EkiAlive wrote:Ova tema je davno otisla u ... Na pet strana vase gluposti a niko ne pise ono zbog cega je stvarno tema otvorena...
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
caros
#2151 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- alchak.ba
#2152 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni je samo bezveze sto si napo' curu na bigajr hak.Traktor` wrote:nisam stigo da se javim na forumu ni naopako...obaveze preko vikenda, a dosla i dijaspora, pa me nigdje nije bilo...
uglavnom, dogovorio se ja nedavno da izadjem s jednom djevojkom koju sam onako usput receno upozno preko jednog poznanika, koji mi je reko da je djevojka 100% normala...i dogovorili se da se nadjemo kod mene u mahali, jer mi je nesto mrsko bilo da idem bilo gdje drugo...prvo je kasnila nekih 15-20 minuta, a kad je dosla, onda sam moro da idem s njom do neke njene rodice da ona kao nesto uzme od nje, pa sam i tu ispred ulaza ceko sigurno pola sata (ispusio 3 cigare, a u prosjeku cigaru ispusim za 7 minuta)...izlazi ona iz rodicinog ulaza, ni izvini sto si ovoliko ceko, ma nista, nego odmah govori kao da pozurim da sjednemo negdje...ja osto...i hajde ulazimo mi u kafic, ja joj kulturno otvaram vrata kafica, izvucem stolicu da sjedne i kad sam se konacno i ja smjestio, kontam halalit cu joj sto kasni, jer mi je poznanik reko da je ok...i dodje konobar, narucimo mi pice, konobar donese, a ja opet joj naglasim da sam kulturan i normalan, da nisam neki papak, naspem joj sok u casu, jer konobar nije...i tako pocnemo neku neobaveznu pricu ono u fazonu, sta ima kod tebe i tako to...i opet ostanem
kad sam krenuo da odgovorim na jedno od njenih pitanja, uze ona casu i poce da srce...ja stao i ne mogu da vjerujem, kontam slucajno...i opet neka prica nesto i opet ona poce da srce...ja opet
kontam ne moze to biti slucajno...kroz pricu ona mene pita gdje radim, sta radim i to i ja fino odgovorim na njeno pitanje, a one meni ovim rijecima i to ni malo tiho:"Ma boli te ku**c, mozes ti."...ljudi okolo gledaju, a ja ne mogu da dodjem sebi s kakvom ja dilajlom sjedim...kontam da mi je sto prije ustati i otici, molim boga da telefon zazvoni, samo da kazem da me neko hitno zove, ma samo da bjezim...ali onda dozivim jos jedan totalni sjeb...djevojka podrignu ko da nigdje nikog oko nje nema, ni izvini, ni pardon, ma nista...e tu sam i ja puko...reko samo mi reci jesi li ti dobra s mozgom, jesi li i malo normalna ili si samo nekulturna i najveca papanka koju sam sreo u zivotu?...prvo reko srces sok, pa onda ko da nikog nema u blizni na sav glas spominjes muske reproduktivne organe, pa podrigujes, ima li reko ista emancipovano u tebi...opet ona ni izvini, nista...reko ja bih stvarno da idem, jer je ocito da mi ne mozemo ni u sumu zajedno otici...gleda u mene i suti...zovnem konobara, platim sto je bilo i reko hajmo lagano da te otpratim do trole ili do rodice, gdje god hoces...otpratim ja nju do trole i ona meni govori kao, stvarno bih voljela da se opet vidimo i to...reko djevojko draga, ja tebe ne zelim ni usput vise sresti...i sreca dodje trola brzo i odveze je da je moje oci vise ne gledaju...nakon toga, par dana je slala poruke, ja nisam odgovaro i sreca prestala je...
znaci ovo nije najgore, date iskustvo, ovo je odron date iskustvo...ne ponovilo se...
- thekupus
#2153 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne bih da vrijedjam, i da izazivam banove, ali traktore, meni se cini da si ti jedna obicna papcina
bez uvrede, jos jednom
bez uvrede, jos jednom
- lord-executioner
#2154 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eh, da se i ja upisem na ovu temu 
Last edited by lord-executioner on 14/12/2012 21:05, edited 1 time in total.
