FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#2151 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Basler wrote:
missko wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bayern ... /120516221
Daj samo nek je dzabe, ne bi ovi potrosili nema sanse.
Po tebi bi bilo pametno baciti koji milion za drugog golmana koji ce sasvim rijetko dobijati priliku da brani?
Butt se povlaci, onaj mali iz Regensburga nije ta klasa, Kraft nije htio sjediti na klupi i onda se trazilo normalno rjesenje.
Normalno u tolikoj mjeri da ima kakvu-takvu klasu i da je spreman sjediti na klupi (kao svojevremeno Dreher, Scheuer i drugi). Prvi pik je bio Drobny iz HSV-a (srecom :D povrijedio se, tako da su odustali) pa onda Hildebrand i onda se ukazala ova prilika.

Trosit ce se, nema brige. Al´ na drugim mjestima.
Ne kazem ja da je ovo poslovno glup potez, dapace a kako uvijek nadju besplatno rjesenje, ovaj frajer je za rezerve cak i predobar, ali meni nikad ne bi ni a na um pao a oni ga iscupase iz naftalina. Dobro njemu dobro njima.
Basler

#2152 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

Hajmo reci da pohvale treba uputiti prema Uliju. :-D

Koliko god bili kivni (pojedini navijaci Bayerna) na njega, toliko isto ce osjecati zal kada ga jednog dana ne bude.
missko

#2153 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Basler wrote:Hajmo reci da pohvale treba uputiti prema Uliju. :-D

Koliko god bili kivni (pojedini navijaci Bayerna) na njega, toliko isto ce osjecati zal kada ga jednog dana ne bude.
Stvarno je frajer uhljup nad uhljupima ali radi posao za klub kao niko.
Jedini koje bi svrstao s njim u ravan koji mi sad padaju na pamet su Mamic i SAF. :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2154 Re: FC Bayern Munchen

Post by odesveuhonduras »

Eno ga kuka kako mu je muka što svaki put kad napuni rezervar pare idu naftnoj mafiji poput Abramovicha da kupuju njima fudbalere..

Ljudi moji, tako bih volio da vas Chelsea razvali, da to nije normalno. Ferguson je evlija za Bayernovu upravu..
Last edited by odesveuhonduras on 17/05/2012 02:48, edited 1 time in total.
Zatamnjena stakla

#2155 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zatamnjena stakla »

missko wrote:
Sorel wrote:Ovaj golman je meni dobar, ne znam šta traži u Bayernu kad neće branit :-)
Hoce jadnik ko Nasri da osvaja trofeje :lol:
:lol: :lol: :lol:
simonese

#2156 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

odesveuhonduras wrote:Eno ga kuka kako mu je muka što svaki put kad napuni rezervar pare idu naftnoj mafiji poput Abramovicha da kupuju njima fudbalere..

Ljudi moji, tako bih volio da vas Chelsea razvali, da to nije normalno. Ferguson je evlija za Bayernovu upravu..
boli nas neka stvar sta bi ti volio
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2157 Re: FC Bayern Munchen

simonese wrote:
odesveuhonduras wrote:Eno ga kuka kako mu je muka što svaki put kad napuni rezervar pare idu naftnoj mafiji poput Abramovicha da kupuju njima fudbalere..

boli nas neka stvar sta bi ti volio
osjećaji su definitivno obostrani :D
BHF_Manijak

#2158 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Ta informacija je stara ko Grcka! Zadnja je u vezi Reala, Barce i Spanije. No jedno im je zajednicko, obje su apsolutno istinite! :wink:
odesveuhonduras

#2159 Re: FC Bayern Munchen

BHF_Manijak wrote:

Ta informacija je stara ko Grcka! Zadnja je u vezi Reala, Barce i Spanije. No jedno im je zajednicko, obje su apsolutno istinite! :wink:
Jedino što je istinito je da je predsjednik jednog od najvećih evropskih klubova obični schweinoliki klošar bez trunke poštovanja prema suparniku protiv kojeg igra u finalu najrespektabilnijeg fudbalskog klupskog natjecanja. Prema klubu sa kojim njegov klub nema apsolutno nikakvo rivalstvo niti postoji bilo kakva mržnja između dva kluba. Nepotrebno, klošarski, neprofesionalno, ksenofobično i na tragu nekih njemačkih govora iz 1930-ih.. ja sam ti davno u jednom od naših razgovora o njemačkom fudbalu govorio da se kod njih u zadnje vrijeme može osjetiti takva arogancija i osjećaj neke germanske superiornosti da je to na tragu prednacističke njemačke. Ovaj intervju ti je izvrstan primjer toga.

