Da ti sad ne govorim koliko se Travničani ponose njimPlavih_11 wrote:On je sve samo ne "nas Travnicanin" ...ultima_palabra wrote:I veliki Iranac, veliki Kinez, veliki Splićanin...Plavih_11 wrote:onda je postao veliki Bosanac
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#2151 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- htcxone
#2152 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ćiro je bio obični cirkusant
svaljivao krivicu poraza na igrače koje nije ni pozvao (nadarević) trpao igrače od 35+, gurao hasagića pored begovića, nije dovodio nove igrače već se patio sa starim igračima... nešto ko baka sa barbarezom na stoperu
svaljivao krivicu poraza na igrače koje nije ni pozvao (nadarević) trpao igrače od 35+, gurao hasagića pored begovića, nije dovodio nove igrače već se patio sa starim igračima... nešto ko baka sa barbarezom na stoperu
- tf2_spy
#2153 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
čuj ovog eksperta iz raje što se razmahao. neka te ba, nemoj vruć vode...splend wrote:strucnjak koji je u karijeri vodio sturm i raspali japanBHF_Manijak wrote:Pa takvi ljudi su dugogodisnjim radom dosli do tog nivoa da pricaju poslije i prije utakmica i da se njihovo slusa i vaga. Za razliku od pojedinih forumas koji su glavne lole u raji i kojima raja kaze da se razumiju u fudbal, dok ljudi poput Ivice dobivaju priznanja od mnogo uglednijhi licnosti iz svijeta udbala, neke raja lozi da se razumiju u loptanje!![]()
![]()
a kad prica (k'o i sin mu), cini se da je osvojio titule u svim ligama svijeta
ohanite malo s njim.
al' s obzirom na njegovu kriminogenu proslost, i to je veliki uspjeh
- splend
#2154 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kad pogledamo cirinu i osimovu proslost (vezano za namjestanje i kazne) i ne cudi sto jedan drugog uvijek podrzavaju
razumiju se ljudi (ako se ljudima mogu zvati oni koji varaju).
inace, nas najbolji strucnjak u svjetskim okvirima je vahid halilhodzic, i to bez konkurencije.
inace, nas najbolji strucnjak u svjetskim okvirima je vahid halilhodzic, i to bez konkurencije.
- tf2_spy
#2155 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nije ba, ti si naš najveći stručnjaksplend wrote:kad pogledamo cirinu i osimovu proslost (vezano za namjestanje i kazne) i ne cudi sto jedan drugog uvijek podrzavajurazumiju se ljudi (ako se ljudima mogu zvati oni koji varaju).
- ganjeta
#2156 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Konačno i od tebe neki dobar post
.
Licencirani stručnjak sa foruma
.
Licencirani stručnjak sa foruma
- Language
#2157 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
"Ostavka je, ovako, najdirektnija stvar kad čovjek kaže: odlazim i gotovo je. Opet vam kažem, a to sam već ponovio, da ne vjerujem da mogu da idem, niti ću ići, ni u Firencu ni u Švedsku. Sve što mogu da napravim, ovako ljudski, i ako me neko bude pitao, tu nema problema nikakvih, to je moj privatni gest, a vi ga možete protumačiti kako hočete... To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
- splend
#2158 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pozdrav ganjeta stari fudbalski znanceganjeta wrote:Konačno i od tebe neki dobar post![]()
.
Licencirani stručnjak sa foruma.
sta ste vi ostali odmah upalili. eto ivica osim nije lopov i nije stimao utakmice. imao je strasne rezultate sa sturmom. i jos bolje sa japanom i tim tamo nekim klubom kojeg je valjda vodio. takodjer nije kriv za 90-tu i ispadanje sa onom slabom reprezentacijom juge. on je uradio najbolje sto se moglo.
i ne voli da pametuje i otvara oci svima poslije utakmicaa
- ultima_palabra
#2159 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne hranite trola... kad ne dobije hranu sam će otići.
- veljaca
#2160 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mudro receno ...... kao uvijek od tebe ...ultima_palabra wrote:Ne hranite trola... kad ne dobije hranu sam će otići.
- htcxone
#2161 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
a ne, sad fakat , zašto osim nije napustio klupu partizana kad je počeo radt nego je isti nastavio voditi...?
- ultima_palabra
#2162 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Osim je bio (možda i sada jeste) Jugosloven do srži. Vjerujem da mu je nepojmljivo bilo da se ta država može raspasti i da jedna republika može brutalno napasti drugu.htcxone wrote:a ne, sad fakat , zašto osim nije napustio klupu partizana kad je počeo radt nego je isti nastavio voditi...?
Dosta nas u BiH je dočekalo rat ne znajući ko puca na koga i zašto... eh sad možeš misliti kako je formirati mišljenje u Beogradu, uz njihovu propagandu i medije... nisi na RTS-u mogao vidjeti izvještaje o napadu na Predsjedništvo i Pofalićkoj bitki.
- htcxone
#2163 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
izvini, ali imao je osim i telefon i porodicu u sarajevu, ne treba njemu RTS da formira sliku, od mame stric je bio u beogradu pa je iz istog pobjegao (jer se zove Muhamed) 4. dan od prve granateultima_palabra wrote:Osim je bio (možda i sada jeste) Jugosloven do srži. Vjerujem da mu je nepojmljivo bilo da se ta država može raspasti i da jedna republika može brutalno napasti drugu.htcxone wrote:a ne, sad fakat , zašto osim nije napustio klupu partizana kad je počeo radt nego je isti nastavio voditi...?
