Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#2151 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma nek je Ciro selektor . Pa Rijeka nas uzima Lopatom , protiv Omana jedva na guzove Iran nula bodova a o jakim repkama ni rijeci. Ciro je jedan obicni balavac od sedamdeset i nesto.. Ne mora Pape bit Tito al sve mi urednije izgleda nego s cirkusantom, a to ce dat rezultata kad tad.
-
braco1
#2152 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
poostar wrote:Evo ga...Jos jedan strucnjak. Ti si zakljucio nakon prijateljskih utakmica da Ciru treba vratiti.braco1 wrote:ovo sto je veceras repka prikazala je sramota a ne nogomet....
vratiti ciru pod hitno dok ne bude kasno...
Zar nije taj isti Ciro, dok je vodio repku, gubio prijateljske protiv Rijeke, Bugarske, Irana....?
protiv rijeke znamo kakav je teren na kantridi bio
a protiv irana smo vodili dok ciro nije promjenio
3-4 igraca i glavni krivac je golman koji je primio 3 gola za 10 minuta...
-
north
#2153 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
LSD wrote:Dajte ba ljudi pustite Papeta na miru...ovo su prijateljske utakmice i služe za uigravanja igraca.
Pa šta ako forsira Mravca, nekoga mora probati jbg...nece valjda nas sa foruma probavati.
Sacekajte kvalifikacije, ubrzo ce doci pa onda kritikujte.
Igrali smo sa švabama koji inace tradicionalno trce ko životinje, zijanili i vozdra.
apsolutno se slažem, ove dvije tekme su bile odron, ali sačekajmo ipak kvalifikacije.....
- johnny_blazze
#2154 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
vodili smo i protiv njemacke,kakve veze imaju prijateljske utakmice,brazil je sa estonijom odigrao 2-2 prije par mjeseci pa sta! a protiv rijeke vala da smo na njivi igrali trebali smo ih bar 1-0 uzeti oni su slabiji od skoro svake reprezentacije,sacekajmo kvalifikacijebraco1 wrote:poostar wrote:Evo ga...Jos jedan strucnjak. Ti si zakljucio nakon prijateljskih utakmica da Ciru treba vratiti.braco1 wrote:ovo sto je veceras repka prikazala je sramota a ne nogomet....
Zar nije taj isti Ciro, dok je vodio repku, gubio prijateljske protiv Rijeke, Bugarske, Irana....?
Last edited by johnny_blazze on 03/06/2010 23:53, edited 1 time in total.
-
north
#2155 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
čuj teren kriv, zamjene igra, šta moj ti?braco1 wrote:poostar wrote:Evo ga...Jos jedan strucnjak. Ti si zakljucio nakon prijateljskih utakmica da Ciru treba vratiti.braco1 wrote:ovo sto je veceras repka prikazala je sramota a ne nogomet....
ćiroljupci se i dalje javljaju, ja poštujem njegov rezultat, ali tog klovna dalje od nas..eto mu obn-a i ostalih cirkusa.....
-
braco1
#2156 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mozda vi pravi "strucnjaci" imate razloga za optimizam i to je vasa stvar i vase pravo...
ja papeta necu smjenjivati niti pljuvati, ako nedaj boze, krene u kvalifikacijama naopako...
vi koji ga danas branite, prvi cete taziti njegovu glavu....
ja papeta necu smjenjivati niti pljuvati, ako nedaj boze, krene u kvalifikacijama naopako...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2157 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Za Ciru postoji mjerilo vrijednosti a to je baraz i ispadanje u barazu od trenutno trece reprezentacije na svijetu a za Papeta jos uvijek ne postoji tako da se bar jos uvijek ne mogu uporedivati u tom kontekstu a mogu u drugom. Ciro je preuzeo reprezentaciju u totalnom rasulu i napravio sjajan rezultat i sjajnu reprezentaciju a Pape je dosao na gotovo i bilo bi logicno samo da nastavi sa tim sjajnim rezultatima. Dakle sacekajmo kvalifikacije i nakon prva dva kola gdje igramo prvo sa najslabijim pa onda sa najjacim moci ce se govoriti kakav je Pape selektor mada tada vec moze biti kasno za kajanja.
-
Max Bunker
#2158 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U BiH zivi 3 700 000 ljudi a od toga 4 000 000 filozofa i strucnjaka.
