60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Bloger

#2151 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Bloger »

Nakon nesretnog Grabovice, Bakir je ugostio i njegovog ali i svog šefa Lagumdžju koji je više puta ponovio "ja" nego što je Grabovica rekao "znači". Provjerite na portalima! Hvala Bakiru, nisam se odavno slađe smijao...
Adriatic

#2152 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

skojotovski wrote:opet nebuloze valjas.
navedi mi samo jedan post u kojem ja branim jebenog Silajdzica. samo jedan!
drugo, koalicioni partner SDP-a, a to su oni po kojima je SDP pljuvao godinama, je mnoooogo veci lopov od demagoga. ali, za Boga miloga, sada SDP-u treba halaliti, jer nije imao izbora. e, ja im svoj glas necu halaliti!
a, cak ni demagog nije osvajao birace po vjerskim objektima, za razliku od SDA.
prema tome, ne naprduj vise i ne zaobilazi konkretne cinjenice.
haj sto hocete da usminkate situaciju koja nimalo nije dobra, vec bi malo i jednoumlja da zavedete. e, ne moze.

i da, posto si se oglusio, da pokusam jos jednom. sta bi sa Suljagicem?
gdje su partijske mudonje kad su trebale biti uz svog covjeka?!
oglasio se reis i svi se sasrali.
Vidjeti u SDP-u najvveće zlo mogu samo pristalice ovih klero nacista.
Još nisu ni na vlast pošteno sjeli a već drvlje i kamenje.
Uhljebili ste se ovih dvadeset godina i sad se bojite za pozicije.
S pravom.
A Suljagić je žrtvovan u ime viših ciljeva.
Da se ne bi razjebala koalicija sa SDA, naravno.
A onda bi SDP morao u opoziciju što ovi i priželjkuju a naročito Bakirova struja u SDA.
A ne reče ko je doveo do ove situacije koja nije ni malo dobra?
I ono glavno: koja je tvoja stranka (opcija)?
E hajde reci pa da se smijemo.
Adriatic

#2153 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

stochar wrote:
Adriatic wrote:
skojotovski wrote:nesto od navedenog nije mozda tacno?
pa, nismo svi zadojeni i zaslijepljeni likom i djelom egocentrika.
i cik se kaze nesto protiv, odmah Haretov.
jadno i bijedno
Jadno i bijedno je od tebe.
Najvećeg lopova i pljačkaša Silajdžića braniti a sav problem vidjeti u stranci koja je tek došla na vlast i koja birače ne osvaja po vjerskim objektima.
Ne znam jesi li se uhljebio u nekoj državnoj firmi ili si na neki drugi način profitirao od ovih klero nacista ali svemu dođe kraj pa i vašem uživanju.
ma ja, vrijeme je da se ti, Ekrem J Grabovica i slicni sada uhljebite i da nam propadne i narednih 20 godina.

p.s. prica o tome 'koalirali sa SDA jer su morali da bi imali vlast' je zaista dovoljna, meni vise ne treba, sve je tu receno, sapienti sat. ako cemo tom logikom, tako je i Babo 93. koalir'o sa Karadzicem, i sprijecio granatiranje Velike Kladuse...
Od sada ću svakog anti sdpovca pitati koja je njegova politička opcija. Pa tako to pitam i tebe. Koja je stranka bolja od SDP-a? Naravno od ovih većih stranaka.
A o koalicijama, samo reci svoju političku opciju pa ću ti navesti s kim je ona koalirala.
A o uhljebljenju, pa taj Grabovica je Aristotel za razne Mujezinoviće, Jerlagiće, Brankoviće.......
Adriatic

#2154 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

skojotovski wrote:gdje ces reci da je Bakir vazeljin...
sad ce te zik-zik! :-)
Argumenti gospodo, argumenti.
Kako ono Pećanin upita tvog Hareta : "Živite u 47 m2, otkud tolika skromnost?"
Hahahaha
E to je vazeLJin.
Adriatic

