BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#2151 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Fascinantno je koliko su neki ljudi izkompleksirani.
Baron_Samedi

#2152 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Ljudino, ne oftopici i drzi se teme. Ako imas problem sa komplexima, istrazujes nesto na tu temu, ima pdf Zdravlje.
ganjeta

#2153 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Baron_Samedi wrote:
Djokej wrote:Cocalic u timu kola.. Zasluzio je da bude pozvan bar na prijateljskim utakmicama..
Fascinantno je dokle seze lobby Zeljinih navijaca. Vec drugo kolo zaredom, podmazuju Grke da njhovog ljubimca ubace u tim kola.

Uistinu fascinirajuce.
Nemoj reci da si ironican :mrgreen: :run:
Obuca9

#2154 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Image

Šta kaže 'ajdučko srce, ne može napustiti pripreme Lokomotive radi jeb.ene reprezentacije. Ipak mu mi nismo dali "bosansko srce", da jesmo možda bi i zbog nas napuštao pripreme.

Fuj jade.
extraordinary

#2155 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Luckylaka je jako lijepo napisao, treba mu dati bosanski qrac, lijepo ide uz hajdučko srce.
van Basten

#2156 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by van Basten »

ili kako to u susjedsko/komšijskim medijima vole reći - pokazati mu Bosanski grb :D
njega barem možemo bezbolno odfakati, pa nek' po Rusiji ucjenjuje
Obuca9

#2157 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

NACIONALNI DRES JE SVETINJA

I dok pojedini bosanskohercegovački fudbaleri mole Boga da ne dobiju poziv za neku prijateljsku utakmicu, drugi pak pate što nisu dobili poziv. Jedan od njih je i igrač AEK-a, Sanel Jahić, za kojeg je nacionalni dres svetinja.

"Moj san je reprezentacija. Jednostavno, uvijek želim nositi nacionalni dres. I sada da sam dobio poziv za Meksiko, rado bih se odazvao, bez obzira na mjesto odigravanja susreta", rekao je Sanel Jahić.

"Nikad ništa nisam ružno rekao na račun selektora. Sušića poštujem, prije svega kao legendu našeg fudbala, a zatim i kao čovjeka i trenera. Međutim, ako se kojim slučajem naljutio na mene zbog neke nesmotrene izjave, ovim putem mu se izvinjavam", prenosi Oslobođenje Jahićevu izjavu.

Nekadašnji fudbaler Željezničara standardni je prvotimac grčkog AEK-a, a nada se da će za duel sa Rumunijom dobiti poziv.

"Volim svoju zemlju i nadam se da ću dobiti poziv za meč protiv Rumunije. Ubijeđen sam da mogu pomoći ekipi da ostvari pobjedu. Standardan sam u AEK-u i u dobroj sam formi. Istina, u nekim utakmicama nismo odigrali na nivou, ali trener je zadovoljan mojim nastupima. Ukoliko dobijem poziv pokušaću se selektoru nametnuti za početnu postavu kako bih mogao svima pokazati koliko mi je stalo do reprezentacije", istako je Jahić.
Eh tako je već bolje Jahiću, a ne da se naprđuje bezveze. Nadam se da će dobiti poziv za Rumuniju, te da će on biti primjer ostalima, da ako su nezadovoljni, rjeđšenje traže u razgovoru sa selektorom, a ne sa lešinarima/novinarima.
extraordinary

#2158 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Slažem se, i mislim da ga treba pozvati.
shalla

#2160 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

hz__semir wrote:
NACIONALNI DRES JE SVETINJA

I dok pojedini bosanskohercegovački fudbaleri mole Boga da ne dobiju poziv za neku prijateljsku utakmicu, drugi pak pate što nisu dobili poziv. Jedan od njih je i igrač AEK-a, Sanel Jahić, za kojeg je nacionalni dres svetinja.

"Moj san je reprezentacija. Jednostavno, uvijek želim nositi nacionalni dres. I sada da sam dobio poziv za Meksiko, rado bih se odazvao, bez obzira na mjesto odigravanja susreta", rekao je Sanel Jahić.

"Nikad ništa nisam ružno rekao na račun selektora. Sušića poštujem, prije svega kao legendu našeg fudbala, a zatim i kao čovjeka i trenera. Međutim, ako se kojim slučajem naljutio na mene zbog neke nesmotrene izjave, ovim putem mu se izvinjavam", prenosi Oslobođenje Jahićevu izjavu.

Nekadašnji fudbaler Željezničara standardni je prvotimac grčkog AEK-a, a nada se da će za duel sa Rumunijom dobiti poziv.

"Volim svoju zemlju i nadam se da ću dobiti poziv za meč protiv Rumunije. Ubijeđen sam da mogu pomoći ekipi da ostvari pobjedu. Standardan sam u AEK-u i u dobroj sam formi. Istina, u nekim utakmicama nismo odigrali na nivou, ali trener je zadovoljan mojim nastupima. Ukoliko dobijem poziv pokušaću se selektoru nametnuti za početnu postavu kako bih mogao svima pokazati koliko mi je stalo do reprezentacije", istako je Jahić.
Eh tako je već bolje Jahiću, a ne da se naprđuje bezveze. Nadam se da će dobiti poziv za Rumuniju, te da će on biti primjer ostalima, da ako su nezadovoljni, rjeđšenje traže u razgovoru sa selektorom, a ne sa lešinarima/novinarima.
Ja to isto govorim kad su u pitanju i Begović i Ibričić i Nadarević...
Kakvi ba krvopije/novinari, što ti kažeš lešinari pravi, u ovoj državi gdje su Express i Boom najčitanije novine samo gledaju kako da nekom "senzacijom" prodaju 20 primjeraka više... Fino telefon u ruke ili avio-karta i razgovor sa selektorom, ništa čak ni portparoli i pizde materine... I ja kad imam nekih nesuglasica na poslu pričam sa šefom a ne čistačicom ili onim zaštitarom...
extraordinary

