InshAllah
FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
maida95
#2151 Re: FK Sloboda Tuzla
Braća po boji
InshAllah

InshAllah
-
sumirprimus
#2152 Re: FK Sloboda Tuzla
cure samo laganini, kad se okliznemo dusu ce vam popit...
nadam se da to nece bit danas...
nadam se da to nece bit danas...
-
maida95
#2153 Re: FK Sloboda Tuzla
Znam i ja piti krv
sve polahko, na slamčicu 
-
sumirprimus
#2154 Re: FK Sloboda Tuzla
vidis i ovo se da protumacit trosmisleno...maida95 wrote:Znam i ja piti krvsve polahko, na slamčicu
no danas je tekma uzivaj...
-
costacurta
#2155 Re: FK Sloboda Tuzla
A jel ima prenosa?
Meni malo bi šuhveli što Azmir neku noć poziva navijače da dolaze na utakmice i kupovinom karte pomognu klub. Nekako mi to ne djeluje ambiciozno nit uljeva samopouzdanje.
Druga stvar sto mislim da je cijena karte od 10KM za Slaviju ili Travnik itd bezobrazno skupa. Hajd ok za Sarajevo i Želju ali ovo je bas bezobrazluk.
Danas bi trebalo biti besplatan ulaz da se ja pitam.
Treba vratiti povjerenje i raju na stadion.
Prvi ja nisam nikad ulazio preko ograde niti sam se provlačio kraj policije. "Pomagao" klub na taj nacin 10ak godina.
Pitari mi razbise far na Kobiljoj Glavi 2003. kad smo se vraćali sa Kupa. Neka halal.
Al puce mi film i digoh ruke tamo neke 2005.-2006. kad krenuse otvoreno iz sezone u sezonu sa nekim mesetarenjima borbom za opstanak malverzacijama prodajama utakmica itd. Tad rekoh Gud baj FC Freedom.
Do nekih boljih vremena.
Hajd kontam evo boljih vremena. Svjestan sam da je teško al jbmu mater znam sigurno jos najmanje 10 ljudi koji razmisljaju isto ovako. Ljudi sa kojima sam isao u Sarajevo i u Zenicu za Slobodom. Treba te ljude vratiti na stadion.
Jebo 10KM. Nije problem. Ali treba taktički odraditi. I klub treba pokazati da mu je stalo do navijaca.
Reverzibilan je to proces.
Meni malo bi šuhveli što Azmir neku noć poziva navijače da dolaze na utakmice i kupovinom karte pomognu klub. Nekako mi to ne djeluje ambiciozno nit uljeva samopouzdanje.
Druga stvar sto mislim da je cijena karte od 10KM za Slaviju ili Travnik itd bezobrazno skupa. Hajd ok za Sarajevo i Želju ali ovo je bas bezobrazluk.
Danas bi trebalo biti besplatan ulaz da se ja pitam.
Treba vratiti povjerenje i raju na stadion.
Prvi ja nisam nikad ulazio preko ograde niti sam se provlačio kraj policije. "Pomagao" klub na taj nacin 10ak godina.
Pitari mi razbise far na Kobiljoj Glavi 2003. kad smo se vraćali sa Kupa. Neka halal.
Al puce mi film i digoh ruke tamo neke 2005.-2006. kad krenuse otvoreno iz sezone u sezonu sa nekim mesetarenjima borbom za opstanak malverzacijama prodajama utakmica itd. Tad rekoh Gud baj FC Freedom.
Do nekih boljih vremena.
Hajd kontam evo boljih vremena. Svjestan sam da je teško al jbmu mater znam sigurno jos najmanje 10 ljudi koji razmisljaju isto ovako. Ljudi sa kojima sam isao u Sarajevo i u Zenicu za Slobodom. Treba te ljude vratiti na stadion.
Jebo 10KM. Nije problem. Ali treba taktički odraditi. I klub treba pokazati da mu je stalo do navijaca.
Reverzibilan je to proces.
-
maida95
#2156 Re: FK Sloboda Tuzla
Nema kol'ko sam ja primjetila. Arena prenosi Olimpic, BHT prenosi Travnik, samo ne znam da li ima na Moja TV.
Pa vidi, imaš opciju da odeš i od Fukara kupiš za 4 KM, imaš sjever za 7 KM i tek onda zapad cenera. Sezonska je poprilično jeftina, 50 KM, imaš sad i polusezonsku za 30, po meni se to isplati fino. Slažem se da bi možda neke utakmice trebale da budu jeftinije od ostalih al' šta se može
možda nekad kasnije budu malo jeftinije 
Pa vidi, imaš opciju da odeš i od Fukara kupiš za 4 KM, imaš sjever za 7 KM i tek onda zapad cenera. Sezonska je poprilično jeftina, 50 KM, imaš sad i polusezonsku za 30, po meni se to isplati fino. Slažem se da bi možda neke utakmice trebale da budu jeftinije od ostalih al' šta se može
- nKrkan
#2157 Re: FK Sloboda Tuzla
Nema ni na moja tv utakmice prenose sutra Sarajevo .Pa šta vam radi vaš rtvTK 
-
maida95
#2158 Re: FK Sloboda Tuzla
Snima novogodišnji program sigurno
Bježi ba, sramota što niko od ovih naših u Tuzli ne prenosi, ni onaj RTV 7 ne prenosi
Da barem neko hoće stream napraviti od ovih glupana, silnih "fotografa" i nekih amatera što snimaju neke fola spotove kvazi reperima iz Tuzle
sevapa bi zaradili 
Bježi ba, sramota što niko od ovih naših u Tuzli ne prenosi, ni onaj RTV 7 ne prenosi
Da barem neko hoće stream napraviti od ovih glupana, silnih "fotografa" i nekih amatera što snimaju neke fola spotove kvazi reperima iz Tuzle
-
costacurta
#2159 Re: FK Sloboda Tuzla
Jos mi veća muka kad procitah da su sva tri sarajevska kluba dobila neku kintu od UEFAe. Jest da su osigurali učešće u nastupima u Evropi ali hajd Bogati sigurno sve kroz fer i posteno takmicenje
Ako kanton sa 600k ljudi nije u stanju obezbijediti i napraviti uslove za klub koji ce nastupati u Evropi onda i ne zaslužujemo nista bolje od blamaža koje nam se decenijama serviraju u režiji sarajevskih ćevabdžija i hercegovačkih Era.
