Vidjela sam i cijenu, nije ni jeftin ako ne bude valjao, ali ja kupim, pa šta bude
Pijem i one LGG jogurte, a valjda i Lactogyn u sebi sadrži te "korisne bakterije" , nadam se da će pomoći
Moderator: anex
Ma da,pretjerana upotreba tih sredstava slabi floru.I mene je doktorica opomenula,da ne pretjerujem.Ali eto,povremeno ako nistamuhanata wrote:E pa i mene interesuje to za intimno pranje, ginekologinja rekla NI SLUČAJNO prati, ali kad perem vodom, k'o da nisam ni opranaNjoj na stolu stoji letak Lactogyn i svuda po zidovima u domu zdravlja, pa rekoh da vas pitam da li je ko koristio.
Vidjela sam i cijenu, nije ni jeftin ako ne bude valjao, ali ja kupim, pa šta bude![]()
Pijem i one LGG jogurte, a valjda i Lactogyn u sebi sadrži te "korisne bakterije" , nadam se da će pomoći
Mnogo su dobri ti proizvodi...ali baš,baš...iz iskustva kažem...muhanata wrote:Da li neko koristi Lactogyn proizvode? Interesuje me kako, šta? (NE)zadovoljne?
(nadam se da je pitanje na pravom forumu)
kod ginekologa u svojoj opcinihanibani32 wrote:Pozdrav,
želim poceti koristiti kontraceptivne pilule pa me zanima kakvi su sve nalazi potrebni i da li je to moguce kod ginekologa u Studentskoj poliklinici u Sarajevu?
Obzirom da idem na redovne kontrole, nakon urednog nalaza papa testa, pregleda dojki, trebala sam izvaditi nalaze krvi (ako trebaš samo krv, to možeš uraditi u laboratoriji kod Šopinga, preko puta Udobnosti (namještaj) i nakon svega toga, ako je baš sve ok propiše ti tablete.hanibani32 wrote:je li potrebno da donesem nalaz krvi ili nesto? receno mi je da ce mi raditi papa test, ultrazvuk i pregled
Afrodita89 wrote:Mnogo su dobri ti proizvodi...ali baš,baš...iz iskustva kažem...muhanata wrote:Da li neko koristi Lactogyn proizvode? Interesuje me kako, šta? (NE)zadovoljne?
Ja bez njih ne moguVenomousV wrote:zeneda vas pitam
kakve ste sa koristenjem dnevnih ulozaka, koliko je to zdravo?
ja isto ne mogu bez njih i mjenjam ih vise puta na dan. cak i sad u trudnoci nosim dnevne uloske a zadnji nalaz urina nikad boljiVenomousV wrote:zeneda vas pitam
kakve ste sa koristenjem dnevnih ulozaka, koliko je to zdravo?
izvini, interesuje me detaljnije.. inficirala joj se hormonalna spirala ili ona obicna bakrena?? molim te da mi odgovoris jer moj doktor predlaze hormonalnu. ja sam isprepadana procitanim iskustvimam@m@ wrote:hvaaalaandjelina.djoli wrote:Nipošto...sestra mi zamlo glavu nije izgubila kad se toi inficiralo!!!!!m@m@ wrote:DA LI NEKO IMA ISKUSTVA SA HORMONALNOM SPIRALOM???? ZNAM DA KOSTA 300KM ALI KAKO SE PODNOSE, POMAZU LI I SL.
hvala ti na odgovoruLeeLooSA wrote:ja imam hormonalnu spiralu Mirena vec 3 godine. Mislim da je odlicno rjesenje za zene koje imaju obilna krvarenja i duge i bolne menstruacije. Ja i dalje dobivam menstruciju, ali je toliko oskudna da mogu proci sa dnevnim uloscima, odnosno imam je tek toliko da znam da je imam. Nemam neke nuspojave, osim sto znam biti poprilicno neuroticna - al' to moze bit i da nije od spiraleUopste je ne osjetim - et' ako jos sta treba pitaj
hm...isti sastav ima i dm-ov gel Jessa za pranje, tj samo bez nevena znaci mlijecna kiselina i kamilica. 300 ml kosta oko 4 KM:muhanata wrote:Afrodita89 wrote:Mnogo su dobri ti proizvodi...ali baš,baš...iz iskustva kažem...muhanata wrote:Da li neko koristi Lactogyn proizvode? Interesuje me kako, šta? (NE)zadovoljne?
Eh, obećah da ću javiti250 ml sapuna (na pumpicu) Lactogyn 12,90 KM
![]()
Jedva našla u apoteci u Importaneu, ulazila u apoteke Sarajevo, niko nema sapun, samo tablete![]()
Uglavnom, počela sam koristiti, šta znam, ugodno je, nema nekog posebnog mirisa i moram napomenuti da je potrebna vrlo mala količina (bukvalno kao zrno graška). Ne moram govoriti da sam ja domaćinski istisnulaJedva isprah
![]()
Uglavnom dok ne potrošim bar pola sapuna, ne mogu reći da padam u nesvjest koliko pomaže, vidjeću, ali sam sigurna da neće škoditi (ima fin sastav- •mliječna kiselina, ekstrakt kamilice i neven).