- thekupus
#2155 Re: Vasa najgora date iskustva :P
masmavi wrote:Papak nije sigurno, momak zna sta hoce, i vrlo dobro zna sta nece. S obzirom da prepricava svoja date iskustva, ocigledno trazi neku normalnu djevojku, a ne neku opajdaruthekupus wrote:ne bih da vrijedjam, i da izazivam banove, ali traktore, meni se cini da si ti jedna obicna papcina![]()
bez uvrede, jos jednom
bas je klasicna papcina, pogledaj jezik kojim pise, pogledaj njegove stavove, eto on, koji izostavlja pola samoglasnika u rijecima uvrijedio se na spominjanje, kako sam kaze "muskih reproduktivnih organa". Mislim da je njegov poznanik znao kakav je papak Traktor, pa mu je i preporucio djevojku koja mu je slicna.
- Averus
#2156 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@thekupus:
i kakve to veze ima s temom?
fino na pp, javi mu svoje misljenje, pa se nadjite i to rijesite
@egzekjušner:
hahaha trebaš je naći i pitat' muža dal' je oženio od straha
fino na pp, javi mu svoje misljenje, pa se nadjite i to rijesite
@egzekjušner:
- lord-executioner
#2157 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kazu upuceni da nije toliko on nju ozenio, koliko se ona udala za njegov novcanikNenjiA wrote:@thekupus:
fino na pp, javi mu svoje misljenje, pa se nadjite i to rijesite![]()
@egzekjušner:
- Traktor`
#2158 Re: Vasa najgora date iskustva :P
masmavi wrote: Papak nije sigurno, momak zna sta hoce, i vrlo dobro zna sta nece. S obzirom da prepricava svoja date iskustva, ocigledno trazi neku normalnu djevojku, a ne neku opajdaru
pa samo mentol poput tebe moze zakljuciti nesto tako na osnovu mog pravopisa na forumu...kad mi se na osnovu foruma bude dodjeljivala diploma o poznavanju bosanskog jezika, mozda tada i pocnem pisati gramaticki ispravno...super je i da si na osnovu jednog mog posta koji si procito zakljucio i koji su moji stavovi, blago tebi kad si tako pametan...to sto si ti vjerovatno neki Steve Urkel i imas kompleks zbog toga, to stvarno nije moj problem i zamolio bih te da mene vise ne komentarises, jer nisi kompententan za tako nesto...i evo koliko mogu da vidim na osnovu tvojih postova, pa ti si jos mali, nemas ni 18 godina...toliko od mene sto se tice ulazaka u bilo kakvu diskusiju s tobom, jer ja nemam vremena da se prepucavam s balavurdijom...thekupus wrote: bas je klasicna papcina, pogledaj jezik kojim pise, pogledaj njegove stavove, eto on, koji izostavlja pola samoglasnika u rijecima uvrijedio se na spominjanje, kako sam kaze "muskih reproduktivnih organa". Mislim da je njegov poznanik znao kakav je papak Traktor, pa mu je i preporucio djevojku koja mu je slicna.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2159 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Prekinite!
- warna 1444
#2161 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Evo tek ima 45 min sam primjetio ovaj topic, i na njemu sam zastao, zaista ima svakakvih priča da se čovjek iznenadidrekalica28 wrote:Dakle....Vaša najgora date iskustva, drugi dio.![]()
Kao što sam rekla....mislim da svako zaslužuje drugu šansu. Zbog toga i samo toga sam opet izašla sa NJIM.
Dogovorili smo se da idemo u kino. On je insistirao na izboru filma, jer ja zaboga ne znam izabrati film.Odnosno, izabrala bi neko trećerazredno komercijalno sranje bez dovoljno pročitanih kritika sa najmaje 150 različitih filmskih sajtova.
![]()
Zato je on pomno prostudirao ponudu, iščitao šta se ima iščitati i odlučioo da gledamo kineski historijski spektakl koji traje 2,5 sata.Da se razumijemo, meni je film bio odličan.
Jedino je to i valjalo to večer.
![]()
Film je počinjao u 9 , mi smo se dogovorili u 8 da se nađemo ispred kina, ko fole da ugrabimo karte. kasnije se ispostavilo da u cijeloj kino dvorani nije bilo nikoga sem nas dvoje i još jednog para.![]()
![]()
![]()
Opet sam ga čekala, ovaj put dobrih 15 minuta. Smrzla sam se živa, to večer je strašno leden vjetar puhao.
Elem...napokon se pojavljuje lik, pozdravlja se. Standardna pitanja, šta ima, šta se radi itd. Krenuli smo prema kinu i....meni ni dan danas nije jasno kako se ovo desilo.![]()
Naime...ja sam nekako ispala da idem korak brže od njega. Valjda zato što mi je bilo zima pa sam požuriila da uđem. Uhvatila sam rukohvat na vratima i povukla....svak normalan bi primio vrata jednom rukom, i djevojku pustio da uđe.
