Pred početak sezone primili petardu hladno.hau jes no wrote:napoli bi na san paolu razmontiro barcelonu a da ne razmontira chelsea, 5-1 je trebalo biti.
Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#2151 Re: Champions League 2011/12
-
hau jes no
#2152 Re: Champions League 2011/12
jest al na nou campu i to u prijateljskoj, ja govorim za san paologanjeta wrote:Pred početak sezone primili petardu hladno.hau jes no wrote:napoli bi na san paolu razmontiro barcelonu a da ne razmontira chelsea, 5-1 je trebalo biti.
- BHF_Manijak
#2153 Re: Champions League 2011/12
Bilo je hajra kad papak slomi nogu Mujdzi, mater mu!ultima_palabra wrote:To se mogu složiti, od Maloude nikakvog hajra nema već sezonu i po.
- cyprus
#2154 Re: Champions League 2011/12
Šta reći...
Čestitke Napolitancima
Čestitke Napolitancima
- Richard Wagner
#2155 Re: Champions League 2011/12
nema šanse da mogu barsi ištahau jes no wrote:jest al na nou campu i to u prijateljskoj, ja govorim za san paologanjeta wrote:Pred početak sezone primili petardu hladno.hau jes no wrote:napoli bi na san paolu razmontiro barcelonu a da ne razmontira chelsea, 5-1 je trebalo biti.
- Gandalf
#2156 Re: Champions League 2011/12
Engleski timovi su katastrofalni ove godine - ako iko od Engleza uhvati finale LE nek' slavi cijeli otok - imaju Englezi još puno pure jest, da bi njihovi timovi dostigli jake Španske i Italijanske ekipe.
- 2407
#2157 Re: Champions League 2011/12
Jesu li to ti englezi?
Nisam fakat znao sta ocekivati iz ove utakmice, nadao sam se pobjedi napolitanaca ali ruku na srce komotno je mogao rezultat biti i 1-3 i bilo bi OK.
Napoli ima uigranu ekipu sa jakim individualcima, velika im je mana slabija fizicka sprema i nemogucnost tempiranja. Naglo se istrose i onda isto tako naglo padnu u zadnjih 10-15 minuta da ih nema ni na mapi.
Bit ce zanimljiv uzvrat u Londonu, Chelsea ce krenuti na sve ili nista a Napoli ima fantasticne kontre sa brzim krilnim-bekovima Maggiom i Zunigom i genijalcima iz napada. Mislim da ce Chelsea dati bez problema 2-3 gola ali ce i 100% primiti komad ili dva.
Nisam fakat znao sta ocekivati iz ove utakmice, nadao sam se pobjedi napolitanaca ali ruku na srce komotno je mogao rezultat biti i 1-3 i bilo bi OK.
Napoli ima uigranu ekipu sa jakim individualcima, velika im je mana slabija fizicka sprema i nemogucnost tempiranja. Naglo se istrose i onda isto tako naglo padnu u zadnjih 10-15 minuta da ih nema ni na mapi.
Bit ce zanimljiv uzvrat u Londonu, Chelsea ce krenuti na sve ili nista a Napoli ima fantasticne kontre sa brzim krilnim-bekovima Maggiom i Zunigom i genijalcima iz napada. Mislim da ce Chelsea dati bez problema 2-3 gola ali ce i 100% primiti komad ili dva.
