Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dezurni_ucenik

#2151 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 23/03/2016 22:00, edited 1 time in total.
dusa_raskopuša

#2152 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

"meni je najjace prije par godina na zmbt neki momak otpjevao stairway to heaven..kazu mi ovi "strucnjaci" iz zirija : aj ti sad nama halida otpjevaj"

Ja nisam gledala prije. Gledam sad i ono 'ladno, ne vjerujem. Msm da je ispalo kvalitetne raje, cak i kvalitetnije od ovih sto su ostali, ali Boze moj. Ali ajde sve, sto je ziri takav kakav je, ali publika, ja ne vjerujem, kakvih komentara necu procitati. Ne moze im se ugoditi. Zao mi bi onog Samira. Jadan decko, kako su se bili okomili na njega. Meni je to bio razlog da ga zgotivim kao i Saru i jos neke. Satro, profesoru se ne svidjaju neke pjesme, one satorske i tako to, ma bjezi ba. Pametnjakovic na kub. Al' jezik ne moze da kontrolise. U sustini nisu ni fer, neke takmicare gotive, a neke ne, sto nije u redu, ali njima na dusu. Najjace je sto su oni tu da ih ispravljaju, a ni sami ne znaju da PRICAJU, ku' 's dalje. :lol: :lol:
PasoDzigera007

#2153 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

bez_ideje wrote:Enes Begovic pjevacki savjetuje Adnana Jakupovica :shock: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :run: :run:
Donna Ares u ziriju komentarise vokalne sposobnosti neke od ucesnica.....a poslije i styling :lol: :lol: :lol: :lol:
Sta je tebi ovdje nejasno?
Da nece Jakupovic koji je tek prno na estradu,objasnjavati Enesu koji je 25 godina na estradi i koji je jedini koji moze sevdalinku iznijeti kako treba. Cuj Jakupovic,da crknem od smjeha,idi ziv bio ne provaljuj se.I jos nesto,da nije bilo Enesa,Jakupovica nigdje nebi bilo.Covjek ga vodio po svojim koncertima,da bi sta zaradio.
Last edited by PasoDzigera007 on 07/11/2011 01:44, edited 1 time in total.
bez_ideje

#2154 Re: Hayat

Post by bez_ideje »

PasoDzigera007 wrote:
bez_ideje wrote:Enes Begovic pjevacki savjetuje Adnana Jakupovica :shock: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :run: :run:
Donna Ares u ziriju komentarise vokalne sposobnosti neke od ucesnica.....a poslije i styling :lol: :lol: :lol: :lol:
Da nece Jakupovic koji je tek prno na estradu,objasnjavati Enesu koji je 25 godina na estradi i koji je jedini koji moze sevdalinku iznijeti kako treba. Cuj Jakupovic,da crknem od smjeha,idi ziv bio ne provaljuj se.
Enes je na estradi 25 godina zahvaljujuci ljudskoj glup/hosti ( a budimo realni otprilike toliko su i Konjevici,Ojdanici i ostale spodobe)
Enes je uvreda za estradu
Enes skrnavi sevdalinku
Enesovo mumlanje je najstrasniji dio bajramskog programa svih domacih tv stanica
Jakupovic je i prije nego mu je brada narasla ,pjev'o bolje nego sto ce ovaj moci namisliti,a ne otpjevati ...

Ajde ,ismij se dobro
i pozzz Enesa
PasoDzigera007

#2155 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

bez_ideje wrote:
PasoDzigera007 wrote:
Da nece Jakupovic koji je tek prno na estradu,objasnjavati Enesu koji je 25 godina na estradi i koji je jedini koji moze sevdalinku iznijeti kako treba. Cuj Jakupovic,da crknem od smjeha,idi ziv bio ne provaljuj se.
Enes je na estradi 25 godina zahvaljujuci ljudskoj glup/hosti ( a budimo realni otprilike toliko su i Konjevici,Ojdanici i ostale spodobe)
Enes skrnavi sevdalinku
Enesovo mumlanje je najstrasniji dio bajramskog programa svih domacih tv stanica
Jakupovic je i prije nego mu je brada narasla ,pjev'o bolje nego sto ce ovaj moci namisliti,a ne otpjevati ...