Ali ovaj...jok. Hladno se uvuče pored mene i kliznu unutra ostavljajući me da držim vrata.![]()
U tom trenu sam znala da će ovo biti duuuuuuga noć.
![]()
Prišli smo kasi i ja kontam sad...haj rekoh da vidim šta će sad uraditi. Da se razumijemo...ne treba meni niko ništa kupovati, pa ni tu jebenu kino kartu. Ovo je sada bilo iz principa, naročito zbog toga kako se ponio prethodni put.
Stojimo na kasi, za onim pultom i pita nas momak koji ćemo film. On mu kaže, te nas momak pita koje mjesto, hoćemo li ljubavna sjedišta.
A ja kao iz topa....NE!! A on me pogleda. Jao kuku meni majko.Ono..kad bi pogledi mogli ubiti, on ne samo da bi mene smaknuo nego pet idućih generacija moje familije.
Možda ja jesam prenaglo reagovala, ali sam je bio rekao da nije pravi date. Šta sam trebala uraditi? Sjest sa njim na ljubavna sjedišta pogotovo nakon scene u pivnici? Thanks, but no thanks.![]()
Vadi on svoj novčanik, i ja ga diskretno ispod oka gledam. Vadi on kovanicu od 5 KM, i to ljutito. Haman ju je tresnuo od pult te još 1 KM i sve to gurnu prema momku za kasom.
E tu sam te čekala papane.Izvadim i ja lovu, platim svoju kartu i hajmo.
Kontam se...nema šanse da sjednem negdje sa njim. Gledam u onaj BBI i namah dobijem ideju.![]()
![]()
Rekla sam već...on je skroz protiv komercijalizma u svakom pogledu. Zato sam mu bila rekla....hajmo u BBi da vidim šta ima, tražim jedan poklon.![]()
Ušli smo unutra..i komplet sam ga pregledala. Ušla sam u radnje u koje nikad za nikad ne bih ušla. Probavala i gledala stvari koje ni u snu ne bih pipnula. Na kraju smo ušli u Turbo Limach radnju, tu više nije mogao izdržati i pita me: a šta to ti tačno tražiš?
Rekoh..ma ništa posebno...razgledam...kupim inspiraciju za eventualne buduće poklone.![]()
Ko me zna, zna da nisam zloća, ali ovo je ovaj put bilo jače od mene i jednostavno je zaslužio da se tako ponašam.![]()
![]()
![]()
![]()
Kako smo se spuštali sprat po sprat niže, svratili smo i u Konzum. Brat me bio zamolio da mu nešto kupim za doručak. Pita me on a šta ću mu kupiti, pa rekoh vjerovatno paštetu neku od tunjevine.
On, a što od tunjevine? Pa moj brat ne jede meso, vegetarijanac je.
On se odvalio smijat. Kaže on...još ćeš reći da je budista.
Pa rekoh...on sebe vidi u tome, ne vidim št0 aje u tome loše.
Tad se on počeo još više smijat i pričat. Nisam očekivao da ti je brat tako ispranog mozga, kao i skoro i ostatak populacije. Kakve su to gluposti, vjerovati u takve svtari i bla bla bla. Priča mu uopšte nije bila prikladna i bila je krajnje uvredljiva. A da ne govorim što se ismijavao mom bratu.![]()
Na to sam ga pitala...šta fali tome što ljudi teže nekom unutrašnjem duševnom miru. Svima nama to treba. Neko ga nalazi u religiji, vjeri prema Bogu, neko u nekom svom hobiju a ti izgleda u cinizmu i ismijavanju drugih.
Tu je ušutio.![]()
Vratili smo se u kino, i ja sam htijela kokice uzeti.
Budala i fina kakva jesam, pitam ga ja hoće li on kokica, na šta je on odgovorio da neće, ne može. Nešto ga stomak boli.
Međutim, samo što sam se ja pojavila sa kokicama on se njima slobodno poslužio.![]()
Ušli smo u kino salu, smjestili se. On očigledno vrlo ljut, ja mu blago okrenula leđa. Što zbog kokica, što da ga ne gledam.![]()
Cijeli film nije riječi prozborio. Samo kad su bile scene sexa...tu me kao ko fole krajičkom oka pogledao i samo ljutito frknu.![]()
Kontam se....jarane...ne znam šta hoćeš. Em nije date, em se ponašaš kao papak sa dna kace. I ti bi još da ti se ja bacim oko vrata? Ma odjebaus.![]()
Kad je završio film, pitao me hoćemo li negdje na piće.