Ako kanton sa 600k ljudi nije u stanju obezbijediti i napraviti uslove za klub koji ce nastupati u Evropi onda i ne zaslužujemo nista bolje od blamaža koje nam se decenijama serviraju u režiji sarajevskih ćevabdžija i hercegovačkih Era.
-
maida95
#2160 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa polahko, evo počeo je projekat Zlatna karika još ozbiljnije da radi, sad sa ovim reprogramom će da bude drugačija priča. Sve će to Husić da nama sredi

-
costacurta
#2161 Re: FK Sloboda Tuzla
Repriziraju Esmeraldu.maida95 wrote:Snima novogodišnji program sigurno![]()
Bježi ba, sramota što niko od ovih naših u Tuzli ne prenosi, ni onaj RTV 7 ne prenosi :roll
Jbte ja tu TV nisam pogledao ima 10 godina. Zar oni jos postoje.
Najamaterskiji medij u regiji a i šire a uzimali su bruku para od budžeta. Radili su prenose uzivo samo ukoliko je događaj u zgradi u kojoj se oni nalaze
-
maida95
#2162 Re: FK Sloboda Tuzla
costacurta wrote:Radili su prenose uzivo samo ukoliko je događaj u zgradi u kojoj se oni nalaze
Na dnevniku vijesti od juče
-
costacurta
#2165 Re: FK Sloboda Tuzla
Sve vam se vide miliJoni sto ih ulažete u sport, igrače i infrastrukturu, al evo ima dv'aest godina ja redovno u Euro takmicenjima gledam Partizan Rijeku, Dinamo.leškarenje wrote:Glodjes li muda,majke ticostacurta wrote:Jos mi veća muka kad procitah da su sva tri sarajevska kluba dobila neku kintu od UEFAe. Jest da su osigurali učešće u nastupima u Evropi ali hajd Bogati sigurno sve kroz fer i posteno takmicenje![]()
Ako kanton sa 600k ljudi nije u stanju obezbijediti i napraviti uslove za klub koji ce nastupati u Evropi onda i ne zaslužujemo nista bolje od blamaža koje nam se decenijama serviraju u režiji sarajevskih ćevabdžija i hercegovačkih Era.cuj dobili neku kintu,nije to bas tako...to su milioni haveru kad se sve sabere i sad kad vi kao osigurate Evropu to ce biti fer i posteno,jel
joj demagogije u pm,zato i jeste odvratni kao klub zbog takvih ko ti.Ugledaj se na ove dame koje pisu ovdje
nemoj biti kompleksas u zivotu.
Dobacite vi i do drugog predkola al tu padnete pred daleko iskusnijim protivnikom iz npr Crne Gore....
Mi smo možda odvratni, ali sto li onda vas niko niđe ne voli?
Važno je ucestvovati i Salema na platnoj listi imati
-
costacurta
#2166 Re: FK Sloboda Tuzla
Rekoh teško ćemo do titule.leškarenje wrote: Opusti se,sad cete vi u grupnu fazu fer i posteno
Mi smo prefierija. Provincija.
Pored centara moći u Sa i Mo i amiđe, mi mozda mozemo do Evrope kao treći ali hajd. Otom potom. Fino je barem do februara biti tu gdje jesmo trenutno.
-
maida95
#2167 Re: FK Sloboda Tuzla
Isključili Husrefa zbog prigovora 
-
maida95
#2168 Re: FK Sloboda Tuzla
Tri boda nama, tri gola njima
81' Ordagić
81' Ordagić
-
maida95
#2170 Re: FK Sloboda Tuzla
Kad već nema ostalih golova, ima barem penal
-
todd_smith
#2171 Re: FK Sloboda Tuzla
Koji vam je ovo penal ove sezone? Nije provokacija fkt, 4? Znam da je Zeba protiv Veleza promasio.
-
maida95
#2172 Re: FK Sloboda Tuzla
Fakat ne znam
Znam da smo imali protiv Čelika jedan, ovaj sad, i ne znam više, nisam ni pratila..
Znam da smo imali protiv Čelika jedan, ovaj sad, i ne znam više, nisam ni pratila..
- nKrkan
#2173 Re: FK Sloboda Tuzla
Čestitam Slobodi na tituli .
-
maida95
#2174 Re: FK Sloboda Tuzla
Jest da je ovo proljetni dio, titulu jesenjeg je uzeo Zrinjski, al' hajde hvala 
-
sumirprimus
#2175 Re: FK Sloboda Tuzla
Bodove i golove pisi..igru brisi...tvrdje neg sto rwzultat pokazuje.teren katastrofalan...valjicu i pleme i materesinu..kako ofirno navlaci...
Al dzaba....
Da je bilo gutavo ko zna sta bi uradio...
Penal cist...
Al dzaba....
Da je bilo gutavo ko zna sta bi uradio...
Penal cist...