Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Artest

#2151 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Artest »

Steph wrote:3 lika koja brane ovog ispdrka na ovoj temi, 3 Zeničana.
.
Jesi to i mene tamokana svrsto :shock:

Spaha, ayatolah, pozz.
Steph

#2152 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

Ti si brat moj, naravno da ne.
homega

#2153 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by homega »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Odlično Hasiću, svaka čast na odlučnosti i hrabrosti. Ovaj komentar FTV treba češće ponavljati, da svi shvate uzroke katastrofe u Brazilu, da svi razočarani i pošteni navijači napokon saznaju ko im je srušio navijački svijet, ko ih je rastužio i ko im se "posr'o u brazilski ćeif"

Pa ljudi su kredite uzimali, posuđivali novac, da odu u Brazil, ili od usta otkidali da kupe novi TV da gledaju naše utakmice u boljoj rezoluciji, a onda svima nam u lice pohraču Spahić&Co. Jad i bijeda skorojevićka :-) :(
N.N.

#2154 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by N.N. »

Aaaa pa sada ja vidim, pa ovaj govnar sa FTV-a je lik sa FKSInfo foruma, pisao svojevremeno tamo :D

Eto sto se ovaj gore upalio :lol:

*ebo vas Pape ! :lol:
noiserr

#2155 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

homega wrote:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Odlično Hasiću, svaka čast na odlučnosti i hrabrosti. Ovaj komentar FTV treba češće ponavljati, da svi shvate uzroke katastrofe u Brazilu, da svi razočarani i pošteni navijači napokon saznaju ko im je srušio navijački svijet, ko ih je rastužio i ko im se "posr'o u brazilski ćeif"

Pa ljudi su kredite uzimali, posuđivali novac, da odu u Brazil, ili od usta otkidali da kupe novi TV da gledaju naše utakmice u boljoj rezoluciji, a onda svima nam u lice pohraču Spahić&Co. Jad i bijeda skorojevićka :-) :(
Ja tu samo vidim, da je ovim novinarima krivo sto su izgubili novinarske privilegije pa sad jos vise bacaju drvlje i kamenje.

Da se slozim, ja mislim da je mozda vrijeme da se Spahicu zahvali i da se neko drugi trazi.

Ali ovaj prilog veze s'vezom nema. Samo napadi bez nekih dokaza.
sprej

#2156 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sprej »

Spaha u svakom klubu u kome je igrao, guzicom je zatvarao vrata
tako da me zaboli k.ita kakav je On ko ličnost, nebitno totalno.

Zar nije bitnije kakvu igru pruža na terenu ???
Njegova je igra nažalost truba i sklona kiksevima, lik je realno klupa.
m-m

#2157 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by m-m »

-
Last edited by m-m on 06/12/2014 00:44, edited 1 time in total.
homega

#2158 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by homega »

noiserr wrote:Ja tu samo vidim, da je ovim novinarima krivo sto su izgubili novinarske privilegije pa sad jos vise bacaju drvlje i kamenje.
Ponašanje kapitena reprezentacije, ponašanje dva najuticajnija igrača reprezentacije, njihova kritika, nikako ne može biti uzrokovana gubitkom novinarske privilegije :-)
Ali ovaj prilog veze s'vezom nema. Samo napadi bez nekih dokaza.
O mnogim "dokazima" iz Hasićevog komentara, ovdje se pisalo mjesecima prije Brazila, neposredno i tokom samog Brazila. Hasić nije otkrio da je "Zemlja okrugla", "Ona se okretala" mnogo prije njegovog teksta :-)
MOSALJOZE

#2159 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Ma volim što se drži svoje odluke nego išta.
Bosanski_kralj

#2160 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Vala mogli su i koji dokaz za navedeno iznijeti.

Gdje su slike iz tih narodnjačkih klubova? Neko već spomenu da je nemoguće da 10 dana lumpuju po Sarajevu, a da ih niko ne uslika
todd_smith

#2161 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

m-m wrote:Ovdje uopšte nije bitno jel neko ljut na novinare ili ne.

Spahić je kao kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao stati pred kameru poslije utakmice i obratiti se hiljadama ili milionima ljudi širom svijeta koji su navijali za BiH. A jel novinar osoba A ili osoba B to uopšte nije bitno, bitan je bio bilo kakav komentar u vezi prve pobjede na SP.
Zasto bi on to radio?

Ko si ti da se on tebi obraca?

On je kapiten reprezentacije BiH, a ko si ti? mis neki obicni garant. Nemas pravo ti da ti se kapiten glavni covjek obraca, kako si bezobrazan da trazis komentar kakav, gluho bilo.
relativno84

#2162 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

Bosanski_kralj wrote:Vala mogli su i koji dokaz za navedeno iznijeti.

