SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
lolo_lolo

#2151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by lolo_lolo »

totmast wrote:
Splinter wrote:reci nama ko je i odakle je ako bude slucajno kakvih sacekusa da znamo koga da trazimo...
mozda nama nece zeljeti ispricati svoju biografiju :roll:
Sa Švrakinog,Crnogorac ga zovu,82 godište, išao u Mašinsku,živio nekad na Grbavici i u Frankfurtu xD,navodno trenirao box,dok nije pao sa motora... Uskoro počinje raditi u nekoj tvornici PVC prozora... Bruku gluposti mi je još ispricao... Et da znaš xD
da nije u zelji trenirao boks kofol,nako nabildan,visina 185 otprilike,stotinjak kila,kao u nekim problemima pa mu para treba
totmast

#2152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by totmast »

lolo_lolo wrote:
totmast wrote:
Splinter wrote:reci nama ko je i odakle je ako bude slucajno kakvih sacekusa da znamo koga da trazimo...
mozda nama nece zeljeti ispricati svoju biografiju :roll:
Sa Švrakinog,Crnogorac ga zovu,82 godište, išao u Mašinsku,živio nekad na Grbavici i u Frankfurtu xD,navodno trenirao box,dok nije pao sa motora... Uskoro počinje raditi u nekoj tvornici PVC prozora... Bruku gluposti mi je još ispricao... Et da znaš xD
da nije u zelji trenirao boks kofol,nako nabildan,visina 185 otprilike,stotinjak kila,kao u nekim problemima pa mu para treba
tako nekako... Ma,nije meni krivo što se to meni desilo,jer sa mnom je ok bio,kao treba njemu para,meni ne treba problem... Ali ovom mom kolegi,tek se operisao i ovaj mu pridje i prijeti nesto,gura...
cappy_tempo

#2153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

ne znam gdje da napisem...

zna li neko kakav je belaj kod masinske skole vidim zatvorena raskrsnica kod ekonomske i kod masinske,murije bruku otislo prema masinskoj,vatrogasci,hitna... :?
black

#2154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by black »

Skyfox wrote:Meni lik prisao neki dan, 20.00h na Grbavici i trazi dvije marke, normala obucen nije ulicar, al vidim crvene mu oci... Reko nemam - fakat nisam ni imao... Kaze on a gdje ces ti :shock: Reko svojim putem a ti svojim - ludo sve...
jel mladji, crn, maslinasta jakna? ..mene neki dan zaustavi isto na Grbavici, kaze ja se izvinjavam ne bi da smetam imas li slucajno 70 feninga :mrgreen:
barby02

#2155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by barby02 »

Sad javise na vijestima, kazu - jedan auto skoro prepolovljen- . . . . :(
BIONA

#2156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BIONA »

barby02 wrote:Sad javise na vijestima, kazu - jedan auto skoro prepolovljen- . . . . :(
Ja upravo tuda prosla, ne zelite da znate kakav je prizor :roll: ...jedva sam se izvukla iz guzve ...cekam i ja vijesti da vidim...
samir11

#2157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samir11 »

cappy_tempo wrote:ne znam gdje da napisem...

zna li neko kakav je belaj kod masinske skole vidim zatvorena raskrsnica kod ekonomske i kod masinske,murije bruku otislo prema masinskoj,vatrogasci,hitna... :?
ko zna sta se desilo. vozilo je bukvalno prepolovljeno. mi smo vidjeli samo zadnja dva sjedista zjape prazna. drugo vozilo je na drugonm kraju raskrsnice savilo tramvajsku ogradu, izgleda strasno i sablasno. i milion policijskih vozila kao iz filmova.
barby02

#2158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by barby02 »

Dabog sacuva. . eto ti petak navecer. ..
starii

#2159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by starii »

haman je neki veci belaj, policija je i na zeljeznickoj stanici i ne da prolaz prema zemaljskom muzeju..
barby02

#2160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by barby02 »

Znaci blokirano na zeljeznickoj, kod masinske i kod ekonomske :shock:
nova_korisnica

#2161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by nova_korisnica »

ja jutros kad sam prosla pored turske ambasade na skenderiji vidim onaj kiosk/kucica gdje cuvar inace sjedi sav izrazbijan...
zna li ko sta je bilo?
BIONA

#2162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BIONA »

Evo objavljeno je na portalu :shock:
barby02

#2163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by barby02 »

Da , slike su stravicne ! Nikad nisam vidjela da se auta nalaze sa razlicitih strana sina :shock: . . uzas !!!!!!!!
lolo_lolo