Ajde ,ismij se dobro
i pozzz Enesa
Veze ti o zivotu nemas.Cuj Jakupovic ,da puknem od smjeha,jos ga poredi sa Enesom,e rano ljuta hahahahahahahahha :D :lol: :D :lol: :mrgreen: imal jos kakav da se smije da i njeg postavim.
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#2156 Re: Hayat

Post by anthraxQ »

bez_ideje wrote:
PasoDzigera007 wrote:
Enes skrnavi sevdalinku

Ajde ,ismij se dobro
i pozzz Enesa
Nidje veze.

Porediti Enesa i Adnana.

:-) :roll:

Još plus nadrobiti se o Enesu kao da pjeva ovcama na koncertima, a ne ljudima.

To što ti imaš probleme subjektivne prirode sa Enesovim pjevanjem ti ne daje pravo da neke objektivne stvari negiraš kao što je upravo visok kvalitet njegovog pjevanja.
bez_ideje

#2157 Re: Hayat

Post by bez_ideje »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
al s ovim se slazem......porediti Enesa i Adnana ne ide.......Adnan za razliku od Enesa-pjeva :mrgreen:

a sto se tice visokog kvaliteta njegovog pjevanja : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a nikakav ja subjektivni problem s Enesom neJmam......aj pwomis :mrgreen:
PasoDzigera007

#2158 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

anthraxQ wrote:
Nidje veze.

Porediti Enesa i Adnana.

:-) :roll:

To što ti imaš probleme subjektivne prirode sa Enesovim pjevanjem ti ne daje pravo da neke objektivne stvari negiraš kao što je upravo visok kvalitet njegovog pjevanja.
Ma tip nema veze o cemu pise.
dusa_raskopuša

#2159 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

"Nidje veze.

Porediti Enesa i Adnana.

To što ti imaš probleme subjektivne prirode sa Enesovim pjevanjem ti ne daje pravo da neke objektivne stvari negiraš kao što je upravo visok kvalitet njegovog pjevanja."

Ja se apsolutno slazem sa ovim. To je stvar subjektivnosti. Msm da nema smisla porediti njih dvojicu, jer je Enes duplo duze na sceni i covjek zna znanje, dok je Adnan, novajlija. Niko ne kaze da Adnan mozda nece biti poznat k'o Enes ali za to moraju da prodju godine. Ja ne slusam Enesa ali ni ovog drugog, i mislim da se tu nema sta razglabati, to je sve stvar ukusa, kome se ne svidja kad neko pjeva, u ovom slucaju Enes, ima daljinski, moze komotno da prebaci.
PasoDzigera007

#2160 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

bez_ideje wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
al s ovim se slazem......porediti Enesa i Adnana ne ide.......Adnan za razliku od Enesa-pjeva :mrgreen:

a sto se tice visokog kvaliteta njegovog pjevanja : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adnan djete drago jos ne pjeva,nego se dere,a naucice pjevati za jedno 10 godina,a pogotovu neka se mani pjevanja Djul Zulejhe,jer ispada smjesan.
dezurni_ucenik

#2161 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 23/03/2016 22:00, edited 1 time in total.
PasoDzigera007

#2162 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

CVIKERASH wrote:Adnan Jakupovic = SMECE

Enes Begovic = SMECE

SMECE = SMECE
Nek si nam ti cvijece :-)
bez_ideje

#2163 Re: Hayat

Post by bez_ideje »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sve dok ga Enes ne savjetuje,ima nade za njega
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#2164 Re: Hayat

Post by anthraxQ »

a uvijek se s vremena na vrijeme pojavi neki adolescent ili neki insan sa zakašnjelom adolescencijom pa privlači pažnju na sebe tragikomičnim komentarima, ne zbog smisla komentara koji želi istaknuti, već čisto radi pažnje koju želi izazvati tim komentarisanjem.

;-)
dezurni_ucenik

#2165 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 23/03/2016 21:59, edited 1 time in total.
bez_ideje

#2166 Re: Hayat

Post by bez_ideje »

Mudro receno :mrgreen:
luckylaka

#2167 Re: Hayat

Post by luckylaka »

bez_ideje wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Uzivaj u ,,raspjevanim meraklijama i ,,loli i mari,, cini mi se da je to tvoj stil :D :-D :lol: :razz:
PasoDzigera007

#2168 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

bez_ideje wrote::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sve dok ga Enes ne savjetuje,ima nade za njega
Prije svega nisi upucen i nemas pojma o cemu pises. Dobro ti je momak gore napisao.Pise samo da bi na sebe privukao paznju svojim komentarima i nista vise.

