Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emerik wrote:Hebo ih Ćesko. Ja ga ne bih doveo, nema šanse. Arsenal ga neće pustiti ispod 50m, a toliko dati za njega je previše. Xavi će igrati još bar 3-4 sezone, a za to vrijeme Jonathan Dos Santos i Thiago će stasati u igrače bolje od Ćeske.
fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAAH,
MALI CESC,ce vodjen empirijom svojih starijih kolega ubrzo uvidjeti,gdje mu je mjesto,mislim ,ako ne misli i dalje igrat lijepo, i za raju a od srebrnine vidjet jedino ono sto mu donesu na naselje
emerik wrote:Hebo ih Ćesko. Ja ga ne bih doveo, nema šanse. Arsenal ga neće pustiti ispod 50m, a toliko dati za njega je previše. Xavi će igrati još bar 3-4 sezone, a za to vrijeme Jonathan Dos Santos i Thiago će stasati u igrače bolje od Ćeske.
fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...
najdrazi-vodja wrote:fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...
najdrazi-vodja wrote:fabregas je sa 17-18 godinama igrao finale lige sampiona i bio skoro standardan prvotimac ta dva anonimusa mu nisu ni do koljena, vec sad je bolji od xavija dovoljno je vidjeti asistencije i golove...
11sumirp wrote:"Nema krize za Katalonce: Barcelona igračima isplatila 50 milijuna eura bonusa!"
"NOGOMETNI klub Barcelona, aktualni španjolski i europski prvak, objavio je rekordni profit u razdoblju od srpnja do prosinca 2009. godine."
Neki mediji pišu da je transfer Fabregasa u Barselonu završena stvar. Po njima Ćesko je na ljeto u Barsi za 45 miliona funti. Kolko je istina vidjet cemo na ljeto.
Djokej wrote:Neki mediji pišu da je transfer Fabregasa u Barselonu završena stvar. Po njima Ćesko je na ljeto u Barsi za 45 miliona funti. Kolko je istina vidjet cemo na ljeto.
Mislim da Laporta ne može s pravne strane da to uradi, takav dogovor ne obavezuje novog predsjednika. Ono što može uraditi je da napravi deal, i onda kaže: ako bude izabran moj kandidat (mislim da je već podržao nekoga), sa njim dolazi i Cesc.
moze uraditi ovo
cak i dan prije odstupanja moze to uraditi bez obzira ko dolazi za predsjednika
jer je on i zadnji dan predsjednik i radi kao da mu je i prvi dan
s tim sto ima odbor koji ce ili dozvoliti ili odbiti prijedlog posao ili sta vec a nesto ne vjerujem da bi odbili to u upravnom odboru
i moze komotno da potpise bilo koju kupovinu (uz odobrenje UO) pa makar se buduci predsjednik ne slagao s tim
kad se stavi potpis nema tu stari novi predsjednik
najdrazi-vodja wrote:ali pazite u trenutku kad arsenal igra utakmice odluke u premiershipu oni tvrde da su se sve dogovorili oko transfera glavnog igraca hahaha pa mogli su naci bolje vrijeme kad ce lagati sve su ovo obicne spekulacije pa sjetimo se samo koliko sezona je henry prelazio u barcelonu na kraju smo ga uvalili 29 godina sa teskom povredom ledja koji je to igrac iz arsenala otisao tako mlad i u tako dobroj formi?
respo wrote:moze uraditi ovo
cak i dan prije odstupanja moze to uraditi bez obzira ko dolazi za predsjednika
jer je on i zadnji dan predsjednik i radi kao da mu je i prvi dan
s tim sto ima odbor koji ce ili dozvoliti ili odbiti prijedlog posao ili sta vec a nesto ne vjerujem da bi odbili to u upravnom odboru
i moze komotno da potpise bilo koju kupovinu (uz odobrenje UO) pa makar se buduci predsjednik ne slagao s tim
kad se stavi potpis nema tu stari novi predsjednik
Znam kako je u Madridu, 2-3 mjeseca prije izbora vlast ima taj neki birački odbor, predsjednik može donositi samo operativne odluke. Ili za neki potez treba pribaviti saglasnost svih predsjedničkih kandidata, što je obično nemoguće
Kada se dogovaraju ljetni transferi, obično ugovor važi od 1.jula kad počinje prelazni rok. Da ne bi bilo da stari predsjednik nameće novom politku kluba, obično se velike odluke ne donose na kraju mandata, tako je i u politici
gvardiolina zelja je fabregas, ali i silva takodje. koga god da dovedu nece se zajebat. laporta je dao obecanje (i dobio zeleno svjetlo od txikija) da ce vratiti fabregasa do kraja mandata, a to je sredina juna.
laporta je javno podrzao alfonsa godala, iako mislim da sandro ima najvise sansi (laportin sadasnji zamjenik/savjetnik), tako da me i malo buni zasto je podrzao godala...
za sada je 47 milki na raspolaganju, do juna nadam se malo vise, jer se spominju enormne cifre za tv prava iduce sezone. hairli bilo da kupimo i cijeli arsenal, jer znamo koliko najdrazeg vodju privlaci novac...
adcor wrote:laporta je javno podrzao alfonsa godala, iako mislim da sandro ima najvise sansi (laportin sadasnji zamjenik/savjetnik), tako da me i malo buni zasto je podrzao godala...
adcor wrote:laporta je javno podrzao alfonsa godala, iako mislim da sandro ima najvise sansi (laportin sadasnji zamjenik/savjetnik), tako da me i malo buni zasto je podrzao godala...
Pomiješa ti to nešto, Godall je potpredsjednik, a Rosell je Laportin potpredsjednik 2003-05, a od tad smrtni neprijatelj
greska u imenima, do mene
ii nemoj da nam zajebavas predsjednika, nemoj da ja trazim slike
Djokej wrote:Pa i da ostane svi vrlo dobro znaju da je on na gubitku, a Barsa će već naći potrebna pojačanja...
nije na gubitku prelazak u barcelonu je ko da predjes sa konja na stakora a svi igraci koji napuste wengera znamo kako zavrse fabregas to zna, pametan je...
Jesmo li se druzhili dovoljno?!
30. Jan. 2010. 00:25 Banned user for reason “zabranjeno kloniranje baniranih”
» najdrazi-vodja
kako nas je krenulo sa galatasarajem mogli bi i gudjonsena, hleba i co da im prodamo nadam se da ce se dos santos snaci tamo (bio mi je nesto drag kad su usli on i bojan u prvi tim)...
citao sam neki dan da je pep navodno dobio "zadatak" da odabere izmedju riberija i silve. zna li neko do kada im vaze ugovori i da li je to izvodivo?