Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Bistra_boza

#2151 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

Boze, Boze sta si sve ljudi dozvoljavaju, nikad pameti.
Kurty izdrzi mi VJERUJEMO u tebe. Ljudi ko ljudi nece da procitaju, lakse je ko na sjelu da zaprdjuju i ispituju.
Ti koji sumnjaju polaze od sebe, oni bi to uradili.
Kako me copio bijes
  • :x
.
  • :sax:
kurty

#2152 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

mIRCerka wrote:
kurty wrote:http://www.youtube.com/watch?v=55yCQOio ... re=related

haj nek neko ovo ono nesta postavi ovdje molim vas
samo kopiras link sto pise desno gdje pise URL
http://www.youtube.com/watch?v=55yCQOioTyY
pa njega stavis u youtube tagove

hajmo malo zivljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
kurty

#2153 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

ma idemo dalje....malo sam prenaglio....malo sam se iznervirao nakon par poziva u periodu od7-7.30...idemo dalje....mi to hocemo , mi to mozemo, mi cemo to i uraditi
5ar5rovic

#2154 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

Ovako je bilo u nedelju u Palmi...

http://www.youtube.com/watch?v=SnDVRBu27K8
Bandierra Rossa

#2155 Re: Haram im bilo.....

Post by Bandierra Rossa »

kurty wrote:
mIRCerka wrote:
kurty wrote:http://www.youtube.com/watch?v=55yCQOio ... re=related

haj nek neko ovo ono nesta postavi ovdje molim vas
samo kopiras link sto pise desno gdje pise URL
http://www.youtube.com/watch?v=55yCQOioTyY
pa njega stavis u youtube tagove

hajmo malo zivljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Evo dosta življe buraaaaaz.....

http://www.youtube.com/watch?v=pNmW6_o32S4

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
strongwoman

#2156 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Kurty... kod mene je jos 100,00 KM od moje prijateljice Alme.. Ako se ne vidimo ja cu zaduziti Mensadu da ti preda....
A Havani cu dati kontakt telefon mog kolege s posla da realizujemo i onih 1.300,00 KM od Sindikata Sluzbenog lista...
bosan

#2157 Re: Haram im bilo.....

Post by bosan »

kurty wrote:ma idemo dalje....malo sam prenaglio....malo sam se iznervirao nakon par poziva u periodu od7-7.30...idemo dalje....mi to hocemo , mi to mozemo, mi cemo to i uraditi
Ama jasta neg zapoceto zavrsiti.Samo naprijed i ne daj se izbacit iz takta jer sve je to normalno ba.Da je sve perfektno ovakvih slucajeva ne bi ni bilo.
Kerovi ce uvijek lajati i traziti razlog da ne izvuku koju banku iz svog dzepa.Zato udri brigu na veselje .
Pomisli samo na ona dva momka i njihovu majku i vidjeces kako sve drugo zaboravljas u momentu.

MI TO ZELIMO I URADICEMO TO
atko

#2158 Re: Haram im bilo.....

Post by atko »

Ljoodiii cifra na racunu je impozatna :) :thumbup: :bih:
Da nam ne ulete sa kakvim federalnim zakonom pa da nam ne udare porez kakav na tu cifru... trebalo bi lagano poceti rasterecivati racun
5ar5rovic

#2159 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

lejlatab wrote:Kurty... kod mene je jos 100,00 KM od moje prijateljice Alme.. Ako se ne vidimo ja cu zaduziti Mensadu da ti preda....
A Havani cu dati kontakt telefon mog kolege s posla da realizujemo i onih 1.300,00 KM od Sindikata Sluzbenog lista...
lejla :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nanny

#2160 Re: Haram im bilo.....

Post by Nanny »

Izgleda da je rijec "motokutivator" najtrazenija rijec na google-u ovih dana :D
Bistra_boza

#2161 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

55 svaka cast na snimku okupljanja u Palmi, kako vas je lijepo vidjeti.
SVE STO ZAMISLIMO MOZEMO, JER MI TO HOCEMO.
  • :sax:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#2162 Re: Haram im bilo.....

Post by Latina »

Tralala...poslala parice ja. :razz:

p.s. @kurty, na tebe sam ih poslala, najbolje da ih ne podignes. :lol: :lol:

Volim vas. :bih:
kurty

#2163 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Latina wrote:Tralala...poslala parice ja. :razz:

p.s. @kurty, na tebe sam ih poslala, najbolje da ih ne podignes. :lol: :lol:

Volim vas. :bih:

:lol: :lol: :lol: :lol:
neno68

#2164 Re: Haram im bilo.....