- johnny_blazze
#2159 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa normalno ako se ne pokaze u kvalifikacijama da treba otici, ali sto sad napadati covjeka koji je tek imao 3 ne tako lake prijateljske 1 smo pobjedili 2 izgubili, prijateljske nista ne govore, septembar i pocetak kvalifikacija ce dosta toga reci kakv je pape trenerbraco1 wrote:mozda vi pravi "strucnjaci" imate razloga za optimizam i to je vasa stvar i vase pravo...
-
jefferson
#2160 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Otjerali smo covjeka koji puno laje, ali i grize. Doveli smo covjeka koji ne laje, niti grize, niti znamo da li je on to sposoban uraditi. dat mu sansu treba, i tu bi prestao s komentarima da ne idem kontra burek in space, ko zna sta mi se moze desiti 
- Obuca9
#2161 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bosna i Hercegovina - država u kojoj je 99% muškaraca ubijeđeno da bi baš oni bili bolji Predsjednik države i selektor fudbalske reprezenetacije, nego trenutni ljudi.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2162 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da su ove dvije utakmice bile rezultatski vazne Susicu bi nashao realno 10 gresaka. Ovako to shvatam kao probanje nekih varijanti, da vidi na sta, gdje i na koga moze racunati. Ospem se kada procitam ili cujem ciru vratit i slicno
ciro je kupio naciju sa vezanim pobjedama protiv Estonije i Armenije (kuci) i Belgije kasnije, a sto niko ne spominje da su mu drugi rez isli extra na ruku pa se doslo do baraza i tako ciro postao idol jedini.
Jel Pape doshao u situaciju da igra vazne meceve? Nije! Zato spominjite mu greske i sta vam smeta u ekipi, al molim vas samo ne spominjite ciru jer se ta dvojica trenutno nikako ne mogu porediti
Jel Pape doshao u situaciju da igra vazne meceve? Nije! Zato spominjite mu greske i sta vam smeta u ekipi, al molim vas samo ne spominjite ciru jer se ta dvojica trenutno nikako ne mogu porediti
- JBT
#2163 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bolje odigrano nego protiv Svedske, ali nedovoljno dobro.
Pjanic i Spahic odlicni.
Pjanic i Spahic odlicni.
-
bbt
#2164 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma veliki strategPusur wrote:hehehehe bas takoOdisej wrote:Ma Sušić je MRAK selektor...
- burek_in_space
#2165 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prozivanjem ti se mozhe desiti samo da budesh banovan opet, a ucheshcem u argumentovanoj raspravi bash nishta ti nece biti.jefferson wrote:Otjerali smo covjeka koji puno laje, ali i grize. Doveli smo covjeka koji ne laje, niti grize, niti znamo da li je on to sposoban uraditi. dat mu sansu treba, i tu bi prestao s komentarima da ne idem kontra burek in space, ko zna sta mi se moze desiti
- zecko_kupuz
#2166 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zavrtimo film godinu dana unazad i sjetimo se šta smo prigovarali Ćirou. Mislim da je Pape već dosta naše teorije POKUŠAO pretvoriti u praksu.
Jesmo li zagovarali četvoricu u odbrani i dva klasična napadača - dobili smo ih.
Jesmo li tražili Pjanića uz Misketa - dobili smo ga.
Jesmo li prozivali Mujdžu - pozvan je.
Jesmo li tražili veću minutažu za Begovića - odigrao tačno pola od ove tri utakmice.
Jesmo li priželjkivali ispadanje Muratovića iz prvog tima (malo okrutno što jest-jest
) - ispao je.
Jesmo li tražili prijateljske mečeve sa jakim protivnicima (kao što svi to "trendovski" rade
) - dobili smo ih. Jesmo li zahtijevali veću minutažu za rezervne igrače - dobili su je.
Jesmo li zamišljali Muslimovića u prvom timu, uz Džeku - jesmo, i dobili smo ga.
Jesmo li prozivali Alispahića - pozvan je.
Jesmo li priželjkivali povratak Papca - tu smo dobili palac među prstima, ali je Pape barem istrajan na njegovom povratku....
itd, itd, da sad ne pretjerujem stvarno. Činjenica je da je ovo nama pljuska po licu, a ne Sušiću ili igračima. Što više njih kritikujemo, to više sebe i svoje ranije izjave jezikom gazamo.