#2164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by lolo_lolo »

nije ni cudo sto se desavaju ovakve nesrece kad svakojaka stoka vozi auto danas u sarajevu
pa ferhadijom dnevno prodefiluje 100 auta koji se nesto ko trkaju,kurce ili sta vec,a policija nista ne radi po tom pitanju,nego zaustavljaju one kojima ne rade svjecice ili prekorace brzinu od 10km/h

ali steta sto u ovim nesrecama cesto nevini snose posljedice,a to jednog dana mozemo biti i vi i ja
a ova stoka sto brzo vozi,nek svi pocrkaju da je nema bezbjednija voznja i zivot
ARmAn1i

#2165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ARmAn1i »

interesantno...ova jetta bukvalno prepolovljena...golf 4 mi ne izgleda tako strasno.

cini mi se da je neko proletio kroz crveno i to je to..
mrtva kokoš

#2166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

ovo jos nisam vidio :shock: gdje je drugi dio :( :(
nama na svakom semaforu treba frizider :roll:
maxell_sarajevo

#2167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by maxell_sarajevo »

Ovo je opasna raskrsnica dosta puta sam vozio u krajnjoj desnoj iz pravca grada i onda papcina sa taxi vozilom iz trake koja je najmjenjena za skretanje prema zeljeznickoj jednostavno uleti ispred mene nekih 80km/h i proleti prema Pofalicima.
BIONA

#2168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BIONA »

ARmAn1i wrote:interesantno...ova jetta bukvalno prepolovljena...golf 4 mi ne izgleda tako strasno.

sve sto ti imas da kazes ' i to je to' :shock:

Uzas jedan,da si tamo bio ne bi tako govorio sigurno, jer ja odavno gori prizor nisam vidjela...
barby02

#2169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by barby02 »

Navodno svi povrijedjeni su na CUM-u a koliko je to svi?
maxell_sarajevo

#2170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by maxell_sarajevo »

BIONA wrote:
ARmAn1i wrote:interesantno...ova jetta bukvalno prepolovljena...golf 4 mi ne izgleda tako strasno.

Uzas jedan,da si tamo bio ne bi tako govorio sigurno, jer ja odavno gori prizor nisam vidjela...
Loš ti prizor jer si vidjela prepolovljeno auto?
Sva sreca pa da nisi vidjela pet mrtvih tijela koja su razbacana po ulici, e to je onda stravican prizor :D
cappy_tempo

#2171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

ma sad koje prosao kroz crveno nije bitno,bitno je da je lik sa cetvorkom glumio sumahera pa malo vise vozio nego sto je dozvoljeno :-? i jos mi nije jasno kako je jedan dio zavrsio na sinama prema stanici a zadnji dio jete na drugoj strani ulice :-?
Bullet Tooth Tony

#2172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bullet Tooth Tony »

BIONA wrote:

:zoka: :zoka: :zoka: kakav je ovo komentar...ne kontam :zoka: :zoka: :zoka:

zao mi je unesrecenih...ali ko od maca zivi,od maca i gine
BIONA

#2173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BIONA »

maxell_sarajevo wrote:
BIONA wrote:

Loš ti prizor jer si vidjela prepolovljeno auto?
Sva sreca pa da nisi vidjela pet mrtvih tijela koja su razbacana po ulici, e to je onda stravican prizor :D
Izvinite ali ja ne znam ko je ovdje lud? vama nesto smijesno? ili ste previse postali neosjetljivi na ljudske sudbine,pa ko god da je u pitanju :shock:

Uzas :(
Cholina_Lokica

#2174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

cappy_tempo wrote:ma sad koje prosao kroz crveno nije bitno,bitno je da je lik sa cetvorkom glumio sumahera pa malo vise vozio nego sto je dozvoljeno :-? i jos mi nije jasno kako je jedan dio zavrsio na sinama prema stanici a zadnji dio jete na drugoj strani ulice :-?
nidje veze... jesi bio tu da znas sta se desilo, ili si uradio vec uvidjaj... da je vozio stoju, ako je jetta prosla kroz crveno kriv milion posto lik iz jette

na portalu vijest 5 povrijedjenih, muz, zena i dijete lakse, logikom idem da su oni u cetvorci bili... i bas bi neko glumio shumahera sa djetetom u autu...

ali opet kazem, dok ne bude gotov uvidjaj i sve to, nemojte nagadjati, i okrivljivati onako odokativnom mahalsok metodom.
chuchumbamayumbe

#2175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by chuchumbamayumbe »

Kakav crnjak, nadam se da će svi preživjeti.
A ova Jetta izgleda pukla po varovima, sastavljana...
Locked