Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

mikogoago

#2151 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

Ja sam pravo nervozan.Od nervoze stalno piskim,a poceo sam uzimati i tablete za smirenje.Znam da cemo pobjediti,ali sto rece @palermo hiljadu nekih pitanja.Jos kako juce uzese kosarkasi hrvate ja u nekoj euforiji.
Znam da cemo ih uzeti u Zenici,da ce biti cupavo 60-70 min.,a onda otcepiti 2-3 gola,ali valja to docekati i izdrzati. :bih:
arzuhal

#2152 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

Pretpostavljam da se kartoni prenose u baraž. Samo da ne bude k'o sa Ćirom: ''ne prenose se..'', pa ''nismo znali za ta pravila..'', pa onda ''namjerno čistiti kartone nije sportski..'', pa ga dobijemo momački...
Baudelaire

#2153 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

arzuhal wrote:Pretpostavljam da se kartoni prenose u baraž. Samo da ne bude k'o sa Ćirom: ''ne prenose se..'', pa ''nismo znali za ta pravila..'', pa onda ''namjerno čistiti kartone nije sportski..'', pa ga dobijemo momački...
Ovo za kartone je prilično zeznuto. Ćiro je puno lakše mogao očistiti kartone jer zadnja utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj za nas onda, a ovaj put će biti itekako bitna.

Problem je što će pojedinci vrlo vjerovatno u duel sa Francuzima ući sa jednim žutim kartonom, a u žaru borbe mogu vrlo lahko dobiti drugi. Onda bi ih izgubili za početak baraža.
arzuhal

#2154 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

Baudelaire wrote:
arzuhal wrote:Pretpostavljam da se kartoni prenose u baraž. Samo da ne bude k'o sa Ćirom: ''ne prenose se..'', pa ''nismo znali za ta pravila..'', pa onda ''namjerno čistiti kartone nije sportski..'', pa ga dobijemo momački...
Ovo za kartone je prilično zeznuto. Ćiro je puno lakše mogao očistiti kartone jer zadnja utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj za nas onda, a ovaj put će biti itekako bitna.

Problem je što će pojedinci vrlo vjerovatno u duel sa Francuzima ući sa jednim žutim kartonom, a u žaru borbe mogu vrlo lahko dobiti drugi. Onda bi ih izgubili za početak baraža.
Jest zeznuto. Spaha, Miralem i Darko će očistit. Valja drhtat sad zbog Rahimića, Papca...I radije bih volio vidjet par namjernih pa ići na drugo mjesto i baraž bez kartona, nego da se protiv Francuza polomimo i u baraž odemo desetkovani...Okači ga onda..
Edin H.

#2155 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

Prenose se kartoni, trebalo bi upozoriti strucni stab da cine nesto po tom pitanju ukoliko se rezultet bude povoljno kretao

http://www.bhfanaticos.com/diskusije/in ... 0&start=40

Po jedan zuti karton sad trenutno imaju:

Adnan Mravac
Sasa Papac
Elvir Rahimic
Senad Lulic
Semir Stilic
Vedad Ibisevic

Kaznu za Bjelorusiju "odlezavaju"

Emir Spahic
Darko Maletic
Miralem Pjanic

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
bogat_u_dusi

#2156 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bogat_u_dusi »

Mi smo izgubili bodove kuci od Francuske. Dva boda smo izgubili nesretno u Albaniji, triput pogoditi okvir gola, a nedati go je manjak sportske sreće. Od Rumuna smo izgubili jer je ekipi bio loš dan, a većina igrača nisu bili u formi.
Sada pobjeđujemo jer su nam igrači pripremljeni, početak je sezone, nema umora. Safet je poslje blama u Rumuniji dao do znanja igračima da će biti na tapeti, isto je uradio i nakon loše igre u Albaniji.Ni Safet im neprasta losu igru kao ni mi.

Igrači su napokon počeli shvatati ko je Sušić. Sušić radi pametno s njima. U svakoj prijateljskoj koju smo odigrali on je eksperimentisao ko se kako na kojoj poziciji snalazi.Neke je dobijao, neke je gubio, a bogme neke je i remizirao. Otkad nam je on selektor nismo imali lošeg protivnika u prijateljskoj utakmici. U tim je uveo Mujdzu, Lulica kao bekove koje nismo imali, nasao je sjajnog Zahirovica, ustalio je u igri Meduljanina (presudan sto imamo pobjede protiv Albanije i Bjelorusije). Dao je više prostora Pjaniću, vratio Papca i dao prostora nekome iz domačeg prvenstva (Maletić) te u konačnici je pokrio mnoge mane našem timu.