- Richard Wagner
#2158 Re: Champions League 2011/12
čuj bez problema, e pa vidjećemo, ko da je dati go talašikarenje
-
LSD
#2159 Re: Champions League 2011/12
Glavna stvar je što se zakasnilo sa podmlađivanjem ove ekipe Čelzija, pa sad izvlace zadnje atome snage iz ove generacije....to se vec nekoliko godina prolongira i moralo se nekad odraziti, tako da nije ni AVB sad iskljucivi krivac za ove stanje Čelzija....Drogba, Malouda, Cole, Essien, Terry, Lampard - to su veterani koji više ne mogu pružati partije kao prije 4-5 godina....a kvalitetnih zamjena nema.Edin H. wrote:Samo za ovo sto si naveo je zasluzio otkaz. Hajde sto je krenuo sa Drogbom, ali da ne uvede Fernanda uopste i da Lampardu samo nekoliko minuta, a nepovoljan rezultat. Come on..LSD wrote:Vilas Boas se ponaša kao amater, to najbolje pokazuje igra njegove ekipe vec duže vrijeme...ekipa mu gubi 3-1 od 60 minute, a on drži na klupi potpuno zdravog igraca kojeg su platili 50 miliona...i ne znam cemu se nadaju u revanšu sa ovakvom igrom
![]()
Talijani su izdominirali engleske klubove ove godine u LP...sudeci po nastupima elitnih engleskih klubova (dakle predstavnika te lige u LP) EPL je propala ko kauc.
Oni mogu u uzvratu proci Napoli jer još uvijek imaju taj kvalitet (uz uslov da odigraju odlican meč,a Napoli loš), ali osvojiti LP je nemoguca misija za ovaj Čelzi...nisi je mogli osvojiti prije 4 godine kad su bili mnogi jaci, brži, konkretniji a kamoli sad.
- BHF_Manijak
#2160 Re: Champions League 2011/12
Joj kurcaste price, cuj jesu to ti jaki Englezi! Halo ba JEDNU godinu ih nema i odmah ovdje se nadju pametni likovi da prozivaju ligu koja godinama dominira Evropom, a Italijana ni na mapi nema u posljednjih 4-5 godina sem Interovog iskoraka, ali Schalke ih je naredne godine spustio!
2006/2007- 1/4 finale: 3 engleska, dva italijanska tima; 1/2 finale: TRI engleska, jedan italijanski, finale: uzeo italijanski tim pobjedivsi engleski,
2007/2008- 1/4 finale: cetiri engleska tima, jedan italijanski; 1/2 finale: tri engleska tima, nijedan italijanski, finale: ENGLESKO,
2008/2009- 1/4 finale: cetiri englesma tima, talijana ni na mapi; 1/2 finale: tri engleska tima; finale: engleski tim izgubio,
2009/2010- 1/4 finale: tri engleska tima, jedan italijanski (bruka Intera od Schalkea); 1/2 finale: jedan engleski tim, finale: engleski tim izgubio.
PS Sta je onda trebalo reci nakon Romine bruke od 7:1?!
2006/2007- 1/4 finale: 3 engleska, dva italijanska tima; 1/2 finale: TRI engleska, jedan italijanski, finale: uzeo italijanski tim pobjedivsi engleski,
2007/2008- 1/4 finale: cetiri engleska tima, jedan italijanski; 1/2 finale: tri engleska tima, nijedan italijanski, finale: ENGLESKO,
2008/2009- 1/4 finale: cetiri englesma tima, talijana ni na mapi; 1/2 finale: tri engleska tima; finale: engleski tim izgubio,
2009/2010- 1/4 finale: tri engleska tima, jedan italijanski (bruka Intera od Schalkea); 1/2 finale: jedan engleski tim, finale: engleski tim izgubio.
-
Baudelaire
#2161 Re: Champions League 2011/12
Jbg brate, Inter te godine osvojio. Malo si pobrkao datume. Nije stvar u snazi italijanske lige, bar ja mislim, nego u konstantnom precjenjivanju engleske. Italijanska je u banani, to niko ne spori, a supermoćna engleska liga je u naponu snage, pa se desi što se desi. Eto šta je fazon.BHF_Manijak wrote:Joj kurcaste price, cuj jesu to ti jaki Englezi! Halo ba JEDNU godinu ih nema i odmah ovdje se nadju pametni likovi da prozivaju ligu koja godinama dominira Evropom, a Italijana ni na mapi nema u posljednjih 4-5 godina sem Interovog iskoraka, ali Schalke ih je naredne godine spustio!![]()
- BHF_Manijak
#2162 Re: Champions League 2011/12
Ne kazem ja to, mora i engleska pasti, neka druga doci na vrh, mozda Spanija, ali to prozivanje Engleza ko u fazonu "ja levata" i od strane likovi koji simpatisu Italijane, koji su u padu vec 4-5 godina, e to mi je malo smijesno.
