ulozicu kucu i imanje...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Urban B.
#2151 Re: ulozicu kucu i imanje...
imal ko kakvih prijedloga za danas? 
- jasko_ja
- Urban B.
#2153 Re: ulozicu kucu i imanje...
ovu austriju sam kontao igrati cistu dvicu,zeljo je svakako tu a ovo ostalo ne znam nista 
- jasko_ja
#2154 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ko ganja iznenadjenje, mozda da igra kontra varazdina. U prilicnom su rasulu, mane repa, igraci bjeze glavom bez obzira, doduse nisu ni ovi krema evropskog fudbala ali eto...Urban B. wrote:ovu austriju sam kontao igrati cistu dvicu,zeljo je svakako tu a ovo ostalo ne znam nista
Po meni neke sigurice su Austrija 2, Qarabag 2, AEK Larnaka 2, i naravno ZELJEZNICAR
Na ovom gore listicu sam objedinio sve svoje suhve
- plejka2
#2155 Re: ulozicu kucu i imanje...
danas parova ko u prici a slabo analiza
20:00 Vaduz - Vojvodina 2 @ 1.8 SuperSport
Vaduz za razliku od ostalih Europskih klubova nema problema sa ulaskom u kvalifikacije Europske Lige, pošto su predstavnici Lihtenštajna uvijek igraju kvalifikacije, makar su trenutno u 2. švicarskoj ligi. Pred kraj sezone su imali puno ozljeđenih igrača, Jehle-a, Moreno Merenda, David Hasler, Oehri, i izgubili su skoro sve tekme. U ljetnom prijelaznom roku su ostali bez još važnih igrača, napadača Sabie (22 utakmice – 11 golova), veznjaka Arlana Monteira (25 utakmica-4 gola), i još su otišli Favre, Damien Bellon, Benjamin Fischer, Austrijanac Harrer. Doveli su nekoliko mladih pojačanja, ali ni s njima nisu sposobni da bi se kvalificirali u viši rang švicarske lige. Najbolji i najiskusniji, Merenda i golman Jehle su tu, igrali su poslednji test meč za Vaduz kada ih je prije 6 dana Furth isprašio sa 4-0. Na tom meču nije bilo u ekipi David Hasler-a kao i Oehri-a koji je počeo pripreme ali se ponovo ozljedio.
Vojvodina je prošle sezone bila 3. u Srpskom prvenstvu iza Zvezde i Partizana, a igrali su i finale kupa s Partizanom. A nedavno su pobjedili Kecskemet sa 2:1 (Kecskemet je osvojio Mađarski kup). Ostali su bez nekoliko igrača,prvog golmana Brkića(potpisao za Udinese), Katai-a mladog koji je otišao u Olympoacos. A doveli su isto nekoliko pojačanja, golmane Supića i Janoševića kao i odbrambenog igrača Brankovića (Sherrif). Ostali su u ekipi glavni igrač prethodne sezone, najbolji golgeter Kamerunac Oumaru koji je dao 10 golova. Odmah iza njega je bio Gruzijac Merebaschvili sa 8 pa omaleni Brana Ilić sa 6 golova.
Preko brzog Brane Ilića i ubojitog Oumaru-a će pokušati postići gol. Vojvodina bi već u prvom meču trebala odraditi posao.
20:00 Vaduz - Vojvodina 2 @ 1.8 SuperSport
Vaduz za razliku od ostalih Europskih klubova nema problema sa ulaskom u kvalifikacije Europske Lige, pošto su predstavnici Lihtenštajna uvijek igraju kvalifikacije, makar su trenutno u 2. švicarskoj ligi. Pred kraj sezone su imali puno ozljeđenih igrača, Jehle-a, Moreno Merenda, David Hasler, Oehri, i izgubili su skoro sve tekme. U ljetnom prijelaznom roku su ostali bez još važnih igrača, napadača Sabie (22 utakmice – 11 golova), veznjaka Arlana Monteira (25 utakmica-4 gola), i još su otišli Favre, Damien Bellon, Benjamin Fischer, Austrijanac Harrer. Doveli su nekoliko mladih pojačanja, ali ni s njima nisu sposobni da bi se kvalificirali u viši rang švicarske lige. Najbolji i najiskusniji, Merenda i golman Jehle su tu, igrali su poslednji test meč za Vaduz kada ih je prije 6 dana Furth isprašio sa 4-0. Na tom meču nije bilo u ekipi David Hasler-a kao i Oehri-a koji je počeo pripreme ali se ponovo ozljedio.