Post by neno68 »

Sad vidjeh,ali bojim se da mi kurty-ja ne budemo "sabirali" kad se ovo sve zavrsi.Polomi se momak stvarno ne znam kako sve ovo stize.Svaka mu cast. :thumbup: Ja mislim da bi ga trebali nagraditi jednim putovanjem u Tunis,Tursku ili tako nesto.Ima li neko da se raspita kod turistickih agencija da mozda donira jedno takvo putovanje. :D[/quote]

Sta ja rekoh neki dan za kurty-ja.Stvarno moze li neko da obradi neku turisticku agenciju za jedno besplatno putovanje,a kao protivuslugu da im se mozda ponudi reklama na SA_X ILI TV VOGOSCA.Izdrzi kurty :thumbup: :thumbup: i ne raspravljaj se kojekakvim budalama i idiotima,a pogotovo se ne kuni takvim. :x :x JEDAN JE KURTY :D :bih: :thumbup:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#2165 Re: Haram im bilo.....

Post by Latina »

neno68 wrote: Sta ja rekoh neki dan za kurty-ja.Stvarno moze li neko da obradi neku turisticku agenciju za jedno besplatno putovanje,a kao protivuslugu da im se mozda ponudi reklama na SA_X ILI TV VOGOSCA.Izdrzi kurty :thumbup: :thumbup: i ne raspravljaj se kojekakvim budalama i idiotima,a pogotovo se ne kuni takvim. :x :x JEDAN JE KURTY :D :bih: :thumbup:
:thumbup:

Ja cu prva ucestvovati u toj akciji. Da se ode fino s djevojkom odmoriti. ALI - prvo stala ( da se zavrsi ). :lol: :kiss:
strongwoman

#2166 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

EVO JOS JEDNA LIJEPA VIJEST..
"Haris Kajtazović at 20:06 on 21 April
Update: Na Paypal accountu trenutno imamo $557.08 USD! Hvala svima na velikodusnim donacijama!"

Haris je pokrenuo akciju prikupljanja pomoci od svojih prijatelja,,, Ovo je trenutno stanje koje se nalazi na njegovom racunu.. a akcija jos traje...
HAVANA

#2167 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

5ar5rovic wrote:Ovako je bilo u nedelju u Palmi...

Evo i mene.
:twisted: :evil: Neće ovo da mi otvori na youtoube.
5ar5rovic

#2168 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

HAVANA wrote:

Evo i mene.
??? ne znam šta može biti razlog. Pregledalo do sada 60 posjetilaca. Pokušaj malo kasnije. LP E.
kvaju

#2169 Re: Haram im bilo.....

Post by kvaju »

Ljudi, aj molim vas postavite na onu drugu temu koji konfekcijski broj nosi Edis, i broj cipela, i Elvis također.
Hvala, znam da ima u ovoj temi negdje, ali nikako naći :D
teAMICA

#2170 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Baby Blue wrote:PRIJEDLOG ZA TELEFON:

Kurty, zao mi je sto sam i ja smetnula s uma da ovo ranije spomenem, a sad je vec situacija kad pocinje goriti. Moj prijedlog je da uzmete novi broj koji ce biti koristen iskljucivo, namjenski za akciju, i ne mora uvijek biti kod jedne osobe. Sastanci su ionako manje vise svake sedmice, tako da telefon moze cirkulirati svake sedmice (ili manje) izmedju 5-10 ljudi koji su najbolje upuceni u situaciju. Ljudi znaju biti neobzirni, zvati i prije 7 ujutro, i iza 10 navecer, i nemati razumijevanja kad kazete da ste na poslu i da niste u mogucnosti razgovarati,itd. svega moze biti.
Mislim da nije dobro da dajete svoje privatne telefone, jer ne mora nuzno znaciti da ce sve zavrsiti s ovom akcijom i da vas ljudi nece zvati i nakon toga.
Sorry sto ovo ne napomenuh ranije. Ako mi jos nesto naumpadne sto bi pomoglo da se izbjegnu neugodne situacije postam.
I kurty, ne obaziri se na nesuvisle komentare, nemas se potrebe bilo kome pravdati za bilo sta, a svako ko ima "brilijantne" ideje kako bi on to bolje i vise, kako je nesto prioritetnije od ovog sto se radi, nek ti da (mail) adresu, poslacemo mu mapu puta za Podcaus, pa bujrum :wink: .

Pozz svima :)
Ote mi riječ iz usta... Mogli bi uzeti jedan ultra start paket, imam neku staru kantu od telefona... Da upišemo taj broj umjesto kurtinog ovdje, na fb itd., da ga barem malo popustimo. Šta kažete?