Ova igra je kudikamo naprednija nego ona protiv Portugala recimo, kada se samo preskakao srednji red i Džeki uvaljivao vruć krompir. Ideja postoji, to se vidi, treba je samo usavršiti.
I još nešto.
Jesmo li tražili legende na klupi - Sušić i Baljić, pa i Piplich.
Dobili smo ih. 
Jesmo li zagovarali četvoricu u odbrani i dva klasična napadača - dobili smo ih.
Jesmo li tražili Pjanića uz Misketa - dobili smo ga.
Jesmo li prozivali Mujdžu - pozvan je.
Jesmo li tražili veću minutažu za Begovića - odigrao tačno pola od ove tri utakmice.
Jesmo li priželjkivali ispadanje Muratovića iz prvog tima (malo okrutno što jest-jest
Jesmo li tražili prijateljske mečeve sa jakim protivnicima (kao što svi to "trendovski" rade
Jesmo li zamišljali Muslimovića u prvom timu, uz Džeku - jesmo, i dobili smo ga.
Jesmo li prozivali Alispahića - pozvan je.
Jesmo li priželjkivali povratak Papca - tu smo dobili palac među prstima, ali je Pape barem istrajan na njegovom povratku....
itd, itd, da sad ne pretjerujem stvarno. Činjenica je da je ovo nama pljuska po licu, a ne Sušiću ili igračima. Što više njih kritikujemo, to više sebe i svoje ranije izjave jezikom gazamo.
Ova igra je kudikamo naprednija nego ona protiv Portugala recimo, kada se samo preskakao srednji red i Džeki uvaljivao vruć krompir. Ideja postoji, to se vidi, treba je samo usavršiti.
I još nešto.
Jesmo li tražili legende na klupi - Sušić i Baljić, pa i Piplich.
- JBT
#2167 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesmo li dobili rezultate. Nismo.
P.S. Kome je Baljic legenda?
- einiac
#2168 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma svaka cast Safetu ali jedan jedini je BOG = CIRO. I zao mi je sto znam da se vise nikad nece vratiti na mjesto koje mu pripada. Da murinho dodje ne moze ciru zamjeniti.
Danas:
Danas:
Ćiro: Moji sinovi mogu pobjediti Njemačku!
. Nas je zanimalo da li prati reprezentaciju koju je ostavio nakon baraža i dvomeča sa Portugalom.
- Kako da ne pratim. Pa ja sam fizički otišao, ali dušom nisam. Naravno da pratim i radujem se svakom uspjehu mojih igrača. Vidim da moj Safet dobro vodi ekipu, da je pokazao kako nije bezveze došao da radi s grupom tako kvalitetnih fudbalera.
Ipak, izgubili smo test protiv Švedske?
- Pa šta? Jel' to neki problem. Sušić sada želi probati neke kombinacije i mi treneri dobro znamo šta treba raditi u prijateljskim mečevima.
Šta možemo protiv Njemačke?
- Safet treba momcima da objasni da zgaze Nijemce. Čuj šta možemo... Možemo ih devastirati. Ko da su oni bolji od nas. Trebamo ih razbiti na njihovom terenu, da pokažemo kakva smo sila.
- Globus
#2169 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
svima osim tebi ..JBT wrote:Jesmo li dobili rezultate. Nismo.
ukinut reprezentacije u svim sportovima osim u sjedecoj odbojci..momci su to zasluzili..pa da vidimo ocel se i po njima pljuvat ...Znam ja nas .. Jebo ti nas
- jeza u ledja
#2170 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ciro......ovvaj......Pape, odlazi! 
-
zlajapravaraja
#2171 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mnogima medju vama nije jasno da su nasi decki bili 3 hefte na odmoru. U prvih 40 minuta su Shvabe izgledali potpuno bespomocno, a posto sam gledao utakmicu na stadionu u drustvu gomile napaljenih Shvaba, svi su samo bili puni rijeci Hvale za nase momke, i to ne samo do 40-te minute. Pape je odlicno postavio ekipu, da je ni ja ne bih postavio bolju 
Stoga, BRAVO SELEKTORU...prvo poluvrijeme je bilo najbolje izdanje nase repke otkako postojimo!
I jos jedno VELIKO BRAVO nasem kapitenu Emiru Spahicu, koji je vaspitao ono cetnicko kopile koje je se rugalo drzavi BiH kad mu je tek bilo 18 godina i koji je rekao da nikada ne bi zaigrao za nas, samo za Srbiju, a uz to je izvalio jos jedan ogroman niz uvreda za najbrojniji narod u BiH.