Vojvodina je prošle sezone bila 3. u Srpskom prvenstvu iza Zvezde i Partizana, a igrali su i finale kupa s Partizanom. A nedavno su pobjedili Kecskemet sa 2:1 (Kecskemet je osvojio Mađarski kup). Ostali su bez nekoliko igrača,prvog golmana Brkića(potpisao za Udinese), Katai-a mladog koji je otišao u Olympoacos. A doveli su isto nekoliko pojačanja, golmane Supića i Janoševića kao i odbrambenog igrača Brankovića (Sherrif). Ostali su u ekipi glavni igrač prethodne sezone, najbolji golgeter Kamerunac Oumaru koji je dao 10 golova. Odmah iza njega je bio Gruzijac Merebaschvili sa 8 pa omaleni Brana Ilić sa 6 golova.
Preko brzog Brane Ilića i ubojitog Oumaru-a će pokušati postići gol. Vojvodina bi već u prvom meču trebala odraditi posao.
- lester burnham
#2156 Re: ulozicu kucu i imanje...
@plejka, svaka cast na analizi,
podrzavam tip u potpunosti, vojvodina bi trebalo bez vecih problema da savlada vaduz... lista puna sto kazes al opet nekako prazna, prosto ne znam sta bi igrao...

podrzavam tip u potpunosti, vojvodina bi trebalo bez vecih problema da savlada vaduz... lista puna sto kazes al opet nekako prazna, prosto ne znam sta bi igrao...
- perfect_guy
#2157 Re: ulozicu kucu i imanje...
moj današnji odabir:
Valerenga - norveška liga je sasvim dovoljno jača od armenske
AEK Larnaka - klub koji nema zapaženih rezultata, ali ako se pogleda koga imaju za protivnika, ne bi smjeli imati problema
Levati Talin - slično kao i AEK
Vojvodina - već objašnjeno
Salzburg - učesnik prošlogodišnje grupne faze ne bi trebao imati problema sa litvancima
Žilina - ekipa koja učestvovala i u grupnoj fazi LP gostuje na Islandu. Očekujem pobjedu ako ništa, bar na evropsko iskustvo
Valerenga - norveška liga je sasvim dovoljno jača od armenske
AEK Larnaka - klub koji nema zapaženih rezultata, ali ako se pogleda koga imaju za protivnika, ne bi smjeli imati problema
Levati Talin - slično kao i AEK
Vojvodina - već objašnjeno
Salzburg - učesnik prošlogodišnje grupne faze ne bi trebao imati problema sa litvancima
Žilina - ekipa koja učestvovala i u grupnoj fazi LP gostuje na Islandu. Očekujem pobjedu ako ništa, bar na evropsko iskustvo
- lester burnham
#2158 Re: ulozicu kucu i imanje...
Europa League - Qualification
18:00h
Tauras Taurage - Den Haag
tip 2 @1,40
taurus litvanski predstavnik, prosle sezone zauzeo 4. mjesto u ligi, izborio ucesce tako sto treceplasirani zalgiris nije dobio licencu za igranje u evropi. litvanska liga se igra uveliko i ono sto je interesantno je da taurus poslije 17 odigranih kola zauzima 9. mjesto sa 19 bodova ako uzmemo u obzir da liga ima ukupno 12 ekipa, to je veoma lose.
den haag zauzeo 7. mjesto u holandskom sampionatu te kroz baraz izborio ucesce u ligi evrope. imali su sjajnu sezonu, i zapazene rezultate poput pobjeda nad psv-om u gostima i ajaksom kod kuce.
ne bih trosio rijeci u poredjenju litvanske i holandske lige, a jedina prednost taurusa je sto se njihovo prvenstvo vec uveliko igra, a obzirom kakve rezultate upisuju litvanci mislim da ce ih den haag danas lagano dobiti...