Od cifre na računu sam skočila sa stolice :-) :thumbup: :sax:
neno68

#2171 Re: Haram im bilo.....

Post by neno68 »

HAVANA wrote:

Evo i mene.
:D :D Ja odgledo fercera :D :D .Odlicno je :sax: :sax:
zlatiborka

#2172 Re: Haram im bilo.....

Post by zlatiborka »

Molim da mi kazete koja je okvirna cijena za motokultivator? Ja cu pokusati da nadjem donatora koji ce platiti izabrani motokultivator. Ne mogu obecati da cu uspjeti, ali u savkom cu slucaju pokusati.

To bi trebalo onda ici direktnim placanjem. Koliko sam iz zadnjih informacija vidjela cijena je najvise 8.500 KM sa svim dodacima. I da ne trazim po ovim silnim stranicama dajte napisite broj tel. nase Munire, da bi eventualni donator pozvao nju da se uvjeri u autenticnost nase akcije.

Vec sutra cu pokusati animirati donatora koji mi je pao na pamet prije 10 minuta. Opet vam kazem da ne mogu garantovati uspjeh, ali vrijedi pokusati. U tom bi se slucaju novac za motokultivator mogao iskoristi za neke druge potrebne stvari.

Znaci, treba mi hitno okvirna cijena motokultivatora i tel. nase Munire......
teAMICA

#2173 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

HAVANA wrote:

Evo i mene.
I bolje ti je :mrgreen:
HAVANA

#2174 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Pregledao :thumbup: Muzika :thumbup:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2175 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

kurty wrote:U Edisovoj i Elvisovoj sobi ima jedan kauc i neki ormar koji sve ali ormar nije...
U dnevnom boravku ima ona jedna ugaona garnitura, koja se ne razvlaci, i njih troje spavaju na toj garnituri, KAKO ????Samo Bog i oni znaju kako...
Eh sad neko je spominjao dva kauca.... da vidimo da ta dva kauca u njihovu sobu, i da vidim s DOMAVIJOM da im oni recimo kuhinju doniraju.
Preumoran sam i hajd nek mi neko ili napise pp ili javno kaze, sta se uspjelo do sada skupiti konkretno....da znam sta da krizam sa spiska, a ima punooooooooooooo postova od mog zadnjeg online statusa....
MOLIM VAS

p.s. IAKO SAM JA LICNO MISLIO DA JE LIJEPA STVAR STO JE MNOGO DRUGIH FORUMA PREUZELO OVU INFORMACIJU DA JE AKCIJA U TOKU I ZIRORACUNI SU TAMO....TO ME POCINJE VEC UMARATI....OVO KAZEM JER LJUDI NISU UPOZNATI I JA MORAM OBJASNJAVATI KO JE KO U PRICI...JA MORAM LJUDIMA DA SE KLETEM DA JA NECU UKRASTI NI PFENING...NITI DA JA MOGU UVESTI RED U DRZAVI.......
JA SAM LJUDI MOJI DRAGI MALI COVJEK KAO MNOGI OD NAS...JA SAM SE ZAUZEO I DO 10 MAJA SVE ZA EDISA...ALI FAKAT SVE...JA CU SE TRUDITI, HODATI, RASPITIVATI SE I ZVATI, MOLITI.....KAD EDIS BUDE IMAO KRAVU, MOTOKULTIJA, OVCICE, KUCU SA MINIMALNIM USLOVIMA ZA NORMALAN ZIVOT...TAD CU RECI OD MENE DOSTA STO SE TICE EDISA I MALO SE ODMORITI PAR DANA I ONDA CU OPET BITI SPREMAN ZA SLJEDECU AKCIJU....
ALI JA NECU NIKAD MOCI PROMJENITI NACIN ZIVLJENJA U PODCAUSU....ZVALA ME JE JEDNA GOSPODJA KOJA ME JE "ZADUZILA" DA JA OD EDISOVE MAJKE NAPRAVIM GOSPODJU SA MINIVALOM, POTPETICAMA, NALAKIRANIM NOKTIMA....
JA TO NE MOGU I NE ZELIM DA SE MJESAM U TUDJI ZIVOT.......
Izvinite,ali sam zelio da se svi upoznate sa mojim "malim" problemcicima
poslacu ti ja svoj broj na pp, pa preusmjeri pozive po noci na moj broj, i kad god ti je guzva :D

ja sam se ocelicila sa takvim pozivima :D a ionako se tesko budim ujutro :D pa mi treba alarm :D

no sikiriki :D nije se rodio ko je svima ugodio :D i uvijek ce biti onih sto sumnjaju, ti samo trebas vjezvati da to ne utice na tebe toliko...
Locked