BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nuraH

#2151 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nuraH »

Srce kaze 1:2, a iskustvo 3:0;
haman da ce na kraju bit 0:0
DoradO

#2152 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by DoradO »

Tomahawk11
Globalni moderator

#2153 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Tomahawk11 »

Vidim komentar nema sanse da Svedi dobiju Holandiju, a zasto?! Pa Holandiji ne treba, a Svedi ako dobiju, idu kao najbolja 2.
Pitarrr82

#2154 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Pitarrr82 »

Rekao sam starom da odigra 1 na Francusku jer je poznat po tome da kad god odigra na nekoga ko nema poraza kod kuce ili na strani taj sigurno gubi :lol: :lol:
Logovan

#2155 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Logovan »

Večeras igrati hrabro, bez straha. Pokazati svima da se možemo nositi i sa najjačim reprezentacijama.

NAPRIJED ZLATNI LJILJANI ! :bih:

POBJEDOM NA EURO ! :thumbup:
horion_bosona

#2156 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by horion_bosona »

Tomahawk11 wrote:Vidim komentar nema sanse da Svedi dobiju Holandiju, a zasto?! Pa Holandiji ne treba, a Svedi ako dobiju, idu kao najbolja 2.
pa zadnja dva kvalifikaciona ciklusa nisu remizirali, a kamo li gubili... oni su zadnji put izgubili u zvanicnoj utakmici od Spanije u finalu SP... mozda bude nerijeseno siguran sam da to Svedska ne moze dobiti, napasce, otvorit se i popusit koju kontru...
arzuhal

#2157 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by arzuhal »

Noćas je, fakat, historijska tekma za nas.
Gandalf

#2158 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Gandalf »

Sušić zna desetoricu, dilema samo Zahirović ili Misimović

Za koju varijantu će se odlučiti selektor saznat ćemo tokom dana, a čini se da je starnoj postavi bliži Misimović

Safet Sušić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine ima samo jednu dilemu kada je u pitanju startna postava koju će suprostaviti Francuzima u večerašnjoj, odlučujućoj, utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Poljsku i Ukrajinu.

Popularni Pape u glavi ima imena desetorice igrača, a dilema je vezana samo za jednu poziciju u timu. Konkretno, Sušić razmišlja da li da od prve minute u „vatru gurne“ Zvjezdana Misimovića ili Adnana Zahirovića.

Na golu će stajati Kenan Hasagić. Zadnju liniju sačinjavat će Mensur Mujdža (desni bek), Saša Papac (lijevi bek), te stoperski dvojac Boris Pandža – Emir Spahić.

Elvir Rahimić bit će na svojoj standardnoj poziciji (zadnji vezni), a s njim u paru će igrati Haris Medunjanin ili Zahirović. Ukoliko bi susret od prve minute počeo Zahirović, na klupi bi ostao Misimović. U suprotnom, Medunjanin bi bio u paru sa Rahimićem, a Misimović bi igrao iza Džeke, koji će u svakoj kombinaciji biti usamljen u vrhu napada. U veznom redu igrat će još i Miralem Pjanić (desno) i Senad Lulić (lijevo).

Za koju varijantu će se odlučiti selektor saznat ćemo tokom dana, a čini se da je starnoj postavi bliži Misimović.

SportCentar
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Pandže i Hasagića se više pribojavam, nego Cissea i Gomisa.
bosnovizija

#2159 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by bosnovizija »

http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=26432
-------------------------------------------------------------
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
quasar

#2160 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

arzuhal wrote:Noćas je, fakat, historijska tekma za nas.
Bice, fakat, ako je dobijemo. A ako ne, onda samo jedna u nizu...
veljaca

#2161 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by veljaca »

Po meni, trebao je igrati sa Ibisevicem u napadu. Jer sa njime - Dzeko je puno opasniji .... Ibisevic moze trcati u napadu a po potrebi i vratiti se nazad .... A posto nam odgovara samo pobjeda - ja bih reskirao sa dva napadaca - jer ko ne reskira - taj ne profitira ( kako kaze jedna narodna .. )
Po meni napasti Francuze a ne braniti se .....
glockov kolac

#2162 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by glockov kolac »

Cisse ima da visse!

Pape, uzmite svi abdest i šta proučite prije tekme!
arzuhal

#2163 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by arzuhal »

quasar wrote:
arzuhal wrote:Noćas je, fakat, historijska tekma za nas.
Bice, fakat, ako je dobijemo. A ako ne, onda samo jedna u nizu...
Da, zaboravih kazat - ako pobjedimo :)
Mustang1

#2164 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

glockov kolac wrote:Cisse ima da visse!