Pored toga sviđa mi se što je u A selekciju pozvao par mladih igrača Vranješa, Bešića ,Stevanovića, Šehića...

Nevjerujem da će Sušić i narednu utakmicu srljati protiv Bjelorusa, tako da ćemo i tu utakmicu odigrati pametno i tvrdo i da ćemo i nju slaviti abd. Nebi volio da igrače podigne euforija, pa da omalovaze Bjeloruse jer uveliko zavisimo sami od sebe. Ako pobjedimo Bjeloruse i Luksemburg, s time da Francuzi i Rumuni igraju medjusobno, pa potom Francuzi i Albanci, te Rumuni i Bjelorusi, mi u tim mecevima mozemo traziti svoju sansu za direktni plasman na Euro.
denimb

#2157 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

Safet Sušić na press konferenciji koja se trenutno održava ispred Hotela "Hercegovina" najavio je kako će Begović od prve minute na gol protiv Bjelorusije.

Eto jbt, da odmorimo i od te rasprave :D
mikogoago

#2158 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

NADAM SE DA JE OVO TACNO:
Asmir Begović stajat će na golu BiH protiv Bjelorusije u uzvratnom duelu kvalifikacija za Euro 2012 godine u Ukrajini i Poljskoj. Potvrdio je to selektor Safet Sušić na današnjoj presici uoči sutrašnje utakmice na Bilinom polju, koja je još uvijek u toku...

Ostanite uz SCsport.ba, opširniji izvješaj po završetku presice...
johnny_blazze

#2159 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by johnny_blazze »

brate kako su ovo traumaticni dani u pM ! :D i kosarka i fudbaL, valja ovo sve psiho-fizicki izdrzat
:bih: :bih: :bih: :bih:
nocni_pjesnik

#2160 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nocni_pjesnik »

Vakat je bio...a Džeko kapiten....iskreno vise bih volio Štilića nego Misketa...ovaj momak treba vise minutaze
karanana

#2161 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by karanana »

koliko god da sam za to da begovic preuzme broj 1 na golu, ne svidja mi se ovo sto shara sa izborom izmedju dvije utakmice u 4 dana. ako se odlucio za hasagica u prvoj, ne znam zasto ga sada mijenjati.
Language

#2162 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Language »

oooooooooooooooooooooooooo EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO oooooooooooooooooooooooo EDIN DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOO....kladio sam se sa starim ( koji je inace njegov kriticar ) u cenera da ce edin zabiti 2 komada u zenici...pa vidjet cemo 8-) 8-) 8-)
shalla

#2163 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shalla »

Edin H. wrote:
Prenose se kartoni, trebalo bi upozoriti strucni stab da cine nesto po tom pitanju ukoliko se rezultet bude povoljno kretao

Adnan Mravac
Sasa Papac
Elvir Rahimic
Senad Lulic
Semir Stilic
Vedad Ibisevic

Emir Spahic
Darko Maletic
Miralem Pjanic

Sa Lulićem i Rahimićem je već dogovoreno :mrgreen: :mrgreen:
veljaca

#2164 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Herecgovine .... :thumbup:

:bih:
Mobile_Disco

#2165 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Mobile_Disco »

shalla wrote:
Edin H. wrote:

Adnan Mravac
Sasa Papac
Elvir Rahimic
Senad Lulic
Semir Stilic
Vedad Ibisevic

Emir Spahic
Darko Maletic
Miralem Pjanic

Sa Lulićem i Rahimićem je već dogovoreno :mrgreen: :mrgreen:

De sviju ti neka se dogovore i sa Papcom :D
Riddle

#2166 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Riddle »

karanana wrote:koliko god da sam za to da begovic preuzme broj 1 na golu, ne svidja mi se ovo sto shara sa izborom izmedju dvije utakmice u 4 dana. ako se odlucio za hasagica u prvoj, ne znam zasto ga sada mijenjati.
Ja se s ovim slazem. I prije sam spominjao da bez obzira koliko je Begovic dobar, niko ne moze da garantuje da ce takav biti i u dresu reprezentacije, a pogotovo to ne treba iskusavati u najbitnijoj utakmici kvalifikacija. Utakmica protiv Luxa je mozda pravo vrijeme da on preuzme to mjesto. Ne volim da kenjam pred utakmicu, ali ovo ne mogu da presutim. :D
Harun90

