"Proslavio" se kada je pred kamerama dobio nogu u glavu od razjarene rulje na polaganju kamena temeljca za džamiju u Trebinju 2001. Besplatan publicitet, hrabri novinar, žrtva, bla, bla.Black swan wrote:ja sam studirao s ovim likomStupskaBitanga wrote:Ja koliko znam BBC skolu ima Kenan Cerimagic i on je na trt workd
lika se treba hajatu zahvaljivati doživotno jer je preko njega uspio u reporterskim vodama
neš se ne sjećam da je briljirao na faxu
za novinarsvo je mnogo važnije iskustvo i dar
Al Jazeera Balkans
Moderator: anex
-
julisiz es grant
#2151 Re: Al Jazeera Balkans
- mousstapha
#2152 Re: Al Jazeera Balkans
Najvjerovatnije da je napredovao unutar AJ, pa se sada nalazi u Londonu u nekom njihovom centru.ElRe wrote:Gdje je sada Marko Pavlovic?StupskaBitanga wrote: Marko Pavlovic poslije kojeg Onaj magazin izgleda smiješno jos eto doveli najpoznatijeg zagrebačkog spikera sa radija ali dzaba
Ivana Momcilovic Odobašić sa nevjerovatnom emisijom o bratu i sestri koji su bili kucni zatvorenici
Marin Versic koji je prosao izbjegličku balkansku rutu
- It_is_a_Leclerc
#2153 Re: Al Jazeera Balkans
U Londonu. Navodno, producent na Al jazeeriElRe wrote:Gdje je sada Marko Pavlovic?StupskaBitanga wrote: Marko Pavlovic poslije kojeg Onaj magazin izgleda smiješno jos eto doveli najpoznatijeg zagrebačkog spikera sa radija ali dzaba
Ivana Momcilovic Odobašić sa nevjerovatnom emisijom o bratu i sestri koji su bili kucni zatvorenici
Marin Versic koji je prosao izbjegličku balkansku rutu
-
archi_a
#2154 Re: Al Jazeera Balkans
Jadno je kad novinar, svog kolegu novinara (vidim da si u tim vodama jer znaš ove "pikanterije"), zbog čiste ljubomore proziva i vrijeđa. Sramotno i jadno.julisiz es grant wrote:"Proslavio" se kada je pred kamerama dobio nogu u glavu od razjarene rulje na polaganju kamena temeljca za džamiju u Trebinju 2001. Besplatan publicitet, hrabri novinar, žrtva, bla, bla.Black swan wrote:ja sam studirao s ovim likomStupskaBitanga wrote:Ja koliko znam BBC skolu ima Kenan Cerimagic i on je na trt workd
lika se treba hajatu zahvaljivati doživotno jer je preko njega uspio u reporterskim vodama
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2155 Re: Al Jazeera Balkans
jes dobro si i o tome smo na vježbama pričali kod asistentice nerminejulisiz es grant wrote:"Proslavio" se kada je pred kamerama dobio nogu u glavu od razjarene rulje na polaganju kamena temeljca za džamiju u Trebinju 2001. Besplatan publicitet, hrabri novinar, žrtva, bla, bla.Black swan wrote:ja sam studirao s ovim likomStupskaBitanga wrote:Ja koliko znam BBC skolu ima Kenan Cerimagic i on je na trt workd
on je bio vandredni pa nije ni dolazio kao i većina hajata
ok momak
-
julisiz es grant
#2156 Re: Al Jazeera Balkans
Skonto sam da mora biti stariji, jer sam ga ja gledao u nekoj emisiji na Hayatu, moralo je to biti krajem 2000. ili početkom 2001, gdje je sa Rondićem intervjuisao Aliju Behmena i uspjeli su ga pravo iznervirati, sjećam se da im je rekao "vas dvojica ste loše počeli svoju karijeru".Black swan wrote:
jes dobro si i o tome smo na vježbama pričali kod asistentice nermine
on je bio vandredni pa nije ni dolazio kao i većina hajata
ok momak
- Maharadza
#2157 Re: Al Jazeera Balkans
Znači rastura serijal, svaka im čast!MOSALJOZE wrote:http://balkans.aljazeera.net/vrhovi-balkana
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2158 Re: Al Jazeera Balkans
Gledao sinoc Durmitor. Prelijepo. Cudo.Maharadza wrote:Znači rastura serijal, svaka im čast!MOSALJOZE wrote:http://balkans.aljazeera.net/vrhovi-balkana
- mousstapha
- argyle
- klavirdžija
#2161 Re: Al Jazeera Balkans
Zar ovaj Al Baleeja Balkans još uvijek postoji? Biće da više ne primjetim razliku između njih i Hayata kad slučajno prebacim...