Pročitaj malo kakvim se riječnikom degenerik služi, ovo bi čovjeka začudilo da dolazi od nekog drogama ispranog mozga fudbalskog navijača, a ne od čovjeka na takvoj poziciji. Da ima obraza UEFA, kaznila bi ga toliko da mu ne naumpadne ikad više progovoriti o nekom klubu.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... mafia.html

Strašno, postoje svakakva rivalstva, pa čak i mržnja između pojedinih klubova diljem Evrope i svijeta, i ovakve riječi nećeš čuti od predstavnika takvih klubova.
Teufik

#2160 Re: FC Bayern Munchen

Post by Teufik »

odesveuhonduras wrote:
Strašno, postoje svakakva rivalstva, pa čak i mržnja između pojedinih klubova diljem Evrope i svijeta, i ovakve riječi nećeš čuti od predstavnika takvih klubova.
Vjerovatno ga je strah eventualnog poraza u finalu pa salta pricu u drugom smjeru.
odesveuhonduras

#2161 Re: FC Bayern Munchen

Teufik wrote:
odesveuhonduras wrote:
Vjerovatno ga je strah eventualnog poraza u finalu pa salta pricu u drugom smjeru.
ma svejedno, ne možeš ovako brate, nisu te s ulice pokupili. Sramotan odnos prema suparniku, klase grama jednog..

United i City se ne vole (blago rečeno), bockaju se stalno ali opet postoji ta neka granica koju predstavnici klubova ne prelaze.. ovaj ubada iz čista mira - ponižava, vrijeđa.. katastrofa od insana
Teufik

#2162 Re: FC Bayern Munchen

Post by Teufik »

odesveuhonduras wrote:
ma svejedno, ne možeš ovako brate, nisu te s ulice pokupili. Sramotan odnos prema suparniku, klase grama jednog..
Slazem se....al ne zamjeri mu.Bitno je isprovocirati protivnika samo sto mu se to moze obiti o glavu.
BHF_Manijak

#2163 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

odesveuhonduras wrote:
Jedino što je istinito je da je predsjednik jednog od najvećih evropskih klubova obični schweinoliki klošar bez trunke poštovanja prema suparniku protiv kojeg igra u finalu najrespektabilnijeg fudbalskog klupskog natjecanja. Prema klubu sa kojim njegov klub nema apsolutno nikakvo rivalstvo niti postoji bilo kakva mržnja između dva kluba. Nepotrebno, klošarski, neprofesionalno, ksenofobično i na tragu nekih njemačkih govora iz 1930-ih.. ja sam ti davno u jednom od naših razgovora o njemačkom fudbalu govorio da se kod njih u zadnje vrijeme može osjetiti takva arogancija i osjećaj neke germanske superiornosti da je to na tragu prednacističke njemačke. Ovaj intervju ti je izvrstan primjer toga.

Pročitaj malo kakvim se riječnikom degenerik služi, ovo bi čovjeka začudilo da dolazi od nekog drogama ispranog mozga fudbalskog navijača, a ne od čovjeka na takvoj poziciji. Da ima obraza UEFA, kaznila bi ga toliko da mu ne naumpadne ikad više progovoriti o nekom klubu.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... mafia.html

E moj Hondurase, i onda ti pocnes nekome vaziti o tome kako mrznja ne valja, kako ja pataloski mrzim Mancinija itd...Ma nenadmasiv si materemi, a pogledaj samo boldove, no izgleda u tvom slucaju je ok jer se o Njemcu radi! :lol: :oops: :roll:
odesveuhonduras

#2164 Re: FC Bayern Munchen

Naravno da ti vazim jer ja Hoenessa ne mrzim iz fudbalskih razloga, ne pada mi na pamet, ja ga mrzim ili bolje rečeno gadi mi se jer je smeće od insana što svakodnevno dokazuje.

Poprilično različita situacija od tvoje i Mancijieve paša moj pa ti boldaj koliko hoćeš. Ti Mancinia mrziš jer ti ne stavlja zemljaka u prvih 11, a ja ovog jer je napola fašist što ti ne želiš da vidiš jer si slab na švabe i njihov fudbal ;-)
BHF_Manijak

#2165 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

:lol: :lol: :lol:

