Upravo tako, bez nepotrebne ironijecyprus wrote:Sram ga bilo, pu pu puMajjah wrote:...mi kakve smo srece ovaj Adem ce biti jedini Bosnjak iz Sandzaka koji Srbiju smatra svojom domovinom
...
![]()
![]()
![]()
BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Majjah
#2151 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
-
Paco
#2152 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dajte ljudi odbranu.
Ovaj Ljaljici
je napadac a sto bi onaj jedan rek'o
"mi takvih imamo kol'ko hoces"
Ovaj Ljaljici
"mi takvih imamo kol'ko hoces"
- cyprus
#2153 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A znači Subotić je dobro uradio odabravši SrbijuMajjah wrote:Upravo tako, bez nepotrebne ironijecyprus wrote:Sram ga bilo, pu pu puMajjah wrote:...mi kakve smo srece ovaj Adem ce biti jedini Bosnjak iz Sandzaka koji Srbiju smatra svojom domovinom
...
![]()
![]()
![]()
- hidrant
#2154 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nas savez radi odlican posao.cyprus wrote: A znači Subotić je dobro uradio odabravši Srbiju?
Evo dokaza.
Sinoc gledam tekmu Srbije istom se njihov komentator fino zahvaljuje fudbalskim radnicima
iz Republike Srpske koji su omogucili Suboticu da nastupa za Srbijansku repku.
Ovo su njegove rijeci.
-
Abacija
#2155 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Cudi me da jos nijedan novinar nije nazvao Asmira Begovica. 
-
Majjah
#2156 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A znači Subotić je dobro uradio odabravši SrbijuMajjah wrote:Upravo tako, bez nepotrebne ironijecyprus wrote:Sram ga bilo, pu pu puMajjah wrote:...mi kakve smo srece ovaj Adem ce biti jedini Bosnjak iz Sandzaka koji Srbiju smatra svojom domovinom
...
![]()
![]()
![]()
BiH nije nacionalna drzava samo Bosnjaka, Srbi iz BIH nisu nacionalna manjina, ovo je barem pravno gledajuci drzava svih njenih gradjana
- Luke Perry
#2157 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I ja se pitam kako mu je kad mu je na srcu dvoglavi orao.
Kad se samo sjetim strica mu sa one bine prekrivene cilimima na npazarskom stadionu nekad valjda '90
zaista bizarno.
Kad se samo sjetim strica mu sa one bine prekrivene cilimima na npazarskom stadionu nekad valjda '90
zaista bizarno.
Last edited by Luke Perry on 07/06/2009 23:32, edited 1 time in total.
- zalizani
#2158 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

- and
#2159 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
i ja im se zahvaljujem,nakon trauma koje mu je nanio džeko,frajer još sebi nije došao.austrijanci sinoć pored njega prolaze kao pored panja.hidrant wrote:Nas savez radi odlican posao.cyprus wrote: A znači Subotić je dobro uradio odabravši Srbiju?
Evo dokaza.
Sinoc gledam tekmu Srbije istom se njihov komentator fino zahvaljuje fudbalskim radnicima
iz Republike Srpske koji su omogucili Suboticu da nastupa za Srbijansku repku.
Ovo su njegove rijeci.
-
Richard Peti
#2160 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ja ga zovem od jutros na ovaj broj sto si nam dao, i niko se ne javljaAbacija wrote:Cudi me da jos nijedan novinar nije nazvao Asmira Begovica.
mozda je na treningu, probat cu opet poslije
-
adnan_hz
#2161 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
bgt zoves ga'?????dzemmo wrote:ja ga zovem od jutros na ovaj broj sto si nam dao, i niko se ne javljaAbacija wrote:Cudi me da jos nijedan novinar nije nazvao Asmira Begovica.
-
Abacija
#2162 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Poruci mu da ako ima vremena (a i para) i ako zeli igrati za BiH neka skokne do Cannes-a. Lako ih je naci, na ledjima im pise LEGEA. 
-
Richard Peti
#2163 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Asmira Begovicaadnan_hz wrote:bgt zoves ga'?????dzemmo wrote:ja ga zovem od jutros na ovaj broj sto si nam dao, i niko se ne javljaAbacija wrote:Cudi me da jos nijedan novinar nije nazvao Asmira Begovica.
btw probao sam evo i sad, nista
-
Abacija
#2164 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Da nije otisao u Kanadu preko ferija?dzemmo wrote: Asmira Begovica
btw probao sam evo i sad, nista
- cyprus
#2165 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Griješiš, i Ljajić je prvenstveno srbijanac, ponavljam ono što niko od balkanskih nacionalista nikako ne može da shvati:Majjah wrote:BiH nije nacionalna drzava samo Bosnjaka, Srbi iz BIH nisu nacionalna manjina, ovo je barem pravno gledajuci drzava svih njenih gradjanaZastava nam nije jednonacionalna, grb, cak se i u himnoj ne smije bas previse spominjati ni samo ime drzave jer to neke vrijedja
Bas me insteresuje najezili se Ljajic i da li mu srce zadrhti kad vidi dvoglavog orla i kad Marakana zapjeva ,,Boze cuvaj srpskog kralja, srpski rod''
Dakle, povlaciti paralelu izmedju Subotica i Ljajiica je besmisleno, kao i izmedju bilo kojeg Srbina iz BiH i Bosnjaka iz Srbije
Srbija nije država svih Srba.