GL
tip 2 @1,40
taurus litvanski predstavnik, prosle sezone zauzeo 4. mjesto u ligi, izborio ucesce tako sto treceplasirani zalgiris nije dobio licencu za igranje u evropi. litvanska liga se igra uveliko i ono sto je interesantno je da taurus poslije 17 odigranih kola zauzima 9. mjesto sa 19 bodova ako uzmemo u obzir da liga ima ukupno 12 ekipa, to je veoma lose.
den haag zauzeo 7. mjesto u holandskom sampionatu te kroz baraz izborio ucesce u ligi evrope. imali su sjajnu sezonu, i zapazene rezultate poput pobjeda nad psv-om u gostima i ajaksom kod kuce.
ne bih trosio rijeci u poredjenju litvanske i holandske lige, a jedina prednost taurusa je sto se njihovo prvenstvo vec uveliko igra, a obzirom kakve rezultate upisuju litvanci mislim da ce ih den haag danas lagano dobiti...
GL
- lester burnham
#2159 Re: ulozicu kucu i imanje...
Europa League - Qualification
19:00
Hacken - Honka
tip 1 @1,45
hacken dosta dobro i efikasno igra u svedskoj ligi u poslijednje dvije utakmice postigli su osam golova. u poslijednjih pet utakmica imaju cetiri pobjede i poraz, doduse minimalan i to od djurgardena u gostima 1:0. ova utakmica dolazi u pravo vrijeme za njih jer im je forma i atmosfera u klubu na vrhunskom nivou!
honka igra veoma lose u finskoj ligi u poslijednja tri susreta primili su 12 golova a postigli svega tri i od ta tri, dva su postigli na gostovanju u porazu 8:2... ocigledno se nesto desava u klubu i ova evropska utakmica dolazi u najnezgodnijem mogucem trenutku za fince.
za ocekivati je ubjedljiv trijumf svedske ekipe, za hrabrije bih predlozio hendikep koji se odlicno placa @2,00 !
GL
Hacken - Honka
tip 1 @1,45
hacken dosta dobro i efikasno igra u svedskoj ligi u poslijednje dvije utakmice postigli su osam golova. u poslijednjih pet utakmica imaju cetiri pobjede i poraz, doduse minimalan i to od djurgardena u gostima 1:0. ova utakmica dolazi u pravo vrijeme za njih jer im je forma i atmosfera u klubu na vrhunskom nivou!
honka igra veoma lose u finskoj ligi u poslijednja tri susreta primili su 12 golova a postigli svega tri i od ta tri, dva su postigli na gostovanju u porazu 8:2... ocigledno se nesto desava u klubu i ova evropska utakmica dolazi u najnezgodnijem mogucem trenutku za fince.
za ocekivati je ubjedljiv trijumf svedske ekipe, za hrabrije bih predlozio hendikep koji se odlicno placa @2,00 !
GL
- perfect_guy
#2160 Re: ulozicu kucu i imanje...
hmmmm.... ne znam zašto sam njih uopšte preskočiolester burnham wrote:Europa League - Qualification
Hacken - Honka
tip 1 @1,45
GL
- lester burnham
#2161 Re: ulozicu kucu i imanje...
ima 200 utakmica u ponudi, cini mi se,
ne moze se sve pohvatati, to je vjerovatno razlog sto sam uplatio 10 tiketa, kako koju novu izanaliziram uplatim novi tiket... ako nesto ne uleti, bice mi banka pravo "ostecena" ...

ne moze se sve pohvatati, to je vjerovatno razlog sto sam uplatio 10 tiketa, kako koju novu izanaliziram uplatim novi tiket... ako nesto ne uleti, bice mi banka pravo "ostecena" ...
- Ronnie O'Sullivan
#2162 Re: ulozicu kucu i imanje...
Mislim da Vojvodina nece uzeti Vaduz...stavio sam 1X ko ga jebe

- lester burnham
#2163 Re: ulozicu kucu i imanje...
jos zilina,
al ne kontam zasto je kvota na 2 @2,75 na live u `10 minutu... ja je kupio kao izrazitog favorita @1,80 !?
al ne kontam zasto je kvota na 2 @2,75 na live u `10 minutu... ja je kupio kao izrazitog favorita @1,80 !?