Rekoh...ne znam za tebe, ali meni ja za danas pun kufer, ja odoh doma.
P.S. tebi svaka čast na strpljenju, kada ovo čitam, ispada da sam gentlemen
-
PeppermintSA
#2162 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Evo opet mene na ovoj temi
Prije desetak dana, otišao sam s najboljim haverom u Mostar preko vikenda. Nije bio neki naročit razlog, već je on nekad davno vanredno studirao dole pa sam imao običaj s njim otići kad bi išao polagati ispite, i onda bi ostajali par dana, cugali, zezali se, imali dosta raje dole pa je stvarno uvijek bilo lijepo. Uglavnom, obojica smo našli par slobodnih dana i dogovorili se da zapucamo dole u provod, for good old times sake.
On je, naravno u međuvremenu kontaktirao neke cure koje su studirale s njim(bilo je to prije jednu 4 godine), i dogovorio se da izađemo na neki, fol double date. On se ložio na jednu malu što je s njim studirala dugo, i ismajmunisao je da izađe s njim i povede neku jaranicu za mene.
Uglavnom, odemo dole, vidimo se sa starom rajom itd. itd. i naveče se nađemo s tim curama - ja ih nikad nisam do tad vidio, pa ni na slikama. Obje izgledaju fenomenalno, sišle drito s modne piste - zgodne, lijepe, sredile se do bola itd. Iskreno, nisam ni imao neka očekivanja pa me sve to pozitivno iznenadilo. Odemo u neki tržni centar i udarimo po cugi, da bi nas poslije jednu sat vremena one pozvale u neku birtiju da ga još više zalomimo. Do tad sve super - priča, zezancija, ma sve pet.
I odemo mi u tu birtiju - kunem se, sad je ne bih mogao naći. Kako smo udarili po rakiji, tako je krenula neka bolesna priča...Ja sjedio pored ove koju je, fol sredio meni i ona na sav glas počne pričati kako ima neke rodbine u Sanskom Mostu i kako se za prvi maj kresnula s prvim rođakom kad je bila u posjeti
Ja i ovaj moj haver kontali da se zajebava, i ono na silu se nasmijali vještački...kad ona mrtva hladna gleda u mene isto Sotona: ''Šta je smiješno? Ne bi nikad guzio neku rodicu?''
Ja zinuo...haver mi se ibreti. Kad u po frke ova njegova se obrati toj jaranici: ''Ma pusti njih, vidiš da su neki mrtvi debili...makar je ovaj bio sladak na faksu, sad je prop'o, udeblj'o se...'' Ja ono...
Haver hoće da je pošalje u pičku materinu, ali dig'o ručnu, jebiga, neće da se svađa. Kad u po frke ulaze trojica likova, prototipne seljačine u trenerkama s brzim cvikama na čelu...kad ih one zovu za sto - znaju ih. Vadi lik spidaru i razvlači na sred stola, one se poredale, povukle po tri-četiri čize, ovi ih štipaju za guz, zadižu haljine itd. Kad u po frke, ovaj jedan se obrača meni: ''Šta gledaš? Ako imaš problem, hajmo izaći i raspraviti.'' ja ga gledam onako, sve kontam da ga opalim onom molerskom karlovačkom po glavi, kad mu se obraća jedna od treba: ''Ma nemoj, haj otićemo nas četvoro do mene da me opustiš.'' Lik je samo pogleda, nešto počne trzati glavom, isto tik: ''Kako ću te karati.'', a ona se fol smije, ''jesi lud''
Nije prošlo minuta, ustaju oni: ''vidimo se momci'' i odoše. Haver i ja izgubljeni, isto bliski susret treće vrste
I tako smo još tu sjedili, popili još malo loze i u sobe.
Prije desetak dana, otišao sam s najboljim haverom u Mostar preko vikenda. Nije bio neki naročit razlog, već je on nekad davno vanredno studirao dole pa sam imao običaj s njim otići kad bi išao polagati ispite, i onda bi ostajali par dana, cugali, zezali se, imali dosta raje dole pa je stvarno uvijek bilo lijepo. Uglavnom, obojica smo našli par slobodnih dana i dogovorili se da zapucamo dole u provod, for good old times sake.