Ja protiv Portugala nisam spavaoa cijelu noc .. i ujutro na sabah otisao .. mislim da sam i na svaki namaz do utakmice :D Zato nemojte svi ici u dzamiju i uciti moze imati kontraefekat :D
zokozoka

#2165 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zokozoka »

E da se ne bi zamarali ko će pobijediti, da vam odmah kažem da neće niko tj. završi će se nerješenim rezultatom!
glockov kolac

#2166 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by glockov kolac »

Bubalo1 wrote:
glockov kolac wrote:Cisse ima da visse!

Ja protiv Portugala nisam spavaoa cijelu noc .. i ujutro na sabah otisao .. mislim da sam i na svaki namaz do utakmice :D Zato nemojte svi ici u dzamiju i uciti moze imati kontraefekat :D
Ne sekiraj se, neće mnogi ići u džamiju. :-D

Samo nikad ne znaš šta je dobro za nas. Bitno je da se ne obrukamo, i naravno da ih pobjedimo, insahAllah!
bosnovizija

#2167 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by bosnovizija »

17:46 wrote:A kad su utakmice baraža(termin) ?
11. i 15. novembra 2011.
Mustang1

#2168 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

Nadam se da im je Pape ocitao ovu lekciju :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2169 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Velkoski »

zokozoka wrote:E da se ne bi zamarali ko će pobijediti, da vam odmah kažem da neće niko tj. završi će se nerješenim rezultatom!

bolje da si presutio.. :oops:
mikogoago

#2170 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

U svom mandatu Susic je srusio neke rekorde i neke do tada stvari koje su nas pratile(da nekazem predrasude).Evo mozda je veceras dosao trenutak i da pocnemo pobjedjivati i najjace.Ja vjerujem u tim koji ce Susic izvesti i nadam se da ce im on prenijeti onu svoju mirnocu i hladnokrvnost.Hladne glave svasta mozemo napraviti i ja vjerujem da ce tako biti veceras.Moja prognoza 1:2.prvo ce povesti francuzi,a onda dolazi do preokreta i pobjedonosni zabija Ibisevic.Ja cu poceti da se dopingujem od 18 casova veceras tako da cu docekati tekmu sa blazenim osmjehom. :bih:
Great Cornholio

#2171 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Great Cornholio »

da se malo opustimo uz najnoviju himnu. Biće Danska puna plača, hej , heej, heeei ej :lol:

Horozovi će večeras biti očerupani :twisted: :lol: :bih:
necu

#2172 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by necu »

'aj Фрaнцусka !
DoradO

#2173 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by DoradO »

ebo majku svoju, pasijans nece nikako da mi se otvori danas :x :roll: a sve mi neka suhva zbog toga :lol: 8-)
Charuga
Globalni moderator

#2174 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Charuga »

Kvalifikacije za EP 2004.
11.10. 2003. Bosna i Hercegovina - Danska 1-1

Dancima odgovarao X da idu na EP a nama igrala samo pobjeda. Tada nije bilo baraza i nismo imali srece. Tacno osam godina poslije igramo sa francuzima. Njima odgovara X da idu dalje a nama samo pobjeda. Razlika je sto sad imamo baraz.
Baudelaire

#2175 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baudelaire »

Hoće li neko moj san? Ako vam se ne sviđaju defetistički snovi upozoravam vas da ovaj ne čitate.

Prije 4-5 dana, sanjam idila sve, živi se za 10, dobro se doziram sa jaranima pred tekmu, veseli, s osmijehom dočekujemo utakmicu. Počinje utakmica, Hasagić na golu. Mi se sjebali. Osma minuta, Nasri šalje nešto između pasa i šuta prema našem golu. Lopta u žabicama lagano odskakuta na desnu stranu našeg gola, jer se Hasagić bacio na pogrešnu stranu. Jebemo mater i Hasagiću i Sušiću i gasimo TV, dižemo ga s komode, bacamo na pod i jebemo mu mater ono baš pošteno. Nije nijedan transformator ostao čitav u njemu.

Da se razumijemo, nit imam išta protiv Sušića, nit imam išta protiv Hasagića, a Boga mi ni protiv TV-a. Ovaj san je samo san, ne preslikava moje razmišljanje ni o jednom od njegovih aktera.

Plavih 11: Bio je i tad baraž koliko se ja sjećam, samo što smo mi mogli biti prvi ili četvrti u grupi :D
Locked