To se zna, ne podbjedimol svima trajni.plain vanilla wrote:de im zaprijeti da glasaju u subotu, iskoristi svoju pozicijuladyblue18 wrote:Sve cu vas banovati, 5 minuta pokusavam postati.![]()
![]()
![]()
Nego lijepo je vidjeti da istocni blok oept nije zakazao.
Moderator: _BataZiv_0809
To se zna, ne podbjedimol svima trajni.plain vanilla wrote:de im zaprijeti da glasaju u subotu, iskoristi svoju pozicijuladyblue18 wrote:Sve cu vas banovati, 5 minuta pokusavam postati.![]()
![]()
![]()
I ja!memlija wrote:e odoh sad rahat leć i zaspat...vidimo se u subotu aBd.....vozdra raja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala, ide mi pogadjanje od rukeEllinor wrote:smoki_choko wrote:Realno u finale prolaze:
Austria, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Ireland, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden, Ukraine.
Dobar si, nema šta
jesam, al realno danska nije trebala proci u finale. bliznakinje su trebale da malo parimo oci-danTe- wrote:pogodi ti poprilicnosmoki_choko wrote:Realno u finale prolaze:
Austria, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Ireland, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden, Ukraine.![]()
a ne prodje slovacka
Jok ba, samo prenosim ono što vidim.Edin H. wrote:Šef wrote:Eno se kod Slovenke ukaza muf!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si veceras u elementu
SaPnA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
sutra u dzamije sinagoge crkve mejtefe
![]()
dharma wrote:Dobro je, evo i Slovenije.
neo7 wrote:
to zagi, zaprijeti imzagazaga wrote:u subotu za vrijeme glasanja svi dijasporci ce dobit ban...da se ne zezaju po forumu.......haJa![]()
![]()
![]()
![]()
On trckara da zaradi dnevnicuJack Be Nimble wrote:neo7 wrote:
Ko je onaj mamlaz sto trckara okolo? Sta je njegova svrha?
Šef wrote:Jok ba, samo prenosim ono što vidim.Edin H. wrote:Šef wrote:Eno se kod Slovenke ukaza muf!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si veceras u elementu![]()
ko "mladinu"karanana wrote:kaze jedan komentar na portalu, za kojeg mislim da ce oboriti rekord pozitivnih glasova i da nece imati niti jedan negativan glas: slovenku bi podero ko avaz.
ma to je @šef garantkaranana wrote:kaze jedan komentar na portalu, za kojeg mislim da ce oboriti rekord pozitivnih glasova i da nece imati niti jedan negativan glas: slovenku bi podero ko avaz.
Ima i neka Hrvatica back vockal, ne znam je li to tasmoki_choko wrote:veselo u taboru slovenskom. ona sa velikim fonase zasjeni sve![]()
![]()
plain vanilla wrote:ma to je @šef garantkaranana wrote:kaze jedan komentar na portalu, za kojeg mislim da ce oboriti rekord pozitivnih glasova i da nece imati niti jedan negativan glas: slovenku bi podero ko avaz.
Ma.Le.Na wrote:
![]()
![]()