Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
187 wrote:Ne mogu da vjerujem , viole divljaju po gradu i kao kaznu dobiju besplatan prevoz do stadiona kosevo . Lijepa nasa policija . Dok za isti slucaj u bugarskoj pitari budu nasutani i pohapseni
NIko nije nasutan
Ne pricam o ugrozenosti pitara , vec o ugrozenosti nas i nase drzave drage nam BIH.
Bio nasutan ili manijak ili pitar isto je .
187 wrote:Ne mogu da vjerujem , viole divljaju po gradu i kao kaznu dobiju besplatan prevoz do stadiona kosevo . Lijepa nasa policija . Dok za isti slucaj u bugarskoj pitari budu nasutani i pohapseni
NIko nije nasutan
Ne pricam o ugrozenosti pitara , vec o ugrozenosti nas i nase drzave drage nam BIH.
Bio nasutan ili manijak ili pitar isto je .
Ja sam ti samo odgovorio na ono sto si napisao, mogao si to jasnije napisati ali hajde shvatili smo poentu
veljaca wrote:Sta su oni mislili da mogu uzvikivati ovakve parole u Sarajevu i proci nekaznjeno ....
Bravo Manijaci .....
pa na ulicama Sarajeva prosli su nekaznjeno. Eno nasa ih murija odvela na sigurno, jos ih pocastili.
Jedino ih vi na terenu mozete kazniti, ovo ostalo nista. Fasisti su uvijek zasticena sorta
jadna je ova drzava, kad policija hapsi nase po gradu, a njih pocastili sto kazes umjesto da dobiju degenek da ne mogu sjesti ma cudo je bosnjo
Svaka čast momcima koji su se ovako zaletili, nebitno manijaci, raja iz lokalnih kafića, ali ovo je sasvim ok...mada što napisa @leo karan, zaslužila je bagra slovenačka mnogo više degeneka...
Neke stvari se ne mjenjaju očito. Kad počnemo sami sebe cijeniti možda, al možda, nas i drugi počnu. Do tada smo glupi Bosanci s kojim se može zajebavat kako ko hoće
Gdje je sad Salahudin da nas povede uz tekbire sad nam najviše treba njegova pomoc...a gdje su divovi "branioci casti i ponosa starog grada", manijacima je udarena rampa od vrbanje, navodono.....gdje su te famozne junge grupe koje patroliraju na potezu sebilj - katadrala i skeniraju svakog sumnjivog....slovenci svinjarije prave po starom gradu, mislim pokušali praviti
LSD wrote:Gdje je sad Salahudin da nas povede uz tekbire sad nam najviše treba njegova pomoc...a gdje su divovi "branioci casti i ponosa starog grada", manijacima je udarena rampa od vrbanje, navodono.....gdje su te famozne junge grupe koje patroliraju na potezu sebilj - katadrala i skeniraju svakog sumnjivog....slovenci svinjarije prave po starom gradu, mislim pokušali praviti
LSD wrote:Gdje je sad Salahudin da nas povede uz tekbire sad nam najviše treba njegova pomoc...a gdje su divovi "branioci casti i ponosa starog grada", manijacima je udarena rampa od vrbanje, navodono.....gdje su te famozne junge grupe koje patroliraju na potezu sebilj - katadrala i skeniraju svakog sumnjivog....slovenci svinjarije prave po starom gradu, mislim pokušali praviti
lerdi wrote:Neke stvari se ne mjenjaju očito. Kad počnemo sami sebe cijeniti možda, al možda, nas i drugi počnu. Do tada smo glupi Bosanci s kojim se može zajebavat kako ko hoće
E to je i meni...majke mi da hoce biti kakva emisija sa ovim vasim portparolom Hefticem ili kako vec, pa da ga uzivo priupitam neke stvari...
pa *ebem mu mater, zar je moguce da njih to nista ne tangira..ljudi ti pjevaju po Srebrenici, ruse centar grada, izazivaju i ti ih kao nagradu jos zastitis i sprovedes do stadiona ?
Eto razloga zasto smo kao drzava qurac obicni, a i kao narod nismo nista vise..niti znamo za sebe niti sta postujemo..*ebala ih i EU i Slovenci
Spavamo do 2 a i vanredna je situacija.
Ma nije ni bilo potrebe brate , dva frajera ih zautavila i nalupala ovi se sabijali uz zidove i tako to.
Ko god da je napravio, nebitno je toliko ....ova slika pokazuje kakve su pizde i miševi ovi slovenci...dva obicna lika (i to uopšte nisu neki grmalji, bilderi, navijaci ili huligana) rastjera njih 10....ko je mogao ocekivati da slovenci granaju i divljaju i to još po štrosi masa raje posti i ne konta ko divlja po gradu i šta se dešava....a odkud janezi dole uopšte?? i kako je to policija kretenska sve dozvolila i onda naše momke tuku, a ne ove smradove
Naša murija je truba, ako je istina da je na mjestu gdje su se nalazili papci iz slovenije nalazilo par policajaca.
Pa u Mariboru se na svakom čošku nalazio najmanje po jedan kombi specijalaca, naročito ih je veći broj bio na trgu i okolici trga gdje su bile veće skupine nas manijaka. Ljudi su jednostavno bili spremni za tekmu.
Bilo kakva njihova provokacija u centru Sarajeva ili bilo gdje u BiH, zaslužuje osudu i batine.
I često govorimo, kako smo mi krkani, i kako nas svi doživljavaju takvima. Pa bilo nas je 1.000 u Mariboru i ponašali smo se baš dostojanstveno, nikakvu glupost nismo napravili.
Oni kulturni...........fuj