Veze nemam kakva je LS snimalica, nisam je u zivotu vidio...al ova "nasa" je poprilicno sugava...a sto se tice epopeja, mislim da je ovde nekakva udica bačena i mi se poprilicno naivno upecali na kvaziinteresantne opservacije, al hajd neces vise....zilog wrote:Prvo se postavi hinjsko pitanje, fol pravna ogranicenja, na koje pokusam dati racionalan odgovor, a onda ide epopeja kako BHT ima vise FTTC-a od LOL-a. Cega ba?
Ne znate vise sta bi? LOL poklopio sa kanalima, slikom, mogucnostima. Snimalica razvaljuje...
Onda se sjetite pravnih stvari. Tako ste pricali za Nova TV, nikakav ugovor BHT ne potpisa, pa je na kraju pusti. Onda je isla prica za SK, te ide SK do oktobra 2011., te ide do nove godine... Danas je 15.5.2011. i SK nema na MojaTV.
Evo da se ostavimo Nove, SK i snimalice, zasto BHT ne pokusa stici kanale koji se sasvim normalno mogu nabaviti na trzistu?
Sto se tice FTTC/FTTB, naglasak je bio na rijeci "atomizacija". Ako se i dalje pokusavate praviti pametni, ja vas u tome ne mogu sprijeciti. Samo razmislite o onom sto ste napisali.
PS: priznajem imam nesto skole, a bogami i iskustva, za ovu "atomizaciju FTTC sa ciljem poboljsanja unicasta" nikad cuo nisam, a nesto ne mogu ni pretpostaviti sta bi to bilo