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#21525 Re: Sarajevski derbi
Ako je dogovor takav pao,platis jbgleškarenje wrote:Ko još u bilo kojoj državi plaća ono što navijači polome?ganjeta wrote:leškarenje wrote:Plati Alaimu![]()
Niste do sada platili uništene?! Za kaznu smanjujemo broj ulaznica u duhu dobrosusjednih odnosa. Ako odlučite da nikako ne platite, nije problem, predamo na UEFU i nema licence.
Kraj priče![]()
.