#2155 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

Bloger wrote:Nakon nesretnog Grabovice, Bakir je ugostio i njegovog ali i svog šefa Lagumdžju koji je više puta ponovio "ja" nego što je Grabovica rekao "znači". Provjerite na portalima! Hvala Bakiru, nisam se odavno slađe smijao...
Znači samo si mu pronašao govornu manu. Ima li još nešto?
Uzalud vam trud svirači.
20 godina kradete, vrijeme je za smjenu.
iceman2010

#2156 Re: 60 MINUTA - All about

Post by iceman2010 »

Adriatic wrote: Vidjeti u SDP-u najvveće zlo mogu samo pristalice ovih klero nacista.
Još nisu ni na vlast pošteno sjeli a već drvlje i kamenje.
Uhljebili ste se ovih dvadeset godina i sad se bojite za pozicije.
S pravom.
A Suljagić je žrtvovan u ime viših ciljeva.
Da se ne bi razjebala koalicija sa SDA, naravno.
A onda bi SDP morao u opoziciju što ovi i priželjkuju a naročito Bakirova struja u SDA.
A ne reče ko je doveo do ove situacije koja nije ni malo dobra?
I ono glavno: koja je tvoja stranka (opcija)?
E hajde reci pa da se smijemo.
Treba sacekati narednih 20 godina pa cemo ih onda moci kritikovati jel tako? Ali posto vidim da ti nemas ni trunku kriticnosti prema crvenoj boji ubjedjen sam da ni za 100 godina, sta god ovi uradili, ti neces reci ni za jednu stvar "pa eto mogli su malo bolje".
Miki123

#2157 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Miki123 »

Adriatic wrote:
Hahahaha
E to je vazeLJin.
Pa ti opet isto, to je ono što sam već govorio, i pečanin je uvlakač samo drugom tipu, isto kao što je bakir zlaji.

Ako spomeneš 100, 1000 primjera drugih vazeljina to ne znači da ćeš opravdati bakira h.

glasao sam za SDP na svim nivoima vlasti. Kada sam glasao za njih nisam očekivao da će sda ostati na vlasti. Da sam htio SDA na vlasti glasao bih za njih. Ovako smo došli na isto.
luckylaka

#2158 Re: 60 MINUTA - All about

Post by luckylaka »

Poslije agresora najvece zlo za BiH danas su Zagondzija,Tihic,Silajdzic,Dodik,Covic....Ovo zlo majka vise ne radja.5-10-15-20 godina u istom mjestu zahvaljujuci ovoj bagri i jos ih neko podrzava.Valjda familija,kucni prijatelji,asistenti :-) Sa ovom garniturom blizi smo Ugandi nego Europi.
stochar

#2159 Re: 60 MINUTA - All about

Post by stochar »

Adriatic wrote:
Bloger wrote:Nakon nesretnog Grabovice, Bakir je ugostio i njegovog ali i svog šefa Lagumdžju koji je više puta ponovio "ja" nego što je Grabovica rekao "znači". Provjerite na portalima! Hvala Bakiru, nisam se odavno slađe smijao...
Uzalud vam trud svirači.
to nije govorna mana, to je pokazatelj o kakvom se egoisti radi. a, Grabovica, on je samo nepismen.

a o tih 20 godina, opet ti moram crtati jednu jasnu cinjenicu: ti sto su krali 20 godina, i dalje su na vlasti, u koaliciji sa 'najdrazim'.

p.s. zanimljivo, tema je '60 minuta', a govori se najvise o SDP-u, valjda postalo svejedno...
Adriatic

#2160 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

stochar wrote:
Adriatic wrote:
Uzalud vam trud svirači.
to nije govorna mana, to je pokazatelj o kakvom se egoisti radi. a, Grabovica, on je samo nepismen.

a o tih 20 godina, opet ti moram crtati jednu jasnu cinjenicu: ti sto su krali 20 godina, i dalje su na vlasti, u koaliciji sa 'najdrazim'.

p.s. zanimljivo, tema je '60 minuta', a govori se najvise o SDP-u, valjda postalo svejedno...

