Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
duplanula

#2151 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

Dame moje drage, pitanje:

Kako je najezda ovih mladjih cura koje se zabavaljaju sa dosta starijim tipovima, recite mi kako vi gledate na to, da li momak mora biti stariji od vas (broj godina ne pretjerano bitan samo neka je stariji) ili ne biste imali problema da izadjete sa nekim mladjim (recimo raspona 2-6 godina razlike).

Recimo da je scenario da vam neko pridje u kaficu/tramvaju/troli/na sred ulice i sl. :)
In love with Bosnia

#2152 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by In love with Bosnia »

duplanula wrote:da li momak mora biti stariji od vas
kratko i jasno - ne mora. :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2153 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Vijetnamac13 wrote:kako samo vi zene lazete, to je cudo jedno
svako al bas svako ce ti nabrojati 5 zena koje moraju posjedovati muskarca i svaki minut znati
a niko ti nece nabrojati 5 takvih muskaraca

istina je da volite kad vas muskarci razmaze pricom ali ne volite kad lazu jel
a granicu izmedju tih slatkih prica i pretjerivanja ili cak i laganja mi trebamo postaviti svaki dan u ovisnosti koji je dio dana, da li ste u pmsu, da li je ljeto ili zima......

necu pricati sa curom kao na salteru ali to kurcenje da moram paziti na svaku rijec kao da sam jebena nepogresiva masina jer bolest
a muskarci ne vole sladunjave price? naravno da vole, samo ne na isti nacin
njima moras hraniti ego, oni vole macho price
ne vole da im kazes da je sladak, ali svaki bi volio cuti da je :dance: :lol:

pa sta mislis sto se vodi rasprava oko zeninog broja partnera? sve je to takmicenje..ako nije prvi, jel makar najbolji
zasto zene glume u krevetu? da ne povrijede ego svom muskarcu..
plain vanilla

#2154 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

duplanula wrote:Dame moje drage, pitanje:

Kako je najezda ovih mladjih cura koje se zabavaljaju sa dosta starijim tipovima, recite mi kako vi gledate na to, da li momak mora biti stariji od vas (broj godina ne pretjerano bitan samo neka je stariji) ili ne biste imali problema da izadjete sa nekim mladjim (recimo raspona 2-6 godina razlike).

Recimo da je scenario da vam neko pridje u kaficu/tramvaju/troli/na sred ulice i sl. :)
nisam nikad bila s mladjim...nadam se da i necu :lol:
nema sanse da bih izasla s nekim mladjim 6 godina...mozda mladjim godinu, ali 6 jok
duplanula

#2155 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

plain vanilla wrote:

nisam nikad bila s mladjim...nadam se da i necu :lol:
nema sanse da bih izasla s nekim mladjim 6 godina...mozda mladjim godinu, ali 6 jok
Mislis da muskarci u ranim 30-tim nisu na tvom nivou?
In love with Bosnia

#2156 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by In love with Bosnia »

plain vanilla wrote:
nema teme gde žene pitaju žene, moram ovde: zašto ne bi? :)
plain vanilla

#2157 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

duplanula wrote:
da, bas tako
znaci nema veze s okolinom ni predrasudama, samo mislim da su zeleni za mene
Lounge Act

#2158 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Lounge Act »

neka mi je normala da je covjek stariji od zene dvije godine
da sam sama bilo bi mi svejedno da li je stariji ili mladji od mene godinu ili 6, samo vjerovatno bih izbjegavala one starije zbog mogucih problema u krevetu :lol:
duplanula

#2159 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

plain vanilla wrote:
duplanula wrote:
da, bas tako
znaci nema veze s okolinom ni predrasudama, samo mislim da su zeleni za mene

Postoji li neka varijanta u kojoj bi mogla reci po cemu smatras da su zeleni? Moze i na pp ako ti se ne pise ovdje :)
plain vanilla

#2160 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

duplanula wrote:

Postoji li neka varijanta u kojoj bi mogla reci po cemu smatras da su zeleni? Moze i na pp ako ti se ne pise ovdje :)
ma nemam ja sta kriti, ionako se spremam da se kloniram, da i ja budem u trendu :lol:
samo je to malo teze objasniti..