Srbija nije država samo Srba.
Bosna i Hercegovina nije država svih Bošnjaka.
Bosna i Hercegovina nije država samo Bošnjaka.
To ko je konstitutivan, ko manjina, da se znamo ponašat ko insani ne bi bilo bitno uopšte. Nažalost ne znamo...
No, to nije tema, ne želim da se tema razvije u ovom pravcu, ali nisam mogo prešutit tvoju poprilično neobjektivnu i realno neispravnu opasku...
-
adnan_hz
#2166 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
zovite ga na kanadski broj.. otisao momak u kanadu sigurno zavrsena sezona...
-
Ripicipi
#2167 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ne kontam zasto da co'eka neko od raje bezze "maltretira", nista s tim necete dobiti. Njega SAVEZ treba zvati, a ne ljudi sa foruma 
- rado_vidjen
#2168 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
na tu temu organizuj tribinu u BL ili Beogradu, pa nam javi kako je proslo.cyprus wrote:Griješiš, i Ljajić je prvenstveno srbijanac, ponavljam ono što niko od balkanskih nacionalista nikako ne može da shvati:Majjah wrote:BiH nije nacionalna drzava samo Bosnjaka, Srbi iz BIH nisu nacionalna manjina, ovo je barem pravno gledajuci drzava svih njenih gradjanaZastava nam nije jednonacionalna, grb, cak se i u himnoj ne smije bas previse spominjati ni samo ime drzave jer to neke vrijedja
Bas me insteresuje najezili se Ljajic i da li mu srce zadrhti kad vidi dvoglavog orla i kad Marakana zapjeva ,,Boze cuvaj srpskog kralja, srpski rod''
Dakle, povlaciti paralelu izmedju Subotica i Ljajiica je besmisleno, kao i izmedju bilo kojeg Srbina iz BiH i Bosnjaka iz Srbije
ne trebas ti nama, druze, govorit sta je normalno i kako bi trebalo biti da je normalno. ali, zna se kakva su vremena i zna se ko preotima, i k'o kao hijena stalno gleda preko plota. bosanci sigurno nisu.
nek' se ne boji niko s one strane drine, ljajic nikad nece zaigrat za BIH! iz prostog razloga: balija je glup i ne zna kako to izvesti, a ako nije glup, onda je podmitljiv
a tom momku bih samo pozelio karijeru bojana djordjica, nekada velike nade Man.U.
kod nas svakako u narednih 10-15 god. nema mjesta, pored pjanica, stilica, ili nekog novog klinca koji ce iskociti na poziciji ofanzivnog veznog
-
Majjah
#2169 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
cyprus wrote:Griješiš, i Ljajić je prvenstveno srbijanac, ponavljam ono što niko od balkanskih nacionalista nikako ne može da shvati:Majjah wrote:BiH nije nacionalna drzava samo Bosnjaka, Srbi iz BIH nisu nacionalna manjina, ovo je barem pravno gledajuci drzava svih njenih gradjanaZastava nam nije jednonacionalna, grb, cak se i u himnoj ne smije bas previse spominjati ni samo ime drzave jer to neke vrijedja
To ko je konstitutivan, ko manjina, da se znamo ponašat ko insani ne bi bilo bitno uopšte. Nažalost ne znamo...
No, to nije tema, ne želim da se tema razvije u ovom pravcu, ali nisam mogo prešutit tvoju poprilično neobjektivnu i realno neispravnu opasku...
Utopija, buraz, utopija je to sto ti pricas
Ah da, Ljajic me je dodao u raju na Facebooku (da se pohvalim
-
vjecnobordo
#2170 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Neven Subotić bezveze igrač. A u svakom slučaju mislimd a nam ne treba igrač koji ne smatra BiH svojom domovinom il' na bilo kakav način to dovodi u pitanje. Može biti Kralj Petar II, ali ako se smatra Bosancem ili Hercegovcem, nek igra, a može biti Husein Kapetan i to dovodi u pitanje, NAPOLJE. Jebo ga više i Subotić, i 1000 takvih. Maletić, Hrgović, Bartolović, Bajić i njima slični.
-
Majjah
#2171 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kad bi isli prea tim kriterijima, pola ove nase reprezentacije bi onda trebalo istjerativjecnobordo wrote:Neven Subotić bezveze igrač. A u svakom slučaju mislimd a nam ne treba igrač koji ne smatra BiH svojom domovinom il' na bilo kakav način to dovodi u pitanje. Može biti Kralj Petar II, ali ako se smatra Bosancem ili Hercegovcem, nek igra, a može biti Husein Kapetan i to dovodi u pitanje, NAPOLJE. Jebo ga više i Subotić, i 1000 takvih. Maletić, Hrgović, Bartolović, Bajić i njima slični.