Ako ti možeš izjednačiti Zlaju sa Dodikom, Čovićem, Tihićem, Fahrom, Haretom ....onda je do tebe.
A ne pričaš o skrivenom gubitku prethodnog direktora Elektroprivrede koji su ugurali pod tepih.
Naravno, to je nevažno, važno je koliko puta ovaj novi kaže "znači"
A što su smanjili plate u startu za 10% to je nevažno ccc
Adriatic

#2161 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

Miki123 wrote:
Adriatic wrote:
Hahahaha
E to je vazeLJin.
Pa ti opet isto, to je ono što sam već govorio, i pečanin je uvlakač samo drugom tipu, isto kao što je bakir zlaji.

Ako spomeneš 100, 1000 primjera drugih vazeljina to ne znači da ćeš opravdati bakira h.

glasao sam za SDP na svim nivoima vlasti. Kada sam glasao za njih nisam očekivao da će sda ostati na vlasti. Da sam htio SDA na vlasti glasao bih za njih. Ovako smo došli na isto.
Došli na isto????
Ti si glasao za SDP ko i ja za SDS.
Trolovi se javljaju kao tobožnji razočarani glasači SDP-a haha
Izjednačiti Bakira i Pećanina tj Zlaju i Hareta mogu samo maliciozni i oni koji su se dobro uhljebili za prethodnih 20 godina.
Vrijeme je promjena i to je ono što smeta.
Eh kako bi se lako dogovorili da SDP nije dobio toliko glasova.
Što li?
Adriatic

#2162 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

luckylaka wrote:Poslije agresora najvece zlo za BiH danas su Zagondzija,Tihic,Silajdzic,Dodik,Covic....Ovo zlo majka vise ne radja.5-10-15-20 godina u istom mjestu zahvaljujuci ovoj bagri i jos ih neko podrzava.Valjda familija,kucni prijatelji,asistenti :-) Sa ovom garniturom blizi smo Ugandi nego Europi.
A sa kojom to garniturom nismo?
De reci boga ti.
al_akhisari

#2163 Re: 60 MINUTA - All about

Post by al_akhisari »

...malo se "loptica" s terena o 60 minuta prebacila na paralelu izmedju bivsih vlada i sdp against drugi :-) cinjenica je da su prethodni sazivi vlada ( na nivou fbih, ali i na nivou bih ), bili sve samo ne uspjesni :sad: i u sluzbi gradjana; takodjer je cinjenica da su ljudi u velikoj vecini od sdp, kao pobjednika posljednjih opcih izbora, ocekivali puno; kako se i na samom forumu moze primjetiti, postoji vec sad dosta skepticizma ili vec i otvorenog nezadovoljstva ponasanjem, postupcima i rezultatima "vladavine" sdp-a; sto se mene tice, to nezadovoljstvo je u odredjenoj mjeri i opravdano, ali i neopravdano; opravdano s apsekta pristupa formiranju vlasti i pojedinim potezima; s druge strane, nije opravdano iz razloga sto je prosla nepuna godina dana od izbora ( iako je nama i mjesec ogroman, uzimajuci sveopcu situaciju u obzir ), smatram da za ozbiljne analize ucinka i rezultata treba ipak malo vise vremena ( neki ce reci da sdp-u na ruku ne ide niti trenutna politicka situacija, medjutim tu su i sami sebi napravili medvjedju uslugu, dobrim uticajem da se ona napravi ovakvom )...pravdati sve nakaradno u aktuelnom stanju u bih ucpce ili u fbih, produktima vladavine nacionalnih stranaka, ne znam da li je dovoljan argument ( argument sasvim sigurno jeste, ali da li i presudan ); tom logikom mogli bismo pravdati sve dosadasnje poteze i postupke prethodnih vlada tadasnjom politickom situacijom ( protivnici komotno mogu otvoriti pitanje i kako su nastale nacionalne stranke, ko je "aminovao" njihovo nastajanje i kompletan proces koji je uslijedio; zatim kako je bilo moguce napraviti drugaciji sistem i formiranje vlasti, kada je on dosao u trenutku kada su do jucer zaracene "strane" bile prinudjene da u isti udju,...); u prethodnim godinama, sdp je jasno davao signale nesposobnosti tadasnjih pobjednika izbora, cinjenicom da neuspjevaju da se dogovore ni o oko cega, predugim procesom uspostave vlasti ( sto je apsolutno tacno ), ali pogledajte sta danas imamo: sdp je pobjednik izbora ( prema vlastitom priznanju ), i kao takav ima najvece breme odgovornosti za (ne)uspostavu iste; ipak, bez obzira na sve izreceno, smatram da ne mogu biti gori od svojih prethodnika ( izuzev u slucaju da se zaista budu istinski trudili biti gorima, jer su prethodnici zasluzili ici na smetljiste historije ), tako da treba biti optimista ;-)
stochar

