Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AmiĐa_Idriz

#21501 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:Koje godine to bi? Koliko se sjećam, zadnji put se fasovalo :oops:
Nemoj ba da ti kacim sastav Liverpoola jaca Krupa na Vrbasu za onu ekipu :mrgreen:
zomri wrote:Pustite šuplju, večeras pada još jedan trofej a sezona nije još ni počela :izet: :oops:
Dupla kruna hejteri pusite ga 8-)
zomri

#21502 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
Dupla kruna hejteri pusite ga 8-)
Mrzitelji patite! 8)
AmiĐa_Idriz

#21503 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Replace teams like Burnley, Swansea, Man Utd, West Brom with Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, and Juventus and we are going to win the league. Sigh our problem with small teams :(
MyTao

#21504 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Mustang1 wrote:Jbt cijele sezone se govori da ce ici cijeli remont tima, i Klopp govori da ce vecinu prodati i dovesti nove. Sezona pocinje za 10 dana on doveo jednog igraca za prvi tim :-)
Ja se nesto ne sjecam da je Klopp to ikada rekao, ili bilo ko drugi u klubu. Uvijek je govorio da ima dobru ekipu i da ce pokusati dovesti dva tri igraca koji je mogu dici na veci nivo. Salah, van Dijk i Keita bi to uradili... Jednog su doveli, jednog nisu... za van Dijka jos ima vremena.

Ne moze se remot praviti svake godine, to nema smisla... Liverpoolov problem je dubina, prvi tim se moze nositi sa bilo kojim timom na svijetu ne jer imaju neke jake individualce vec sto igraju odlicno kao tim.

Ali kada se desi kao danas, da se igra tekma dva dana posle druge, onda nema igraca koji mogu uci i adekvatno zamjeniti one iz prvog tima.
lanemblack27

#21505 Re: Liverpool FC

Post by lanemblack27 »

MyTao wrote:
Mustang1 wrote:Jbt cijele sezone se govori da ce ici cijeli remont tima, i Klopp govori da ce vecinu prodati i dovesti nove. Sezona pocinje za 10 dana on doveo jednog igraca za prvi tim :-)
Ja se nesto ne sjecam da je Klopp to ikada rekao, ili bilo ko drugi u klubu. Uvijek je govorio da ima dobru ekipu i da ce pokusati dovesti dva tri igraca koji je mogu dici na veci nivo. Salah, van Dijk i Keita bi to uradili... Jednog su doveli, jednog nisu... za van Dijka jos ima vremena.

Ne moze se remot praviti svake godine, to nema smisla... Liverpoolov problem je dubina, prvi tim se moze nositi sa bilo kojim timom na svijetu ne jer imaju neke jake individualce vec sto igraju odlicno kao tim.

Ali kada se desi kao danas, da se igra tekma dva dana posle druge, onda nema igraca koji mogu uci i adekvatno zamjeniti one iz prvog tima.
Slažem se,prošle sezone je problem bila klupa, nije bilo adekvatne zamjene za povrijeđene igrače :zoka: Drago mi je što je Morenu dao priliku :run:
MyTao

#21506 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Danas protiv A. Madrida... Steta sto se protiv bayerna igralo juce pa vjerovatno nece igrati prvi tim... ali bio bi to dobar test, jer za razliku od Bayerna i Barselone prosle godine, Madrid igra drugacije i nece ostavljati puno prostora iza za Mane-a i Salaha... Protiv ovakvih ekipa Liverpool ima problema.

Ocekujem da izgube danas, malo zbog toga sto ce sastav biti izmjesan i sto nema adekvatne zamjene za igrace kao sto su Mane, Salah, Coutino itd... a malo i zbog toga sto im ne godi kako Atletico igra.
AmiĐa_Idriz

#21507 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Mislim da Atleticova odbrana ne bi bas stigla Manea i Salaha.
MyTao

#21508 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ne mora ih stici kada igraju odma ispred golmana... Vidjelo se prosle godine kako se Liverpool zna patiti sa takvom igrom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#21509 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Ma danas klamfa od Atletica :oops:
zomri

#21510 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Upravo tako. Neće oni ostaviti ni pedlja prostora iza odbrane. Trebaće na drugi način doći do gola, a to je Ahilova peta Kloppovog Liverpoola. Biće interesantno vidjeti koliko će biti sposobni da razvuku tu odbranu i nađu pukotine u istoj.
lanemblack27

#21511 Re: Liverpool FC

Post by lanemblack27 »

Kontranapad, eto riješenja. Mislim da sa Salahom i Maneom kontre će biti včrs najbolje oružje. Samo Cou dobro pošalje loptu, i eto gola.
AmiĐa_Idriz

#21512 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Treba onog Aspasa kvalitetnog odjebati. Ali bas ono qrcem po celu! Uhljup dobije i ono malo vremena i za tih 10 minuta uspije 3 kornera usrati, jebo ga caca bogaljski!

