FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
11sumirp

#2151 Re: FC Barcelona

Post by 11sumirp »

najdrazi-vodja wrote:
emerik wrote:Hebo ih Ćesko. Ja ga ne bih doveo, nema šanse. Arsenal ga neće pustiti ispod 50m, a toliko dati za njega je previše. Xavi će igrati još bar 3-4 sezone, a za to vrijeme Jonathan Dos Santos i Thiago će stasati u igrače bolje od Ćeske.
fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAAH, :lol:

MALI CESC,ce vodjen empirijom svojih starijih kolega ubrzo uvidjeti,gdje mu je mjesto,mislim ,ako ne misli i dalje igrat lijepo, i za raju :evil: a od srebrnine vidjet jedino ono sto mu donesu na naselje :evil: :lol: :lol:
emerik

#2152 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

najdrazi-vodja wrote:
emerik wrote:Hebo ih Ćesko. Ja ga ne bih doveo, nema šanse. Arsenal ga neće pustiti ispod 50m, a toliko dati za njega je previše. Xavi će igrati još bar 3-4 sezone, a za to vrijeme Jonathan Dos Santos i Thiago će stasati u igrače bolje od Ćeske.
fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...
:lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#2153 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

najdrazi-vodja wrote:fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...
Svasta covjek procita na ovim forumima .. :roll: :roll:
11sumirp

#2154 Re: FC Barcelona

Post by 11sumirp »

Plavih_11 wrote:
najdrazi-vodja wrote:fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...
Svasta covjek procita na ovim forumima .. :roll: :roll:
Naglasak je na Igrao,A bingo rijec je OSVOJIO :lol: :lol: :evil:
ja.neron

#2155 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

11sumirp wrote:"Nema krize za Katalonce: Barcelona igračima isplatila 50 milijuna eura bonusa!"
"NOGOMETNI klub Barcelona, aktualni španjolski i europski prvak, objavio je rekordni profit u razdoblju od srpnja do prosinca 2009. godine."

DOO Šampioni 8-) 8-) :dance:
nakon svih troškova barci je ostalo 8 milona eura
Djokej

#2156 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Neki mediji pišu da je transfer Fabregasa u Barselonu završena stvar. Po njima Ćesko je na ljeto u Barsi za 45 miliona funti. Kolko je istina vidjet cemo na ljeto.
Djokej

#2157 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Vratit će se on kad tad u Barsu, to već svi znamo :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2158 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

ne bi mi bilo krivo da tih 45 miliona i transfer budu totalni promašaj, samo da vidim cikijevu reakciju :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#2159 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Djokej wrote:Neki mediji pišu da je transfer Fabregasa u Barselonu završena stvar. Po njima Ćesko je na ljeto u Barsi za 45 miliona funti. Kolko je istina vidjet cemo na ljeto.
Mislim da Laporta ne može s pravne strane da to uradi, takav dogovor ne obavezuje novog predsjednika. Ono što može uraditi je da napravi deal, i onda kaže: ako bude izabran moj kandidat (mislim da je već podržao nekoga), sa njim dolazi i Cesc.
respo

#2160 Re: FC Barcelona

Post by respo »

moze uraditi ovo
cak i dan prije odstupanja moze to uraditi bez obzira ko dolazi za predsjednika
jer je on i zadnji dan predsjednik i radi kao da mu je i prvi dan
s tim sto ima odbor koji ce ili dozvoliti ili odbiti prijedlog posao ili sta vec a nesto ne vjerujem da bi odbili to u upravnom odboru

i moze komotno da potpise bilo koju kupovinu (uz odobrenje UO) pa makar se buduci predsjednik ne slagao s tim
kad se stavi potpis nema tu stari novi predsjednik
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2161 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

najdrazi-vodja wrote:ali pazite u trenutku kad arsenal igra utakmice odluke u premiershipu oni tvrde da su se sve dogovorili oko transfera glavnog igraca hahaha pa mogli su naci bolje vrijeme kad ce lagati :lol: sve su ovo obicne spekulacije pa sjetimo se samo koliko sezona je henry prelazio u barcelonu na kraju smo ga uvalili 29 godina sa teskom povredom ledja :D koji je to igrac iz arsenala otisao tako mlad i u tako dobroj formi?
Adebayor? Cole?
ultima_palabra

#2162 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

respo wrote:moze uraditi ovo
cak i dan prije odstupanja moze to uraditi bez obzira ko dolazi za predsjednika
jer je on i zadnji dan predsjednik i radi kao da mu je i prvi dan
s tim sto ima odbor koji ce ili dozvoliti ili odbiti prijedlog posao ili sta vec a nesto ne vjerujem da bi odbili to u upravnom odboru

i moze komotno da potpise bilo koju kupovinu (uz odobrenje UO) pa makar se buduci predsjednik ne slagao s tim
kad se stavi potpis nema tu stari novi predsjednik
Znam kako je u Madridu, 2-3 mjeseca prije izbora vlast ima taj neki birački odbor, predsjednik može donositi samo operativne odluke. Ili za neki potez treba pribaviti saglasnost svih predsjedničkih kandidata, što je obično nemoguće :D
Kada se dogovaraju ljetni transferi, obično ugovor važi od 1.jula kad počinje prelazni rok. Da ne bi bilo da stari predsjednik nameće novom politku kluba, obično se velike odluke ne donose na kraju mandata, tako je i u politici ;-)
adcor