#2164 Re: 60 MINUTA - All about

Post by stochar »

@Adriatic, sve to stoji sto ti kazes za raniju vlast, apsolutno se slazem, ali ja na izjednacavam Zlayu ni sa kim - sam se izjednacio koaliranjem sa strankom pod cijim je okriljem nakon rata pocinjena najveca pljacka, unistene firme, isparilo osam milijardi donacija...

da se probam vratiti na temu: uz svo uvazavanje cinjenice da su ovi iz ranijih vlasti takvi kakvi jesu, cinjenica je da je emisija '60 minuta' postala bilten SDP-a, k'o sto je nekada 'Avaz' bio bilten SDA, i takodjer se sami izjednacili. sad, pljuvati po drugima - stoji, ali ostaje i cinjenica da koliko god ti sad u odgovoru napljuvao Pecanina (vazelinski intervju 'jao kako ste skromni'), ili bilo koga, ova cinjenica i dalje ostaje.
Adriatic

#2165 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

stochar wrote:@Adriatic, sve to stoji sto ti kazes za raniju vlast, apsolutno se slazem, ali ja na izjednacavam Zlayu ni sa kim - sam se izjednacio koaliranjem sa strankom pod cijim je okriljem nakon rata pocinjena najveca pljacka, unistene firme, isparilo osam milijardi donacija...

da se probam vratiti na temu: uz svo uvazavanje cinjenice da su ovi iz ranijih vlasti takvi kakvi jesu, cinjenica je da je emisija '60 minuta' postala bilten SDP-a, k'o sto je nekada 'Avaz' bio bilten SDA, i takodjer se sami izjednacili. sad, pljuvati po drugima - stoji, ali ostaje i cinjenica da koliko god ti sad u odgovoru napljuvao Pecanina (vazelinski intervju 'jao kako ste skromni'), ili bilo koga, ova cinjenica i dalje ostaje.
Na stranu sve, ali i ti moraš priznati da je SDP još jedina nada za ovu zemlju.
Ne budu li uspjeli, jao svima nama.
mustang

#2166 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mustang »

Adriatic wrote:
stochar wrote:@Adriatic, sve to stoji sto ti kazes za raniju vlast, apsolutno se slazem, ali ja na izjednacavam Zlayu ni sa kim - sam se izjednacio koaliranjem sa strankom pod cijim je okriljem nakon rata pocinjena najveca pljacka, unistene firme, isparilo osam milijardi donacija...

a Fahro :mrgreen:
ja.neron

#2167 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ja.neron »

Adriatic wrote: Na stranu sve, ali i ti moraš priznati da je SDP još jedina nada za ovu zemlju.
ako su oni nada onda Mirnes Ajanović i jeste lud :-) :-) :-)
skojotovski

#2168 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

Adriatic wrote:

@ stocar
kao i uvijek :thumbup:

@ adriatic
hocemo li se ti i ja kladiti u sta god hoces, da ce na narednim izborima Radoncic potopiti sve?!
Adriatic

#2169 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

skojotovski wrote:
Adriatic wrote:

@ stocar

@ adriatic
hocemo li se ti i ja kladiti u sta god hoces, da ce na narednim izborima Radoncic potopiti sve?!