Gdje su slike iz tih narodnjačkih klubova? Neko već spomenu da je nemoguće da 10 dana lumpuju po Sarajevu, a da ih niko ne uslika
To je siroka zavjera, u koju su ukljuceni naivni navijaci koji ili budi placeni ili uplaseni, tako da svi ostave mobitele ispred kafane koju Spaha demolira kad ga pjesma pogodi.
Havatar

#2163 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

todd_smith wrote:

Spahić je kao kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao stati pred kameru poslije utakmice i obratiti se hiljadama ili milionima ljudi širom svijeta koji su navijali za BiH. A jel novinar osoba A ili osoba B to uopšte nije bitno, bitan je bio bilo kakav komentar u vezi prve pobjede na SP.
Zasto bi on to radio?

On je kapiten reprezentacije BiH, a ko si ti? mis neki obicni garant. Nemas pravo ti da ti se kapiten glavni covjek obraca, kako si bezobrazan da trazis komentar kakav, gluho bilo.
Cuj ko si ti :-)
todd_smith

#2164 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Havatar wrote:
todd_smith wrote:

Zasto bi on to radio?

Cuj ko si ti :-)
Pa ja, to je stav Emira Spahica.

Ko si ti da ja tebi dajem izjavu? Nisi niko, ti si mis, ako nisi sa mnom, onda si protiv mene, neka ti na cast ide sto ikako i pitas sta mene, ja sam kapiten.
Bosanski_kralj

#2165 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

relativno84 wrote:
Bosanski_kralj wrote:Vala mogli su i koji dokaz za navedeno iznijeti.

To je siroka zavjera, u koju su ukljuceni naivni navijaci koji ili budi placeni ili uplaseni, tako da svi ostave mobitele ispred kafane koju Spaha demolira kad ga pjesma pogodi.
Mora da je tako. :mrgreen:

I ovo mi je sumnjivo oko loše atmosfere u rperezentaciji. Zar neko od ostalih igrača se ne bi pobunio, zar ne bi bilo oproštaja od reprezentacije i slično?

Eto sad je ispalo da malretiraju Ibiševića, nisu mu juče dodavali? Kako to da on sve i dalje podnosi i da već nije najvio svoj oproštaj od reprezentativnog dresa, ako već ne smije javno o zlostavljanu progovri.
Quaresma

#2166 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Quaresma »

ma kakva ba losa atmosfera? pa ljudi moji niste djeca pa jel znate li vi ko su i kakvi su mediji i kakvu oni moc imaju?
oni od muhe slona naprave

Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
Infaze Studio

#2167 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Quaresma wrote:ma kakva ba losa atmosfera? pa ljudi moji niste djeca pa jel znate li vi ko su i kakvi su mediji i kakvu oni moc imaju?

Cuj mediji... Ko nije vidio u prvih 10 minuta protiv Nigerije da pojedinci namjerno ne igraju i da nesto nije u redu, taj slabo vidi i konta. Nisu mediji valjda prije Nigerije govorili da je atmosfera losa???
Ja se tokom citavih priprema sjecam samo pozitivnih medijskih komentara u vezi sa atmosferom (iako mozda i nije sve bilo 100%, sto se poslije i obistinilo).
Pa nije niko tele da ne vidi neke stvari.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2168 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

Infaze Studio wrote:
Quaresma wrote:ma kakva ba losa atmosfera? pa ljudi moji niste djeca pa jel znate li vi ko su i kakvi su mediji i kakvu oni moc imaju?

Cuj mediji... Ko nije vidio u prvih 10 minuta protiv Nigerije da pojedinci namjerno ne igraju i da nesto nije u redu, taj slabo vidi i konta. Nisu mediji valjda prije Nigerije govorili da je atmosfera losa???
Ja se tokom citavih priprema sjecam samo pozitivnih medijskih komentara u vezi sa atmosferom (iako mozda i nije sve bilo 100%, sto se poslije i obistinilo).
Pa nije niko tele da ne vidi neke stvari.
tacno, niko, al ama baš niko ništa ružno i loše nije pisao prije nigerije. na zvanicnoj konferenciji prije meca samo jedna dilema oko ibiševica, citav taj dan pred tekmu niko ne piše o mogucim promjenama u sastavu. onda zvanični sastav kao grom iz vedra neba, igra i zalaganje pojedinaca na tom mecu kriminalno, nakon tekme onaj marjan sa fejsa prica da je svašta bilo (dok juce mjenja plocu po necijoj direktivi i samo u superlativima govori o svim dešavanjima u brazilu), spaho indirektno progovori o problemima....

zakljucak je jasan i logican, nešto pred utakmicu sa nigerijom se desilo i igra na toj utakmici je odraz toga, i direktno smo zbog toga eliminisani sa prvenstva.

ako ne mi koji smo ovde ostali, bar ono malo ljudi što je potrošilo par hiljada maraka da ih gleda uzivo zasluzuje objašnjenje, ništa više
Kinaski

#2169 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kinaski »

splend wrote:
mO k3 wrote:
Pa to i ćorav vidi , ne treba nam ftv ....

