Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Moderator: anex
- cvjece13
#2151 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
ja godinama perem afroditinim od koprive i dlaka mi je 3-4 puta jača i sjajnija. Najbolji!
- cvjece13
#2152 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Budi dobra i reci mi koja frizerkaradenska wrote:cini mi se da je t ponuda, 18 KM sisanje i feniranje istekla ljetos. Ja se vala sisam kod one svoje frizerke i prezadovoljna sam. 8 KM feniranje, 10 sisanje, pramenovi 50
-
radenska
#2153 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Ma spominjala sam vec, na carsiji kod pijace telali. A neki dan sam se za novu fenirala na alipasinom, frizerski salon Merlin, feniranje je 10 na srednju duzinu.Solidno cure skroz rade. Pramenovi isto 50. JOs su mi dali i kalendar
- me22
#2154 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
imam ja ovodrekalica28 wrote:ovo izgleda interesantno.Lutijena wrote:Da li ste koristili ove twist rollere za kosu?
gdje ih ima uzeti?
- Pasiflora
#2155 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Gdje ima kupiti ovih twist rollera?
- Artemida84
#2156 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
U CM-u......Pasiflora wrote:Gdje ima kupiti ovih twist rollera?
- Pasiflora
#2157 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
HvalaArtemida84 wrote:U CM-u......Pasiflora wrote:Gdje ima kupiti ovih twist rollera?
- Rosebud_
#2158 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Cijena?Artemida84 wrote:U CM-u......Pasiflora wrote:Gdje ima kupiti ovih twist rollera?
- semmy
#2159 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
hocu ovako kratku kosu a nijedan od frizera kod kojih idem nece da mi osisa moju grivu

- alica.k
#2160 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
sto?semmy wrote:hocu ovako kratku kosu a nijedan od frizera kod kojih idem nece da mi osisa moju grivu![]()
- semmy
#2161 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
@alica.k valjda im zao kose jer je do pola ledja i valovita+ lokne...meni je teska glava i nemam vise snage za feniranje i ravnanje pogotovo na ovom vremenu...
hasan mi se samo nasmijao i rekao malo sutra, ado kaze da sam luda, sejo kaze boze sacuvaj ja necu tako kratko da te sisam...........
hasan mi se samo nasmijao i rekao malo sutra, ado kaze da sam luda, sejo kaze boze sacuvaj ja necu tako kratko da te sisam...........
- alica.k
#2162 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
sto ja ne mogu tih "pametnih" frizera.semmy wrote:@alica.k valjda im zao kose jer je do pola ledja i valovita+ lokne...meni je teska glava i nemam vise snage za feniranje i ravnanje pogotovo na ovom vremenu...
- Zelena Carapa
#2163 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
a da probas s nekom srednjom varijantom, mozda neki duzi paz pa da vidis jel ti zao kose. Ako bude, pustis ponovo. Ako ne bude, nakon par mjeseci skrati na tu duzinusemmy wrote:@alica.k valjda im zao kose jer je do pola ledja i valovita+ lokne...meni je teska glava i nemam vise snage za feniranje i ravnanje pogotovo na ovom vremenu...
- miss_heidi
#2164 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
a najvise me nervira kad pitaju: a ko te je posljednji put sisao, kome si prije isla? pa se stanu iscudjavatialica.k wrote:sto ja ne mogu tih "pametnih" frizera.semmy wrote:@alica.k valjda im zao kose jer je do pola ledja i valovita+ lokne...meni je teska glava i nemam vise snage za feniranje i ravnanje pogotovo na ovom vremenu...
- semmy
#2165 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
mene ado sisa vec 13 godina, zalutam ja ponekad i do seje i hasana na sisanje vrhova i farbanje...nije adi prvi put da mi duzinu do pola ledja osisa na kratko..ovaj put im valjda zao kose neznam ni ja sto...uglavnom sam se danas sa adom dogovorila i iduce sedmice cu imati kratku frizuricumiss_heidi wrote:a najvise me nervira kad pitaju: a ko te je posljednji put sisao, kome si prije isla? pa se stanu iscudjavatialica.k wrote:sto ja ne mogu tih "pametnih" frizera.semmy wrote:@alica.k valjda im zao kose jer je do pola ledja i valovita+ lokne...meni je teska glava i nemam vise snage za feniranje i ravnanje pogotovo na ovom vremenu...
-
radenska
#2166 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Kako bih ja voljela dugu kosu. A moja tako prokleto mekana da puca jadna dok malo naraste. Kako vam zavidim

- semmy
#2167 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
poklanjam ti sve sto osisamradenska wrote:Kako bih ja voljela dugu kosu. A moja tako prokleto mekana da puca jadna dok malo naraste. Kako vam zavidim![]()
- semmy
#2168 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
samo da se pohvalim da imam kratku kosu napokon...ista kao na slici koju sam postavila par postova prije...ado hvala ti do neba, ovo je rahatluk pravi 
- Zovem se Zelena
#2169 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Oki doki... Kako najlakše postati CRVENOKOSA ali bez odlaska frizeru. 
- alica.k
#2170 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
kna!Zovem se Zelena wrote:Oki doki... Kako najlakše postati CRVENOKOSA ali bez odlaska frizeru.
- Rosebud_
#2171 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
I jel neko kupio one twist rollere? Gdje i koja je cijena? I naravno, imal fajde od njih? 
- Zovem se Zelena
#2172 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
VIdjela sam ja u CM-u. Na onom sniženju su bili 4-5 maraka, a sada su negdje oko 8 ako se dobro sjećam. Mislim da su u 2 veličine, a napisala je jedna od forumašica da ih ima i da fercerajuRosebud_ wrote:I jel neko kupio one twist rollere? Gdje i koja je cijena? I naravno, imal fajde od njih?
Joooooj, ne da mi se nekako. Gdje nabaviti dobru? A i nijanse su problem.alica.k wrote:kna!Zovem se Zelena wrote:Oki doki... Kako najlakše postati CRVENOKOSA ali bez odlaska frizeru.
- alica.k
#2173 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
ma svaka kna vuce na crveno ako nema indigo 
ja stavljam onu caca brun iz lusha, i uvijek povuce na crveno, pogotovo ako kesu stavim.
u svakom slucaju, najjednostavnije ti je frizeru ici, pogotovo ako imas tamnu kosu, onda ne mozes nista sama. i sve zavisi i kakvu crvenu hoces?
ja stavljam onu caca brun iz lusha, i uvijek povuce na crveno, pogotovo ako kesu stavim.
u svakom slucaju, najjednostavnije ti je frizeru ici, pogotovo ako imas tamnu kosu, onda ne mozes nista sama. i sve zavisi i kakvu crvenu hoces?
- Zovem se Zelena
#2174 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Tamno smeđa sam. Znam da je tamno za crvenu i da bi trebalo skinuti bar dvije nijanse sa moje kose... Ali nejma se para za frizeraalica.k wrote:ma svaka kna vuce na crveno ako nema indigo
Ma ja bih to postepeno, prvo neka tamnija nijansa a onda baš crveno (bez onih rozih ili narandžastih tonova, a opet da nije onaj crvena za tete)
Ova je fina

I ova na slici, ali što duže gledam sve više mi roskasta
Ne znam više ni ja
- bez_ideje
#2175 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Ne mozes sa knom u svjetlije nikako......to zaboravi!