Dosta nas u BiH je dočekalo rat ne znajući ko puca na koga i zašto... eh sad možeš misliti kako je formirati mišljenje u Beogradu, uz njihovu propagandu i medije... nisi na RTS-u mogao vidjeti izvještaje o napadu na Predsjedništvo i Pofalićkoj bitki.
i ne bih dalje da ulazim u diskusiju , mmožda je glupo o tome pričati, možda se i on sam bojao za svoju glavu ...
- ultima_palabra
#2164 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kažem ti, neki su bili svjesni šta će se desiti (njima svaka čast), neki nisu (ne treba ni njima zamjerati ako nisu imali lošu namjeru).htcxone wrote:izvini, ali imao je osim i telefon i porodicu u sarajevu, ne treba njemu RTS da formira sliku, od mame stric je bio u beogradu pa je iz istog pobjegao (jer se zove Muhamed) 4. dan od prve granateultima_palabra wrote:Osim je bio (možda i sada jeste) Jugosloven do srži. Vjerujem da mu je nepojmljivo bilo da se ta država može raspasti i da jedna republika može brutalno napasti drugu.htcxone wrote:a ne, sad fakat , zašto osim nije napustio klupu partizana kad je počeo radt nego je isti nastavio voditi...?
Dosta nas u BiH je dočekalo rat ne znajući ko puca na koga i zašto... eh sad možeš misliti kako je formirati mišljenje u Beogradu, uz njihovu propagandu i medije... nisi na RTS-u mogao vidjeti izvještaje o napadu na Predsjedništvo i Pofalićkoj bitki.![]()
i ne bih dalje da ulazim u diskusiju , mmožda je glupo o tome pričati, možda se i on sam bojao za svoju glavu ...
Na kraju krajeva, desilo se i da Armija BiH zarobi oficira JNA koji kasnije postane komandant te iste Armije...
- luckylaka
#2165 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moj,,ultima,,s kim ti raspravljas o Osimu.Ne mogu vjerovatiultima_palabra wrote:Osim je bio (možda i sada jeste) Jugosloven do srži. Vjerujem da mu je nepojmljivo bilo da se ta država može raspasti i da jedna republika može brutalno napasti drugu.htcxone wrote:a ne, sad fakat , zašto osim nije napustio klupu partizana kad je počeo radt nego je isti nastavio voditi...?
- htcxone
#2166 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sta hoćeš da kažeš da ste samo vi navijači željezničara adekvatne osobe da razgovarate o Ivici Osimu?
ja sam rekao, sa sportske strane, poslije afere namještanja zbog koje je bio suspendovan, ne mogu govoriti da je gromada sportska jer za to trebas imati perfektnu karijeru... Osim je nema zbog ovog slučaja...
ako si kad bio sportista dobro znas sta znači kad ti neko namjesti da ispadneš
ja sam rekao, sa sportske strane, poslije afere namještanja zbog koje je bio suspendovan, ne mogu govoriti da je gromada sportska jer za to trebas imati perfektnu karijeru... Osim je nema zbog ovog slučaja...
ako si kad bio sportista dobro znas sta znači kad ti neko namjesti da ispadneš
-
FMDzem
#2167 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo i ja mogu lično da potvrdim. Moj stari je u Bg-u radio kao oficir i nije znao za dešavanja u Bosni sve do polovine '93. E sad skontaj, ako neko iz vojnih krugova nije imao pravu sliku, kako bi neko iz svijeta sporta to imao...ultima_palabra wrote:Osim je bio (možda i sada jeste) Jugosloven do srži. Vjerujem da mu je nepojmljivo bilo da se ta država može raspasti i da jedna republika može brutalno napasti drugu.htcxone wrote:a ne, sad fakat , zašto osim nije napustio klupu partizana kad je počeo radt nego je isti nastavio voditi...?
- Charuga
- Globalni moderator
#2168 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
NEcemo sad ovu temu pretvarati u raspravu o Ivici Osimu!
- Kemal Malovčić
#2169 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
veljaca wrote:Mudro receno ...... kao uvijek od tebe ...ultima_palabra wrote:Ne hranite trola... kad ne dobije hranu sam će otići.
- k3ngur
#2170 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesmo li ikad igrali sa Engleskom, Holandijom i Rusijom???
- jeza u ledja
#2171 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
neak81 wrote:Jesmo li ikad igrali sa Engleskom, Holandijom i Rusijom???
- jeza u ledja
#2172 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nismo ni sa, hm da se pokusam sjetiti, napamet majke mi....
, da vidim koliko mi je dobro pamcenje. ovako:
nismo sa....: svicom, ukrajinom, islandom, bugarskom, kiprom, nijednom kavkaskom zemljom mescini, od ovih maleckih nismo saaa andorom i san marinom, nismo jel sa ovim novim crnom gorom, kazahstanom. nismo sa s. irskom, nismo sa islandom i mescini to je to sto se tice uefa zemalja?
nismo sa....: svicom, ukrajinom, islandom, bugarskom, kiprom, nijednom kavkaskom zemljom mescini, od ovih maleckih nismo saaa andorom i san marinom, nismo jel sa ovim novim crnom gorom, kazahstanom. nismo sa s. irskom, nismo sa islandom i mescini to je to sto se tice uefa zemalja?
-
BRAH
#2173 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
igrali sa san marinom kvalifikacijejeza u ledja wrote:nismo ni sa, hm da se pokusam sjetiti, napamet majke mi...., da vidim koliko mi je dobro pamcenje. ovako:
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2174 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sa Finskom? ne sjećam ni da smo sa njima...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2175 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
evo počinje Dinamo-Zenit...Miske ni na klupi