Reading
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#2151 Re: English Premier League
Nevjerovatno da mogu onako odigrat
Pa jedna šansa u 120 minuta protiv drugoligaša iz dna tabele na svom terenu
Reading
Reading
- 11sumirp
#2152 Re: English Premier League
Al nemoj djaba,ljudi su letili po terenu,(Reading mislim) posteno govoreciultima_palabra wrote:Nevjerovatno da mogu onako odigratPa jedna šansa u 120 minuta protiv drugoligaša iz dna tabele na svom terenu
![]()
Reading
- ultima_palabra
#2153 Re: English Premier League
Ni Duška Jurišić ne bi poštenije11sumirp wrote:Al nemoj djaba,ljudi su letili po terenu,(Reading mislim) posteno govoreciultima_palabra wrote:Nevjerovatno da mogu onako odigratPa jedna šansa u 120 minuta protiv drugoligaša iz dna tabele na svom terenu
![]()
Reading
- 11sumirp
#2154 Re: English Premier League
Da ti pravo kazem,ja uvijek navijam za manje i slabije ekipe kada pratim neku tekmu,osim u slucaju FCB... 
Al ovi sinoc ko struje po terenu,...
A i liverpul nemaju ni srece,ona zavrnuta benayuna da udje,ko zna...
Al ovi sinoc ko struje po terenu,...
A i liverpul nemaju ni srece,ona zavrnuta benayuna da udje,ko zna...
-
Fordas
#2155 Re: English Premier League
Sta se vise treba dogoditi da Rafa dobije otkaz??? Svaka cast na tituli LP ali brate potrosio je sve moguce kredite. Liverpool vise ni ne igra fudbal, ono nije fudbal ono je skvos
prava steta
prava steta
- ultima_palabra
#2156 Re: English Premier League
Ekipa im je loša, ali mene iznenađuje da i par dobrih igrača koje imaju se uopšte ne trude, Torres, Gerrard, onda Benayoun je bio odličan prošle sezone, sad je katastrofa. Mislim da bi im rafa najveću uslugu učinio sporazumnim raskidom ugovora, tj. da mu ne plaćaju odštetu. Ali naravno on ima prevelik ego da bi se to desiloFordas wrote:Sta se vise treba dogoditi da Rafa dobije otkaz??? Svaka cast na tituli LP ali brate potrosio je sve moguce kredite. Liverpool vise ni ne igra fudbal, ono nije fudbal ono je skvos![]()
prava steta
Nego vidim da United haman pa daje Old Trafford i Rooneya na prodaju
-
Fordas
#2157 Re: English Premier League
Pa upravo u tome sto se igraci ne trube vidim najveci trenerov kiks. Znaci, nisi u stanju motivirati igrace da igraju
- 11sumirp
#2158 Re: English Premier League
Imaju oni dobrih skoro pa 20-tak miliona RAZLOGA,zasto ne mijenjaju trenera...
- Edin H.
#2159 Re: English Premier League
Dobro se neko sjetio.11sumirp wrote:Imaju oni dobrih skoro pa 20-tak miliona RAZLOGA,zasto ne mijenjaju trenera...
Premda ja ne mislim da je Rafa problem, Gerrard i Torres stalno povrijedjeni, van forme, a nemaju plana B.
Ko im je kriv kada kupuju nekakve Akvilijanije, umjesto da su uzeli Asmira, Salihovica, Dzeksona i Misimovica i laganini uzeli Premiership i Ligu sampiona.
- dingdong066
#2160 Re: English Premier League
Sa tim sto si ti naveo da bi trebali imat, ne moze se ni baraz procEdin H. wrote:Dobro se neko sjetio.11sumirp wrote:Imaju oni dobrih skoro pa 20-tak miliona RAZLOGA,zasto ne mijenjaju trenera...
Premda ja ne mislim da je Rafa problem, Gerrard i Torres stalno povrijedjeni, van forme, a nemaju plana B.
Ko im je kriv kada kupuju nekakve Akvilijanije, umjesto da su uzeli Asmira, Salihovica, Dzeksona i Misimovica i laganini uzeli Premiership i Ligu sampiona.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2161 Re: English Premier League
Nisi u pravu, bas su igraci kao Salihovic, Dzeko i Misimovic doveli BiH do baraza, mislim da u Liverpoolu ne bi imali nista protiv ovog trojca, a bogami i Begovic bi dobro dosao.dingdong066 wrote:Sa tim sto si ti naveo da bi trebali imat, ne moze se ni baraz procEdin H. wrote:Dobro se neko sjetio.11sumirp wrote:Imaju oni dobrih skoro pa 20-tak miliona RAZLOGA,zasto ne mijenjaju trenera...
Ko im je kriv kada kupuju nekakve Akvilijanije, umjesto da su uzeli Asmira, Salihovica, Dzeksona i Misimovica i laganini uzeli Premiership i Ligu sampiona.![]()
- 11sumirp
#2162 Re: English Premier League
Eno Manchester izgleda prodaje stadion da olabavi dugove...
"Manchester United's owners have raised the formerly unimaginable issue of selling Old Trafford to reduce debt believed to be in the region of £700 million."