On je, naravno u međuvremenu kontaktirao neke cure koje su studirale s njim(bilo je to prije jednu 4 godine), i dogovorio se da izađemo na neki, fol double date. On se ložio na jednu malu što je s njim studirala dugo, i ismajmunisao je da izađe s njim i povede neku jaranicu za mene.
Uglavnom, odemo dole, vidimo se sa starom rajom itd. itd. i naveče se nađemo s tim curama - ja ih nikad nisam do tad vidio, pa ni na slikama. Obje izgledaju fenomenalno, sišle drito s modne piste - zgodne, lijepe, sredile se do bola itd. Iskreno, nisam ni imao neka očekivanja pa me sve to pozitivno iznenadilo. Odemo u neki tržni centar i udarimo po cugi, da bi nas poslije jednu sat vremena one pozvale u neku birtiju da ga još više zalomimo. Do tad sve super - priča, zezancija, ma sve pet.
I odemo mi u tu birtiju - kunem se, sad je ne bih mogao naći. Kako smo udarili po rakiji, tako je krenula neka bolesna priča...Ja sjedio pored ove koju je, fol sredio meni i ona na sav glas počne pričati kako ima neke rodbine u Sanskom Mostu i kako se za prvi maj kresnula s prvim rođakom kad je bila u posjeti
Haver hoće da je pošalje u pičku materinu, ali dig'o ručnu, jebiga, neće da se svađa. Kad u po frke ulaze trojica likova, prototipne seljačine u trenerkama s brzim cvikama na čelu...kad ih one zovu za sto - znaju ih. Vadi lik spidaru i razvlači na sred stola, one se poredale, povukle po tri-četiri čize, ovi ih štipaju za guz, zadižu haljine itd. Kad u po frke, ovaj jedan se obrača meni: ''Šta gledaš? Ako imaš problem, hajmo izaći i raspraviti.'' ja ga gledam onako, sve kontam da ga opalim onom molerskom karlovačkom po glavi, kad mu se obraća jedna od treba: ''Ma nemoj, haj otićemo nas četvoro do mene da me opustiš.'' Lik je samo pogleda, nešto počne trzati glavom, isto tik: ''Kako ću te karati.'', a ona se fol smije, ''jesi lud''
Nije prošlo minuta, ustaju oni: ''vidimo se momci'' i odoše. Haver i ja izgubljeni, isto bliski susret treće vrste
- irac300
#2163 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@PeppermintSA
Čim si napisao pozvale vas one da iz kafića odete u neku birtiju, meni je sve bilo jasno.
Mislim, trebe koje idu u birtiju da piju rakiju, šta si očekivao? 
Čim si napisao pozvale vas one da iz kafića odete u neku birtiju, meni je sve bilo jasno.
- 50%angel-50%devil
#2164 Re: Vasa najgora date iskustva :P
oplakalalord-executioner wrote:Eh, da se i ja upisem na ovu temu
Proslo je i par godina od tog nemilog incidenta, izlazio sam s jednom malom, nemas joj sta prigovoriti, lijepa, zgodna, nije joj ni prica suplja, 20 godina imala, izlazili jedno sedmicu dana, i jednom sjeli u neki kafic, i krenuo razgovor, sve normala, svakodnevne teme, filmovi, knjige, rasprava, u neko doba pocnemo se ljubiti, "fatati", najednom nju prenos spuca, nece ona momka, nece ona nista sa bilo kim, muskarci su ovakvi-onakvi, i ja sam isti, ja pitam po cemu, kaze ona ni po cemu, ali ovo je tek poslije sedmice, poslije par godina i ti bi bio svakakav, i odjednom ustaje, kaze, haj'mo prosetati. Sta cu, krenem ja s njom, setamo mi pored rijeke, i ona poce pricati kako mrzi svoju mater, kako je ova tuce, kako joj je odvratna tetka, oca nije nikad upoznala, trudna rodica ( kcerka te tetke ) joj je iskompleksirana, nafurana, stalno joj pametuje kako se treba udati, i krenu detaljno opisivati kako ce ih sve eliminirati: tetka ima slabo srce, nju je skontala ubiti tako sto ce petardu baciti u stanu, za tu rodicu koja je trudna ubacivat ce joj u hranu kadulju jer je negdje procitala da se od nje moze pobaciti, i onda ce tu rodicu muz ostaviti jer ju je covjek ozenio samo zbog trudnoce, naci ce nekog mafijasa kojem ce "davati" da joj u zamjenu staroj razbije glavu kao da je pljackakontam ja zeza se, ona mrtva ozbiljna, kaze ti si sad moj saucesnik i ako ikom kazes ja cu reci da si mi to ti sve predlozio