-
glockov kolac
#2162 Re: Al Jazeera Balkans
Znam, nije ti lako... S obzirom da si napravio 390 postova u temi Veliki brat i da ti je to omiljena tv emisija, Al Jazeera je ipak blagi intelektualni napor za tebe.klavirdžija wrote:Zar ovaj Al Baleeja Balkans još uvijek postoji? Biće da više ne primjetim razliku između njih i Hayata kad slučajno prebacim...
- escobar__
#2163 Re: Al Jazeera Balkans
Touché.glockov kolac wrote:Znam, nije ti lako... S obzirom da si napravio 390 postova u temi Veliki brat i da ti je to omiljena tv emisija, Al Jazeera je ipak blagi intelektualni napor za tebe.klavirdžija wrote:Zar ovaj Al Baleeja Balkans još uvijek postoji? Biće da više ne primjetim razliku između njih i Hayata kad slučajno prebacim...
- klavirdžija
#2164 Re: Al Jazeera Balkans
A šta reći ekipi koja broji tuđe postove nego da je Al Baleeja njihov krajnji domet.
Ne znam kako vam se ne gadi to licemjerno, ulašteno smetlje. Jedino što iole valja su dokumentarci sa ove malo ozbiljnije, engleske podružnice mada su i njih izgleda odavno ispucali.
Ne znam kako vam se ne gadi to licemjerno, ulašteno smetlje. Jedino što iole valja su dokumentarci sa ove malo ozbiljnije, engleske podružnice mada su i njih izgleda odavno ispucali.
-
glockov kolac
#2165 Re: Al Jazeera Balkans
Da zaista gledaš dokumentarce, znao bi da i Al Jazeera English otkupljuje dokumentarce i angažuje razne produkcije za dokumentarce koji se emituju.klavirdžija wrote:A šta reći ekipi koja broji tuđe postove nego da je Al Baleeja njihov krajnji domet.![]()
- klavirdžija
#2166 Re: Al Jazeera Balkans
Samo što ih na Al Baleeja Balkans odavno više maltene i nema, a da nisu reprize ili preseravanja na istu, sponzorisanu temu.
Ali, zato balije mogu svršavati na Milićeve jugoonanije (tuđmanizacija mu trenutno nije popularna, ali ako zatreba i njoj će se vratiti) i visuljke one izblajhane namrgođene "novinarke".
Ali, zato balije mogu svršavati na Milićeve jugoonanije (tuđmanizacija mu trenutno nije popularna, ali ako zatreba i njoj će se vratiti) i visuljke one izblajhane namrgođene "novinarke".
- MOSALJOZE
#2167 Re: Al Jazeera Balkans
Ne znam što mu replicirate,kad je trol.Ignore i svi mirni 
- klavirdžija
#2168 Re: Al Jazeera Balkans
Tako je, podobni Al Baleeja gledatelji, dobro su vas istrenirali.
Glavu u pijesak, ovaj se ne slaže i još ktomu ruži idole pravih muslimana! 
- It_is_a_Leclerc
#2169 Re: Al Jazeera Balkans
glockov kolac wrote:Znam, nije ti lako... S obzirom da si napravio 390 postova u temi Veliki brat i da ti je to omiljena tv emisija, Al Jazeera je ipak blagi intelektualni napor za tebe.klavirdžija wrote:Zar ovaj Al Baleeja Balkans još uvijek postoji? Biće da više ne primjetim razliku između njih i Hayata kad slučajno prebacim...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2171 Re: Al Jazeera Balkans
nakupio si aferima.klavirdžija wrote:Tako je, podobni Al Baleeja gledatelji, dobro su vas istrenirali.Glavu u pijesak, ovaj se ne slaže i još ktomu ruži idole pravih muslimana!
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» klavirdžija
mjesec
- MOSALJOZE
#2173 Re: Al Jazeera Balkans
Sad vidim najavu"Na crnom hljebu" Al Jazeera Objektiv.Mislim da vrijedi pogledati.
-
unix
#2174 Re: Al Jazeera Balkans
Fantastican potez Nacelnika Srebrenice, Camila Durakovica - obavezno procitati..
Duraković: 'Ako ću birati između naroda i ministra, uvijek ću biti na strani naroda'
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/du ... amoubistvo
Duraković: 'Ako ću birati između naroda i ministra, uvijek ću biti na strani naroda'
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/du ... amoubistvo
- helpdesk1