-
Sargan
#2172 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja se IZVINJAVAM svima sto su optereceni naciom kako svojom tako i tudjom sto cu da okrenem pvu temu na FUDBAL!
Da li neko ima informacija u kakvom sastavu pocinju nasi protiv Omana sutra?
Hvala unaprijed
Gazi Bosno, Gazi!!!
Da li neko ima informacija u kakvom sastavu pocinju nasi protiv Omana sutra?
Hvala unaprijed
Gazi Bosno, Gazi!!!
- jeza u ledja
#2173 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Eh, mislim da si rekao najbitniju stvar u svemu ovome.Majjah wrote: Znamo da je clan Partizana gdje pruza odlicne utakmice i U-21 reprezentacije susjedne drzave, za sta mu nemamo sta zamjeriti jer je tamo do sad zivio i zaradjivao svoj hljeb! Cim se dokopa Mancestera i ne bude vise pod pritiskom, sa njim treba obaviti jedan razgovor i vidjeti sta on misli o toj ideji da nekada (ako to zasluzi svojim igrama) dobije poziv za nasu repku
Fazon je u tome da se igraci potpuno drukcije ponasaju prije nego postanu etablirani profesionalci u nekom jakom klubu. Kad su mladi i slabi
Naravno ima iznimki, tj. igraca koji nikad ne bi zaigrali za nekog drugog, ili igraca koji nikad ne bi zaigrali za nas. Ali mislim da je uglavnom fazon u vrbovanju, tj. radu naseg saveza i uopste okruzenja oko nase repke i njenih igraca.
-
Majjah
#2174 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Meni samo nije jedno jasno, toliko nesposobnih ljudi radi u tom savezu, svi smo mi kivni na njih zbog Ibrahimovica i slicnih za koje se ispostavi da ih ,,niko nije kontaktirao'', zar se levati ne mogu sjetiti da zaposle nekoga, pa makar i obicnog studenta Zurnalistike sa II godine, samo da kontaktira ovu silnu djecu i njihove roditelje?? Toliko talenata a vecina njih pojma nema da mi obicni navijaci uopste pratimo njihov rad, vecina ih misli da je domovina njih zaboravila jer je tamo nekom u savezu samo bitno kako ce prevarama i malverzacijama zaraditi, boli ih ona stvar za buducnost nase reprezentacije i nogometa uopste. Za pocetak, to ne mora biti uopste zvanican kontakt jer vecina njih iako je iz bih, osjeca da su nesto duzni i zemlji u kojoj su odrasli, sto je sasvim logicno. Zar je problem u svijetu fudbalskih radnika doci do broja ili e mail adrese svakog od njih, npr. ovog Ljajica, nazvati, predstaviti se ko si i sta si, u cije ime zoves i pitati ga najednostavnije da li je ikada razmisljao da nastupi za reprezentaciju Bosne i Hercegovine?? Nije to nikakvo moljakanje ili ponizavanje, vec tako se da svakome od njih mogucnost da bira, a sebe ce ti iz saveza ujedno zastiti od slijedeceg slucaja ,,Ibrahimovic'' i materama i ocevima im se nece stucati kad ih narod pocne spominjati ako se ovaj mali za par sezona etablira u prvom timu bilo koje momcadi iz lige petice, a on na pitanje zasto igra za Srbiju a ne za BIH odgovori ,,igrao bih za BIH da me je iko zvao''!jeza u ledja wrote:Eh, mislim da si rekao najbitniju stvar u svemu ovome.Majjah wrote: Znamo da je clan Partizana gdje pruza odlicne utakmice i U-21 reprezentacije susjedne drzave, za sta mu nemamo sta zamjeriti jer je tamo do sad zivio i zaradjivao svoj hljeb! Cim se dokopa Mancestera i ne bude vise pod pritiskom, sa njim treba obaviti jedan razgovor i vidjeti sta on misli o toj ideji da nekada (ako to zasluzi svojim igrama) dobije poziv za nasu repku
Fazon je u tome da se igraci potpuno drukcije ponasaju prije nego postanu etablirani profesionalci u nekom jakom klubu. Kad su mladi i slabitad ih treba fatati, a ne kad vec dodju u veci klub. Najbolji primjeri na jednoj strani su Subotic ili Begovic, a na drugoj Misimovic ili Pjanic.
Naravno ima iznimki, tj. igraca koji nikad ne bi zaigrali za nekog drugog, ili igraca koji nikad ne bi zaigrali za nas. Ali mislim da je uglavnom fazon u vrbovanju, tj. radu naseg saveza i uopste okruzenja oko nase repke i njenih igraca.
-
Manager19sa
#2175 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Mozda se moze probrat i koji potencijalni...