Jel ti to želiš ili prognoziraš?
Ako pobijedi, onda je kompletno društvo kriminalizovano.
Još ima dobrih ljudi, mada sve manje i manje.
Zato je uspjeh SDP-a nevjerovatan, s obzirom na ovoliki "odljev mozgova"
Moram ponoviti: SDP je jedina nada za ovu zemlju (ako već nije kasno)
Ukoliko ne uspije, podjela je neminovna.
Naravno, podjela ne može ići mirnim putem.
Adriatic

#2170 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

ja.neron wrote:
Adriatic wrote: Na stranu sve, ali i ti moraš priznati da je SDP još jedina nada za ovu zemlju.
Pa hajde ti reci ko je nada.
Izađi na čistinu.
Lako je palamuditi protiv SDP-a ali hajde reci ko je bolji.
ibizza

#2171 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ibizza »

skojotovski wrote:
Adriatic wrote:

@ stocar

@ adriatic
Ako Radoncic pobijedi,ja obecavam da se odmah selim iz ove drzave.
Podrzavao sam Harisa,a izbore je dobio Bakir,tu sam se totalno razocarao,a ako se desi to sa Radoncicem,onda je fkt ovaj narod glup.
skojotovski

#2172 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

Adriatic wrote:
ja.neron wrote:
Pa hajde ti reci ko je nada.
Izađi na čistinu.
Lako je palamuditi protiv SDP-a ali hajde reci ko je bolji.
nazalost, nema ga!
svi su oni isti!
u 5 deka! fotelje i samo fotelje!
neko je vec gore napisao, a evo da i ja potvrdim. ja svoj glas nisam dao SDP-u da bi SDA bila u vlasti, a narocito ne da s njima idu u koaliciju.
sinoc gledam one kandidate ili bolje receno, majmune za nacelnika Ilidze. blago receno KATASTROFA!!!
rahmetli Cenanovic se okrece u mezaru!
shvati jednom, ja samo objektivno gledam na situaciju. da mi je babo rodeni umjesto Lagumdzije, isto bih govorio.
situacija sekunde nije dobra.
to je cinjenica jaro moj!

@ ibiza
takvo je trenutno ozracje medu ljudima.
zalosno i katastroficno, u svakom slucaju!
fidoremilienko

#2173 Re: 60 MINUTA - All about

Post by fidoremilienko »

Čuj SDP nada za BiH :lol: Dobar vic :lol:
stochar

#2174 Re: 60 MINUTA - All about

Post by stochar »

Adriatic wrote:

priznajem da je SDP BIO jedina nada za ovu zemlju. nakon sto su se ovako isprovaljivali, od koaliranja sa onima koji su opljackali ovu zemlju u proteklih 20 godina, pa preko toga da im je prvi prioritet bilo imenovanje direktora i postavljanje svojih ljudi dok nista ne funkcionise, mislim da su se sami svrstali u isti kosh sa svima ostalim.

dugo sam na ovom forumu, i kada sam se nekada svadj'o sa fanaticima SDA i SBiH-a koji su bili ubijedjeni da ovi sve sto rade rade 'za narod', nisam vjerovao da bi bilo koja druga stranka mogla imati jos vece zaludjenike, i iznenadim se kad ih nadjem upravo medju glasacima stranke kojima sam i sam pripad'o vjerujuci da su nada za ovu zemlju... kad sad analiziram, isti obrazac je bio: 'krivi su oni drugi, samo nas SDA moze spasiti, samo Haris se bori za BiH, visi ciljevi...'
zonbirile

#2175 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

Zlatko pretekao Grabovicu,82 puta u intervju rekao JA.
Locked