![]()
![]()
smijesno meni, ali hajde necu riskirati da se smijem
hodamo mi, i ona tako prica, naidjemo na neku klupu, kaze ona sjedi tu, ja sjednem, ona meni u krilo i pocne me ljubiti, razbacala se, i opet odjednom samo ustade, i kaze ne mogu ja biti s tobom, ti si dobar, ja ne valjam, krenemo mi da je pratim kuci, odjednom opet negdje blizu njene zgrade dok je nailazio neki čiča prisloni ona mene uza zid i opet me pocne ljubiti, kad je cica prosao prestade, i kaze sad te i moj komsija vidio da se ljubis sa mnom, ako ikom kazes gotov si
i ode kuci. Izasli smo jos par puta poslije toga, nije vise ponavljala tu pricu, nit' joj je ko umro
par puta nocio kod nje
( prvi put kad sam nocio i kad me docekala s nekim vec nasutim vinom, mislio sam da me hoce otrovati, i uzeo sam njenu casu ), pravo dobro bilo, onda se dugo nismo vidjeli ni culi poslije toga, cuo da se udala i preselila u drugi grad, dobila kcerku... et
ko zna i mene i nju zna da ni rijec nije izmisljena
- astala_vistala
#2165 Re: Vasa najgora date iskustva :P
da podjelim jedno jako ruzno iskustvo sa rajom
Upoznao sam se sa jednom jako lijepom djevojkom,znaci sve po ps-u,zgodna libo vugla,nakon par dana dopisivanja i upoznavanja preko drustvenih mreza i sms-a dogovorimo se da izadjemo vani,odemo ti na kafu mali iscavrljamo nije bilo ni dosadno ono bas regge sve,nakon toga idemo u nama svima poznati park,to se ko lafo trebamo pokupit krenem da poljubim,onda sok,cura smrdi ko tvor !! u mojoj glavi se dogodila simulacija atomskog napada,nisam mogao vjerovati da tako lijep a zgodina i pametna cura moze da smrdi braco mila,to nije onaj blagi smrad da i trpis nego ko luka se napucala huda al ovo je zacinila jos sa necim,ubrzo sam izmajmuniso neku obavezu otpratio se ganola do tramvaja i vracajuci se kuci,ebo sam sam sebi sve,i reko sam vise nikad al to je bilo samo iz revolta naravno
Upoznao sam se sa jednom jako lijepom djevojkom,znaci sve po ps-u,zgodna libo vugla,nakon par dana dopisivanja i upoznavanja preko drustvenih mreza i sms-a dogovorimo se da izadjemo vani,odemo ti na kafu mali iscavrljamo nije bilo ni dosadno ono bas regge sve,nakon toga idemo u nama svima poznati park,to se ko lafo trebamo pokupit krenem da poljubim,onda sok,cura smrdi ko tvor !! u mojoj glavi se dogodila simulacija atomskog napada,nisam mogao vjerovati da tako lijep a zgodina i pametna cura moze da smrdi braco mila,to nije onaj blagi smrad da i trpis nego ko luka se napucala huda al ovo je zacinila jos sa necim,ubrzo sam izmajmuniso neku obavezu otpratio se ganola do tramvaja i vracajuci se kuci,ebo sam sam sebi sve,i reko sam vise nikad al to je bilo samo iz revolta naravno
-
ice2cube
#2166 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Treb'o si je odvesti do DM-a i namirisati je i onda opet probatiastala_vistala wrote:da podjelim jedno jako ruzno iskustvo sa rajom![]()
- Sunrise00
#2167 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni je jedan na kraju dejta rekao "Dje ces me bona odbiti, ja te izveo i sve ti platio"
nakon sto me 15 minuta ubjedjivao da bi se mi trebali poceti zabavljati iako se on meni ne svidja - mozda mi se svidi
sto je najgore ja sam tek kad je poceo tu pricu nekad na kraju skontala da je to trebao biti dejt

nakon sto me 15 minuta ubjedjivao da bi se mi trebali poceti zabavljati iako se on meni ne svidja - mozda mi se svidi
sto je najgore ja sam tek kad je poceo tu pricu nekad na kraju skontala da je to trebao biti dejt
- 50%angel-50%devil
