muha_sa wrote:jutros išo u Visoko![]()
kupio malo suhovine, malo nakog siravrno se a piramide obišo nisam
daj slike....
Moderator: anex
muha_sa wrote:jutros išo u Visoko![]()
exliberal-ex wrote:muha_sa wrote:jutros išo u Visoko![]()
daj slike....

narode, mrzim vamVanjic wrote:Odradio svih pet stotina i nesta stepenica. Dobra zajebancija, uzeli grupnu turu, pa smo sabahile bez guzve i redova obisli cijeli Vatikan. Isto tako sinoc Coloseum u miru i tisini...exliberal-ex wrote:
Obavezno se popni na baziliku sv. Petra...neces se pokajat
a sta je sa gandalfom....mora da su ga italijani napili pa mamuran otisao u sukob sa nekim
Gandalf levat, nakvo ga dijete na fudbal forumu povali
Connaisseur Karlin wrote:narode, mrzim vamVanjic wrote:Odradio svih pet stotina i nesta stepenica. Dobra zajebancija, uzeli grupnu turu, pa smo sabahile bez guzve i redova obisli cijeli Vatikan. Isto tako sinoc Coloseum u miru i tisini...exliberal-ex wrote:
Obavezno se popni na baziliku sv. Petra...neces se pokajat
a sta je sa gandalfom....mora da su ga italijani napili pa mamuran otisao u sukob sa nekim
Gandalf levat, nakvo ga dijete na fudbal forumu povali![]()
![]()
Gandalf un aprivremenom radu u banovicima![]()
Gandalf
oh ta slatka bolexliberal-ex wrote:Connaisseur Karlin wrote:narode, mrzim vamVanjic wrote:
Odradio svih pet stotina i nesta stepenica. Dobra zajebancija, uzeli grupnu turu, pa smo sabahile bez guzve i redova obisli cijeli Vatikan. Isto tako sinoc Coloseum u miru i tisini...
Gandalf levat, nakvo ga dijete na fudbal forumu povali![]()
![]()
Gandalf un aprivremenom radu u banovicima![]()
Gandalf
Cekaj nisam jos sve postavio sa zadnjeg odmora![]()

GandalfSivi wrote:Tezak je hljeb rudarski, ubila me prisilna sedmica.
Nego, odoh danas u Torino, ako ko zna ima li kakvog Donatella tamo zahvalan bi bio, treba mi da kompletiram nindja kornjace
ajme, to si se preselio u ItalijuGandalfSivi wrote:Tezak je hljeb rudarski, ubila me prisilna sedmica.
Nego, odoh danas u Torino, ako ko zna ima li kakvog Donatella tamo zahvalan bi bio, treba mi da kompletiram nindja kornjace
volim tvoje avanture sa putovanjaGandalfSivi wrote:
@karlin, hvala takodjerOdoh kuci prekosutra, pozelio sam cuku, samo sto ne nazovem na telefon da mu cujem glas...
wowVanjic wrote:Sretna vam nova godina iz Rima. Onaj momenat kada pored Coloseuma docekas novu godinu uz dobar program i veliki vatromet je dobar momenat u zivotu

neznam sta da ti kazem , nisam poznavalac argentiske ekonomije ali nije bas tako jeftino kao sto ti mislismoonca wrote:exliberal-ex![]()
Tvoje misljenje- dokle ce ova kriza u Argentini trajati?
Po nekoj racunici --ako mi u Americi treba 40 000$ da prezivim / minimalno tamo je to sada $10 000.![]()
Da li bi ti kupovao nekretninu?
Hvala na dodatnim info.exliberal-ex wrote:..
pirmin wrote:@exliberal: fenomenalne slike![]()
Mene samo zanima sta kad se auto pokvari u tim predjelima, ima li kakve pomoci?
pirmin wrote:Znaci nije tako strasno kako sam pretpostavio sto ne umanjuje fascinantnost tripa.