- lester burnham
#2164 Re: ulozicu kucu i imanje...
2nd Half `82 0 - 2plejka2 wrote: Preko brzog Brane Ilića i ubojitog Oumaru-a će pokušati postići gol. Vojvodina bi već u prvom meču trebala odraditi posao.
60' Oumarou A.
70' Ilic B.
...kad neko zna, zna!
- perfect_guy
#2165 Re: ulozicu kucu i imanje...
oni levati iz Talina imaju predispozicije da me zavale
-
motorola01
#2166 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ja cekam zelju za 50KM--Pogodio sarajevo,makabi,valerengu,imam trenutno olimpiju i jos zeljo...Cini mi se da ce zavrsiti nerijeseno,jer im zeljo ne moze pera odbiti..perfect_guy wrote:oni levati iz Talina imaju predispozicije da me zavale
edit:uvalise ga leveri
- lester burnham
#2167 Re: ulozicu kucu i imanje...
lester burnham wrote:Europa League - Qualification
tip 2 @1,40
GL
...kroz iglene usi... FT 2:3
- lester burnham
#2168 Re: ulozicu kucu i imanje...
lester burnham wrote:Europa League - Qualification
Hacken - Honka
tip 1 @1,45
GL
fiks dodje... FT 1:0
- ProbuseniDolar
#2169 Re: ulozicu kucu i imanje...
Bem ti karabega
- jasko_ja
#2170 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ako je do mene, jbg izvini....ProbuseniDolar wrote:Bem ti karabega
Nisam se ni ja usrecio. Jamio samo ovaj sto sam vezo tri dana...

Uploaded with ImageShack.us
- ratata
#2171 Re: ulozicu kucu i imanje...

Bračni par iz Škotske osvojio je rekordan lutrijski dobitak od 161,6 miliona funti u igri Euromilioner, što će im, kako sam i kažu, osigurati "svijetlu i zlatnu budućnost".
a mi se patimo za koju stoju...
- BHF_Manijak
#2172 Re: ulozicu kucu i imanje...
Sad ce se jos vise rašokati i zdembelit i dzaba im sve pare... 
- lester burnham
#2173 Re: ulozicu kucu i imanje...
odvratni su,
a 160 m funti je jebeno mnogo love...
a 160 m funti je jebeno mnogo love...
- Ajatolah_
#2174 Re: ulozicu kucu i imanje...
Danas prolazi:
23:30 Vasco - Atletico-PR 1 @1,45
21:20 Ponte Preta - Guarani 1 @1,65
17:30 HJK - VPS @1,20
20:00 Salthill - Longford 2 @1,45
20:45 Finn Harps - Shelbourne 2 @1,35
20:00 Ujpest - Lombard Papa 1 @1,55
Sveukupna kvota ovog što sam napisao 8,71. Moj bi prijedlog bio sistem 4/5 sa fiksom na HJK.
Također Coritiba - Fluminense veliki pad kvote na 1, treba provjeriti.
23:30 Vasco - Atletico-PR 1 @1,45
21:20 Ponte Preta - Guarani 1 @1,65
17:30 HJK - VPS @1,20
20:00 Salthill - Longford 2 @1,45
20:45 Finn Harps - Shelbourne 2 @1,35
20:00 Ujpest - Lombard Papa 1 @1,55
Sveukupna kvota ovog što sam napisao 8,71. Moj bi prijedlog bio sistem 4/5 sa fiksom na HJK.
Također Coritiba - Fluminense veliki pad kvote na 1, treba provjeriti.
- translater
#2175 Re: ulozicu kucu i imanje...
eh...evo ga...uplatio nesto sice na wwin pa da probamo nesto napravit u toj firmi
btw. neko je spominjao neke bonuse ako se ne varam...jeli ih ima josh uvijek ili sam uveliko zakasnio
ko ih shisha...nema veze...idem da sam napravim neki bonus...tako ce mi biti josh draze...
btw. neko je spominjao neke bonuse ako se ne varam...jeli ih ima josh uvijek ili sam uveliko zakasnio
ko ih shisha...nema veze...idem da sam napravim neki bonus...tako ce mi biti josh draze...