#2167 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Harun90 »

Ma samo da se ne osramotimo ljudi :)

Da li je iko u toku, ako bismo zavrsili kao drugi na tabeli, ko nam sve moze doci kao protivnik u barazu?
vozač

#2168 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vozač »

samo_ti wrote:Karata vise nigde nema, osim kod tapkarosa :D ...stvarno se ovo Bilino treba dici na 25 milja i onda svi sretni, malo je ovo brate dragi :razz:
imamo mi i većih stadiona, al tamo nam bacaju sihire, ovako svi na koridu :lol:
leo karan

#2169 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by leo karan »

moram primijetiti da je medunjanin postaje glavni igrac reprezentacije
frajer vuce za trojicu
i naprijed i nazad
:thumbup:
vozač

#2170 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vozač »

Harun90 wrote:Ma samo da se ne osramotimo ljudi :)

Da li je iko u toku, ako bismo zavrsili kao drugi na tabeli, ko nam sve moze doci kao protivnik u barazu?
možda budemo najbolja drugoplasirana reprezentacija 8)
denimb

#2171 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

vozač wrote:
samo_ti wrote:Karata vise nigde nema, osim kod tapkarosa :D ...stvarno se ovo Bilino treba dici na 25 milja i onda svi sretni, malo je ovo brate dragi :razz:

Ma vidi i Bog i narod i svi zajedno da vapimo za novim, modernim stadionom al' jbg, nije do nas.

Kad se sjetim one utakmice s Portugalom tacno me stid bilo onog stadiona, cije slike su obisle Evropu :roll:
palermo

#2172 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

mustang wrote:
palermo wrote:Mene strah, nervoza, svašta nešto. jebem ti Spahića i njegov žuti karton, ko će strijepiti kod svake njihove akcije, pa onda ko će dodati Džeksonui ako ne bude misketa, huuuuu, valjda će sve na dobro izaći......
što ne bi bio Miske :?:
Negdje pročitah da Sušić planira Lulića staviti na mjesto Pjanića, a odbranu pokriti sa Mujdžom i Mravcem.
nije da se petljam u izbor selektora, ali volio bih Misketa......mislim da ima ko za njega trčati a bili bi neuporedivo opasniji sa njim.....al eto, nek mi dobijemo pa ko god igrao....

Edit: sad pročitah na ss forumu da je pape izjavio da pandža i Mravac sigurno neče skupa igrati......malo mi je lakše odmah
Last edited by palermo on 05/09/2011 13:19, edited 1 time in total.
Harun90

#2173 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Harun90 »

vozač wrote:
Harun90 wrote:Ma samo da se ne osramotimo ljudi :)

možda budemo najbolja drugoplasirana reprezentacija 8)

A mozda budemo prvi u grupi :mrgreen:

hehe nesto sam skeptican da cemo biti najbolja drugoplasirana ali treba se nadati

samo da nam opet ne dodje nekakav portugal u barazu, ako uopste doguramo do baraza :sad:
vozač

#2174 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vozač »

denimb wrote:
vozač wrote:

Ma vidi i Bog i narod i svi zajedno da vapimo za novim, modernim stadionom al' jbg, nije do nas.

Kad se sjetim one utakmice s Portugalom tacno me stid bilo onog stadiona, cije slike su obisle Evropu :roll:
tebe je bilo stid, a možeš zamisliti mene sa 80 KM za dvije karte, moraš doći 3 sata ranije i još čitavu utakmicu stojiš, al ne na betonu nego na stolici ili čak naslonjaču od stolice ... na najskupljoj tribini :x

valjda ćemo se nekad uspjeti riješiti i ove papanijade, do tada neka je momcima sretno i da nam ne vrate vize
denimb

#2175 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

Pa upravo o tome i govorim, papak se ispred tebe popne na stolicu i automatski moras i ti jer ne vidis nista...
onda slusas negodovanje ljudi iza sebe, jer neki ciko je dosao sa zenom koja ne moze gledati sa stolice, pa im onda smetas i ti...
Na stadionu ne smijes popiti nista, jer kod nas stepenice i prolazi primaju i do 1000 gledalaca, pa je dolazak do WC-a cista fikcija :-)

Onda se u svoj toj guzvi nađe pijani hairlija koji stalno pada i povlaci za sobom jos 5-6 ljudi...

Ma nema smisla pricati o tome, valjda ce se nekada nesto i promijeniti.
Locked