Jesi to i mene tamokana svrstoSteph wrote:3 lika koja brane ovog ispdrka na ovoj temi, 3 Zeničana.
.
Spaha, ayatolah, pozz.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jesi to i mene tamokana svrstoSteph wrote:3 lika koja brane ovog ispdrka na ovoj temi, 3 Zeničana.
.
Hordas_Istok wrote:http://www.dailymotion.com/video/x20bu3 ... t?start=33
Ja tu samo vidim, da je ovim novinarima krivo sto su izgubili novinarske privilegije pa sad jos vise bacaju drvlje i kamenje.homega wrote:Hordas_Istok wrote:http://www.dailymotion.com/video/x20bu3 ... t?start=33![]()
![]()
![]()
Odlično Hasiću, svaka čast na odlučnosti i hrabrosti. Ovaj komentar FTV treba češće ponavljati, da svi shvate uzroke katastrofe u Brazilu, da svi razočarani i pošteni navijači napokon saznaju ko im je srušio navijački svijet, ko ih je rastužio i ko im se "posr'o u brazilski ćeif"
Pa ljudi su kredite uzimali, posuđivali novac, da odu u Brazil, ili od usta otkidali da kupe novi TV da gledaju naše utakmice u boljoj rezoluciji, a onda svima nam u lice pohraču Spahić&Co. Jad i bijeda skorojevićka![]()
Ponašanje kapitena reprezentacije, ponašanje dva najuticajnija igrača reprezentacije, njihova kritika, nikako ne može biti uzrokovana gubitkom novinarske privilegijenoiserr wrote:Ja tu samo vidim, da je ovim novinarima krivo sto su izgubili novinarske privilegije pa sad jos vise bacaju drvlje i kamenje.
O mnogim "dokazima" iz Hasićevog komentara, ovdje se pisalo mjesecima prije Brazila, neposredno i tokom samog Brazila. Hasić nije otkrio da je "Zemlja okrugla", "Ona se okretala" mnogo prije njegovog tekstaAli ovaj prilog veze s'vezom nema. Samo napadi bez nekih dokaza.
Zasto bi on to radio?m-m wrote:Ovdje uopšte nije bitno jel neko ljut na novinare ili ne.
Spahić je kao kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao stati pred kameru poslije utakmice i obratiti se hiljadama ili milionima ljudi širom svijeta koji su navijali za BiH. A jel novinar osoba A ili osoba B to uopšte nije bitno, bitan je bio bilo kakav komentar u vezi prve pobjede na SP.
To je siroka zavjera, u koju su ukljuceni naivni navijaci koji ili budi placeni ili uplaseni, tako da svi ostave mobitele ispred kafane koju Spaha demolira kad ga pjesma pogodi.Bosanski_kralj wrote:Vala mogli su i koji dokaz za navedeno iznijeti.
Gdje su slike iz tih narodnjačkih klubova? Neko već spomenu da je nemoguće da 10 dana lumpuju po Sarajevu, a da ih niko ne uslika
Cuj ko si titodd_smith wrote:Zasto bi on to radio?m-m wrote:Ovdje uopšte nije bitno jel neko ljut na novinare ili ne.
Spahić je kao kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao stati pred kameru poslije utakmice i obratiti se hiljadama ili milionima ljudi širom svijeta koji su navijali za BiH. A jel novinar osoba A ili osoba B to uopšte nije bitno, bitan je bio bilo kakav komentar u vezi prve pobjede na SP.
Ko si ti da se on tebi obraca?
On je kapiten reprezentacije BiH, a ko si ti? mis neki obicni garant. Nemas pravo ti da ti se kapiten glavni covjek obraca, kako si bezobrazan da trazis komentar kakav, gluho bilo.
Pa ja, to je stav Emira Spahica.Havatar wrote:Cuj ko si titodd_smith wrote:Zasto bi on to radio?m-m wrote:Ovdje uopšte nije bitno jel neko ljut na novinare ili ne.
On je kapiten reprezentacije BiH, a ko si ti? mis neki obicni garant. Nemas pravo ti da ti se kapiten glavni covjek obraca, kako si bezobrazan da trazis komentar kakav, gluho bilo.
Mora da je tako.relativno84 wrote:To je siroka zavjera, u koju su ukljuceni naivni navijaci koji ili budi placeni ili uplaseni, tako da svi ostave mobitele ispred kafane koju Spaha demolira kad ga pjesma pogodi.Bosanski_kralj wrote:Vala mogli su i koji dokaz za navedeno iznijeti.
Gdje su slike iz tih narodnjačkih klubova? Neko već spomenu da je nemoguće da 10 dana lumpuju po Sarajevu, a da ih niko ne uslika
Cuj mediji... Ko nije vidio u prvih 10 minuta protiv Nigerije da pojedinci namjerno ne igraju i da nesto nije u redu, taj slabo vidi i konta. Nisu mediji valjda prije Nigerije govorili da je atmosfera losa???Quaresma wrote:ma kakva ba losa atmosfera? pa ljudi moji niste djeca pa jel znate li vi ko su i kakvi su mediji i kakvu oni moc imaju?