#2168 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a sta si mislila da je to trebalo bit, prijateljska kafica??Sunrise00 wrote:Meni je jedan na kraju dejta rekao "Dje ces me bona odbiti, ja te izveo i sve ti platio"![]()
nakon sto me 15 minuta ubjedjivao da bi se mi trebali poceti zabavljati iako se on meni ne svidja - mozda mi se svidi![]()
sto je najgore ja sam tek kad je poceo tu pricu nekad na kraju skontala da je to trebao biti dejt![]()
![]()
btw, dje ces ga bona odbit, covjek te izveo i pice ti platio
sjajan uvod u vezu
- Sunrise00
#2169 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa sva prica pirje toga je bila ono prijateljska skroz, meni ni na kraj pameti da je to dejt50%angel-50%devil wrote:a sta si mislila da je to trebalo bit, prijateljska kafica??Sunrise00 wrote:Meni je jedan na kraju dejta rekao "Dje ces me bona odbiti, ja te izveo i sve ti platio"![]()
nakon sto me 15 minuta ubjedjivao da bi se mi trebali poceti zabavljati iako se on meni ne svidja - mozda mi se svidi![]()
sto je najgore ja sam tek kad je poceo tu pricu nekad na kraju skontala da je to trebao biti dejt![]()
![]()
btw, dje ces ga bona odbit, covjek te izveo i pice ti platio![]()
![]()
![]()
sjajan uvod u vezu
jos ja ponudih da platim ili da podijelimo, kaze nema teorije, ne bi on nikad dao da zensko plati, njemu je to dno dna
-
trpimir
#2170 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma sta ti je regge majke ti? Valjda sve rega (regularno) a ne reggeastala_vistala wrote:da podjelim jedno jako ruzno iskustvo sa rajom![]()
- 50%angel-50%devil
#2171 Re: Vasa najgora date iskustva :P
umjetnicka slobodatrpimir wrote:ma sta ti je regge majke ti? Valjda sve rega (regularno) a ne reggeastala_vistala wrote:da podjelim jedno jako ruzno iskustvo sa rajom![]()
Upoznao sam se sa jednom jako lijepom djevojkom,znaci sve po ps-u,zgodna libo vugla,nakon par dana dopisivanja i upoznavanja preko drustvenih mreza i sms-a dogovorimo se da izadjemo vani,odemo ti na kafu mali iscavrljamo nije bilo ni dosadno ono bas regge sve,nakon toga idemo u nama svima poznati park,to se ko lafo trebamo pokupit krenem da poljubim,onda sok,cura smrdi ko tvor !! u mojoj glavi se dogodila simulacija atomskog napada,nisam mogao vjerovati da tako lijep a zgodina i pametna cura moze da smrdi braco mila,to nije onaj blagi smrad da i trpis nego ko luka se napucala huda al ovo je zacinila jos sa necim,ubrzo sam izmajmuniso neku obavezu otpratio se ganola do tramvaja i vracajuci se kuci,ebo sam sam sebi sve,i reko sam vise nikad al to je bilo samo iz revolta naravno![]()
![]()
- astala_vistala
#2172 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ta vi nateee50%angel-50%devil wrote:umjetnicka slobodatrpimir wrote:ma sta ti je regge majke ti? Valjda sve rega (regularno) a ne reggeastala_vistala wrote:da podjelim jedno jako ruzno iskustvo sa rajom![]()
Upoznao sam se sa jednom jako lijepom djevojkom,znaci sve po ps-u,zgodna libo vugla,nakon par dana dopisivanja i upoznavanja preko drustvenih mreza i sms-a dogovorimo se da izadjemo vani,odemo ti na kafu mali iscavrljamo nije bilo ni dosadno ono bas regge sve,nakon toga idemo u nama svima poznati park,to se ko lafo trebamo pokupit krenem da poljubim,onda sok,cura smrdi ko tvor !! u mojoj glavi se dogodila simulacija atomskog napada,nisam mogao vjerovati da tako lijep a zgodina i pametna cura moze da smrdi braco mila,to nije onaj blagi smrad da i trpis nego ko luka se napucala huda al ovo je zacinila jos sa necim,ubrzo sam izmajmuniso neku obavezu otpratio se ganola do tramvaja i vracajuci se kuci,ebo sam sam sebi sve,i reko sam vise nikad al to je bilo samo iz revolta naravno![]()
![]()
![]()
![]()
- LovelyL
#2173 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo nije prica o najgorem date-u, jer do date-a nije ni doslo....