ne mora ni moj vrsnjak biti ..nezelen, sve to ovisi kako kroz zivot prolazis, je li kao po trnju ili si sa zlatnim kasikama odrastao...moze neko biblioteku knjiga procitati, imati IQ ne znam koliki, ali zivotno iskustvo pravi od covjeka ono sto covjek jeste.. tako covjek postaje i lopov i posten, i hrabar i kukavica, i iskren i lazov, i egoista i altruista...nekog iskustvo prosvijetli, nekog oshteti... po godinama imas 30, a po zivotu 50

uglavnom, ja nisam odrastala sa zlatnim kasikama, prozivjela i dozivjela sam svasta... i taj neko mladji (neiskusniji) mene ne moze razumjeti, a niti ja mogu razumjeti njega...meni su njegova razmisljanja smijesna i naivna, a njemu vjerovatno moja smarajuca i prekomplikovana

eto, sinoc smo se svi smijali onom malom sto ne zna kako prezivjeti 15 dana da se ne cuje s djevojkom i to je njemu problem zivota i smrti...svakom iole iskusnijem je to smijesno, ali on je premlad da bi skontao zasto ga ljudi zezaju :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2161 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Kakve veze ima što je zelen ako se volU ? :mrgreen:
Vijetnamac13

#2162 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

plain vanilla wrote:
a muskarci ne vole sladunjave price? naravno da vole, samo ne na isti nacin
njima moras hraniti ego, oni vole macho price
ne vole da im kazes da je sladak, ali svaki bi volio cuti da je :dance: :lol:

pa sta mislis sto se vodi rasprava oko zeninog broja partnera? sve je to takmicenje..ako nije prvi, jel makar najbolji
zasto zene glume u krevetu? da ne povrijede ego svom muskarcu..
sve to stoji samo sta ja a vjerujem i ostali muskarci nece praviti frku ako u tom hranjenju ega upotrijebis pogresnu rijec :shock: :roll:

ovaj drugi dio nije sad bitan
Vijetnamac13

#2163 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

plain vanilla wrote: ma nemam ja sta kriti, ionako se spremam da se kloniram, da i ja budem u trendu :lol:

ne mora ni moj vrsnjak biti ..nezelen, sve to ovisi kako kroz zivot prolazis, je li kao po trnju ili si sa zlatnim kasikama odrastao...moze neko biblioteku knjiga procitati, imati IQ ne znam koliki, ali zivotno iskustvo pravi od covjeka ono sto covjek jeste.. tako covjek postaje i lopov i posten, i hrabar i kukavica, i iskren i lazov, i egoista i altruista...nekog iskustvo prosvijetli, nekog oshteti... po godinama imas 30, a po zivotu 50

uglavnom, ja nisam odrastala sa zlatnim kasikama, prozivjela i dozivjela sam svasta... i taj neko mladji (neiskusniji) mene ne moze razumjeti, a niti ja mogu razumjeti njega...meni su njegova razmisljanja smijesna i naivna, a njemu vjerovatno moja smarajuca i prekomplikovana

eto, sinoc smo se svi smijali onom malom sto ne zna kako prezivjeti 15 dana da se ne cuje s djevojkom i to je njemu problem zivota i smrti...svakom iole iskusnijem je to smijesno, ali on je premlad da bi skontao zasto ga ljudi zezaju :)
:mrgreen:

a ako je 5 godina mladji ali je na tvom mentalnom nivou?
MedenoSrce

#2164 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Ne mogu da se otmem dojmu da je ovog Vijetnamca "neka" vrhunski nasukala

Sto se tice pitanja ... prije mjesec dana bih rekla minimalna razlika da je muskarac stariji je 10+ no obzirom da sam se uvjerila da nikada stvarno ne odrastaju tada je svejedno
Sacime

#2165 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sacime »

plain vanilla wrote:

ma nemam ja sta kriti, ionako se spremam da se kloniram, da i ja budem u trendu :lol:

Super si ovo objasnila, i slazem se s tobom. Doduse ovo se ne mora izricito odnositi samo na one koji su mladji od tebe, vec i one tvojih godina ako vam startne pozicije nisu bile iste - ja sam svojim vrsnjacima u vezi zaista bila dosadna jer sam pocela raditi odmah poslije srednje skole i dalje se skolovala uz rad, a oni su bili fokusirani na izlaske i poneki ispit. Ja sad iz ove prespektive mogu da razumjem da njima nije bilo jasno zasto ja nemam energije za kasne izlaske i smatrali su da ja "pretjerano planiram" :)
Vijetnamac13

#2166 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

MedenoSrce wrote:Ne mogu da se otmem dojmu da je ovog Vijetnamca "neka" vrhunski nasukala
Vajninger ima antifeministicki dio u svojoj knjizi i sad recezent (zena neka) a skolovana i sve to napise nesto u ovom smislu.