Pa ti prodaj nesto Hamerima, samo isissavaju,slicna sudbina je i u liverpulu...Ne?
"Manchester United's owners have raised the formerly unimaginable issue of selling Old Trafford to reduce debt believed to be in the region of £700 million."
Pa ti prodaj nesto Hamerima, samo isissavaju,slicna sudbina je i u liverpulu...Ne?
- Sezam
#2163 Re: English Premier League
11sumirp wrote:Eno Manchester izgleda prodaje stadion da olabavi dugove...
Ovo sto im se desilo protiv Leedsa i Readinga je prelijepa metafora sta ocekuje Manchester U i Liverpool narednih godina.
Wenger je genije. Dok je Man Utd osvajao titule parama kojih nisu imali, kockajuci se sa vlastitom buducnosti, Arsene se okrenuo stvaranju tima.
Ova dekada je Arsenalova, u to nema nikakve sumnje.
- windfucker
#2164 Re: English Premier League
eh evo malo šale na račun looserpoola!
Why did Reading manage to defeat Liverpool?
Because all scousers are illiterate.
What have Liverpool FC and Stevie Wonder got in common?
Both struggle with Reading.
What have the Coen Brothers and Rafa Benitez in common?
Burn after reading.
And here at Anfield, 40,000 Liverpool fans are praying for the Tic-Tac advert.
Why did Reading manage to defeat Liverpool?
Because all scousers are illiterate.
What have Liverpool FC and Stevie Wonder got in common?
Both struggle with Reading.
What have the Coen Brothers and Rafa Benitez in common?
Burn after reading.
And here at Anfield, 40,000 Liverpool fans are praying for the Tic-Tac advert.
- Petit_Beurre
#2165 Re: English Premier League
Hoće to kad dupe prodaš amerima,arapima, rusima, kinezima itd.
- Neelix
#2166 Re: English Premier League
nesto slicno u bliskoj buducnosti ocekuje Real i Inter 
#2167 Re: English Premier League
Zavisi kojem rusuPetit_Beurre wrote:Hoće to kad dupe prodaš amerima,arapima, rusima, kinezima itd.
#2168 Re: English Premier League
Tebe Inter opasno muci zadnjih danaNeelix wrote:nesto slicno u bliskoj buducnosti ocekuje Real i Inter
- kory
#2169 Re: English Premier League
e na tvoju veliku zalost to se nece desit realu...real ima svog gazdu koji voli svoj klub i zeli mu sve najbolje...on ima svoje ljudi u bankama i nece dopustit to sto su uradili ameri...Neelix wrote:nesto slicno u bliskoj buducnosti ocekuje Real i Inter
jbg zao mi je al jedan je REAL MADRID HALLA MADRID
- Petit_Beurre
#2170 Re: English Premier League
prava hala...kory wrote:e na tvoju veliku zalost to se nece desit realu...real ima svog gazdu koji voli svoj klub i zeli mu sve najbolje...on ima svoje ljudi u bankama i nece dopustit to sto su uradili ameri...Neelix wrote:nesto slicno u bliskoj buducnosti ocekuje Real i Inter
- kory
#2171 Re: English Premier League
HA HA HA nista drugo ti nemam rec....kontaj sto....Petit_Beurre wrote:prava hala...kory wrote:e na tvoju veliku zalost to se nece desit realu...real ima svog gazdu koji voli svoj klub i zeli mu sve najbolje...on ima svoje ljudi u bankama i nece dopustit to sto su uradili ameri...Neelix wrote:nesto slicno u bliskoj buducnosti ocekuje Real i Inter
- Petit_Beurre
#2172 Re: English Premier League
jesi se to popišo u žaru? sjetio se rezultata sa bernabea?
sorry za off neću više,
elem englezi jadna li vam sudba
sorry za off neću više,
elem englezi jadna li vam sudba
- kory
#2173 Re: English Premier League
ahaa sjetio se broja titula reala....HALLA MADRID
- sinus
#2174 Re: English Premier League
A kako je ManUtd toliko dužan ? Šta su to oni radili pa da su se toliko zadužili ? Pošto svi znamo da ovdje ima zagovornika koji kažu da ManUtd nije trošio silne pare na igrače već su oni "kupovali najjeftinije ali zato najbolje igrače" i da ključ njihovog uspjeha nije novac...
- burek_in_space
#2175 Re: English Premier League
Neko je vec objasnio na par stranica prije, ako sam dobro upratio.sinus wrote:A kako je ManUtd toliko dužan ? Šta su to oni radili pa da su se toliko zadužili ? Pošto svi znamo da ovdje ima zagovornika koji kažu da ManUtd nije trošio silne pare na igrače već su oni "kupovali najjeftinije ali zato najbolje igrače" i da ključ njihovog uspjeha nije novac...
Valjda je vecina zaduzhenja nastala kao posljedica uzimanja kredita od strane Glazera, koji su sav taj kredit prebacili na klub. Naravno, dio dugovanja je nastao i zbog nekih transfera. U sushtini, meni je apsolutno svejedno odakle dug, samo neka propadaju.