Joj kako rekoh nenadmasiv si majkemi, mrznja je mrznja pa je ti nazovi i opravdaj cime hoces, a ako se vec busas u prsa kao vjernik onda terba da znas da i ta tvoja mrznja nije opravdana, cuj ja ga mrzim iz drugih razloga! :lol: :lol: :roll:
I sta je slago majketi? Jel tacno da Abramovic upumpava lovu u Chelsea? JESTE, jel tacno da Bayern nije privatno vlasistvo za razliku od Chelsea? JESTE, ta dva kluba se prosto ne mogu porediti, bar sto se ulaganja tice. Necu ulaziti kako je Abramovic stekao lovu, no poredit Bayern i ove je smijesno, dakle Hoeness je istinu rekao, a to sto tebi ne odgovara je druga sasvim stvar. :dance: 8-)

I naravno da ga mrzis iz fudbalskih razloga, jer ovo o cemu se prica je fudbal i nista drugo, Hoeness prica o Abramovicevim ulaganjima u fudbalski klub, odnosu finansija Chelsea-Bayern a to je sve fudbal i nema veze sa nacizmom nakvim kojeg ti spominjes. :lol:
Nogatrans

#2166 Re: FC Bayern Munchen

Post by Nogatrans »

Henes je jedna veliki gospodin,koji je zadnji 40 godina Bayern doveo medu najbogatije i najuspijesnije klubove svijeta.

I sva prica prestaje sa ovim.. 8-)
odesveuhonduras

#2167 Re: FC Bayern Munchen

jah, izvini molim te što mrzim Tomislava Nikolića :-)

koja šuplja...
BASS

#2168 Re: FC Bayern Munchen

Post by BASS »

Gotivim neke igrace Chelse-a ali Abramovic je prica za sebe.Koga zanima neka progugla kako je Abramovic stekao pocetni kapital tj.prve milione.A kome je mrsko odgovor je : tako sto je bukvalno presreo i oteo posiljku nafte tada jos sovjetske naftne kompanije i prodao je na crnom trzistu.Sada je naravno "gospodin" how yes not.Hoeness i on su neuporedivi likovi.
ultima_palabra

#2169 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Abramovich jeste "ratni" profiter, ali su mu maniri gospodski kad se poredi sa Enesom.
odesveuhonduras

#2170 Re: FC Bayern Munchen

ultima_palabra wrote:Abramovich jeste "ratni" profiter, ali su mu maniri gospodski kad se poredi sa Enesom.
Chelsea kao klub je uglavnom takav.. meni lično nit smrde nit mirišu, nemaju nikakav factor x da insana zapali, ali ljudi gledaju svoja posla i rijetko, rijetko sa bilo kim dolaze u konflikt.
BASS

#2171 Re: FC Bayern Munchen

Post by BASS »

Ne zovu ga dzabe Ulinator ,takvi likovi get the shit done :D dobro je Abramovic prosao u toj kritici. Moze bit sve ali ksenofobicni rasista itd nije,naprotiv.
odesveuhonduras

#2172 Re: FC Bayern Munchen

BASS wrote:Ne zovu ga dzabe Ulinator ,takvi likovi get the shit done :D dobro je Abramovic prosao u toj kritici. Moze bit sve ali ksenofobicni rasista itd nije,naprotiv.
ne pravim mu doručak pa ga ne znam privatno ali ovaj intervju je itekako ksenofobičan, i to je ono po čemu ga ja ocjenjujem, ne kakav je s rajom kad popije koju.
BASS

#2173 Re: FC Bayern Munchen

Post by BASS »

a sta je ksenofobicno rekao?
ultima_palabra

#2174 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:
ultima_palabra wrote:Abramovich jeste "ratni" profiter, ali su mu maniri gospodski kad se poredi sa Enesom.
Chelsea kao klub je uglavnom takav.. meni lično nit smrde nit mirišu, nemaju nikakav factor x da insana zapali, ali ljudi gledaju svoja posla i rijetko, rijetko sa bilo kim dolaze u konflikt.
Meni su gadni sa igračke strane, kapiten im teško može biti poganija osoba :D Onda taj player power kojima su otjerali svakog trenera koji im nije odgovarao :-)

Ali makar pokazuju osnovni respekt prema protivniku... drago mi je što je Enes morao pokusati sve što je posrao o Kloppu i Dortmundu :D Smrad...
Basler

#2175 Re: FC Bayern Munchen

Post by Basler »

Svasta u Bozijoj basti. :-)
Par puta pisem nesto, pa opet obrisem, jer ne zelim ulaziti u teme koje se ne ticu sporta.
Ha ja, Honduras je nas spas.
Aha. Dakle bitni su maniri, bez obzira sto i obicni smrtnici znaju sta i kako?
Uli je bez dlake na jeziku, sto na umu to na drumu, i kad nesto takva uspjesna osoba kaze ili je bilo ili ce bit. :D
Post Reply