Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrvatska ima kontinuitet godinama, vezni red koji nama fali pobjedili smo grcku i ako je samo miske igrao kao pravi veznjak ostali losi(fali nam igrac koji ce prenjet loptu),spahic nam je igrao i i zadnjeg i vezanjaka,preskocimo polovinu i Dzeko dominira gore, klupa nam je na nivou nase lige,dok hrvatska ima na klupi lovrena,vukojevica,eduarda,smira,perisica,jelavica,badelja,petrica,vukusica,vida, od kojih vecina kod nas moze komotno u prvoj igrat
mi kad igramo protiv reprezentacija koji imaju jak vezni red i gaje napadacku igru tu smo tanki ,protugal x2 francuska kuci, zadnje jake utakmice
oglo wrote:hrvatska ima kontinuitet godinama, vezni red koji nama fali pobjedili smo grcku i ako je samo miske igrao kao pravi veznjak ostali losi(fali nam igrac koji ce prenjet loptu),spahic nam je igrao i i zadnjeg i vezanjaka,preskocimo polovinu i Dzeko dominira gore,
mi kad igramo protiv reprezentacija koji imaju jak vezni red i gaje napadacku igru tu smo tanki ,protugal x2 francuska kuci, zadnje jake utakmice
Mislis ono kad igramo protiv 10 najboljih reprezentacija na svijetu?
Dajte ljudi malo realnosti. Ovo sto radi reprezentacija koja predstavlja zemlju od 3.5 do 4 miliona stanovnika je ogroman uspjeh. Imamo 13 bodova, prvi u grupi i dali najvise golova u kvalifikacijama uz Njemacku. Uz to u duelima za prvo mjesto sa glavnim favoritom uzmemo 4 boda.
nije to kritika nego objektivnost,odgovor na poredjenja,mi rastemo iz godine u godinu,i ovo je odlicno, ja nema zamjerku samo pokusavam bit objektivan i ne zanosim se ko neki nakon prve pobjede nad reprezentacijom iz top 15
da bogda bice ih jos i postecemo neko i nesto u europi
nama fali kontinuitet odlazaka na prvenstva abd bice i to;)
nicaze@ upravo to oni znaju kako je pobjedivat ove iz top 10 a mi ne znamo a ima vremena sad smo na pravom putu
@leskarenje pa ako nisam u pravu iznesi cinjenice
oglo wrote:nicaze@ upravo to oni znaju kako je pobjedivat ove iz top 10 a mi ne znamo a ima vremena sad smo na pravom putu
@leskarenje pa ako nisam u pravu iznesi cinjenice
na predzadnjem evropskom su bili u cetvrtfinalu , sad na zadnjem su igrali u grupi sa spanijom i italijom i dogirali su vise nego odlicno sa finalistima, ranije su to jos cese radili jbg zavisi kad se sastanu,ali su konstatni medju 10,
mi jos nismo otisli nigdje,nikad bili medju 10,niakd dobili nekog iz top 15, do petka.. ali smo trenutno odlicno i bice prilike da i to uradimo,
a imali smo ranije prilike s francuzima dva puta s portugalom dva puta,mada su nas kostale albanija i rumunija ...
oglo wrote:a predzadnjem evropskom su bili u cetvrtfinalu , sad na zadnjem su igrali u grupi sa spanijom i italijom i dogirali su vise nego odlicno sa finalistima, ranije su to jos cese radili jbg zavisi kad se sastanu,ali su konstatni medju 10,
mi jos nismo otisli nigdje,nikad bili medju 10,niakd dobili nekog iz top 15, do petka.. ali smo trenutno odlicno i bice prilike da i to uradimo,
a imali smo ranije prilike s francuzima dva puta s portugalom dva puta,mada su nas kostale albanija i rumunija ...