#2163 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

gvardiolina zelja je fabregas, ali i silva takodje. koga god da dovedu nece se zajebat. laporta je dao obecanje (i dobio zeleno svjetlo od txikija) da ce vratiti fabregasa do kraja mandata, a to je sredina juna.
laporta je javno podrzao alfonsa godala, iako mislim da sandro ima najvise sansi (laportin sadasnji zamjenik/savjetnik), tako da me i malo buni zasto je podrzao godala...
za sada je 47 milki na raspolaganju, do juna nadam se malo vise, jer se spominju enormne cifre za tv prava iduce sezone. hairli bilo da kupimo i cijeli arsenal, jer znamo koliko najdrazeg vodju privlaci novac... :-D
ultima_palabra

#2164 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

adcor wrote:laporta je javno podrzao alfonsa godala, iako mislim da sandro ima najvise sansi (laportin sadasnji zamjenik/savjetnik), tako da me i malo buni zasto je podrzao godala...
Pomiješa ti to nešto, Godall je potpredsjednik, a Rosell je Laportin potpredsjednik 2003-05, a od tad smrtni neprijatelj :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandro_Rosell
Image
Image
:lol: 8-)
adcor

#2165 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

ultima_palabra wrote:
adcor wrote:laporta je javno podrzao alfonsa godala, iako mislim da sandro ima najvise sansi (laportin sadasnji zamjenik/savjetnik), tako da me i malo buni zasto je podrzao godala...
Pomiješa ti to nešto, Godall je potpredsjednik, a Rosell je Laportin potpredsjednik 2003-05, a od tad smrtni neprijatelj :D
greska u imenima, do mene :)
ii nemoj da nam zajebavas predsjednika, nemoj da ja trazim slike :D
ultima_palabra

#2166 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

adcor wrote:greska u imenima, do mene :)
ii nemoj da nam zajebavas predsjednika, nemoj da ja trazim slike :D
Pretpostavljam da ide Calderon sa lažnim Nicolasom Cageom :oops:
Djokej

#2167 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Pa i da ostane svi vrlo dobro znaju da je on na gubitku, a Barsa će već naći potrebna pojačanja...
burek_in_space

#2168 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

najdrazi-vodja wrote:
Djokej wrote:Pa i da ostane svi vrlo dobro znaju da je on na gubitku, a Barsa će već naći potrebna pojačanja...
nije na gubitku prelazak u barcelonu je ko da predjes sa konja na stakora a svi igraci koji napuste wengera znamo kako zavrse fabregas to zna, pametan je...
Jesmo li se druzhili dovoljno?!

30. Jan. 2010. 00:25 Banned user for reason “zabranjeno kloniranje baniranih”
» najdrazi-vodja
Djokej

#2169 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Izgleda da je fajront :lol:
adcor

#2170 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

kako nas je krenulo sa galatasarajem mogli bi i gudjonsena, hleba i co da im prodamo :-D nadam se da ce se dos santos snaci tamo (bio mi je nesto drag kad su usli on i bojan u prvi tim)...
citao sam neki dan da je pep navodno dobio "zadatak" da odabere izmedju riberija i silve. zna li neko do kada im vaze ugovori i da li je to izvodivo?

ibra prekini crnu seriju veceras
Fordas

#2171 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

0:1 laganica

Ibri definitivno treba nesto prouciti :-)
Charuga
Globalni moderator

#2172 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Fordas wrote:0:1 laganica

Ibri definitivno treba nesto prouciti :-)
Mislio sam da ce im se osvetiti sve one promasene prilike i ziceri ali, na sreceu, nisu!

IDEMO DALJE!
Djokej

#2173 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Nisam gledo tekmu al sam vidio da je Pedro dao gol ljevicom što me jako raduje :thumbup:
Dobar rezultat, Sporting je neugodan domaćin..
adcor

#2174 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

stisnuo bio sporting zadnjih 30 sekundi. cak sam pomislio da ce ishod biti kao protiv osasune :P
Djokej wrote:Nisam gledo tekmu al sam vidio da je Pedro dao gol ljevicom što me jako raduje :thumbup:
Dobar rezultat, Sporting je neugodan domaćin..
propustio si hrvacki zahvat nad inijestom (ono klasicno oko vrata) ii nista vise. doduse lijep go pedra :)
Djokej

#2175 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ne biraju načine kako da ga zaustave, kidišu sa svih strana.. :lol: :lol:
Ibro još nije proradio, koja mu je ovo utakmica da nije dao gol?
Post Reply