Ja sam nesto siguran da ce dogodine Englezi opet biti oni stari, City, uz pretpostavku da promjeni konacno oog diletanta na klupi, bi trebao predstavljati dobru ekipu koja je naucila iz ovogodisnje greske, Unitedu se ne mozgu desiti dvije ovako lose sezone u LP, nema sanse, Tottenham ima finu ekipicu, koju ocekujem da se jospojaca na ljeto, a ovaj 4. ucensik, eh to je vec enigma, ko god da udje mislim da ce biti smijurija sto jest jest.
Zato od Svaba "svojih" ocekujem mnogo, BVB bi takodjer trebao naucit na ovogodisnjim gerskama ko i City, Bayern standardno, Schalke, eh sad jedino me muci Gladbach, koji ce sa rasprodanim sastavom doci u Evropu i to najvjerovatnije u LP. Na sta li ce to liciti...Mainz 2?!
Ja sam nesto siguran da ce dogodine Englezi opet biti oni stari, City, uz pretpostavku da promjeni konacno oog diletanta na klupi, bi trebao predstavljati dobru ekipu koja je naucila iz ovogodisnje greske, Unitedu se ne mozgu desiti dvije ovako lose sezone u LP, nema sanse, Tottenham ima finu ekipicu, koju ocekujem da se jospojaca na ljeto, a ovaj 4. ucensik, eh to je vec enigma, ko god da udje mislim da ce biti smijurija sto jest jest.
Zato od Svaba "svojih" ocekujem mnogo, BVB bi takodjer trebao naucit na ovogodisnjim gerskama ko i City, Bayern standardno, Schalke, eh sad jedino me muci Gladbach, koji ce sa rasprodanim sastavom doci u Evropu i to najvjerovatnije u LP. Na sta li ce to liciti...Mainz 2?!
-
Baudelaire
#2163 Re: Champions League 2011/12
Pa dobro, možda se i Italijani dozovu. Vraća se Juventus, Milan nije za odbaciti. Još da se na treće proguraju Roma ili Napoli, eventualno Inter i eto tri ekipe za četvrtinale. Doduše, malo će ih zezati koeficijenti, ali sami su krivi.
Svejedno, poenta ostaje. Premiership uopšte nije toliko moćan kao što se svugdje tvrdi.
Svejedno, poenta ostaje. Premiership uopšte nije toliko moćan kao što se svugdje tvrdi.
-
LSD
#2164 Re: Champions League 2011/12
Ma engleski mitomani izvikali svoju ligu i svoje igrace do neba...evo vidimo šta im uciniše talijani ove godine, jedan Napoli ce izbaciti i City i Čelzi koji imaju mnogostruko vecu finansijsku moc i budžet...o silovanju Arsenala od strane milaneza, da ne pricamo....samo kad se sjetimo basni od prije par mjeseci o hladnim nocima na Britania stadionu i kako bi Barca popušila od Stokea i slicne epove
...sve u cilju velicanja ove izvikane lige.
Arogantni englezi umislili da se fudbal igra samo kod njih na ostrvu, a ostalo su amateri
pa vidimo po rezultatima što njihovih najjacih klubova, što reprezentacije.
Arogantni englezi umislili da se fudbal igra samo kod njih na ostrvu, a ostalo su amateri
- Richard Wagner
#2165 Re: Champions League 2011/12
engleska reprezentacija je katastrofa
- BHF_Manijak
#2166 Re: Champions League 2011/12
Ko prica o reprezentaciji?!
Imate gore ucinak engleskih klubova, pa vi i dalje govorite izvikana liga!
