Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako mi ne bude mrsko snimiću i postaviti klip da vidiš kako "sporo" HTC One otvara poruke, slike, muziku, browser i sl...
Ma sta ces snimat . Pa ovakvim da Bog snimi oni bi opet u kontru isli i govorili kako steka pri otvaranju imenika ili nekih drugih aplikacija..pusti da vjeruje da ima najbolji uredjaj...lakse ce živjeti. .
Prikazivalo mi ono glupo da imam propušten poziv konstatno, odem na Badge Provider da uradim Clear data i pošto nije moglo kliknem Force stop, ne upali i debil kliknem na Disable.
Nakon toga sve ok što se poziva tiče, ali sad ne mogu da uđem u poruke nikako, izbaci mi grešku. U aplikacijama sad nikako nemam Badge Provider
Može li se kako vratiti?
+ Bi li riješio problem sa Back up and reset - Factory data reset?
Slike i ostalo bi spasio, ovo aplikacija što imam ponovo bi skinuo.
Iz BH Telecoma je mobitel (ako to igra neku ulogu)...
Ako mi ne bude mrsko snimiću i postaviti klip da vidiš kako "sporo" HTC One otvara poruke, slike, muziku, browser i sl...
Ma sta ces snimat . Pa ovakvim da Bog snimi oni bi opet u kontru isli i govorili kako steka pri otvaranju imenika ili nekih drugih aplikacija..pusti da vjeruje da ima najbolji uredjaj...lakse ce živjeti. .
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Pa valjda je jasno o kakvom "genijalcu" se radi kada može tvrditi da note 3 "štopa" a vidio ga isključivo na slikama i klipovima kao i većina nas kokuza!
ZPP wrote:Bolje vam je da mi pomognete, nego što se svađate
ZPP wrote:
ZPP wrote:Belaj.
Prikazivalo mi ono glupo da imam propušten poziv konstatno, odem na Badge Provider da uradim Clear data i pošto nije moglo kliknem Force stop, ne upali i debil kliknem na Disable.
Nakon toga sve ok što se poziva tiče, ali sad ne mogu da uđem u poruke nikako, izbaci mi grešku. U aplikacijama sad nikako nemam Badge Provider
Može li se kako vratiti?
+ Bi li riješio problem sa Back up and reset - Factory data reset?
Slike i ostalo bi spasio, ovo aplikacija što imam ponovo bi skinuo.
Iz BH Telecoma je mobitel (ako to igra neku ulogu)...
Motorola inace nesto ignorise evropsko trziste, ne znam iz kojih razloga, recimo jedan vrhunski telefon razr maxx hd nikad nisam ni u jednoj radnji naso..
Ali cini mi se sa ovim moto g bice malo drugacije..tel je tek izaso, a vidim u engleskoj se vec moze uzet, na amazonu isto..cak ima i jedna austrijska online prodavnica u ponudi od nevjerovatnih 174 e za 8 gb model...
Mislim da ce to bit pun pogodak telefon...
Plus ako uzmemo u obzir da je Motorola updateovala svoj flaship Moto X u rekordnom roku od 19 dana na KitKat, mislim da će biti ozbiljan igrač u narednom periodu. Pored toga, imaju i par prejakih dodataka na stock android, kao one interaktivne notifikacije i aktivno slušanje.
Baš me interesuje šta će spremiti za slijedeću godinu.
P.S. Ovaj Moto G je jedini budget telefon koji ću ikada ikome preporučiti da uzme. Dosta je više patnji sa Galaxy Hxj, Xperia Uzh ili šta ja znam koja više slova sa po bijednih 200 MB RAM-a ili ekranom k'o kocka šećera
jahh wrote:Ako ces o budget telefonima, S2 je i dalje meni dobar telefon . Moto G kod nas sigurno nece biti po ovoj cijeni.
Slažem se i to sam do sada radio. Uvijek sam ljudima za budget telefone preporučivao starije verzije flagship telefona. To je Appleova taktika bila prije Iphona 5C (stariji modeli su zauzimali mid i low nivoe).
Fazon je što je Moto G sa novijim komponentama, većim ekranom sa većom rezolucijom i najnovijom verzijom Androida. Telefon je ravan S3-ci a duplo jeftiniji, ljepši i ažurniji
izgleda da ce se poceti isplatiti uzeti Motoroline telefone upravo zbog apdejta, negdje sam citao da ce Moto G dobiti KitKat u januaru, eto Moto x je vec dobio valjda update na KitKat
vukojebina wrote:Prva opcija, izvadi sd karticu ako je imas, i probaj opet provjerit da li ima update.. i ne sikeraj se, nisi jedini kome se tako nesto desilo...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nemam SD karticu, i kao sto se moze zakljuciti nemam bas pojma kako se instaliraju costom romovi ili nesta tako da bi to moga zeznuti ...
Vala nisam lose radi, a komplikovano ga rootat da snimam neke romove, vidi se da je star telefon. Sjecam se da sam se dvoumio izmedju njega i N8 kada su tek izasli
Nexus 4 druze. Ima vise RAM-a, bolji i noviji procesor. Ima i "cisti" Google koji je vec dobio update na 4.4. Nedostatak mu je sto nema mogucnost da se ubaci memorijska kartica.