duplanula wrote:
Postoji li neka varijanta u kojoj bi mogla reci po cemu smatras da su zeleni? Moze i na pp ako ti se ne pise ovdje

ma nemam ja sta kriti, ionako se spremam da se kloniram, da i ja budem u trendu
samo je to malo teze objasniti..
ne mora ni moj vrsnjak biti ..
nezelen, sve to ovisi kako kroz zivot prolazis, je li kao po trnju ili si sa zlatnim kasikama odrastao...moze neko biblioteku knjiga procitati, imati IQ ne znam koliki, ali zivotno iskustvo pravi od covjeka ono sto covjek jeste.. tako covjek postaje i lopov i posten, i hrabar i kukavica, i iskren i lazov, i egoista i altruista...nekog iskustvo prosvijetli, nekog oshteti... po godinama imas 30, a po zivotu 50
uglavnom, ja nisam odrastala sa zlatnim kasikama, prozivjela i dozivjela sam svasta... i taj neko mladji (neiskusniji) mene ne moze razumjeti, a niti ja mogu razumjeti njega...meni su njegova razmisljanja smijesna i naivna, a njemu vjerovatno moja smarajuca i prekomplikovana
eto, sinoc smo se svi smijali onom malom sto ne zna kako prezivjeti 15 dana da se ne cuje s djevojkom i to je njemu problem zivota i smrti...svakom iole iskusnijem je to smijesno, ali on je premlad da bi skontao zasto ga ljudi zezaju