Kome se godinama za redom nalaze po 2-3 tima u polufinalu, ne moze nikako biti izvikano, nego jakost.
Imate gore ucinak engleskih klubova, pa vi i dalje govorite izvikana liga!
-
hljebarnik
#2167 Re: Champions League 2011/12
Prva sezona da ne briljiraju, vau.
-
Baudelaire
#2168 Re: Champions League 2011/12
Treća ako ćemo pošteno. Prošle godine jedan polufinalista, godinu prije niti jedan.hljebarnik wrote:Prva sezona da ne briljiraju, vau.
-
LSD
#2169 Re: Champions League 2011/12
Briljiraju, jelhljebarnik wrote:Prva sezona da ne briljiraju, vau.
-
hljebarnik
#2170 Re: Champions League 2011/12
Malo sam se pogresno izrazio s tim "briljiraju" al' et, you get the point.
United jednostavno nije imao srece, previse su bili opusteni itd.
United jednostavno nije imao srece, previse su bili opusteni itd.
-
Ali_G
#2171 Champions League 2011/12
Englezima samo jos Srbi mogu parirati u mitovima:) od tolike napacenosti zbog neosvajanja trofeja valjda i proizilaze mitovi. Celzi jos uvijek ima sanse za prolaz, al tesko ce oni to. Da oni imaju neki nivo igre cijeli sezonu, veceras podbacili pa hajd, al su oni od pocetka nikakvi.
Volio bih da Napoli dogura sto je dalie moguce, jer igraju srcem i ima ta neka aura oko njih.
Volio bih da Napoli dogura sto je dalie moguce, jer igraju srcem i ima ta neka aura oko njih.
- citadela
#2172 Re: Champions League 2011/12
Sta reci na ovo ?Gandalf wrote:Engleski timovi su katastrofalni ove godine - ako iko od Engleza uhvati finale LE nek' slavi cijeli otok - imaju Englezi još puno pure jest, da bi njihovi timovi dostigli jake Španske i Italijanske ekipe.
- horion_bosona
#2173 Re: Champions League 2011/12
Napoli je nepredvidiva ekipa, prije par kola odigrase kuci 0:0 Cesenom, ali kad su u svom elementu mogu dobiti svakog i tad ih je lijepo gledati...
ukoliko bi doslo u medjuvremenu do smjene AVB, Chelsea pod šok terepajom bi mozda i bio u stanju da dobije 2:0, ovako sanse im se mjere u promilima...
ta analogija o jacinama pojedinih liga, moze biti ozbiljno dovedena u pitanje u slucaju da recimo PAOK izbaci Udinese ili OM Inter...
ukoliko bi doslo u medjuvremenu do smjene AVB, Chelsea pod šok terepajom bi mozda i bio u stanju da dobije 2:0, ovako sanse im se mjere u promilima...
ta analogija o jacinama pojedinih liga, moze biti ozbiljno dovedena u pitanje u slucaju da recimo PAOK izbaci Udinese ili OM Inter...
- Manic Psycho
#2174 Re: Champions League 2011/12
a i ti ga pretjerujes o svetoj premijer ligiBHF_Manijak wrote:Ko prica o reprezentaciji?!![]()
![]()
![]()
Imate gore ucinak engleskih klubova, pa vi i dalje govorite izvikana liga!Kome se godinama za redom nalaze po 2-3 tima u polufinalu, ne moze nikako biti izvikano, nego jakost.
-
LSD
#2175 Re: Champions League 2011/12
Basel izbaci prvaka te "svete" EPLhorion_bosona wrote:Napoli je nepredvidiva ekipa, prije par kola odigrase kuci 0:0 Cesenom, ali kad su u svom elementu mogu dobiti svakog i tad ih je lijepo gledati...
Neki dan Arsenal se provede ko bos po trnju protiv drugih žabara, evo veceras i Čelzi....jbg, previše je nešto u zadnje vrijeme tih išareta i znakova da nešto ne štima u toj "fudbalskoj NBA"