Planika, Alpina...Ductus Holedocus wrote:gdje sve ima Tamaris obuce?
ali definitivno najbolji izbor tamaris obuce je u Planici.
Moderator: anex
Planika, Alpina...Ductus Holedocus wrote:gdje sve ima Tamaris obuce?
Pa onda naravno prati termine snizenja kad pocinju, kako je to ludo u Francuskoj, kod njih tacno 07.01. pocinje snizenej-ali u svim radnjama, i onda 06.01. vidis ljudi smao kruze oko radnji i gledajus ta ce, a sutra pomama nastane ne mozes uci nidgjeRimljanka wrote:Hval svima za odgovore...
Istrazivala sma malo po netu i vidim da Hrvati puno idu u BTC.
Ono kontala sam do HM, Zare,manga i tako to...
Nadam se da ce se isplatiti soping,jer placamo i put i hotel itd. ida cu uspjeti na snizenju naci dobrih stvari
Ja nisam nikad vidjela Kerastase po parfimerijama, a ja sam kupovala Kerastase u Sabic salonu u Radicevoj ulici.beautyfool wrote:Gdje ima najveci izbor Loreal kozmetike ??![]()
Treba mi Loreal kerastase sampon
Super, znam da su Sabici zastupnici Loreala ali nisam znala da se moze kod njih kupiti u maloprodajiswirl wrote:Ja nisam nikad vidjela Kerastase po parfimerijama, a ja sam kupovala Kerastase u Sabic salonu u Radicevoj ulici.beautyfool wrote:Gdje ima najveci izbor Loreal kozmetike ??![]()
Treba mi Loreal kerastase sampon
dobre cijene, besplatna dostava, kvalitetna (uglavnom) odjeca, fer nacin poslovanja.zamzija wrote:ma asos ima finih stvari
skontala sam da ga sve više reklamiraju modni portali iz susjednih država - kad prave liste odjeće uvijek ubace i cijene sa asosa
imal' tamo crna obicna kosulja a da nije 70-80 KMalica.k wrote:dobre cijene, besplatna dostava, kvalitetna (uglavnom) odjeca, fer nacin poslovanja.zamzija wrote:ma asos ima finih stvari
skontala sam da ga sve više reklamiraju modni portali iz susjednih država - kad prave liste odjeće uvijek ubace i cijene sa asosa
what's not to like?
Lani je takvih suknji bilo u Moni i u Cibusu,nisu bile uopste skupe...provjeri i tamo ako ces vec hodati...zvrzgana wrote:Drage djevojke,
Da li ko zna gdje ima uzeti jesenjih/zimskih suknjica visokog struka, puni krug? Kupila sam jednu u Lindexu ljetos i nanosala se je a sada bih nesto za ovo vrijeme....?
Obzirom da su sada ponovo u modi nadam se da ima izbora.
Hvala unaprijed

ma cisto sumnjam.Michun wrote:imal' tamo crna obicna kosulja a da nije 70-80 KMalica.k wrote:dobre cijene, besplatna dostava, kvalitetna (uglavnom) odjeca, fer nacin poslovanja.zamzija wrote:ma asos ima finih stvari
what's not to like?
nisam odusevljena...al' da je neko mozda tamnije puti u ovom, bilo bi drugacije.Karen wrote:Sviđa li vam se?
Fali joj neki detalj - kaiš npr.Karen wrote:Sviđa li vam se?
ma na gleznjace umjesto ovih cizama i bila bi super.Karen wrote:Sviđa li vam se?