Uopste pojma nemas koliko je Enes pomogao Adnanu,kao stariji kolega,je jedan od rijetkih koji pomaze mladim pjevacima,nije ufuran i uvijek je spreman da pomogne.Nema humanitarnog koncerta da se Enes nije pojavio.

Pjesmu "Hladna vodo" koju je Zaim Poturic napisao za Enesa,taj isti kojeg ti pljujes ,ju je poklonio Adnanu,jer je uvidio da mu moze pomoci ,a i pjeva se o Mostaru. Osim toga Enes je Adnana vodio na mnogobrojne svoje koncerte i prije ZMBT-a i poslije ZMBT-a.Svoje pjesme olahko da neafirmisanim pjevacima,pa je i Adnanu Nezirovu poklonio pjesmu"Lutalica" .Itd,itd.

Prema tome ,jos jedno ne provaljuj se ako nemas pojma,jer na taj nacin ces na sebe privuci paznju,samo u negativnom smislu.
bez_ideje

#2169 Re: Hayat

Post by bez_ideje »

Znaaaaci....kolega,humanista,tekstopisac,aranzer.....covjek visestrukog talenta i osebujne licnosti .......hajd ,ne zna pjevat......al ne moze sve u zivotu ha ya...... :mrgreen:
Nek on sve te pjesme lijepo razdijeli Adnanima i ostalim.......pa cu reci svaka cast......ovako dok mi se nateze na svakom bh kanalu ,samo mi izaziva nagon na povracanje

A posto ne zelim vise negativne paznje da privucem na sebe :lol: :lol: :lol: ,u ovom malom virtuelnom univerzumu,na temi hayatove blejalice,odjavljuje se :mrgreen:

Budite mi pozdravljeni i ne propustite kupiti karte za koncert,prije nego se sve razgrabi :mrgreen:

p.s-ja jok biti ON,vec ONA :sax:
PasoDzigera007

#2170 Re: Hayat

Post by PasoDzigera007 »

bez_ideje wrote:
A posto ne zelim vise negativne paznje da privucem na sebe :lol: :lol: :lol: ,u ovom malom virtuelnom univerzumu,na temi hayatove blejalice,odjavljuje se :mrgreen:
Da si prije rekLA ,pa da budemo pazljiviji :D
Zar i Adnan nije hayatova blejalica?
manki

#2171 Re: Hayat

Post by manki »

Grozni su obojica majko moja.. Jedino sto taj Adnan ima finu onu pjesmu vezanu za Mostar kako vec ide, a Enes Begovic je zesca seljacina, kao i vecina onih ucesnika na ZMBT.

Zao mi jedino one Jasne Kolovrat, cini mi se da se tako zove, jedna od rijetkih dama medju njima, i odlicno pjeva.
karanana

#2172 Re: Hayat

Post by karanana »

meni cijelo vrijeme nesto bila antipaticna, sva nakva vizlasta, starkasta, nesta se vrca.....
a kad je cuh u subotu kad je dosla na oprostajnu emisiju, zena vrlo inteligentna, elokventno prica, ima neki stalni posao.....bas ok.
Better Man

#2173 Re: Hayat

Post by Better Man »

bez_ideje wrote:
Enes skrnavi sevdalinku

Ajde ,ismij se dobro
i pozzz Enesa
Ako cemo posteno svi narodni pjevaci su uvreda za estradu, jer je to seoska muzika, a tu su i ljigavi pop pjevaci, kvazi rokeri i sl. kao osoba koja organski ne podnosi narodnu muziku cu reci da svi pjevaci iste nisu ni do noznih prstiju,a ne koljena jednom Tomi Zdravkovicu! I ne znam ko jos gleda seoski program seoske Hayat tv!
dezurni_ucenik

#2174 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 23/03/2016 21:58, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2175 Re: Hayat

Post by pici »

jaooo šHo se ovĐŽekana izMaHalalo brezmene :shock: :x :evil: ...šHa bi, šHa bi, kos kim koga da :dance:
Post Reply