BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nuraH
#2151 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Srce kaze 1:2, a iskustvo 3:0;
haman da ce na kraju bit 0:0
haman da ce na kraju bit 0:0
- DoradO
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2153 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vidim komentar nema sanse da Svedi dobiju Holandiju, a zasto?! Pa Holandiji ne treba, a Svedi ako dobiju, idu kao najbolja 2.
- Pitarrr82
#2154 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Rekao sam starom da odigra 1 na Francusku jer je poznat po tome da kad god odigra na nekoga ko nema poraza kod kuce ili na strani taj sigurno gubi

- Logovan
#2155 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Večeras igrati hrabro, bez straha. Pokazati svima da se možemo nositi i sa najjačim reprezentacijama.
NAPRIJED ZLATNI LJILJANI !
POBJEDOM NA EURO !
NAPRIJED ZLATNI LJILJANI !
POBJEDOM NA EURO !
- horion_bosona
#2156 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pa zadnja dva kvalifikaciona ciklusa nisu remizirali, a kamo li gubili... oni su zadnji put izgubili u zvanicnoj utakmici od Spanije u finalu SP... mozda bude nerijeseno siguran sam da to Svedska ne moze dobiti, napasce, otvorit se i popusit koju kontru...Tomahawk11 wrote:Vidim komentar nema sanse da Svedi dobiju Holandiju, a zasto?! Pa Holandiji ne treba, a Svedi ako dobiju, idu kao najbolja 2.
- arzuhal
#2157 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Noćas je, fakat, historijska tekma za nas.
- Gandalf
#2158 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sušić zna desetoricu, dilema samo Zahirović ili Misimović
Za koju varijantu će se odlučiti selektor saznat ćemo tokom dana, a čini se da je starnoj postavi bliži Misimović
Safet Sušić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine ima samo jednu dilemu kada je u pitanju startna postava koju će suprostaviti Francuzima u večerašnjoj, odlučujućoj, utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Poljsku i Ukrajinu.
Popularni Pape u glavi ima imena desetorice igrača, a dilema je vezana samo za jednu poziciju u timu. Konkretno, Sušić razmišlja da li da od prve minute u „vatru gurne“ Zvjezdana Misimovića ili Adnana Zahirovića.
Na golu će stajati Kenan Hasagić. Zadnju liniju sačinjavat će Mensur Mujdža (desni bek), Saša Papac (lijevi bek), te stoperski dvojac Boris Pandža – Emir Spahić.
Elvir Rahimić bit će na svojoj standardnoj poziciji (zadnji vezni), a s njim u paru će igrati Haris Medunjanin ili Zahirović. Ukoliko bi susret od prve minute počeo Zahirović, na klupi bi ostao Misimović. U suprotnom, Medunjanin bi bio u paru sa Rahimićem, a Misimović bi igrao iza Džeke, koji će u svakoj kombinaciji biti usamljen u vrhu napada. U veznom redu igrat će još i Miralem Pjanić (desno) i Senad Lulić (lijevo).
Za koju varijantu će se odlučiti selektor saznat ćemo tokom dana, a čini se da je starnoj postavi bliži Misimović.
SportCentar
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Pandže i Hasagića se više pribojavam, nego Cissea i Gomisa.
Za koju varijantu će se odlučiti selektor saznat ćemo tokom dana, a čini se da je starnoj postavi bliži Misimović
Safet Sušić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine ima samo jednu dilemu kada je u pitanju startna postava koju će suprostaviti Francuzima u večerašnjoj, odlučujućoj, utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Poljsku i Ukrajinu.
Popularni Pape u glavi ima imena desetorice igrača, a dilema je vezana samo za jednu poziciju u timu. Konkretno, Sušić razmišlja da li da od prve minute u „vatru gurne“ Zvjezdana Misimovića ili Adnana Zahirovića.
Na golu će stajati Kenan Hasagić. Zadnju liniju sačinjavat će Mensur Mujdža (desni bek), Saša Papac (lijevi bek), te stoperski dvojac Boris Pandža – Emir Spahić.
Elvir Rahimić bit će na svojoj standardnoj poziciji (zadnji vezni), a s njim u paru će igrati Haris Medunjanin ili Zahirović. Ukoliko bi susret od prve minute počeo Zahirović, na klupi bi ostao Misimović. U suprotnom, Medunjanin bi bio u paru sa Rahimićem, a Misimović bi igrao iza Džeke, koji će u svakoj kombinaciji biti usamljen u vrhu napada. U veznom redu igrat će još i Miralem Pjanić (desno) i Senad Lulić (lijevo).
Za koju varijantu će se odlučiti selektor saznat ćemo tokom dana, a čini se da je starnoj postavi bliži Misimović.
SportCentar
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Pandže i Hasagića se više pribojavam, nego Cissea i Gomisa.
-
bosnovizija
#2159 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=26432
-------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------
- quasar
#2160 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bice, fakat, ako je dobijemo. A ako ne, onda samo jedna u nizu...arzuhal wrote:Noćas je, fakat, historijska tekma za nas.
- veljaca
#2161 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Po meni, trebao je igrati sa Ibisevicem u napadu. Jer sa njime - Dzeko je puno opasniji .... Ibisevic moze trcati u napadu a po potrebi i vratiti se nazad .... A posto nam odgovara samo pobjeda - ja bih reskirao sa dva napadaca - jer ko ne reskira - taj ne profitira ( kako kaze jedna narodna .. )
Po meni napasti Francuze a ne braniti se .....
Po meni napasti Francuze a ne braniti se .....
-
glockov kolac
#2162 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Cisse ima da visse!
Pape, uzmite svi abdest i šta proučite prije tekme!
- arzuhal
#2163 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Da, zaboravih kazat - ako pobjedimoquasar wrote:Bice, fakat, ako je dobijemo. A ako ne, onda samo jedna u nizu...arzuhal wrote:Noćas je, fakat, historijska tekma za nas.
-
Mustang1
#2164 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja protiv Portugala nisam spavaoa cijelu noc .. i ujutro na sabah otisao .. mislim da sam i na svaki namaz do utakmiceglockov kolac wrote:Cisse ima da visse!
-
zokozoka
#2165 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
E da se ne bi zamarali ko će pobijediti, da vam odmah kažem da neće niko tj. završi će se nerješenim rezultatom!
-
glockov kolac
#2166 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne sekiraj se, neće mnogi ići u džamiju.Bubalo1 wrote:Ja protiv Portugala nisam spavaoa cijelu noc .. i ujutro na sabah otisao .. mislim da sam i na svaki namaz do utakmiceglockov kolac wrote:Cisse ima da visse!
Pape, uzmite svi abdest i šta proučite prije tekme!Zato nemojte svi ici u dzamiju i uciti moze imati kontraefekat
Samo nikad ne znaš šta je dobro za nas. Bitno je da se ne obrukamo, i naravno da ih pobjedimo, insahAllah!
-
bosnovizija
#2167 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
11. i 15. novembra 2011.17:46 wrote:A kad su utakmice baraža(termin) ?
-
Mustang1
#2168 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nadam se da im je Pape ocitao ovu lekciju
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2169 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
zokozoka wrote:E da se ne bi zamarali ko će pobijediti, da vam odmah kažem da neće niko tj. završi će se nerješenim rezultatom!
bolje da si presutio..
-
mikogoago
#2170 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
U svom mandatu Susic je srusio neke rekorde i neke do tada stvari koje su nas pratile(da nekazem predrasude).Evo mozda je veceras dosao trenutak i da pocnemo pobjedjivati i najjace.Ja vjerujem u tim koji ce Susic izvesti i nadam se da ce im on prenijeti onu svoju mirnocu i hladnokrvnost.Hladne glave svasta mozemo napraviti i ja vjerujem da ce tako biti veceras.Moja prognoza 1:2.prvo ce povesti francuzi,a onda dolazi do preokreta i pobjedonosni zabija Ibisevic.Ja cu poceti da se dopingujem od 18 casova veceras tako da cu docekati tekmu sa blazenim osmjehom. 
-
Great Cornholio
#2171 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
da se malo opustimo uz najnoviju himnu. Biće Danska puna plača, hej , heej, heeei ej
Horozovi će večeras biti očerupani