#2161 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Samo je razlika što pojedinci misle da treba Sušić ići na noge Begoviću, a ne da ovaj treba doći do Safeta.
shalla

#2162 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

extraordinary wrote:Samo je razlika što pojedinci misle da treba Sušić ići na noge Begoviću, a ne da ovaj treba doći do Safeta.
Naravno da treba, ja prvi tako mislim. Imenuj mi jednog selektora i reprezentaciju gdje igrači dolaze do selektora na razgovor?!? NIje to pitanje nikakvog kaprica ili časti, jednostavno je praksa da selektor ili bar neko iz saveza ode do igrača da se popriča. Npr da su i ćiro i evo sad pape "išli na noge" možda ne bismo strepili kako će Lulić pokriti neko krilo jer bi to mjesto zatvarao Papac...
palermo

#2163 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

shalla wrote:
extraordinary wrote:Samo je razlika što pojedinci misle da treba Sušić ići na noge Begoviću, a ne da ovaj treba doći do Safeta.
Naravno da treba, ja prvi tako mislim. Imenuj mi jednog selektora i reprezentaciju gdje igrači dolaze do selektora na razgovor?!? NIje to pitanje nikakvog kaprica ili časti, jednostavno je praksa da selektor ili bar neko iz saveza ode do igrača da se popriča. Npr da su i ćiro i evo sad pape "išli na noge" možda ne bismo strepili kako će Lulić pokriti neko krilo jer bi to mjesto zatvarao Papac...
Ova priča sa Papcom i njegovom navodmo dosljednošću je veća ubleha od Lulića na lijevom beku.
extraordinary

#2164 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Ubleha tebi, meni nije. Papac se bio vratio kad je Meho Kodro preuzeo reprezentaciju, došao na okupljanje, međutim kad su Kodru otjerali kao zadnje govno, shvatio je koji amaterizam vlada.
extraordinary

#2165 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

shalla wrote:

Pogrešno sam se izrazio. Pape dakle, može otići na ovaj razgovor, ali ljudi vjeruju da on treba Begovića moliti i izvinjavati se. E pa nema tu molbe, hoćeš nećeš.
shalla

#2166 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

extraordinary wrote:
shalla wrote:

Pogrešno sam se izrazio. Pape dakle, može otići na ovaj razgovor, ali ljudi vjeruju da on treba Begovića moliti i izvinjavati se. E pa nema tu molbe, hoćeš nećeš.
E to je nešto drugo. naravno da ga ne treba moliti a pogotovo se ne izvinjavati i tu se slažem ali treba otići i saznati iz njegovih usta šta on misli tj da li se na njega ubuduće treba računati ili ne...
abondanzieri

#2167 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by abondanzieri »

limeni wrote:jahicu :thumbup:
:thumbup:
van Basten

#2168 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by van Basten »

lijepo od Jahića, na vakat se pokrio ušima i usput dao putokaz ostalim griješnicima šta im je činiti ako žele da budu dio reprezentacije
palermo

#2169 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

extraordinary wrote:Ubleha tebi, meni nije. Papac se bio vratio kad je Meho Kodro preuzeo reprezentaciju, došao na okupljanje, međutim kad su Kodru otjerali kao zadnje govno, shvatio je koji amaterizam vlada.
ma dobro, ko hoće od Papca praviti heroja neću mu braniti
extraordinary

#2170 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Pa ti mi daj jedan argumentovan razlog da ga proglasim izdajnikom, i ja ću to učiniti.
jeza u ledja

#2171 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

extraordinary wrote:Pa ti mi daj jedan argumentovan razlog da ga proglasim izdajnikom, i ja ću to učiniti.
Ja sam cuo da je glasao za Lijanovice. :oops:
legionar2010

#2172 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by legionar2010 »

Muhamed Besic vs Mexico (HSV Hamburg)

shalla

#2173 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

Najveći (možda i jedini) dobitak tekme u Atlanti...
Smirenost i reakcije 30-godišnjaka sa 500 tekmi u nogama, ko bi rekao da je momak još praktički dijete... I ako smo na ovoj tekmi za narednih 10 godina dobili Bešića a zijanili Begovića onda nek bude...

Još jednom, respect za Muhameda :thumbup:
LSD

#2174 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by LSD »

shalla wrote:Najveći (možda i jedini) dobitak tekme u Atlanti...
Smirenost i reakcije 30-godišnjaka sa 500 tekmi u nogama, ko bi rekao da je momak još praktički dijete... I ako smo na ovoj tekmi za narednih 10 godina dobili Bešića a zijanili Begovića onda nek bude...

Još jednom, respect za Muhameda :thumbup:
:thumbup: fakat je momak odigrao kao 30-godišnjak...što je još bitnije univerzalac je... može igrati i na stoperu i na bokovima, po potrebi.
zecko_kupuz

#2175 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

@legionar
Svaka čast za video i stpljenje da ovako fino namontiraš sve važne isječke. :thumbup: Iskreno da kažem, nisam uopšte uočio koliko je momak kvalitetno odigrao, baš rutinski, mora se priznati. :dance:
Post Reply