Charuga wrote:Ko li je onaj drugi sto je trebao da kaze "wannabe_ultra wrote:Gotovo mu je sad, provaljen je bolje mu je nek se brise sa interneta![]()
![]()
" ...
Vjerovatno neko od fanova Olimpika
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Charuga wrote:Ko li je onaj drugi sto je trebao da kaze "wannabe_ultra wrote:Gotovo mu je sad, provaljen je bolje mu je nek se brise sa interneta![]()
![]()
" ...
Jao kraljaantifascism wrote:antifascism wrote:Nije, cuva pare da vama kupi stoliceImpavidus wrote:Jel' to Nijaz nije uplatio ove godine za kurs engleskog?![]()
![]()
![]()
Iz godine u godinu sve ih je vise i viseCharuga wrote:Neko od njih cetvorice na forumu ...![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaantifascism wrote:antifascism wrote:Nije, cuva pare da vama kupi stoliceImpavidus wrote:Jel' to Nijaz nije uplatio ove godine za kurs engleskog?![]()
![]()
![]()
Muhamed Đakmić wrote:Genijalno.
antifascism wrote:htjeo sam citirat nekog drugog forumasa na drugom forumu pa pobrko ove prozorcice
Prezivas li se "Gracic" slucajno? Nemoj se nista sikirati i naglo proglasavati drugih Gracicem, nemas se sta bojati, svakako nikoga ne interesujes, je l' tako?Impavidus wrote:Ono su za mene izgubljena 2 boda, a ne osvojen 1. Sa onakvom igrom ste ih trebali već 0:2 u 1. poluvremenu uzeti i privesti kraju...
Meni se cini da je Herbion taj sto je treb'o napisatiantifascism wrote:herbion wrote:Znas vic o ribici,tri zelje i tri predsjednika kluba iz Sarajeva?Prvo Gredic trazi da se Fks raspadne onda Hujic trazi da se Zeljo razvali a Gracic samo trazio od ribice da kafu popiju.![]()
direktno wrote:Da testiramo malo ovu temu da vidimo ima li ko živ. Čujem svašta o vama, pa da vidimo komentare. Igrači vam nisu prijavljeni i nemaju zdravstveno. To znači da svi mogu otići kada žele.
Ne bih rekao da je tu nešto smiješno. To je tužno. Svako liječnje sami plaćaju igrači. Evo taj neki Jusufović je sam sebi platio operaciju. Izvor su igrači, 100 posto istina.aldinjo wrote:direktno wrote:Da testiramo malo ovu temu da vidimo ima li ko živ. Čujem svašta o vama, pa da vidimo komentare. Igrači vam nisu prijavljeni i nemaju zdravstveno. To znači da svi mogu otići kada žele.![]()
![]()
Mogao si nešto o Želji i Sarajevu napisati kako je tamo sve med i mlijeko ali važnije je se registrovati i smišljeno napisati.direktno wrote:Ne bih rekao da je tu nešto smiješno. To je tužno. Svako liječnje sami plaćaju igrači. Evo taj neki Jusufović je sam sebi platio operaciju. Izvor su igrači, 100 posto istina.aldinjo wrote:direktno wrote:Da testiramo malo ovu temu da vidimo ima li ko živ. Čujem svašta o vama, pa da vidimo komentare. Igrači vam nisu prijavljeni i nemaju zdravstveno. To znači da svi mogu otići kada žele.![]()
![]()
Nisi ovdje došao iz dobre namjere i to je poenta,imaš mahanje.direktno wrote:Ne kontam zašto petljati Sarajevo ili Želju sa ovim što sam rekao. Ma koliko problema imali, ne vidim po čemu Olimpic s takvim klubovima možemo porediti. Ukoliko želiš da poredimo tu sam, pa ću ti tek onda objasniti neke stvari.
I dobar ti je taj argument o registraciji