Horozovi će večeras biti očerupani
- necu
#2172 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
'aj Фрaнцусka !
- DoradO
#2173 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ebo majku svoju, pasijans nece nikako da mi se otvori danas
a sve mi neka suhva zbog toga

- Charuga
- Globalni moderator
#2174 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kvalifikacije za EP 2004.
11.10. 2003. Bosna i Hercegovina - Danska 1-1
Dancima odgovarao X da idu na EP a nama igrala samo pobjeda. Tada nije bilo baraza i nismo imali srece. Tacno osam godina poslije igramo sa francuzima. Njima odgovara X da idu dalje a nama samo pobjeda. Razlika je sto sad imamo baraz.
11.10. 2003. Bosna i Hercegovina - Danska 1-1
Dancima odgovarao X da idu na EP a nama igrala samo pobjeda. Tada nije bilo baraza i nismo imali srece. Tacno osam godina poslije igramo sa francuzima. Njima odgovara X da idu dalje a nama samo pobjeda. Razlika je sto sad imamo baraz.
-
Baudelaire
#2175 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hoće li neko moj san? Ako vam se ne sviđaju defetistički snovi upozoravam vas da ovaj ne čitate.
Prije 4-5 dana, sanjam idila sve, živi se za 10, dobro se doziram sa jaranima pred tekmu, veseli, s osmijehom dočekujemo utakmicu. Počinje utakmica, Hasagić na golu. Mi se sjebali. Osma minuta, Nasri šalje nešto između pasa i šuta prema našem golu. Lopta u žabicama lagano odskakuta na desnu stranu našeg gola, jer se Hasagić bacio na pogrešnu stranu. Jebemo mater i Hasagiću i Sušiću i gasimo TV, dižemo ga s komode, bacamo na pod i jebemo mu mater ono baš pošteno. Nije nijedan transformator ostao čitav u njemu.
Da se razumijemo, nit imam išta protiv Sušića, nit imam išta protiv Hasagića, a Boga mi ni protiv TV-a. Ovaj san je samo san, ne preslikava moje razmišljanje ni o jednom od njegovih aktera.
Plavih 11: Bio je i tad baraž koliko se ja sjećam, samo što smo mi mogli biti prvi ili četvrti u grupi
Prije 4-5 dana, sanjam idila sve, živi se za 10, dobro se doziram sa jaranima pred tekmu, veseli, s osmijehom dočekujemo utakmicu. Počinje utakmica, Hasagić na golu. Mi se sjebali. Osma minuta, Nasri šalje nešto između pasa i šuta prema našem golu. Lopta u žabicama lagano odskakuta na desnu stranu našeg gola, jer se Hasagić bacio na pogrešnu stranu. Jebemo mater i Hasagiću i Sušiću i gasimo TV, dižemo ga s komode, bacamo na pod i jebemo mu mater ono baš pošteno. Nije nijedan transformator ostao čitav u njemu.
Da se razumijemo, nit imam išta protiv Sušića, nit imam išta protiv Hasagića, a Boga mi ni protiv TV-a. Ovaj san je samo san, ne preslikava moje razmišljanje ni o jednom od njegovih aktera.
Plavih 11: Bio je i tad baraž koliko se ja sjećam, samo što smo mi mogli biti prvi ili četvrti u grupi