oni od muhe slona naprave
Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
tacno, niko, al ama baš niko ništa ružno i loše nije pisao prije nigerije. na zvanicnoj konferenciji prije meca samo jedna dilema oko ibiševica, citav taj dan pred tekmu niko ne piše o mogucim promjenama u sastavu. onda zvanični sastav kao grom iz vedra neba, igra i zalaganje pojedinaca na tom mecu kriminalno, nakon tekme onaj marjan sa fejsa prica da je svašta bilo (dok juce mjenja plocu po necijoj direktivi i samo u superlativima govori o svim dešavanjima u brazilu), spaho indirektno progovori o problemima....Infaze Studio wrote:Cuj mediji... Ko nije vidio u prvih 10 minuta protiv Nigerije da pojedinci namjerno ne igraju i da nesto nije u redu, taj slabo vidi i konta. Nisu mediji valjda prije Nigerije govorili da je atmosfera losa???Quaresma wrote:ma kakva ba losa atmosfera? pa ljudi moji niste djeca pa jel znate li vi ko su i kakvi su mediji i kakvu oni moc imaju?
oni od muhe slona naprave
Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
Ja se tokom citavih priprema sjecam samo pozitivnih medijskih komentara u vezi sa atmosferom (iako mozda i nije sve bilo 100%, sto se poslije i obistinilo).
Pa nije niko tele da ne vidi neke stvari.
Haj' se ti majstore idi malo umij, rashladi se... Udarila ti vrucina u glavusplend wrote:ovakve novinare treba krivicno goniti. i onda se neko cudi sto spahic i dzeko nece da pricaju za drzavne televizijemO k3 wrote:Pa to i ćorav vidi , ne treba nam ftv ....
Edit: da ovi iz ftv na čitaju forum![]()
ovaj idiot, 5 minuta bez prestanka, u najudarnijem mogucem terminu, iznosi gomilu laži i dezinformacija. nije ni cudo sto je nas svijet ovoliko glup.
prve dvije minute klipa, kad prica o izlascima po sarajevu i mostaru su obicne nebuloze. jel' moguce da ih niko, za 10 noci u bosni, nije uslikao po kafanama kako se opijajual' jok, to ovaj hladno kaze, kao da se fakat desilo. i tako citav prilog. jedini dokaz, u 5 minuta lazi, je ova krivicna prijava.
dvadeset sekundi, u 5 minuta priloga lik govori istinu. jel moguce da za ovo nece odgovarati na sudu? jel ima ista u ovoj jebenoj zemlji normalno? jel moguce da neko povjeruje u ovo? jel moguce da smo toliki debili?![]()
kako ovo treba rijesti? ovaj kaze bili su svaku noc pijani do 5 ujutro, jel imas dokaz da su svaku noc bili pijani - nemam - 2 godine zatvora. onda kaze da spaha odredjuje ko ce da brani, imas li dokaz - nemam - jos godina dana. onda kaze da je prodao tekmu protiv madjara, rumuna ili koga vec, dje dokaz - nemam - jos dvije godine. onda kaze, da tuce igrace po svlacionici, imal dokaza, nema, hajmo jos 7 mjeseci. onda kaze da odredjuje ko ce da bude pozvan, dokaz, nista - haj majstore jos pola godine. eh kad dobije 5 godina zatvora, onda fino izaci na televiziju i kazati jel ima jos kakav novinar sa kakvim informacijama, da vidimo konacno na cemu smo...
Jeste, forumas Zenicanin koji radi u policiji je govorio o tome kada je bilo aktuelno. Bukvalno je Spahic ponizio jednog od visih policajaca pred kolegama svojom bahatoscu, samo je njegova dobra volja da proguta ponos i pusti ga da odigra utakmicu za dobrobit nacije presudila.jefferson wrote:Ako je ono istina za prijavu protiv Spahica u Zenici, onda se tu prica zavrsava!
Nisu oni nikoga zaduzili , nego je njihova domovina njih zaduzila da u najboljem svijetlu prestavljaju ovu napacenu zemlju i da budu ponosni na to sto igraju , sve ostalo je supljakPicajzla wrote:I meni nije najjasnije sta je to tobze Spahic zaduzio BiH pa ako nije problem da mi to neko objasni.
Pun mi je kurac vise ovih sto su toboze zaduzili BiH. Od rata pa na ovamo u svim segmentima drustva iskacu iz pasteta ovi sto su "zaduzili" BiH. Takvi su najgori jer kao eto on je "zaduzio" nekoga i on sad moze raditi sta mu se cejfne. Da smo normalna drzava kurac bi mogao. Mislis da bi te jedan Svabo trpio i gledao tvoje kurcene ? Kod Bosnje prolazi, Bosnjo nije navikao na bolje a navikao je da je vjecito nekome duzan i da mora da trpi. Bosnji je dobro samo da ne puca i Bosnjo je i guze spreman dati samo da se ne talasa pa neka je i "rahat" patnja.
Gospodo dok god je vama normalno da igraci ne daju izjave za drzavnu televiziju, dok god vam je normalan nepotizam, dok vam je normalno da se "jarani" ovih sto su nas zaduzili vodaju po okupljanjima i vedre i oblace u reprezentaciji onda mu i nismo zasluzili bolje.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
ha ja ... ko smo mi ??? Misevi je dzekijev izraz ,koju frazu koristi spaha, osim toga kada nas poreda sa svojim drugarima keljemendijem ima da nas sve posamaratodd_smith wrote:Zasto bi on to radio?m-m wrote:Ovdje uopšte nije bitno jel neko ljut na novinare ili ne.