Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Hajd', ako nista, pricace se da je kao neki anonimus uzeo set Nadalu...
ma nije to ništa strašno, gubi i Nole setove ali ovo je ipak šljaka i ovo se Rafi prije nije dešavalo.Očito da je uzdrman nakon Madrida.Vidjećemo kako će biti dalje,ima veoma težak žrijeb.
smoki_choko wrote:jao svrsavanja na izgubljeni set nadala
pa nije izgubio set od nekog relevantnog nego od lika koji je cijeloj svojoj profesionalnoj karijeri uspio napraviti 5 pobjeda. I ako si pratio mec, i drugi set je bio upitan, na 4-4 je Nadal jedva napravio break. Posije je talijan logicno pao.
smoki_choko wrote:jao svrsavanja na izgubljeni set nadala
pa nije izgubio set od nekog relevantnog nego od lika koji je cijeloj svojoj profesionalnoj karijeri uspio napraviti 5 pobjeda. I ako si pratio mec, i drugi set je bio upitan, na 4-4 je Nadal jedva napravio break. Posije je talijan logicno pao.
pa da je i sve to tacno jer se mora svrsavati na jedan set
i on je covjek, moze da izgubi set gore dole
Ali ove godine je prava fudbalska atmosfera, pogotovo na manjim terenima... nikome se baš ne mili igrati protiv nekog Talijana
Starace, kralj dropshota Troicki samo može da mu se pokloni
Joj, sto ovaj smoki lupa, ko je svrsavao na izgubljeni set, svakako da je iznenadjenje da tamo neki Lorenzi uzima set Rafi, i drzi se do 4-4 u drugom. Da li je to rezultat dobre igre istog (lose Nadalove?!)...prije ce biti ovo drugo. Mada ima i ovog sto kaze ultima, ponijela covjeka atmosfera Ipak se ocekuje da ce on to podici na veci nivo, ide Roland Garros, tu slijedi nova bitka sa Noletom.
Pa ova treća četvrtina žrijeba je otvorena skroz, ostali su Mayer, Chela, Starace i Murray (koji nije neka sila na zemlji). Neko od te četvorice će u polufinale, ni Azirine kašike mi tu ne mogu pomoći
ultima_palabra wrote:Pa ova treća četvrtina žrijeba je otvorena skroz, ostali su Mayer, Chela, Starace i Murray (koji nije neka sila na zemlji). Neko od te četvorice će u polufinale, ni Azirine kašike mi tu ne mogu pomoći
Bas bi bio fol vidjeti Mareja i Djoku u polufinalu...da vidimo kakav je Marej psiholoski
Turnir osvaja Roger pobjedom nad Djokovicem u finalu i prekida mu seriju
ultima_palabra wrote:Pa ova treća četvrtina žrijeba je otvorena skroz, ostali su Mayer, Chela, Starace i Murray (koji nije neka sila na zemlji). Neko od te četvorice će u polufinale, ni Azirine kašike mi tu ne mogu pomoći
Bas bi bio fol vidjeti Mareja i Djoku u polufinalu...da vidimo kakav je Marej psiholoski
Turnir osvaja Roger pobjedom nad Djokovicem u finalu i prekida mu seriju
Baš si surov... taman se Murray malo oporavio A valjda je vrijeme da Nole konačno izgubi... nekad ovakva serija zna biti i teret za igrača, mada se na njemu to ne vidi, zasad.
Djokovica trenutno jedino moze Nadal pobijediti...cak i na zemlji. Ovakav niz mu je ubrizgao ogromnu dozu samopouzdanja, sad je to jedna tvrda balkanska glava
Tomahawk11 wrote:Djokovica trenutno jedino moze Nadal pobijediti...cak i na zemlji. Ovakav niz mu je ubrizgao ogromnu dozu samopouzdanja, sad je to jedna tvrda balkanska glava
Ja ne vjerujem da Rim moze osvojiti bilo ko drugi osim Novaka. Iako su i Rafa i Federer dobro odigrali danasnje meceve, mislim da Novak ima psiholosku prednost i da ce u finalu, vjerovatno protiv Nadala uzeti u dva seta.
Eh, Roland Garros je potpuno druga prica, i turnir na kojem bi se Novakov niz mogao prekinuti. Ali o tome nesto kasnije