Poslije posla sam sjedila sa kolegicom u jednom poznatom sarajevskom kaficu recimo da se zove "Cheers", u neka doba su nam se za susjednim stolom pridruzili kolege. Za jednog od njih sam znala da sam mu tajna simpatija
... Vecer smo proveli opusteno, prepricavajuci zezancije sa posla, dok je doticni kolega popio gajbu pive. Ja sam prva napustila skup, s obzirom da je sutra radni dan i da stvarno ne mogu popiti 5 flasa kole (koliko su zvali rundi pica)
itd.
Doticni kolega (u medjuvremenu ohrabren postotkom alkohola u krvi) poceo oblijetati kao satelit (te lijepa kosa, lijepi zubi, lijepo ovo ono, narukvica i dzidze), prilazi i nudi se da me odveze kuci, a ja ne bih bas (ne osjecam se sigurno, nakon gajbe piva). Posto je bio uporan, priskoci mi kolegica u pomoc i kaze da ce me otpratiti do taksija, da cu biti sigurna bla bla. Popusti pasha i ona mene isprati vani i posadi u taksi (ljudi nisam popila kapi, niti sam maloljetna, niti je bilo 2 sata ujutro)
.
Samo sto sam odmakla koji kilometar, zove me kolegica, jedva je cujem, ali sam razabrala rijeci "on, lud, auto, ode, budala, popio, kuci..." i veza se prekine, a taksista naglo zakoci i poce psovati. Ja onako sa zadnjeg sjedista buljim
, kad auto doticnog kolege. Na sred' ulice, ja izbezumljena platim taksi i izadjem, taksista "nidje nista ne ostavlja".
Doticni kolega se predomislio sto me pustio da idem sama, pa je ipak krenuo da me odveze kuci i on insistira.... Ja mu hladno okrenem ledja i uputim se kuci, jer imam jos nekih 100m do zgrade (lijep nov drvored). Cujem kako pali auto i onda samo vidim kako odlazi -vozeci autom slalom izmedju novih lijepih sadnica drveca -koje su btw na pjesackom.
Ja sam ostala
, i cekala sam da u potpunosti nestane iz vidokruga prije nego sam
Slijedeci dan sam dobila poruku: "Ako nisi impresionirana slalomom, dodjes mi 1500KM za popravku auta!"
Poslije posla sam sjedila sa kolegicom u jednom poznatom sarajevskom kaficu recimo da se zove "Cheers", u neka doba su nam se za susjednim stolom pridruzili kolege. Za jednog od njih sam znala da sam mu tajna simpatija
Doticni kolega (u medjuvremenu ohrabren postotkom alkohola u krvi) poceo oblijetati kao satelit (te lijepa kosa, lijepi zubi, lijepo ovo ono, narukvica i dzidze), prilazi i nudi se da me odveze kuci, a ja ne bih bas (ne osjecam se sigurno, nakon gajbe piva). Posto je bio uporan, priskoci mi kolegica u pomoc i kaze da ce me otpratiti do taksija, da cu biti sigurna bla bla. Popusti pasha i ona mene isprati vani i posadi u taksi (ljudi nisam popila kapi, niti sam maloljetna, niti je bilo 2 sata ujutro)
Samo sto sam odmakla koji kilometar, zove me kolegica, jedva je cujem, ali sam razabrala rijeci "on, lud, auto, ode, budala, popio, kuci..." i veza se prekine, a taksista naglo zakoci i poce psovati. Ja onako sa zadnjeg sjedista buljim
Doticni kolega se predomislio sto me pustio da idem sama, pa je ipak krenuo da me odveze kuci i on insistira.... Ja mu hladno okrenem ledja i uputim se kuci, jer imam jos nekih 100m do zgrade (lijep nov drvored). Cujem kako pali auto i onda samo vidim kako odlazi -vozeci autom slalom izmedju novih lijepih sadnica drveca -koje su btw na pjesackom.
Ja sam ostala
Slijedeci dan sam dobila poruku: "Ako nisi impresionirana slalomom, dodjes mi 1500KM za popravku auta!"
- respo
#2174 Re: Vasa najgora date iskustva :P
odgovor na poruku je trebao biti
da si znao slalomati osvojio bi 15000 eura na slalomu u garmispartenkirhenu
da si znao slalomati osvojio bi 15000 eura na slalomu u garmispartenkirhenu
- 50%angel-50%devil
#2175 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ajd bar nije bilo ljudskih zrtava
(cinjenicno stanje: unistene sadnice drveca, slupan auto i tvoje kajanje sto si propustila voznju zivota)