Ma dobro, sve ja to shvatam, al` kad su zadnji put dobili nekog iz top 10?
oglo wrote:a predzadnjem evropskom su bili u cetvrtfinalu , sad na zadnjem su igrali u grupi sa spanijom i italijom i dogirali su vise nego odlicno sa finalistima, ranije su to jos cese radili jbg zavisi kad se sastanu,ali su konstatni medju 10,
na tom prvenstvu u grupi njemacku, finalistu tog prvenstva
mada to ne igra toliku ulogu ko je koga dobio ,kontinuitet je bitan koga oni imajui stalna prozvodnja igraca u domacim klubovima za sigurnu buducnost,sto nama fali jer ovisimo o igraciam koji se pojave u inostranstvu gdje ih stranac nauci igrat lopte i odgoji
@ rasprava s tobom ne vodi nigdje...
Last edited by oglo on 24/03/2013 20:32, edited 2 times in total.
bas suprotno kad vec imas potrebu da komentarises,bolje pogledaj pa vidi da pisem da je odlicno ovo kako igramo i kako stojimo, lista na fifinoj stranici ne laze da smo bolji od ovih iz top 10 bili bismo tu umjesto njih
a na dobrom smo putu da se proguramo medju najbolje
Totalno si me zainteresovao i kad sam pregledao do juna 2008 nisu, ne znam kad su ranije...
Mada kad skontas nismo ni mi
leškarenje wrote:I opet pored svega ti nadjes poneki kao argument da se pokenjas.Malo je reci da smo ispred jednog Brazila
lave mi smo prvaci svemira i svijeta,daj nam spaniju i njeamcku da im lekciju ocitamo jel ovo po tvom cejfu?
a ti posalji zalbu fifi zasto nismo medju 10
Kad se sjetim pred izvlacenje parova za prosli baraz cijela Hrvatska nogometna javnost Boga moli samo da nas ne izvuku a svi u BiH Boga mole da izvucemo Hrvatsku...i na kraju mi najgoreg protivnika dobijemo a Hrvati dobiju najvece letve Turke...dzaba sto si bolji,trebas nekad i srece imat
Co0l wrote:Kad se sjetim pred izvlacenje parova za prosli baraz cijela Hrvatska nogometna javnost Boga moli samo da nas ne izvuku a svi u BiH Boga mole da izvucemo Hrvatsku...i na kraju mi najgoreg protivnika dobijemo a Hrvati dobiju najvece letve Turke...dzaba sto si bolji,trebas nekad i srece imat
to jest,ali oni su samouvjereni bili da proalze turke,a ovdje se to podcjenjivacki docekalo kao mlatnuce ih turci,a mi podcjenili meidjiski portugal pa jbg,mada je portugal daleko jaci i od nas i od hrvatske
mi mozemo napredovati za najvise 3 mjesta s ovom pobjedom a utakmice se jos igraju u utorak,a do kraja kvalifikacija najvise za jos 2ili3 ovisno od ostalih rezultata za top 10 treba proci grupu u brazilu
tako da ne stoji to
Ja jos nemogu da dodjem sebi poslije utakmice sa Grckom. Nista u zivotu ljepse nisam vidio! I onaj sudija, bi pravo fer. Kad bi ovako igrali daleko bi dogurali. Hvala ti Pape!
noiserr wrote:Ja jos nemogu da dodjem sebi poslije utakmice sa Grckom. Nista u zivotu ljepse nisam vidio! I onaj sudija, bi pravo fer. Kad bi ovako igrali daleko bi dogurali. Hvala ti Pape!
isti sam takav..stvarno smo napredovali, prije smo strahovali cim se povrede 2-3 igraca a sada uzimamo i one iz prvog sesira..kada zamislite da bi na nasu klupu mogli sjesti hadzic, kolasinac, bicakcic..to bi moglo izgledati jos dominantnije..
Samo je bitno jednom otici na veliko takmicenje. Onda je sve lakse
Sigurno bi napredovali na Fifnoj listi, pa bi iduce kvalfikacije bilo jos lakse
Sto se tice samog prvenstva... uz malo srece moze se dosta napraviti, mi smo se nosili dobro sa najjacim evropskim ekipama, tako da nas ne treba biti strah nikoga Osim naravno juzne amerike