Edit: da ovi iz ftv na čitaju forum :)
ovakve novinare treba krivicno goniti. i onda se neko cudi sto spahic i dzeko nece da pricaju za drzavne televizije :shock:

ovaj idiot, 5 minuta bez prestanka, u najudarnijem mogucem terminu, iznosi gomilu laži i dezinformacija. nije ni cudo sto je nas svijet ovoliko glup.

prve dvije minute klipa, kad prica o izlascima po sarajevu i mostaru su obicne nebuloze. jel' moguce da ih niko, za 10 noci u bosni, nije uslikao po kafanama kako se opijaju :shock: al' jok, to ovaj hladno kaze, kao da se fakat desilo. i tako citav prilog. jedini dokaz, u 5 minuta lazi, je ova krivicna prijava.
dvadeset sekundi, u 5 minuta priloga lik govori istinu. jel moguce da za ovo nece odgovarati na sudu? jel ima ista u ovoj jebenoj zemlji normalno? jel moguce da neko povjeruje u ovo? jel moguce da smo toliki debili? :-o

kako ovo treba rijesti? ovaj kaze bili su svaku noc pijani do 5 ujutro, jel imas dokaz da su svaku noc bili pijani - nemam - 2 godine zatvora. onda kaze da spaha odredjuje ko ce da brani, imas li dokaz - nemam - jos godina dana. onda kaze da je prodao tekmu protiv madjara, rumuna ili koga vec, dje dokaz - nemam - jos dvije godine. onda kaze, da tuce igrace po svlacionici, imal dokaza, nema, hajmo jos 7 mjeseci. onda kaze da odredjuje ko ce da bude pozvan, dokaz, nista - haj majstore jos pola godine. eh kad dobije 5 godina zatvora, onda fino izaci na televiziju i kazati jel ima jos kakav novinar sa kakvim informacijama, da vidimo konacno na cemu smo...
Haj' se ti majstore idi malo umij, rashladi se... Udarila ti vrucina u glavu :thumbup:
jefferson

#2170 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jefferson »

Ako je ono istina za prijavu protiv Spahica u Zenici, onda se tu prica zavrsava!
siki_sa

#2171 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by siki_sa »

Nas je problem sto se bojimo pogledati istini u oci... spahic jes takav, I to se odavno zna, ali on nam namaze oci statusom na fejsu kako on voli BiH, kako ovo kako ono bas kao neki politicar. Iskreno od dana kad je otjerao Hasana iz reprezentacije mi je postao mrzak. Koji djavo je ibricic trazio u brazilu, naravno on je morao biti tamo zbog spahe I dzeke, a zar nije bolje bilo da je neko ko je zasluzio da ide... nasa posla. Najbitnije je da je spaha I dzeko imao havera da prave selfije po brazilu... jos jednom nas problem je sto se bojimo istini pogledati u oci I shvatiti da se iza laznog patriote krije kabadahija I covjek koji prije svega gleda svoj interes...
Eborg

#2172 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Eborg »

jefferson wrote:Ako je ono istina za prijavu protiv Spahica u Zenici, onda se tu prica zavrsava!
Jeste, forumas Zenicanin koji radi u policiji je govorio o tome kada je bilo aktuelno. Bukvalno je Spahic ponizio jednog od visih policajaca pred kolegama svojom bahatoscu, samo je njegova dobra volja da proguta ponos i pusti ga da odigra utakmicu za dobrobit nacije presudila.
mO k3

#2173 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Picajzla wrote:I meni nije najjasnije sta je to tobze Spahic zaduzio BiH pa ako nije problem da mi to neko objasni.
Pun mi je kurac vise ovih sto su toboze zaduzili BiH. Od rata pa na ovamo u svim segmentima drustva iskacu iz pasteta ovi sto su "zaduzili" BiH. Takvi su najgori jer kao eto on je "zaduzio" nekoga i on sad moze raditi sta mu se cejfne. Da smo normalna drzava kurac bi mogao. Mislis da bi te jedan Svabo trpio i gledao tvoje kurcene ? Kod Bosnje prolazi, Bosnjo nije navikao na bolje a navikao je da je vjecito nekome duzan i da mora da trpi. Bosnji je dobro samo da ne puca i Bosnjo je i guze spreman dati samo da se ne talasa pa neka je i "rahat" patnja.
Gospodo dok god je vama normalno da igraci ne daju izjave za drzavnu televiziju, dok god vam je normalan nepotizam, dok vam je normalno da se "jarani" ovih sto su nas zaduzili vodaju po okupljanjima i vedre i oblace u reprezentaciji onda mu i nismo zasluzili bolje.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Nisu oni nikoga zaduzili , nego je njihova domovina njih zaduzila da u najboljem svijetlu prestavljaju ovu napacenu zemlju i da budu ponosni na to sto igraju , sve ostalo je supljak
Ned071

#2174 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ned071 »

Jutrosnji Avaz, kafica i lagano... :D
mO k3

#2175 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

todd_smith wrote:

Zasto bi on to radio?

ha ja ... ko smo mi ??? Misevi je dzekijev izraz ,koju frazu koristi spaha, osim toga kada nas poreda sa svojim drugarima keljemendijem ima da nas sve posamara
Post Reply