Nema dokaza da je mladi Vajninger (mladi je ovdje 100% iskoristeno kao sredstvo diskreditovanja) imao problema sa zenama iako njegovi prijatelji nigdje ne spominju da je imao zena( opet isto, kao da oni trebaju pricati kad je on sa nekom curom bio) niti postoje dokazi o njegovom komplikovanom odnosu sa majkom ali je izvjesno da je imao lose iskustvo iz njegovih stavova. (nasa genijalka i kriticar kojeg nisam mogao ni izguglati je iz knjige shvatila da on ima problema iako nicim to dokazati ne moze)

Kad neko protiv zena kaze, nikad nije u pravu vec je samo nasukan, frustriran,, impotentan i ostalo sto sluzi kao sredstvo diskreditacije :D
MedenoSrce

#2167 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Ništa tako maliciozno, govorim/pišem i ja svašta al ne s tolikom strašću i ubjeđenjem.
Niti sam tvrdila bilo sta, govorim o dojmu koji sam stekla naletjevši par puta na poneki post.
Jednostavno neke stvari ne možeš iz knjiga naučiti koliko god iste bile korisne za individualni razvoj.
Sviju nas je neko, nekada "nasukao" samo pojedinci izaberu da budu ogorceni nakon toga.
Vijetnamac13

#2168 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

To je vec jasnije.
Uvijek pisem sa strascu jer sam navucen na to da budem u pravu grubo receno :D egoizam je neizbjezan
NIje to iz knjiga, sve sam prosao ali volim navoditi ovako neke stvari vec da iznosim svoje situacije, ovo sam o kritici pisao jer se dobro uklopilo.
Pa sad, nasukan je pregrub termin ali da nisam prosao i lose momente ne bih saznao neke stvari. Nije to ni toliko lose.
duplanula

#2169 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

plain vanilla wrote:
duplanula wrote:

Ako sam dobro razumio bitno je sta si prosao u zivotu a ne koliko imas godina, to zelis da kazes. AKo neko ima 25-30 godina i prezivio je i gore stvari od tebe (pa recimo cak i indentican scenario) da li ima prolaz kod tebe, ako predpostavimo da znas njegovu pricu, ali eto ima koju godinu manje?
plain vanilla

#2170 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

duplanula wrote:
Ako sam dobro razumio bitno je sta si prosao u zivotu a ne koliko imas godina, to zelis da kazes. AKo neko ima 25-30 godina i prezivio je i gore stvari od tebe (pa recimo cak i indentican scenario) da li ima prolaz kod tebe, ako predpostavimo da znas njegovu pricu, ali eto ima koju godinu manje?
Ne znam sta bih ti rekla..ja nekako u glavi odmah diskvalifikujem mladje, ni ne razmisljima o njima. A u pravu si da godine nisu nikakav garant iskustva i ozbiljnosti. Narocito sto su sada muskarci koji mene zanimaju vec usli u krizu srednjih godina, pa se ponasaju kao balavci :lol:
cindrlimindrli

#2171 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by cindrlimindrli »

plain vanilla wrote:Narocito sto su sada muskarci koji mene zanimaju vec usli u krizu srednjih godina, pa se ponasaju kao balavci
Ti se djaba patis, onaj koji tebi odgovara jednostavno se jos nije rodio.
plain vanilla

#2172 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

cindrlimindrli wrote:
plain vanilla wrote:Narocito sto su sada muskarci koji mene zanimaju vec usli u krizu srednjih godina, pa se ponasaju kao balavci
Ti se djaba patis, onaj koji tebi odgovara jednostavno se jos nije rodio.
ili je vec umro :roll: :D
warna 1444

#2173 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by warna 1444 »

In love with Bosnia wrote: nema teme gde žene pitaju žene, moram ovde: zašto ne bi? :)
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=11&t=96790 evo ti link za temu žene pitaju muškarce :razz:
Great Cornholio

#2174 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Great Cornholio »

Ja mislim da je maksimalno +/- 5 godina normalna razlika :D
kixa

#2175 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kixa »

Od 2-6 g prihvatljivo da decko bude stariji od mene,preko toga ne bih pristala.Nadam se da nisam toliko prokleta da se zaljubim u nekoga ko mi moze biti otac :D Ne osudjujem nikoga i ne smetaju mi djevojke koje imaju takve veze.Ja licno nisam za toga.Izlazila sam i sa mladjima(2 godine je bio mladji od mene) ali ne sada sa nekim ko nije ni punoljetan :D
Locked