Steta, ali ovo se ocekivali. Stroga defanziva Chelsea, koji ima najbolju odbranu u Evropi. Sad je na Liverpoolu bilo da skonta kljuca za to, sto oni nisu ucinili. Previse centarsuteva, a nigdje nikog. Slicno kao sto me i Atletico protiv Chelsea iznervirao. Ko da skace sa odbrambenim igracima Chelsea? Suarez? Daj ba...

Inace takodjer ocajna partija Coutinha, decko je prodao sijaset loptu, bez rjesenja, ideje, jednostavno los, prelos.
Evo jedan #tb na reakcije poslije tekme gdje se Steven okliznuo...ostavicu vam da pogadjate koji od nas je ivi pisao... :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21513 Re: Liverpool FC

Post by Velkoski »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#21514 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Meni vuče na jednog, al eto, nek ostane aMoniman :mrgreen:
sumirprimus

#21515 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

jel ovo tomo kako si sad mod pa moras saltat po svim temama :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#21516 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Šalto sam ja i prije, samo sam ti sad upadljiviji :P
Ne oftopičari :oops:
sumirprimus

#21517 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

mozda.sve kontam kreno u obracun :lol:
medjutim koje fOkin razocarenje :lol:
lanemblack27

#21518 Re: Liverpool FC

Post by lanemblack27 »

AmiĐa_Idriz wrote:
Treba onog Aspasa kvalitetnog odjebati. Ali bas ono qrcem po celu! Uhljup dobije i ono malo vremena i za tih 10 minuta uspije 3 kornera usrati, jebo ga caca bogaljski!

Steta, ali ovo se ocekivali. Stroga defanziva Chelsea, koji ima najbolju odbranu u Evropi. Sad je na Liverpoolu bilo da skonta kljuca za to, sto oni nisu ucinili. Previse centarsuteva, a nigdje nikog. Slicno kao sto me i Atletico protiv Chelsea iznervirao. Ko da skace sa odbrambenim igracima Chelsea? Suarez? Daj ba...

Inace takodjer ocajna partija Coutinha, decko je prodao sijaset loptu, bez rjesenja, ideje, jednostavno los, prelos.
Evo jedan #tb na reakcije poslije tekme gdje se Steven okliznuo...ostavicu vam da pogadjate koji od nas je ivi pisao... :lol:

BHF_Manijak
lanemblack27

#21519 Re: Liverpool FC

Post by lanemblack27 »

http://www.skysports.com/football/news/ ... im-vickery

Joj što me nerviraju ovi novinari, jedva čekam 1.09. dosta više špekulacija.
zomri

#21520 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Barca se vraća sa novom ponudom od 120m eura. Hmmm, to su već ozbiljne pare.
AmiĐa_Idriz

#21521 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:Barca se vraća sa novom ponudom od 120m eura. Hmmm, to su već ozbiljne pare.
Ma jebo njih ba glat se to odbija :mrgreen: , nego imal sta frisko za Dijka vidim propali svi razgovori sa Pelegrinom, vele ovi mu vec zamjenu traze...smijemo li mi opet tek tako ponuditi kes poslije onog belaja...?
lanemblack27

#21522 Re: Liverpool FC

Post by lanemblack27 »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote:Barca se vraća sa novom ponudom od 120m eura. Hmmm, to su već ozbiljne pare.
Ma jebo njih ba glat se to odbija :mrgreen: , nego imal sta frisko za Dijka vidim propali svi razgovori sa Pelegrinom, vele ovi mu vec zamjenu traze...smijemo li mi opet tek tako ponuditi kes poslije onog belaja...?
https://talksport.com/football/listen-m ... pton-could
Evo današnja vijest.
zomri

#21523 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
Kažu da je dozvoljeno samo poslati ponudu za igrača. Sumnjam da će klub to učiniti nakon što su javno obznanili da prekidaju interes za igrača. Čeka se prilaženje od strane Sotona :zzzz:

Ovo maloprije što sam postavio može značiti da bi to klub mogao prihvatiti jer je blizu "realne" cijene. E sad, Keita je jedna zamjena, ali ako on nije dostupan ne znam koga bi mogli uzeti da iole odradi Kutijicin posao.
AmiĐa_Idriz

#21524 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

E jesmo gospoda cekamo da nama drugi ponude igraca :mrgreen:
zomri

#21525 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Čekamo da nam drugi priđu i za jednog i za drugog. Ne znam šta smo ali gospoda nismo. Prije gospodične :oops:
Post Reply