Sve u svemu, bravo momci...moji svapski prijatelji su mi citavo vrijeme zavidjeli na nasem raskosnom talentu i stvarno je steta sto se nismo mogli suprostaviti ovim anti-talentima (koji ispadaju bez ijedne pobjede na SP) u najboljem izdanju! Dok su momci imali snage, bili su za Shvabe naprosto nedodirljivi!
EMIR SPAHIC...IDOL NACIJE! BRAVO KAPITENU!
Stoga, BRAVO SELEKTORU...prvo poluvrijeme je bilo najbolje izdanje nase repke otkako postojimo!
I jos jedno VELIKO BRAVO nasem kapitenu Emiru Spahicu, koji je vaspitao ono cetnicko kopile koje je se rugalo drzavi BiH kad mu je tek bilo 18 godina i koji je rekao da nikada ne bi zaigrao za nas, samo za Srbiju, a uz to je izvalio jos jedan ogroman niz uvreda za najbrojniji narod u BiH.
Sve u svemu, bravo momci...moji svapski prijatelji su mi citavo vrijeme zavidjeli na nasem raskosnom talentu i stvarno je steta sto se nismo mogli suprostaviti ovim anti-talentima (koji ispadaju bez ijedne pobjede na SP) u najboljem izdanju! Dok su momci imali snage, bili su za Shvabe naprosto nedodirljivi!
EMIR SPAHIC...IDOL NACIJE! BRAVO KAPITENU!
- Obuca9
#2172 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Što on tu silu ne pokaza Bugarima, Turcima, Špancima, Portugalcima?einiac wrote:Ma svaka cast Safetu ali jedan jedini je BOG = CIRO. I zao mi je sto znam da se vise nikad nece vratiti na mjesto koje mu pripada. Da murinho dodje ne moze ciru zamjeniti.
Danas:
Ćiro: Moji sinovi mogu pobjediti Njemačku!
. Nas je zanimalo da li prati reprezentaciju koju je ostavio nakon baraža i dvomeča sa Portugalom.
- Kako da ne pratim. Pa ja sam fizički otišao, ali dušom nisam. Naravno da pratim i radujem se svakom uspjehu mojih igrača. Vidim da moj Safet dobro vodi ekipu, da je pokazao kako nije bezveze došao da radi s grupom tako kvalitetnih fudbalera.
Ipak, izgubili smo test protiv Švedske?
- Pa šta? Jel' to neki problem. Sušić sada želi probati neke kombinacije i mi treneri dobro znamo šta treba raditi u prijateljskim mečevima.
Šta možemo protiv Njemačke?
- Safet treba momcima da objasni da zgaze Nijemce. Čuj šta možemo... Možemo ih devastirati. Ko da su oni bolji od nas. Trebamo ih razbiti na njihovom terenu, da pokažemo kakva smo sila.
I kad već veličate Ćiru, aa pljujet po Papetu zbog ovih rezultata, pogledajte šta je vaš idol odgovorio u drugom pitanju.
- aerosa
#2173 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E moj Pape koji ti je klinac u životu trebalo ovo ofiranje.... 
- veljaca
#2174 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zalicemo mi jos za atmosferom koja je bila u vrijeme bivseg selektora ....
Odgodio sam neke vazne aktivnosti da bih pratio posljednje utakmice bivseg selektora sa nasom reprezentacijom.... Sinoc nisam gledao prvo poluvrijeme .....
Nadam se da cu ponovo sa novim selektorom odgadjati vazne aktivnosti da bih pratio utakmice nase reprezentacije ....
Selektor je vise od pola ekipe ....
Odgodio sam neke vazne aktivnosti da bih pratio posljednje utakmice bivseg selektora sa nasom reprezentacijom.... Sinoc nisam gledao prvo poluvrijeme .....
Nadam se da cu ponovo sa novim selektorom odgadjati vazne aktivnosti da bih pratio utakmice nase reprezentacije ....
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#2175 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajde onda još na godišnjem odleti u Kinu pa gledaj tim bivšeg selektora, možda ti mahne sa terena koji put.veljaca wrote:Zalicemo mi jos za atmosferom koja je bila u vrijeme bivseg selektora ....